Tu ne-ai scris - povestea lui Petra și František

Tu ne-ai scris - povestea lui Petra și František

Bună seara. Vă trimit o scurtă poveste despre prezentarea noastră. Pot spune că am fost pe site-uri de dating neplătite timp de aproximativ 5 ani. Întâlniri pe termen scurt au avut loc de câteva ori, dar nu mai am încredere în site-urile de întâlniri. Nu știu dacă a fost soarta sau coincidența, dar într-adevăr, când compar site-urile de întâlniri plătite cu cele neplătite, este o mare diferență. Cred că dacă plătești pentru asta,nu vrei să pierzi timpul și scrie exact ceea ce cauți și nu freca mierea pe la gura altora.

Cu prietenul meu de pe site-ul dvs. de întâlniri am început să scriu cu 2.zile înainte de ziua mea de naștere de 34 de ani, exact în ziua zilei de naștere am avut o întâlnire în Nova Bystrica (aproximativ 150 km de Brno, unde locuiesc), unde am petrecut un weekend lung cu fiul meu de 7 ani.

La începutul scrierii era aproape clar că el era alesul. Avem același sentiment și după aproape 2 luni, deși unele probleme (divorț etc.) există și vor exista. O să vă scriu după un an, dacă a durat cu adevărat :).

Dacă cineva mi-ar descrie întâlnirile în felul acesta, nu știu dacă l-aș crede. Chiar este. Timp de două luni am avut excursii frumoase în fiecare weekend, atât doar noi doi, cât și cu copiii noștri.

Sper că vor fi o mulțime de cupluri fericite ca noi pe site-ul tău de dating. :)

Vă mulțumesc și vă doresc cât mai multe prezentări reușite.

Petra Konečná și František Sobotka


Experiență cu site-urile de dating

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

În cele din urmă, relația la distanță nu a fost suficientă pentru noi, iar eu am decis să mă mut din capitală pentru ca Peter să se ocupe de viitorul relației noastre. Țineți degetele încrucișate și nu vă fie teamă să încercați. Dating funcționează cu adevărat!

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Și în cele din urmă totul a fost diferit. Cu o săptămână înainte de întâlnirea noastră programată, am avut o surpriză. Jarda pur și simplu nu a putut suporta, s-a urcat în mașină seara și a traversat țara și m-a sunat dimineața că a ajuns aici. Era ora 3:46.

Întâlnirea dintre Kate și Richard

Întâlnirea dintre Kate și Richard

Locuim la mare distanță unul de celălalt. Este un proces dificil să fuzionezi două lumi separate într-una singură. Dar avem încredere unul în celălalt. Ne iubim unul pe celălalt. Știu că putem face asta împreună. Și de unde știu eu asta? Pot să simt asta. 

Povestea lui Marie și a lui Zbyšek

Povestea lui Marie și a lui Zbyšek

În retrospectivă, suntem amândoi foarte fericiți că ne-am înregistrat pe site-ul de întâlniri și că am reușit să ne întâlnim. Uneori nu poți "vedea" pentru ochii tăi, și chiar dacă am fost în aceleași locuri, nu ne-am putut întâlni pentru că am trecut unul pe lângă celălalt, și chiar dacă ne-am fi întâlnit, poate că nu ne-am fi văzut pentru că ne petreceam timpul cu prietenii noștri.....

Ne-ați scris - povestea Olívia și Markéta

Ne-ați scris - povestea Olívia și Markéta

Această întâlnire s-a dovedit a fi o relație care ne-a surprins pe amândoi prin forța și intensitatea ei. Niciunul dintre noi nu mai avusese înainte o relație atât de puternică și de dedicată. Ne întâlnim de șase luni. Și pentru că am reușit să pășim împreună în noul an 2017, am decis să vă trimitem povestea noastră pe site-ul de dating.

Întâlnire cu Veronika și Vojta

Întâlnire cu Veronika și Vojta

Am planificat prima noastră vacanță împreună în Croația. O săptămână la mare a mers foarte bine. Ne-am întors și frontiera s-a închis. Se apropia aniversarea de un an de la întâlnirea noastră. Am ales Munții Novohradské hory ca loc de sărbătoare. Și aici, sub un stejar de 600 de ani, Vojti m-a cerut în căsătorie. Am fost de acord. În vara anului 2021, ne vom căsători.