Tu ne-ai scris - povestea lui Petra și František

Tu ne-ai scris - povestea lui Petra și František

Bună seara. Vă trimit o scurtă poveste despre prezentarea noastră. Pot spune că am fost pe site-uri de dating neplătite timp de aproximativ 5 ani. Întâlniri pe termen scurt au avut loc de câteva ori, dar nu mai am încredere în site-urile de întâlniri. Nu știu dacă a fost soarta sau coincidența, dar într-adevăr, când compar site-urile de întâlniri plătite cu cele neplătite, este o mare diferență. Cred că dacă plătești pentru asta,nu vrei să pierzi timpul și scrie exact ceea ce cauți și nu freca mierea pe la gura altora.

Cu prietenul meu de pe site-ul dvs. de întâlniri am început să scriu cu 2.zile înainte de ziua mea de naștere de 34 de ani, exact în ziua zilei de naștere am avut o întâlnire în Nova Bystrica (aproximativ 150 km de Brno, unde locuiesc), unde am petrecut un weekend lung cu fiul meu de 7 ani.

La începutul scrierii era aproape clar că el era alesul. Avem același sentiment și după aproape 2 luni, deși unele probleme (divorț etc.) există și vor exista. O să vă scriu după un an, dacă a durat cu adevărat :).

Dacă cineva mi-ar descrie întâlnirile în felul acesta, nu știu dacă l-aș crede. Chiar este. Timp de două luni am avut excursii frumoase în fiecare weekend, atât doar noi doi, cât și cu copiii noștri.

Sper că vor fi o mulțime de cupluri fericite ca noi pe site-ul tău de dating. :)

Vă mulțumesc și vă doresc cât mai multe prezentări reușite.

Petra Konečná și František Sobotka


Experiență cu site-urile de dating

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Eu, văduv după 36 de ani de căsnicie frumoasă, ea divorțată după 23 de ani de căsnicie eșuată. Eu sunt lung, înalt de 200 cm, ea este mică, înaltă de 162 cm. Eu lucrez pe cont propriu de la Revoluția de catifea, ea este funcționar public, profesoară....

Întâlnire cu Renata și Zdenek

Întâlnire cu Renata și Zdenek

De atunci, întâlnirile au fost regulate, iar acum ne întâlnim în weekend-uri. Totul curge atât de frumos, trăiește, crește și sunt convinsă că am găsit dragostea adevărată în Zdenek al meu.

Lenka și Tomáš se întâlnesc

Lenka și Tomáš se întâlnesc

Aș dori să vă împărtășesc un eveniment plin de bucurie. 08. 08. 08. 2020 ne-am căsătorit. Ne-am întâlnit prin intermediul site-ului tău de întâlniri acum doi ani. Suntem dovada că nici la cincizeci de ani nu este prea târziu pentru dragoste și pentru o nouă relație.

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

În cele din urmă, relația la distanță nu a fost suficientă pentru noi, iar eu am decis să mă mut din capitală pentru ca Peter să se ocupe de viitorul relației noastre. Țineți degetele încrucișate și nu vă fie teamă să încercați. Dating funcționează cu adevărat!

Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

În viața mea a intrat o femeie care avea exact calitățile pe care le scrisesem pe lista mea. Mi s-a părut ireal, iar ea îmi dovedește în fiecare zi că este tot ceea ce mi-am dorit. Chiar dacă suntem împreună de puțin timp, se pare că ne cunoaștem de mult timp. Trăim unul pentru celălalt, ne plănuim o viață împreună și ne căsătorim.

Ne-ați scris - Istoria utilizatorului Jiří

Ne-ați scris - Istoria utilizatorului Jiří

Trebuie să vă răspund că datorită site-ului dvs. de întâlniri, deși nu am crezut, am întâlnit o femeie foarte drăguță cu doi copii și este poate o coincidență și, de asemenea, noroc și deja ne cunoaștem familiile unul altuia și ne gândim cum să ne unim cele două vieți împreună....