Tu ne-ai scris - povestea lui Petra și František

Tu ne-ai scris - povestea lui Petra și František

Bună seara. Vă trimit o scurtă poveste despre prezentarea noastră. Pot spune că am fost pe site-uri de dating neplătite timp de aproximativ 5 ani. Întâlniri pe termen scurt au avut loc de câteva ori, dar nu mai am încredere în site-urile de întâlniri. Nu știu dacă a fost soarta sau coincidența, dar într-adevăr, când compar site-urile de întâlniri plătite cu cele neplătite, este o mare diferență. Cred că dacă plătești pentru asta,nu vrei să pierzi timpul și scrie exact ceea ce cauți și nu freca mierea pe la gura altora.

Cu prietenul meu de pe site-ul dvs. de întâlniri am început să scriu cu 2.zile înainte de ziua mea de naștere de 34 de ani, exact în ziua zilei de naștere am avut o întâlnire în Nova Bystrica (aproximativ 150 km de Brno, unde locuiesc), unde am petrecut un weekend lung cu fiul meu de 7 ani.

La începutul scrierii era aproape clar că el era alesul. Avem același sentiment și după aproape 2 luni, deși unele probleme (divorț etc.) există și vor exista. O să vă scriu după un an, dacă a durat cu adevărat :).

Dacă cineva mi-ar descrie întâlnirile în felul acesta, nu știu dacă l-aș crede. Chiar este. Timp de două luni am avut excursii frumoase în fiecare weekend, atât doar noi doi, cât și cu copiii noștri.

Sper că vor fi o mulțime de cupluri fericite ca noi pe site-ul tău de dating. :)

Vă mulțumesc și vă doresc cât mai multe prezentări reușite.

Petra Konečná și František Sobotka


Experiență cu site-urile de dating

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Eu, văduv după 36 de ani de căsnicie frumoasă, ea divorțată după 23 de ani de căsnicie eșuată. Eu sunt lung, înalt de 200 cm, ea este mică, înaltă de 162 cm. Eu lucrez pe cont propriu de la Revoluția de catifea, ea este funcționar public, profesoară....

Ne-ați scris - Istoria utilizatorului Jiří

Ne-ați scris - Istoria utilizatorului Jiří

Trebuie să vă răspund că datorită site-ului dvs. de întâlniri, deși nu am crezut, am întâlnit o femeie foarte drăguță cu doi copii și este poate o coincidență și, de asemenea, noroc și deja ne cunoaștem familiile unul altuia și ne gândim cum să ne unim cele două vieți împreună....

Întâlnire cu Bára și Martin

Întâlnire cu Bára și Martin

Aș dori să încurajez toate persoanele singure să continue să creadă că au cu adevărat o șansă de a-și găsi perechea de vis. Căutam un bărbat care să mă facă să mă simt eu însămi, care să iubească natura la fel de mult ca și mine, să fie sportiv și să aibă o viață liniștită. Cu care voi sta în fața unui cort cu un pahar de vin și voi privi apusurile de soare, care mă va face să râd și pentru toate astea îl voi iubi și el mă va iubi pe mine.

Întâlnirea dintre Kate și Richard

Întâlnirea dintre Kate și Richard

Locuim la mare distanță unul de celălalt. Este un proces dificil să fuzionezi două lumi separate într-una singură. Dar avem încredere unul în celălalt. Ne iubim unul pe celălalt. Știu că putem face asta împreună. Și de unde știu eu asta? Pot să simt asta. 

Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Am continuat să ne vedem și am descoperit că ne simțeam mai mult decât bine împreună, că amândoi ne doream o relație de durată și, în cele din urmă, o familie. Am mers în excursii împreună și am ajuns să ne cunoaștem. Am aflat chiar că locuiam la o distanță foarte mică unul de celălalt, aproximativ 15 minute. După un timp, am decis că nu aveam nevoie să cunosc pe nimeni altcineva pentru că țineam la Jirko. M-am simțit bine să am în sfârșit încă o jumătate. După o lungă perioadă de timp de căutare și de cunoaștere, apreciem că ne avem unul pe celălalt.

Tu ne-ai scris - poveste de Alena

Tu ne-ai scris - poveste de Alena

Datorită profesionalismului dumneavoastră, am întâlnit un bărbat drăguț la vârsta de șaptezeci și șase de ani. A fost ca un fel de lovitură de energie uimitoare. Ca un miracol!  Când ne-am întâlnit pentru prima dată, nu ne puteam vedea decât ochii, iar mâinile noastre care se atingeau erau calde și pline de tandrețe. Mi-am găsit jumătatea care îmi lipsea și în acea noapte am primit o poezie frumoasă pe care aș dori-o tuturor îndrăgostiților...