Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Bună ziua, Elitedate,

m-ai întrebat de povestea mea. Pentru că este ca un miracol care mi s-a întâmplat, o voi împărtăși cu voi.

M-am înscris pe site-ul de întâlniri în octombrie 2016 pentru că am vrut să-mi urmez norocul și să-mi găsesc un partener. În mai puțin de o jumătate de an nu am găsit pe nimeni cu care să avem "puncte comune". Eram gata să renunț și eram hotărâtă să nu-mi reînnoiesc calitatea de membru, nu voiam să-mi mai încerc norocul.

Eu sunt din Moravia de Nord și mă concentram asupra zonei imediate. Ocazional, un mesaj venea dintr-o regiune mai îndepărtată, dar pentru mine era departe sau nu mă interesa persoana în cauză. Ei bine, chiar înainte de a termina calitatea de membru, am primit un mesaj de la Jaroslav din regiunea Karlovy Vary. Doar "mi-ai atras atenția" .... Nici până în ziua de azi nu am idee ce m-a atras să îi vizitez profilul, dar imediat ce am citit ceva despre el am fost intrigată, iar distanța nu mă interesa în acel moment. Am început imediat să ne trimitem mesaje. Mi-am petrecut toată după-amiaza la calculator în așteptarea unui răspuns.

Unul după altul au venit cu regularitate. Așteptam cu nerăbdare tot mai multe mesaje. Apoi, Jarda a sugerat să ne trimitem un e-mail unul altuia, m-am bucurat. Mi-am dorit în acel moment ca ei să meargă mai departe și să se apropie unul de celălalt, dar am vrut ca el să fie cel care să fie activ. A urmat un schimb de telefoane....

În câteva zile ne-am trezit atrași unul de celălalt și "împreună" bine. Am început să ne gândim cum să facem să ne putem vedea unul pe celălalt. Am convenit să ne întâlnim peste o lună pentru o retragere de relaxare. Împreună am găsit un loc unde să mergem și am început să așteptăm cu nerăbdare prima noastră întâlnire. Nu am putut aștepta. Ne-am imaginat cum ar fi să ne vedem pentru prima dată. Dacă ne vom plăcea unul pe celălalt, dacă va sări scânteia, dacă va fi la fel de frumos ca la telefon. Eram tensionați pentru că în timpul convorbirilor noastre a funcționat absolut uimitor de bine, ne înțelegeam și eram atrași unul de celălalt.

Trebuia să ajung la Praga cu trenul pe 28 aprilie, iar apoi planul era să continui cu mașina. Tot vorbeam despre cum va fi când voi coborî din tren și Jarda va sta acolo așteptând...

Și în cele din urmă totul a fost diferit. Cu o săptămână înainte de întâlnirea planificată, am avut parte de o surpriză. Jarda pur și simplu nu a putut suporta, s-a urcat în mașină seara și a traversat țara și m-a sunat dimineața că a ajuns aici. Era ora 3:46.

Nu-mi venea să cred. Stătea la ușă și mă ruga să o deschid. Din prima clipă, a sărit o scânteie. O săptămână mai târziu, am petrecut împreună un weekend prelungit minunat și, din acel moment, ne-am planificat viitorul împreună...

Jarda este dragostea vieții mele, este bărbatul pe care l-am căutat toată viața mea și el m-a căutat pe mine. Suntem amândoi fericiți că ne-am găsit și că ne avem unul pe celălalt.
Le doresc tuturor să își găsească partenerul potrivit, jumătatea lor.

Vă mulțumim Elitedate

Vladimir


Experiență cu site-urile de dating

Lenka și Tomáš se întâlnesc

Lenka și Tomáš se întâlnesc

Aș dori să vă împărtășesc un eveniment plin de bucurie. 08. 08. 08. 2020 ne-am căsătorit. Ne-am întâlnit prin intermediul site-ului tău de întâlniri acum doi ani. Suntem dovada că nici la cincizeci de ani nu este prea târziu pentru dragoste și pentru o nouă relație.

Ne-ați scris - povestea utilizatorilor Lucie și Pavla

Ne-ați scris - povestea utilizatorilor Lucie și Pavla

Dragă fată de de la date. Vă mulțumesc. Mulțumită ție am avut prima noastră întâlnire pe 25.2.2015 și cum a decurs? 30.7.2016 am spus DA.

Povestea lui Helca și a lui Alexandru

Povestea lui Helca și a lui Alexandru

Astăzi a trecut mai puțin de un an de când ne vizităm reciproc și avem perspective similare pentru viitor. Ne gândim la un teren și la construirea unei case. Vrem să ne îndeplinim visele unul altuia. Dacă două persoane caută o cale de a se întâlni, distanța nu ar trebui să joace un rol important. În acest fel, dorim să vă mulțumim și să le dorim și altora să fie la fel de norocoși ca noi.

Întâlnire cu Veronika și Vojta

Întâlnire cu Veronika și Vojta

Am planificat prima noastră vacanță împreună în Croația. O săptămână la mare a mers foarte bine. Ne-am întors și frontiera s-a închis. Se apropia aniversarea de un an de la întâlnirea noastră. Am ales Munții Novohradské hory ca loc de sărbătoare. Și aici, sub un stejar de 600 de ani, Vojti m-a cerut în căsătorie. Am fost de acord. În vara anului 2021, ne vom căsători.

Întâlnire cu Bára și Martin

Întâlnire cu Bára și Martin

Aș dori să încurajez toate persoanele singure să continue să creadă că au cu adevărat o șansă de a-și găsi perechea de vis. Căutam un bărbat care să mă facă să mă simt eu însămi, care să iubească natura la fel de mult ca și mine, să fie sportiv și să aibă o viață liniștită. Cu care voi sta în fața unui cort cu un pahar de vin și voi privi apusurile de soare, care mă va face să râd și pentru toate astea îl voi iubi și el mă va iubi pe mine.

Ne-ați scris - povestea Olívia și Markéta

Ne-ați scris - povestea Olívia și Markéta

Această întâlnire s-a dovedit a fi o relație care ne-a surprins pe amândoi prin forța și intensitatea ei. Niciunul dintre noi nu mai avusese înainte o relație atât de puternică și de dedicată. Ne întâlnim de șase luni. Și pentru că am reușit să pășim împreună în noul an 2017, am decis să vă trimitem povestea noastră pe site-ul de dating.