Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

Bună,

După cum am promis, vă trimit povestea noastră comună.

După mai multe relații nereușite, am macinat pe site-ul de matrimoniale Elite Date și mi-am spus, dacă vrei să ai o relație cu adevărat de succes și stabilă cu o femeie, ar trebui să găsești un partener asemănător, doar un femeie care știe exact ce vrea și el o are în cap. Pur și simplu o femeie care va avea aceleași valori ale vieții ca și tine. A durat ceva timp la întâlniri, le-am scris mai multor femei și le-am cunoscut pe unele dintre ele. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu m-a interesat prea mult, deși erau drăguți.

După un timp, mi-a trecut prin cap că pot face o listă cu ceea ce mi-aș dori să am un partener de viață. Așa că am făcut o listă și am citit-o des. Trebuie sa recunosc ca sunt destul de pretentioasa, dar de ce nu.

Intr-o zi am dat peste profilul unei femei care ma interesa si asa i-am scris. Mi-a răspuns, dar apoi s-a oprit câteva zile și nu am primit niciun răspuns și am crezut că este un pașaport.

După un timp mi-a răspuns și am început să comunicăm din nou. Curând am făcut schimb de numere de telefon și deja m-am simțit atractiv și simpatic. După o săptămână, ne-am programat și când am văzut-o prima oară, am știut că sunt pierdută, la propriu. Era chiar mai frumoasă decât în ​​fotografii.

După un timp scurt, am simțit intuitiv că poate fi o femeie de care să mă îndrăgostesc și așa s-a întâmplat. La vremea aceea, dupa prima intalnire, eram atat de incantata incat nu mai puteam dormi deloc.

In viata mea a intrat o femeie care avea exact calitatile pe care le scrisesem pe lista mea. Mi s-a părut ireal, iar ea îmi dovedește în fiecare zi că este tot ce mi-am dorit.

Chiar dacă suntem împreună de puțin timp, ni se pare că ne cunoaștem de o vreme. perioadă lungă de timp. Trăim unul pentru celălalt, ne planificăm o viață împreună și ne căsătorim.

Iubesc profund această femeie și sunt recunoscătoare că mi s-a oferit ocazia să o cunosc.

Mulțumesc la Elite Date pentru servicii și mediere grozave.

Le dorim tuturor celor care au dorința de a trăi pentru cineva și de a-i sluji, să nu renunțe niciodată și să caute până nu găsesc omologul potrivit.
< br /> De obicei, nimic nu vine de la sine, așa că încercați. Avem degetele încrucișate pentru toată lumea.


Jarda și Jarka

"


Experiență cu site-urile de dating

Ne-ați scris - povestea utilizatorilor Lucie și Pavla

Ne-ați scris - povestea utilizatorilor Lucie și Pavla

Dragă fată de de la date. Vă mulțumesc. Mulțumită ție am avut prima noastră întâlnire pe 25.2.2015 și cum a decurs? 30.7.2016 am spus DA.

Tu ne-ai scris - poveste de Petra

Tu ne-ai scris - poveste de Petra

Și acum suntem împreună de șase luni. Ne-am simțit foarte bine împreună. Și cred că mai avem încă mult de lucru. Și avem patru copii împreună, așa că e în regulă. Sunt amuzante și amândoi le iubim. Avem o cheie în dormitor și nu ne este teamă să o folosim. Așa că îmi încrucișez degetele și, credeți-mă, va fi nevoie de o șansă.

Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Am continuat să ne vedem și am descoperit că ne simțeam mai mult decât bine împreună, că amândoi ne doream o relație de durată și, în cele din urmă, o familie. Am mers în excursii împreună și am ajuns să ne cunoaștem. Am aflat chiar că locuiam la o distanță foarte mică unul de celălalt, aproximativ 15 minute. După un timp, am decis că nu aveam nevoie să cunosc pe nimeni altcineva pentru că țineam la Jirko. M-am simțit bine să am în sfârșit încă o jumătate. După o lungă perioadă de timp de căutare și de cunoaștere, apreciem că ne avem unul pe celălalt.

Ne-ați scris - povestea Olívia și Markéta

Ne-ați scris - povestea Olívia și Markéta

Această întâlnire s-a dovedit a fi o relație care ne-a surprins pe amândoi prin forța și intensitatea ei. Niciunul dintre noi nu mai avusese înainte o relație atât de puternică și de dedicată. Ne întâlnim de șase luni. Și pentru că am reușit să pășim împreună în noul an 2017, am decis să vă trimitem povestea noastră pe site-ul de dating.

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Eu, văduv după 36 de ani de căsnicie frumoasă, ea divorțată după 23 de ani de căsnicie eșuată. Eu sunt lung, înalt de 200 cm, ea este mică, înaltă de 162 cm. Eu lucrez pe cont propriu de la Revoluția de catifea, ea este funcționar public, profesoară....

Povestea lui Helca și a lui Alexandru

Povestea lui Helca și a lui Alexandru

Astăzi a trecut mai puțin de un an de când ne vizităm reciproc și avem perspective similare pentru viitor. Ne gândim la un teren și la construirea unei case. Vrem să ne îndeplinim visele unul altuia. Dacă două persoane caută o cale de a se întâlni, distanța nu ar trebui să joace un rol important. În acest fel, dorim să vă mulțumim și să le dorim și altora să fie la fel de norocoși ca noi.