Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

Bună,

După cum am promis, vă trimit povestea noastră comună.

După mai multe relații nereușite, am macinat pe site-ul de matrimoniale Elite Date și mi-am spus, dacă vrei să ai o relație cu adevărat de succes și stabilă cu o femeie, ar trebui să găsești un partener asemănător, doar un femeie care știe exact ce vrea și el o are în cap. Pur și simplu o femeie care va avea aceleași valori ale vieții ca și tine. A durat ceva timp la întâlniri, le-am scris mai multor femei și le-am cunoscut pe unele dintre ele. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu m-a interesat prea mult, deși erau drăguți.

După un timp, mi-a trecut prin cap că pot face o listă cu ceea ce mi-aș dori să am un partener de viață. Așa că am făcut o listă și am citit-o des. Trebuie sa recunosc ca sunt destul de pretentioasa, dar de ce nu.

Intr-o zi am dat peste profilul unei femei care ma interesa si asa i-am scris. Mi-a răspuns, dar apoi s-a oprit câteva zile și nu am primit niciun răspuns și am crezut că este un pașaport.

După un timp mi-a răspuns și am început să comunicăm din nou. Curând am făcut schimb de numere de telefon și deja m-am simțit atractiv și simpatic. După o săptămână, ne-am programat și când am văzut-o prima oară, am știut că sunt pierdută, la propriu. Era chiar mai frumoasă decât în ​​fotografii.

După un timp scurt, am simțit intuitiv că poate fi o femeie de care să mă îndrăgostesc și așa s-a întâmplat. La vremea aceea, dupa prima intalnire, eram atat de incantata incat nu mai puteam dormi deloc.

In viata mea a intrat o femeie care avea exact calitatile pe care le scrisesem pe lista mea. Mi s-a părut ireal, iar ea îmi dovedește în fiecare zi că este tot ce mi-am dorit.

Chiar dacă suntem împreună de puțin timp, ni se pare că ne cunoaștem de o vreme. perioadă lungă de timp. Trăim unul pentru celălalt, ne planificăm o viață împreună și ne căsătorim.

Iubesc profund această femeie și sunt recunoscătoare că mi s-a oferit ocazia să o cunosc.

Mulțumesc la Elite Date pentru servicii și mediere grozave.

Le dorim tuturor celor care au dorința de a trăi pentru cineva și de a-i sluji, să nu renunțe niciodată și să caute până nu găsesc omologul potrivit.
< br /> De obicei, nimic nu vine de la sine, așa că încercați. Avem degetele încrucișate pentru toată lumea.


Jarda și Jarka

"


Experiență cu site-urile de dating

Întâlnire cu Bára și Martin

Întâlnire cu Bára și Martin

Aș dori să încurajez toate persoanele singure să continue să creadă că au cu adevărat o șansă de a-și găsi perechea de vis. Căutam un bărbat care să mă facă să mă simt eu însămi, care să iubească natura la fel de mult ca și mine, să fie sportiv și să aibă o viață liniștită. Cu care voi sta în fața unui cort cu un pahar de vin și voi privi apusurile de soare, care mă va face să râd și pentru toate astea îl voi iubi și el mă va iubi pe mine.

Tu ne-ai scris - povestea lui Petra și František

Tu ne-ai scris - povestea lui Petra și František

A fost aproape clar de la începutul scrierii că el era alesul. Totuși, după aproape 2 luni, amândoi simțim la fel, chiar dacă anumite probleme (divorț etc.) sunt și vor fi acolo. O să vă scriu după un an, dacă a durat cu adevărat :).

Povestea lui Marie și a lui Zbyšek

Povestea lui Marie și a lui Zbyšek

În retrospectivă, suntem amândoi foarte fericiți că ne-am înregistrat pe site-ul de întâlniri și că am reușit să ne întâlnim. Uneori nu poți "vedea" pentru ochii tăi, și chiar dacă am fost în aceleași locuri, nu ne-am putut întâlni pentru că am trecut unul pe lângă celălalt, și chiar dacă ne-am fi întâlnit, poate că nu ne-am fi văzut pentru că ne petreceam timpul cu prietenii noștri.....

Ne-ați scris - povestea Olívia și Markéta

Ne-ați scris - povestea Olívia și Markéta

Această întâlnire s-a dovedit a fi o relație care ne-a surprins pe amândoi prin forța și intensitatea ei. Niciunul dintre noi nu mai avusese înainte o relație atât de puternică și de dedicată. Ne întâlnim de șase luni. Și pentru că am reușit să pășim împreună în noul an 2017, am decis să vă trimitem povestea noastră pe site-ul de dating.

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

În cele din urmă, relația la distanță nu a fost suficientă pentru noi, iar eu am decis să mă mut din capitală pentru ca Peter să se ocupe de viitorul relației noastre. Țineți degetele încrucișate și nu vă fie teamă să încercați. Dating funcționează cu adevărat!

Întâlnire cu Veronika și Vojta

Întâlnire cu Veronika și Vojta

Am planificat prima noastră vacanță împreună în Croația. O săptămână la mare a mers foarte bine. Ne-am întors și frontiera s-a închis. Se apropia aniversarea de un an de la întâlnirea noastră. Am ales Munții Novohradské hory ca loc de sărbătoare. Și aici, sub un stejar de 600 de ani, Vojti m-a cerut în căsătorie. Am fost de acord. În vara anului 2021, ne vom căsători.