Matrimoniale cluj-napoca

Matrimoniale cluj-napoca

EliteDate este aplicația de matrimoniale care te poate ajuta să îți găsești partenerul ideal cât ai zice “Cine ar fi crezut ca un site de matrimoniale poate fi atât de profesional?” Așadar, descarcă aplicația EliteDate  dacă nu ai facut asta deja, găsește-ți perechea pentru următoare întâlnire și noi te ajutăm cu ideile.
Hai să aruncăm o privire împreună.

 

Parcul Cetățuia poate fi o destinație cu o priveliște pe măsură așteptărilor, asupra întregului oraș. Parcul Cetățuia îți oferă o priveliște de ansamblu  asupra Clujului și mai mult, este un spațiu verde liniștit și răcoros mai ales pe timpul verii, de care vă puteți bucura în liniște pentru că zona este ferită de trafic. În cazul în care deja v-am atras atenția, pregătiți-vă pentru o incursiune cu un grad de dificultate mediu, deoarece va trebui sa urcați câteva zeci de scări pentru a vă putea bucura cu adevărat de priveliștea panoramică pe măsură.

 

Sau poate pentru cei ce preferă o plimbare liniștită în natură, care să nu presupună un efor destul de ridicat, va recomandam cu drag o plimbare pe malul Someșului.

În special la apus, întreaga zonă a canalului Someșului Mic se transformă intr-o filă de poveste parcă despinsă din cărți. Dacă sunteți la prima întâlnire, ne poți urma sfatul și să mergeți aici, pentru a admira un amurg peste măsura așteptărilor. De asemenea, nici Grădina Botanică nu ar trebui ignorată.

 

Este o oază de liniște, dar poate nu este un loc obișnuit pentru o primă întâlnire . Cu toate acestea, suntem de părere că o plimbare aici este binevenită oricând, plus că aveți intimitatea necesară pentru a vorbi și pentru a vă bucura de prezența celuilalt. Grădina Japoneză este locul ideal pe care îl puteți vizita într-un weekend, vă puteți plimbași admira în liniște și pace toate frumusețile acesteia,într-un loc inedit.

Dacă între timp vi s-a făcut puțin foame vă putem recomanda și niște restaurante cu mâncare delicioasă și cu o atmosferă pe măsură.

Da Pino – restaurant cu specific italienesc aflat pe cea mai cochetă stradă din Cluj.

Casa Boema pentru bucate ceva mai tradiționale dar cu un twist modern.

Pentru ceva puțin mai sofisticat puteți încerca Restaurant Baracca cu un aer mai elegant ce servește preparate contemporane creative cu influențe internaționale.

Sau pentru o cină cu view panoramic cu adevărat încântător vă recomandăm restaurant Panoramic.

Sperăm că am reușit să te scoatem din impas și că acum poți alege liniștit un loc pentru o primă întâlnire de neuitat.


Articole similare

Matrimoniale sibiu

Sibiu – fosta capitala culturală a Europei în 2007 – un oraș multicultural, cu o istorie veche de aproape 900 de ani, fostă capitală a Transilvaniei, un oraș al superlativelor și cel mai mare ansamblu urban medieval din România. 

Matrimoniale timișoara

Întâlniri în Timișoara: Explorând bijuteria ascunsă a României

 

Matrimoniale Oradea

Matrimoniale Oradea

Matrimoniale brașov

Daca ești din Brașov și nu ai inspirație sau nu știi unde ai putea să ieși la o întâlnire, nu-ți face griji, noi suntem aici sa te ajutam!

Am alcătuit o listă cu ideei de locuri și restaurante unde poți avea parte de o întâlnire cu adevărat specială.

Matrimoniale iasi

Amplasat în regiunea de nord-est a României, Iași este un oraș fermecător, încărcat de istorie, cultură și tradiție. Aici se află unele dintre cele mai importante repere ale țării, inclusiv Palatul Culturii, Catedrala Mitropolitană și Grădina Botanică. Cu străzile sale pitorești, viața de noapte plină de viață și o populație studențească înfloritoare, Iașiul este o destinație excelentă pentru persoanele singure în căutarea dragostei.

 

Matrimoniale bucurești

Bucureștiul poate fi o experiență interesantă și plăcută pentru cei care vor s[ ias[ la întâlnire în  Capitala vibrantă a României, mai ales pentru ca este un oraș care  are multe de oferit, cu o istorie bogată, o scenă culturală înfloritoare și o mulțime de locuri romantice de explorat. Fie că sunteți un localnic sau un vizitator, iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să navigați pe scena întâlnirilor din București.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune