Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

Dragostea de munte (și km) poartă


Am încercat personal mai multe site-uri de întâlniri diferite în decurs de câteva luni. Am plătit pentru abonamentul meu Elitedate ca o încercare de a vedea dacă există într-adevăr o diferență în comparație cu portalurile și aplicațiile neplătite.

Personal, nu m-a interesat în mod semnificativ căutarea mea, așa că nu am fost foarte activ pe profilul meu. Apoi de nicăieri a venit anunțul că am atras un Peter. Am aplaudat - în sfârșit un tip bun. Am aruncat o privire rapidă pe profilul lui și l-am anulat. Prima întâlnire a avut loc câteva zile mai târziu. Dar care a fost surpriza mea când am aflat că nu era din capitală ca mine, dar locuia la 120 km distanță și venea la întâlnire cu trenul. (Citește bine profilurile :))

Dilema dacă să merg la o primă întâlnire, mama mea a tăiat-o cu cuvintele că e puțin, așa că măcar lasă-mă să o încerc. Prima întâlnire a durat toată ziua până seara târziu. Am aflat că profilurile noastre de personalitate i-au oferit persoanei mele un site de întâlniri ca sfat aleatoriu, în ciuda distanței. În ciuda experienței anterioare cu întâlniri de întâlniri nereușite, întâlnirea noastră s-a dovedit a fi numărul unu și chiar a doua zi mi-am revenit vizita în orașul lui.

Au trecut câteva luni de la prima întâlnire și am sunt încă împreună și suntem împreună minunat. De asemenea, am supraviețuit unei vacanțe turistice comune în Alpii de vară. Până la urmă, o relație la distanță nu este suficientă pentru noi și am decis să mă mut din capitală la Peter pentru viitorul relației noastre. Încrucișați-vă degetele pentru noi și nu vă fie teamă să încercați și voi. Întâlnirile chiar funcționează!

Zuzka și Petr

 recenze elitedate

 recenze elitedate


Experiență cu site-urile de dating

Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Am continuat să ne vedem și am descoperit că ne simțeam mai mult decât bine împreună, că amândoi ne doream o relație de durată și, în cele din urmă, o familie. Am mers în excursii împreună și am ajuns să ne cunoaștem. Am aflat chiar că locuiam la o distanță foarte mică unul de celălalt, aproximativ 15 minute. După un timp, am decis că nu aveam nevoie să cunosc pe nimeni altcineva pentru că țineam la Jirko. M-am simțit bine să am în sfârșit încă o jumătate. După o lungă perioadă de timp de căutare și de cunoaștere, apreciem că ne avem unul pe celălalt.

Ne-ați scris - povestea Olívia și Markéta

Ne-ați scris - povestea Olívia și Markéta

Această întâlnire s-a dovedit a fi o relație care ne-a surprins pe amândoi prin forța și intensitatea ei. Niciunul dintre noi nu mai avusese înainte o relație atât de puternică și de dedicată. Ne întâlnim de șase luni. Și pentru că am reușit să pășim împreună în noul an 2017, am decis să vă trimitem povestea noastră pe site-ul de dating.

Tu ne-ai scris - povestea lui Petra și František

Tu ne-ai scris - povestea lui Petra și František

A fost aproape clar de la începutul scrierii că el era alesul. Totuși, după aproape 2 luni, amândoi simțim la fel, chiar dacă anumite probleme (divorț etc.) sunt și vor fi acolo. O să vă scriu după un an, dacă a durat cu adevărat :).

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Așa că e o luptă pentru a găsi pe cea potrivită, au trecut câteva întâlniri fără proverbiala scânteie, dar după trei luni mi-am găsit prințesa visurilor mele :-) Și a prins un asemenea "fâs" la care nici măcar amândoi nu ne așteptam la vârsta noastră !!!! Și acum ne dorim doar să dureze la nesfârșit!!!

Întâlnire cu doamna Gabriela

Întâlnire cu doamna Gabriela

Am primit imediat mesaje și trebuie să spun că au fost întotdeauna decente, fără vulgarități și perversiuni. În scurt timp mi-a scris un bărbat, am schimbat mesaje foarte frumoase, mi-a trimis numărul lui de telefon dacă vreau să îl sun. A fost plăcut chiar și la ureche, ne-am vizitat de câteva ori, s-a mutat la mine în mai și ne-am căsătorit pe 18 iulie..

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Eu, văduv după 36 de ani de căsnicie frumoasă, ea divorțată după 23 de ani de căsnicie eșuată. Eu sunt lung, înalt de 200 cm, ea este mică, înaltă de 162 cm. Eu lucrez pe cont propriu de la Revoluția de catifea, ea este funcționar public, profesoară....