Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

Dragostea de munte (și km) poartă


Am încercat personal mai multe site-uri de întâlniri diferite în decurs de câteva luni. Am plătit pentru abonamentul meu Elitedate ca o încercare de a vedea dacă există într-adevăr o diferență în comparație cu portalurile și aplicațiile neplătite.

Personal, nu m-a interesat în mod semnificativ căutarea mea, așa că nu am fost foarte activ pe profilul meu. Apoi de nicăieri a venit anunțul că am atras un Peter. Am aplaudat - în sfârșit un tip bun. Am aruncat o privire rapidă pe profilul lui și l-am anulat. Prima întâlnire a avut loc câteva zile mai târziu. Dar care a fost surpriza mea când am aflat că nu era din capitală ca mine, dar locuia la 120 km distanță și venea la întâlnire cu trenul. (Citește bine profilurile :))

Dilema dacă să merg la o primă întâlnire, mama mea a tăiat-o cu cuvintele că e puțin, așa că măcar lasă-mă să o încerc. Prima întâlnire a durat toată ziua până seara târziu. Am aflat că profilurile noastre de personalitate i-au oferit persoanei mele un site de întâlniri ca sfat aleatoriu, în ciuda distanței. În ciuda experienței anterioare cu întâlniri de întâlniri nereușite, întâlnirea noastră s-a dovedit a fi numărul unu și chiar a doua zi mi-am revenit vizita în orașul lui.

Au trecut câteva luni de la prima întâlnire și am sunt încă împreună și suntem împreună minunat. De asemenea, am supraviețuit unei vacanțe turistice comune în Alpii de vară. Până la urmă, o relație la distanță nu este suficientă pentru noi și am decis să mă mut din capitală la Peter pentru viitorul relației noastre. Încrucișați-vă degetele pentru noi și nu vă fie teamă să încercați și voi. Întâlnirile chiar funcționează!

Zuzka și Petr

 recenze elitedate

 recenze elitedate


Experiență cu site-urile de dating

Întâlnire cu doamna Gabriela

Întâlnire cu doamna Gabriela

Am primit imediat mesaje și trebuie să spun că au fost întotdeauna decente, fără vulgarități și perversiuni. În scurt timp mi-a scris un bărbat, am schimbat mesaje foarte frumoase, mi-a trimis numărul lui de telefon dacă vreau să îl sun. A fost plăcut chiar și la ureche, ne-am vizitat de câteva ori, s-a mutat la mine în mai și ne-am căsătorit pe 18 iulie..

Tu ne-ai scris - povestea lui Petra și František

Tu ne-ai scris - povestea lui Petra și František

A fost aproape clar de la începutul scrierii că el era alesul. Totuși, după aproape 2 luni, amândoi simțim la fel, chiar dacă anumite probleme (divorț etc.) sunt și vor fi acolo. O să vă scriu după un an, dacă a durat cu adevărat :).

Povestea lui Marie și a lui Zbyšek

Povestea lui Marie și a lui Zbyšek

În retrospectivă, suntem amândoi foarte fericiți că ne-am înregistrat pe site-ul de întâlniri și că am reușit să ne întâlnim. Uneori nu poți "vedea" pentru ochii tăi, și chiar dacă am fost în aceleași locuri, nu ne-am putut întâlni pentru că am trecut unul pe lângă celălalt, și chiar dacă ne-am fi întâlnit, poate că nu ne-am fi văzut pentru că ne petreceam timpul cu prietenii noștri.....

Întâlnire cu Veronika și Vojta

Întâlnire cu Veronika și Vojta

Am planificat prima noastră vacanță împreună în Croația. O săptămână la mare a mers foarte bine. Ne-am întors și frontiera s-a închis. Se apropia aniversarea de un an de la întâlnirea noastră. Am ales Munții Novohradské hory ca loc de sărbătoare. Și aici, sub un stejar de 600 de ani, Vojti m-a cerut în căsătorie. Am fost de acord. În vara anului 2021, ne vom căsători.

Tu ne-ai scris - poveste de Alena

Tu ne-ai scris - poveste de Alena

Datorită profesionalismului dumneavoastră, am întâlnit un bărbat drăguț la vârsta de șaptezeci și șase de ani. A fost ca un fel de lovitură de energie uimitoare. Ca un miracol!  Când ne-am întâlnit pentru prima dată, nu ne puteam vedea decât ochii, iar mâinile noastre care se atingeau erau calde și pline de tandrețe. Mi-am găsit jumătatea care îmi lipsea și în acea noapte am primit o poezie frumoasă pe care aș dori-o tuturor îndrăgostiților...

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Așa că e o luptă pentru a găsi pe cea potrivită, au trecut câteva întâlniri fără proverbiala scânteie, dar după trei luni mi-am găsit prințesa visurilor mele :-) Și a prins un asemenea "fâs" la care nici măcar amândoi nu ne așteptam la vârsta noastră !!!! Și acum ne dorim doar să dureze la nesfârșit!!!