Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Bună ziua, Elitedate,

m-ai întrebat de povestea mea. Pentru că este ca un miracol care mi s-a întâmplat, o voi împărtăși cu voi.

M-am înscris pe site-ul de întâlniri în octombrie 2016 pentru că am vrut să-mi urmez norocul și să-mi găsesc un partener. În mai puțin de o jumătate de an nu am găsit pe nimeni cu care să avem "puncte comune". Eram gata să renunț și eram hotărâtă să nu-mi reînnoiesc calitatea de membru, nu voiam să-mi mai încerc norocul.

Eu sunt din Moravia de Nord și mă concentram asupra zonei imediate. Ocazional, un mesaj venea dintr-o regiune mai îndepărtată, dar pentru mine era departe sau nu mă interesa persoana în cauză. Ei bine, chiar înainte de a termina calitatea de membru, am primit un mesaj de la Jaroslav din regiunea Karlovy Vary. Doar "mi-ai atras atenția" .... Nici până în ziua de azi nu am idee ce m-a atras să îi vizitez profilul, dar imediat ce am citit ceva despre el am fost intrigată, iar distanța nu mă interesa în acel moment. Am început imediat să ne trimitem mesaje. Mi-am petrecut toată după-amiaza la calculator în așteptarea unui răspuns.

Unul după altul au venit cu regularitate. Așteptam cu nerăbdare tot mai multe mesaje. Apoi, Jarda a sugerat să ne trimitem un e-mail unul altuia, m-am bucurat. Mi-am dorit în acel moment ca ei să meargă mai departe și să se apropie unul de celălalt, dar am vrut ca el să fie cel care să fie activ. A urmat un schimb de telefoane....

În câteva zile ne-am trezit atrași unul de celălalt și "împreună" bine. Am început să ne gândim cum să facem să ne putem vedea unul pe celălalt. Am convenit să ne întâlnim peste o lună pentru o retragere de relaxare. Împreună am găsit un loc unde să mergem și am început să așteptăm cu nerăbdare prima noastră întâlnire. Nu am putut aștepta. Ne-am imaginat cum ar fi să ne vedem pentru prima dată. Dacă ne vom plăcea unul pe celălalt, dacă va sări scânteia, dacă va fi la fel de frumos ca la telefon. Eram tensionați pentru că în timpul convorbirilor noastre a funcționat absolut uimitor de bine, ne înțelegeam și eram atrași unul de celălalt.

Trebuia să ajung la Praga cu trenul pe 28 aprilie, iar apoi planul era să continui cu mașina. Tot vorbeam despre cum va fi când voi coborî din tren și Jarda va sta acolo așteptând...

Și în cele din urmă totul a fost diferit. Cu o săptămână înainte de întâlnirea planificată, am avut parte de o surpriză. Jarda pur și simplu nu a putut suporta, s-a urcat în mașină seara și a traversat țara și m-a sunat dimineața că a ajuns aici. Era ora 3:46.

Nu-mi venea să cred. Stătea la ușă și mă ruga să o deschid. Din prima clipă, a sărit o scânteie. O săptămână mai târziu, am petrecut împreună un weekend prelungit minunat și, din acel moment, ne-am planificat viitorul împreună...

Jarda este dragostea vieții mele, este bărbatul pe care l-am căutat toată viața mea și el m-a căutat pe mine. Suntem amândoi fericiți că ne-am găsit și că ne avem unul pe celălalt.
Le doresc tuturor să își găsească partenerul potrivit, jumătatea lor.

Vă mulțumim Elitedate

Vladimir


Experiență cu site-urile de dating

Ne-ați scris - povestea lui Libor

Ne-ați scris - povestea lui Libor

Când îmi pierdeam speranța, am răspuns la profilul unei femei la care nici măcar nu speram că va ieși ceva din asta. Cu toate acestea, mi-a răspuns, am schimbat mai multe e-mailuri și ne-am întâlnit la scurt timp după aceea. Ea a fost mai proactivă la prima întâlnire, așa că a venit la mine (distanța noastră comună este de 60 km). Ulterior, ne-am întâlnit în mod regulat la sfârșit de săptămână - o dată ea la mine acasă, a doua oară eu la ea.

Ne-ați scris - povestea utilizatorilor Lucie și Pavla

Ne-ați scris - povestea utilizatorilor Lucie și Pavla

Dragă fată de de la date. Vă mulțumesc. Mulțumită ție am avut prima noastră întâlnire pe 25.2.2015 și cum a decurs? 30.7.2016 am spus DA.

Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Am continuat să ne vedem și am descoperit că ne simțeam mai mult decât bine împreună, că amândoi ne doream o relație de durată și, în cele din urmă, o familie. Am mers în excursii împreună și am ajuns să ne cunoaștem. Am aflat chiar că locuiam la o distanță foarte mică unul de celălalt, aproximativ 15 minute. După un timp, am decis că nu aveam nevoie să cunosc pe nimeni altcineva pentru că țineam la Jirko. M-am simțit bine să am în sfârșit încă o jumătate. După o lungă perioadă de timp de căutare și de cunoaștere, apreciem că ne avem unul pe celălalt.

Întâlnirea dintre Kate și Richard

Întâlnirea dintre Kate și Richard

Locuim la mare distanță unul de celălalt. Este un proces dificil să fuzionezi două lumi separate într-una singură. Dar avem încredere unul în celălalt. Ne iubim unul pe celălalt. Știu că putem face asta împreună. Și de unde știu eu asta? Pot să simt asta. 

Ne-ați scris - povestea Olívia și Markéta

Ne-ați scris - povestea Olívia și Markéta

Această întâlnire s-a dovedit a fi o relație care ne-a surprins pe amândoi prin forța și intensitatea ei. Niciunul dintre noi nu mai avusese înainte o relație atât de puternică și de dedicată. Ne întâlnim de șase luni. Și pentru că am reușit să pășim împreună în noul an 2017, am decis să vă trimitem povestea noastră pe site-ul de dating.

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Eu, văduv după 36 de ani de căsnicie frumoasă, ea divorțată după 23 de ani de căsnicie eșuată. Eu sunt lung, înalt de 200 cm, ea este mică, înaltă de 162 cm. Eu lucrez pe cont propriu de la Revoluția de catifea, ea este funcționar public, profesoară....