Ne-ați scris - povestea lui Libor

Ne-ați scris - povestea lui Libor

Bună ziua, vă trimit un pic despre introducerea noastră.

M-am înscris pentru a găsi un partener, dar nu este atât de ușor pe cât am crezut inițial. Trebuie să fii foarte activ, să scrii în mod constant, să răspunzi, dar să nu te descurajezi când lucrurile nu merg bine. La început am abordat femei din regiunea mea, dar în scurt timp am epuizat această posibilitate, așa că a trebuit să merg în regiunile învecinate și chiar mai departe. Cu femeile din alte județe, m-am lovit de problema distanței, așa că nici cu ele nu am avut noroc.

Erau, de asemenea, femei cu care corespondasem deja îndelung, iar întâlnirea era pe cale să se încheie, ca să spunem așa - se pare că aveau un alt partener pe care, în cele din urmă, îl preferau în locul meu. Unii dintre ei au fost politicoși și mi-au comunicat decizia, dar mulți nu au scris nimic și au tăcut complet.

Când îmi pierdeam speranța, am răspuns la profilul unei femei, unde nici măcar nu speram că va ieși ceva. Cu toate acestea, ea a răspuns, a avut loc un schimb de câteva e-mailuri și ne-am întâlnit la scurt timp după aceea. Ea a fost mai proactivă la prima întâlnire, așa că a venit la mine (distanța noastră comună este de 60 km). Ulterior, ne-am întâlnit în mod regulat la sfârșit de săptămână - o dată ea la mine acasă, a doua oară eu la ea.

De Ziua Îndrăgostiților am petrecut împreună un "WEEKEND DE VALENTINE'S WEEKEND STAY" la Hotel Thermal din Pasohlávky. Ne-am simțit minunat, ne-am bucurat de atracțiile de apă, de saună și mai ales de băile termale. Bineînțeles, hotelul nu a rămas în urmă și a pregătit o "cină specială de Valentine's dinner" și a decorat camera pentru cuplul îndrăgostit.

Relația continuă să se dezvolte și abia așteptăm weekend-ul - vom fi din nou împreună.

PS. atașament foto - camera de Valentine's


Experiență cu site-urile de dating

Întâlnirea dintre Kate și Richard

Întâlnirea dintre Kate și Richard

Locuim la mare distanță unul de celălalt. Este un proces dificil să fuzionezi două lumi separate într-una singură. Dar avem încredere unul în celălalt. Ne iubim unul pe celălalt. Știu că putem face asta împreună. Și de unde știu eu asta? Pot să simt asta. 

Tu ne-ai scris - poveste de Alena

Tu ne-ai scris - poveste de Alena

Datorită profesionalismului dumneavoastră, am întâlnit un bărbat drăguț la vârsta de șaptezeci și șase de ani. A fost ca un fel de lovitură de energie uimitoare. Ca un miracol!  Când ne-am întâlnit pentru prima dată, nu ne puteam vedea decât ochii, iar mâinile noastre care se atingeau erau calde și pline de tandrețe. Mi-am găsit jumătatea care îmi lipsea și în acea noapte am primit o poezie frumoasă pe care aș dori-o tuturor îndrăgostiților...

Ne-ați scris - povestea utilizatorilor Lucie și Pavla

Ne-ați scris - povestea utilizatorilor Lucie și Pavla

Dragă fată de de la date. Vă mulțumesc. Mulțumită ție am avut prima noastră întâlnire pe 25.2.2015 și cum a decurs? 30.7.2016 am spus DA.

Povestea lui Marie și a lui Zbyšek

Povestea lui Marie și a lui Zbyšek

În retrospectivă, suntem amândoi foarte fericiți că ne-am înregistrat pe site-ul de întâlniri și că am reușit să ne întâlnim. Uneori nu poți "vedea" pentru ochii tăi, și chiar dacă am fost în aceleași locuri, nu ne-am putut întâlni pentru că am trecut unul pe lângă celălalt, și chiar dacă ne-am fi întâlnit, poate că nu ne-am fi văzut pentru că ne petreceam timpul cu prietenii noștri.....

Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

În viața mea a intrat o femeie care avea exact calitățile pe care le scrisesem pe lista mea. Mi s-a părut ireal, iar ea îmi dovedește în fiecare zi că este tot ceea ce mi-am dorit. Chiar dacă suntem împreună de puțin timp, se pare că ne cunoaștem de mult timp. Trăim unul pentru celălalt, ne plănuim o viață împreună și ne căsătorim.

Întâlnire cu Bára și Martin

Întâlnire cu Bára și Martin

Aș dori să încurajez toate persoanele singure să continue să creadă că au cu adevărat o șansă de a-și găsi perechea de vis. Căutam un bărbat care să mă facă să mă simt eu însămi, care să iubească natura la fel de mult ca și mine, să fie sportiv și să aibă o viață liniștită. Cu care voi sta în fața unui cort cu un pahar de vin și voi privi apusurile de soare, care mă va face să râd și pentru toate astea îl voi iubi și el mă va iubi pe mine.