Ne-ați scris - povestea Olívia și Markéta

Ne-ați scris - povestea Olívia și Markéta

Bună seara,

am vrut să vă anunțăm cum a fost povestea noastră :) Vom fi bucuroși să postăm. Poate motivează alți utilizatori.

Olivia: În decembrie 2012 mi-am deschis cont la elitedate.ro. Aveam deja conturi pe alte site-uri de întâlniri, dar din moment ce sunt transgender, nu eram sigur pe ce cutie să pun. Până la urmă, am presupus că scopul meu era să găsesc o femeie care să-și întemeieze o familie, așa că ar fi mai sensibil să aleg un profil masculin. Adevărul este că fotografiile femeilor derutează utilizatorii de întâlniri de câteva luni, iar majoritatea mesajelor pe care le-am primit erau doar întrebări curiozitoare fără a fi nevoie să mă întâlnesc. Poate de aceea nu le-am scris femeilor. Dar mi-a plăcut să răspund la întrebările lor și rareori îmi spuneam „te interesează”. De cele mai multe ori, aveam abonamentul premium dezactivat, l-am activat doar atunci când în propunerile partenerului apărea o femeie de excepție. În plus, am reușit să mă cunosc destul de bine în afara întâlnirilor, dar niciuna dintre aceste romanțe nu a putut pune bazele unei relații serioase.

O schimbare fundamentală nu a avut loc decât în ​​urmă cu șase luni, în iunie 2016. O fată pe nume Markéta mi-a premiat „mă interesează”. M-am uitat la profilul ei și am constatat că, datorită filtrelor pe care le-am stabilit, această persoană nu ar putea apărea niciodată în desenele partenerului meu. Markéta nu avea studii universitare, iar în ceea ce îi privește pe copii, ea a spus „încă nu”. Am scris o vreme și am aranjat în curând prima întâlnire. Acolo s-a dovedit că acum este o prioritate pentru Markéta să termine facultatea și atunci își poate imagina că își întemeiază o familie. Mai avea doar un an.

Această întâlnire s-a dovedit în cele din urmă a fi o relație care ne-a surprins pe amândoi prin puterea și intensitatea ei. Niciunul dintre noi nu a mai experimentat o relație atât de puternică și devotată până acum. Ne întâlnim de jumătate de an acum. Și pentru că am reușit să intrăm împreună în noul an 2017, am decis să vă trimitem povestea dvs. pentru întâlnire.

Markéta: Povestea mea nu este atât de diferită de cea a soției mele. Cu puțin timp înainte de a ne întâlni, am petrecut ceva timp în romane disfuncționale. Am cunoscut o relație serioasă în viața mea și am avut și experiență cu întâlniri neplătite. Mi-am spus că mă aștept la noi oportunități în mediul mai serios al elitedate.ro - și care a fost surpriza mea că prima întâlnire, datorită acestui site, a fost un fiasco complet. Dar tot ce este rău este bun pentru ceva, așa că mi-am făcut curaj și am devenit mai activ la întâlniri. Și printre cei mai interesanți oameni a fost și Olivia. Olivia mea frumoasa!

Nu m-am gândit niciodată la definiția sexualității mele, nu mă simțeam lesbiană sau heterosexuală strictă, chiar dacă partenerii mei erau bărbați. Și probabil de aceea am reușit să găsesc cea mai perfectă fericire cu un bărbat ca ea. Ar putea fi ceva mai frumos decât să aștept cu nerăbdare să plece în fiecare două zile?

 

 

 


Experiență cu site-urile de dating

Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Am continuat să ne vedem și am descoperit că ne simțeam mai mult decât bine împreună, că amândoi ne doream o relație de durată și, în cele din urmă, o familie. Am mers în excursii împreună și am ajuns să ne cunoaștem. Am aflat chiar că locuiam la o distanță foarte mică unul de celălalt, aproximativ 15 minute. După un timp, am decis că nu aveam nevoie să cunosc pe nimeni altcineva pentru că țineam la Jirko. M-am simțit bine să am în sfârșit încă o jumătate. După o lungă perioadă de timp de căutare și de cunoaștere, apreciem că ne avem unul pe celălalt.

Ne-ați scris - povestea utilizatorilor Lucie și Pavla

Ne-ați scris - povestea utilizatorilor Lucie și Pavla

Dragă fată de de la date. Vă mulțumesc. Mulțumită ție am avut prima noastră întâlnire pe 25.2.2015 și cum a decurs? 30.7.2016 am spus DA.

Povestea lui Helca și a lui Alexandru

Povestea lui Helca și a lui Alexandru

Astăzi a trecut mai puțin de un an de când ne vizităm reciproc și avem perspective similare pentru viitor. Ne gândim la un teren și la construirea unei case. Vrem să ne îndeplinim visele unul altuia. Dacă două persoane caută o cale de a se întâlni, distanța nu ar trebui să joace un rol important. În acest fel, dorim să vă mulțumim și să le dorim și altora să fie la fel de norocoși ca noi.

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Și în cele din urmă totul a fost diferit. Cu o săptămână înainte de întâlnirea noastră programată, am avut o surpriză. Jarda pur și simplu nu a putut suporta, s-a urcat în mașină seara și a traversat țara și m-a sunat dimineața că a ajuns aici. Era ora 3:46.

Ne-ați scris - povestea lui Libor

Ne-ați scris - povestea lui Libor

Când îmi pierdeam speranța, am răspuns la profilul unei femei la care nici măcar nu speram că va ieși ceva din asta. Cu toate acestea, mi-a răspuns, am schimbat mai multe e-mailuri și ne-am întâlnit la scurt timp după aceea. Ea a fost mai proactivă la prima întâlnire, așa că a venit la mine (distanța noastră comună este de 60 km). Ulterior, ne-am întâlnit în mod regulat la sfârșit de săptămână - o dată ea la mine acasă, a doua oară eu la ea.

Tu ne-ai scris - povestea lui Petra și František

Tu ne-ai scris - povestea lui Petra și František

A fost aproape clar de la începutul scrierii că el era alesul. Totuși, după aproape 2 luni, amândoi simțim la fel, chiar dacă anumite probleme (divorț etc.) sunt și vor fi acolo. O să vă scriu după un an, dacă a durat cu adevărat :).