Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

Dragostea de munte (și km) poartă


Am încercat personal mai multe site-uri de întâlniri diferite în decurs de câteva luni. Am plătit pentru abonamentul meu Elitedate ca o încercare de a vedea dacă există într-adevăr o diferență în comparație cu portalurile și aplicațiile neplătite.

Personal, nu m-a interesat în mod semnificativ căutarea mea, așa că nu am fost foarte activ pe profilul meu. Apoi de nicăieri a venit anunțul că am atras un Peter. Am aplaudat - în sfârșit un tip bun. Am aruncat o privire rapidă pe profilul lui și l-am anulat. Prima întâlnire a avut loc câteva zile mai târziu. Dar care a fost surpriza mea când am aflat că nu era din capitală ca mine, dar locuia la 120 km distanță și venea la întâlnire cu trenul. (Citește bine profilurile :))

Dilema dacă să merg la o primă întâlnire, mama mea a tăiat-o cu cuvintele că e puțin, așa că măcar lasă-mă să o încerc. Prima întâlnire a durat toată ziua până seara târziu. Am aflat că profilurile noastre de personalitate i-au oferit persoanei mele un site de întâlniri ca sfat aleatoriu, în ciuda distanței. În ciuda experienței anterioare cu întâlniri de întâlniri nereușite, întâlnirea noastră s-a dovedit a fi numărul unu și chiar a doua zi mi-am revenit vizita în orașul lui.

Au trecut câteva luni de la prima întâlnire și am sunt încă împreună și suntem împreună minunat. De asemenea, am supraviețuit unei vacanțe turistice comune în Alpii de vară. Până la urmă, o relație la distanță nu este suficientă pentru noi și am decis să mă mut din capitală la Peter pentru viitorul relației noastre. Încrucișați-vă degetele pentru noi și nu vă fie teamă să încercați și voi. Întâlnirile chiar funcționează!

Zuzka și Petr

 recenze elitedate

 recenze elitedate


Experiență cu site-urile de dating

Întâlnire cu doamna Gabriela

Întâlnire cu doamna Gabriela

Am primit imediat mesaje și trebuie să spun că au fost întotdeauna decente, fără vulgarități și perversiuni. În scurt timp mi-a scris un bărbat, am schimbat mesaje foarte frumoase, mi-a trimis numărul lui de telefon dacă vreau să îl sun. A fost plăcut chiar și la ureche, ne-am vizitat de câteva ori, s-a mutat la mine în mai și ne-am căsătorit pe 18 iulie..

Întâlnire cu Renata și Zdenek

Întâlnire cu Renata și Zdenek

De atunci, întâlnirile au fost regulate, iar acum ne întâlnim în weekend-uri. Totul curge atât de frumos, trăiește, crește și sunt convinsă că am găsit dragostea adevărată în Zdenek al meu.

Povestea lui Helca și a lui Alexandru

Povestea lui Helca și a lui Alexandru

Astăzi a trecut mai puțin de un an de când ne vizităm reciproc și avem perspective similare pentru viitor. Ne gândim la un teren și la construirea unei case. Vrem să ne îndeplinim visele unul altuia. Dacă două persoane caută o cale de a se întâlni, distanța nu ar trebui să joace un rol important. În acest fel, dorim să vă mulțumim și să le dorim și altora să fie la fel de norocoși ca noi.

Povestea lui Marie și a lui Zbyšek

Povestea lui Marie și a lui Zbyšek

În retrospectivă, suntem amândoi foarte fericiți că ne-am înregistrat pe site-ul de întâlniri și că am reușit să ne întâlnim. Uneori nu poți "vedea" pentru ochii tăi, și chiar dacă am fost în aceleași locuri, nu ne-am putut întâlni pentru că am trecut unul pe lângă celălalt, și chiar dacă ne-am fi întâlnit, poate că nu ne-am fi văzut pentru că ne petreceam timpul cu prietenii noștri.....

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Eu, văduv după 36 de ani de căsnicie frumoasă, ea divorțată după 23 de ani de căsnicie eșuată. Eu sunt lung, înalt de 200 cm, ea este mică, înaltă de 162 cm. Eu lucrez pe cont propriu de la Revoluția de catifea, ea este funcționar public, profesoară....

Ne-ați scris - povestea utilizatorilor Lucie și Pavla

Ne-ați scris - povestea utilizatorilor Lucie și Pavla

Dragă fată de de la date. Vă mulțumesc. Mulțumită ție am avut prima noastră întâlnire pe 25.2.2015 și cum a decurs? 30.7.2016 am spus DA.