Ne-ați scris - povestea Olívia și Markéta

Ne-ați scris - povestea Olívia și Markéta

Bună seara,

am vrut să vă anunțăm cum a fost povestea noastră :) Vom fi bucuroși să postăm. Poate motivează alți utilizatori.

Olivia: În decembrie 2012 mi-am deschis cont la elitedate.ro. Aveam deja conturi pe alte site-uri de întâlniri, dar din moment ce sunt transgender, nu eram sigur pe ce cutie să pun. Până la urmă, am presupus că scopul meu era să găsesc o femeie care să-și întemeieze o familie, așa că ar fi mai sensibil să aleg un profil masculin. Adevărul este că fotografiile femeilor derutează utilizatorii de întâlniri de câteva luni, iar majoritatea mesajelor pe care le-am primit erau doar întrebări curiozitoare fără a fi nevoie să mă întâlnesc. Poate de aceea nu le-am scris femeilor. Dar mi-a plăcut să răspund la întrebările lor și rareori îmi spuneam „te interesează”. De cele mai multe ori, aveam abonamentul premium dezactivat, l-am activat doar atunci când în propunerile partenerului apărea o femeie de excepție. În plus, am reușit să mă cunosc destul de bine în afara întâlnirilor, dar niciuna dintre aceste romanțe nu a putut pune bazele unei relații serioase.

O schimbare fundamentală nu a avut loc decât în ​​urmă cu șase luni, în iunie 2016. O fată pe nume Markéta mi-a premiat „mă interesează”. M-am uitat la profilul ei și am constatat că, datorită filtrelor pe care le-am stabilit, această persoană nu ar putea apărea niciodată în desenele partenerului meu. Markéta nu avea studii universitare, iar în ceea ce îi privește pe copii, ea a spus „încă nu”. Am scris o vreme și am aranjat în curând prima întâlnire. Acolo s-a dovedit că acum este o prioritate pentru Markéta să termine facultatea și atunci își poate imagina că își întemeiază o familie. Mai avea doar un an.

Această întâlnire s-a dovedit în cele din urmă a fi o relație care ne-a surprins pe amândoi prin puterea și intensitatea ei. Niciunul dintre noi nu a mai experimentat o relație atât de puternică și devotată până acum. Ne întâlnim de jumătate de an acum. Și pentru că am reușit să intrăm împreună în noul an 2017, am decis să vă trimitem povestea dvs. pentru întâlnire.

Markéta: Povestea mea nu este atât de diferită de cea a soției mele. Cu puțin timp înainte de a ne întâlni, am petrecut ceva timp în romane disfuncționale. Am cunoscut o relație serioasă în viața mea și am avut și experiență cu întâlniri neplătite. Mi-am spus că mă aștept la noi oportunități în mediul mai serios al elitedate.ro - și care a fost surpriza mea că prima întâlnire, datorită acestui site, a fost un fiasco complet. Dar tot ce este rău este bun pentru ceva, așa că mi-am făcut curaj și am devenit mai activ la întâlniri. Și printre cei mai interesanți oameni a fost și Olivia. Olivia mea frumoasa!

Nu m-am gândit niciodată la definiția sexualității mele, nu mă simțeam lesbiană sau heterosexuală strictă, chiar dacă partenerii mei erau bărbați. Și probabil de aceea am reușit să găsesc cea mai perfectă fericire cu un bărbat ca ea. Ar putea fi ceva mai frumos decât să aștept cu nerăbdare să plece în fiecare două zile?

 

 

 


Experiență cu site-urile de dating

Întâlnire cu Renata și Zdenek

Întâlnire cu Renata și Zdenek

De atunci, întâlnirile au fost regulate, iar acum ne întâlnim în weekend-uri. Totul curge atât de frumos, trăiește, crește și sunt convinsă că am găsit dragostea adevărată în Zdenek al meu.

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

În cele din urmă, relația la distanță nu a fost suficientă pentru noi, iar eu am decis să mă mut din capitală pentru ca Peter să se ocupe de viitorul relației noastre. Țineți degetele încrucișate și nu vă fie teamă să încercați. Dating funcționează cu adevărat!

Tu ne-ai scris - poveste de Petra

Tu ne-ai scris - poveste de Petra

Și acum suntem împreună de șase luni. Ne-am simțit foarte bine împreună. Și cred că mai avem încă mult de lucru. Și avem patru copii împreună, așa că e în regulă. Sunt amuzante și amândoi le iubim. Avem o cheie în dormitor și nu ne este teamă să o folosim. Așa că îmi încrucișez degetele și, credeți-mă, va fi nevoie de o șansă.

Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Am continuat să ne vedem și am descoperit că ne simțeam mai mult decât bine împreună, că amândoi ne doream o relație de durată și, în cele din urmă, o familie. Am mers în excursii împreună și am ajuns să ne cunoaștem. Am aflat chiar că locuiam la o distanță foarte mică unul de celălalt, aproximativ 15 minute. După un timp, am decis că nu aveam nevoie să cunosc pe nimeni altcineva pentru că țineam la Jirko. M-am simțit bine să am în sfârșit încă o jumătate. După o lungă perioadă de timp de căutare și de cunoaștere, apreciem că ne avem unul pe celălalt.

Întâlnire cu Bára și Martin

Întâlnire cu Bára și Martin

Aș dori să încurajez toate persoanele singure să continue să creadă că au cu adevărat o șansă de a-și găsi perechea de vis. Căutam un bărbat care să mă facă să mă simt eu însămi, care să iubească natura la fel de mult ca și mine, să fie sportiv și să aibă o viață liniștită. Cu care voi sta în fața unui cort cu un pahar de vin și voi privi apusurile de soare, care mă va face să râd și pentru toate astea îl voi iubi și el mă va iubi pe mine.

Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

În viața mea a intrat o femeie care avea exact calitățile pe care le scrisesem pe lista mea. Mi s-a părut ireal, iar ea îmi dovedește în fiecare zi că este tot ceea ce mi-am dorit. Chiar dacă suntem împreună de puțin timp, se pare că ne cunoaștem de mult timp. Trăim unul pentru celălalt, ne plănuim o viață împreună și ne căsătorim.