Ne-ați scris - povestea lui Libor

Ne-ați scris - povestea lui Libor

Bună ziua, vă trimit un pic despre introducerea noastră.

M-am înscris pentru a găsi un partener, dar nu este atât de ușor pe cât am crezut inițial. Trebuie să fii foarte activ, să scrii în mod constant, să răspunzi, dar să nu te descurajezi când lucrurile nu merg bine. La început am abordat femei din regiunea mea, dar în scurt timp am epuizat această posibilitate, așa că a trebuit să merg în regiunile învecinate și chiar mai departe. Cu femeile din alte județe, m-am lovit de problema distanței, așa că nici cu ele nu am avut noroc.

Erau, de asemenea, femei cu care corespondasem deja îndelung, iar întâlnirea era pe cale să se încheie, ca să spunem așa - se pare că aveau un alt partener pe care, în cele din urmă, îl preferau în locul meu. Unii dintre ei au fost politicoși și mi-au comunicat decizia, dar mulți nu au scris nimic și au tăcut complet.

Când îmi pierdeam speranța, am răspuns la profilul unei femei, unde nici măcar nu speram că va ieși ceva. Cu toate acestea, ea a răspuns, a avut loc un schimb de câteva e-mailuri și ne-am întâlnit la scurt timp după aceea. Ea a fost mai proactivă la prima întâlnire, așa că a venit la mine (distanța noastră comună este de 60 km). Ulterior, ne-am întâlnit în mod regulat la sfârșit de săptămână - o dată ea la mine acasă, a doua oară eu la ea.

De Ziua Îndrăgostiților am petrecut împreună un "WEEKEND DE VALENTINE'S WEEKEND STAY" la Hotel Thermal din Pasohlávky. Ne-am simțit minunat, ne-am bucurat de atracțiile de apă, de saună și mai ales de băile termale. Bineînțeles, hotelul nu a rămas în urmă și a pregătit o "cină specială de Valentine's dinner" și a decorat camera pentru cuplul îndrăgostit.

Relația continuă să se dezvolte și abia așteptăm weekend-ul - vom fi din nou împreună.

PS. atașament foto - camera de Valentine's


Experiență cu site-urile de dating

Ne-ați scris - Istoria utilizatorului Jiří

Ne-ați scris - Istoria utilizatorului Jiří

Trebuie să vă răspund că datorită site-ului dvs. de întâlniri, deși nu am crezut, am întâlnit o femeie foarte drăguță cu doi copii și este poate o coincidență și, de asemenea, noroc și deja ne cunoaștem familiile unul altuia și ne gândim cum să ne unim cele două vieți împreună....

Ne-ați scris - povestea Olívia și Markéta

Ne-ați scris - povestea Olívia și Markéta

Această întâlnire s-a dovedit a fi o relație care ne-a surprins pe amândoi prin forța și intensitatea ei. Niciunul dintre noi nu mai avusese înainte o relație atât de puternică și de dedicată. Ne întâlnim de șase luni. Și pentru că am reușit să pășim împreună în noul an 2017, am decis să vă trimitem povestea noastră pe site-ul de dating.

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Și în cele din urmă totul a fost diferit. Cu o săptămână înainte de întâlnirea noastră programată, am avut o surpriză. Jarda pur și simplu nu a putut suporta, s-a urcat în mașină seara și a traversat țara și m-a sunat dimineața că a ajuns aici. Era ora 3:46.

Ne-ați scris - povestea utilizatorilor Lucie și Pavla

Ne-ați scris - povestea utilizatorilor Lucie și Pavla

Dragă fată de de la date. Vă mulțumesc. Mulțumită ție am avut prima noastră întâlnire pe 25.2.2015 și cum a decurs? 30.7.2016 am spus DA.

Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Am continuat să ne vedem și am descoperit că ne simțeam mai mult decât bine împreună, că amândoi ne doream o relație de durată și, în cele din urmă, o familie. Am mers în excursii împreună și am ajuns să ne cunoaștem. Am aflat chiar că locuiam la o distanță foarte mică unul de celălalt, aproximativ 15 minute. După un timp, am decis că nu aveam nevoie să cunosc pe nimeni altcineva pentru că țineam la Jirko. M-am simțit bine să am în sfârșit încă o jumătate. După o lungă perioadă de timp de căutare și de cunoaștere, apreciem că ne avem unul pe celălalt.

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

În cele din urmă, relația la distanță nu a fost suficientă pentru noi, iar eu am decis să mă mut din capitală pentru ca Peter să se ocupe de viitorul relației noastre. Țineți degetele încrucișate și nu vă fie teamă să încercați. Dating funcționează cu adevărat!