Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

Bună,

După cum am promis, vă trimit povestea noastră comună.

După mai multe relații nereușite, am macinat pe site-ul de matrimoniale Elite Date și mi-am spus, dacă vrei să ai o relație cu adevărat de succes și stabilă cu o femeie, ar trebui să găsești un partener asemănător, doar un femeie care știe exact ce vrea și el o are în cap. Pur și simplu o femeie care va avea aceleași valori ale vieții ca și tine. A durat ceva timp la întâlniri, le-am scris mai multor femei și le-am cunoscut pe unele dintre ele. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu m-a interesat prea mult, deși erau drăguți.

După un timp, mi-a trecut prin cap că pot face o listă cu ceea ce mi-aș dori să am un partener de viață. Așa că am făcut o listă și am citit-o des. Trebuie sa recunosc ca sunt destul de pretentioasa, dar de ce nu.

Intr-o zi am dat peste profilul unei femei care ma interesa si asa i-am scris. Mi-a răspuns, dar apoi s-a oprit câteva zile și nu am primit niciun răspuns și am crezut că este un pașaport.

După un timp mi-a răspuns și am început să comunicăm din nou. Curând am făcut schimb de numere de telefon și deja m-am simțit atractiv și simpatic. După o săptămână, ne-am programat și când am văzut-o prima oară, am știut că sunt pierdută, la propriu. Era chiar mai frumoasă decât în ​​fotografii.

După un timp scurt, am simțit intuitiv că poate fi o femeie de care să mă îndrăgostesc și așa s-a întâmplat. La vremea aceea, dupa prima intalnire, eram atat de incantata incat nu mai puteam dormi deloc.

In viata mea a intrat o femeie care avea exact calitatile pe care le scrisesem pe lista mea. Mi s-a părut ireal, iar ea îmi dovedește în fiecare zi că este tot ce mi-am dorit.

Chiar dacă suntem împreună de puțin timp, ni se pare că ne cunoaștem de o vreme. perioadă lungă de timp. Trăim unul pentru celălalt, ne planificăm o viață împreună și ne căsătorim.

Iubesc profund această femeie și sunt recunoscătoare că mi s-a oferit ocazia să o cunosc.

Mulțumesc la Elite Date pentru servicii și mediere grozave.

Le dorim tuturor celor care au dorința de a trăi pentru cineva și de a-i sluji, să nu renunțe niciodată și să caute până nu găsesc omologul potrivit.
< br /> De obicei, nimic nu vine de la sine, așa că încercați. Avem degetele încrucișate pentru toată lumea.


Jarda și Jarka

"


Experiență cu site-urile de dating

Întâlnire cu Veronika și Vojta

Întâlnire cu Veronika și Vojta

Am planificat prima noastră vacanță împreună în Croația. O săptămână la mare a mers foarte bine. Ne-am întors și frontiera s-a închis. Se apropia aniversarea de un an de la întâlnirea noastră. Am ales Munții Novohradské hory ca loc de sărbătoare. Și aici, sub un stejar de 600 de ani, Vojti m-a cerut în căsătorie. Am fost de acord. În vara anului 2021, ne vom căsători.

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Eu, văduv după 36 de ani de căsnicie frumoasă, ea divorțată după 23 de ani de căsnicie eșuată. Eu sunt lung, înalt de 200 cm, ea este mică, înaltă de 162 cm. Eu lucrez pe cont propriu de la Revoluția de catifea, ea este funcționar public, profesoară....

Întâlnire cu Bára și Martin

Întâlnire cu Bára și Martin

Aș dori să încurajez toate persoanele singure să continue să creadă că au cu adevărat o șansă de a-și găsi perechea de vis. Căutam un bărbat care să mă facă să mă simt eu însămi, care să iubească natura la fel de mult ca și mine, să fie sportiv și să aibă o viață liniștită. Cu care voi sta în fața unui cort cu un pahar de vin și voi privi apusurile de soare, care mă va face să râd și pentru toate astea îl voi iubi și el mă va iubi pe mine.

Tu ne-ai scris - poveste de Alena

Tu ne-ai scris - poveste de Alena

Datorită profesionalismului dumneavoastră, am întâlnit un bărbat drăguț la vârsta de șaptezeci și șase de ani. A fost ca un fel de lovitură de energie uimitoare. Ca un miracol!  Când ne-am întâlnit pentru prima dată, nu ne puteam vedea decât ochii, iar mâinile noastre care se atingeau erau calde și pline de tandrețe. Mi-am găsit jumătatea care îmi lipsea și în acea noapte am primit o poezie frumoasă pe care aș dori-o tuturor îndrăgostiților...

Ne-ați scris - Istoria utilizatorului Jiří

Ne-ați scris - Istoria utilizatorului Jiří

Trebuie să vă răspund că datorită site-ului dvs. de întâlniri, deși nu am crezut, am întâlnit o femeie foarte drăguță cu doi copii și este poate o coincidență și, de asemenea, noroc și deja ne cunoaștem familiile unul altuia și ne gândim cum să ne unim cele două vieți împreună....

Lenka și Tomáš se întâlnesc

Lenka și Tomáš se întâlnesc

Aș dori să vă împărtășesc un eveniment plin de bucurie. 08. 08. 08. 2020 ne-am căsătorit. Ne-am întâlnit prin intermediul site-ului tău de întâlniri acum doi ani. Suntem dovada că nici la cincizeci de ani nu este prea târziu pentru dragoste și pentru o nouă relație.