Să-l cunoaștem pe domnul Martin

Să-l cunoaștem pe domnul Martin

Bună, dragă,

povestea mea de cunoaștere nu este încă atât de extinsă :)

După câteva întâlniri nereușite, nu am vrut să mai merg la încă una. Totul a durat peste un an și jumătate. Da, mi-am spus că acest mod de întâlnire este inutil.

Cu excepția unei singure întâlniri, ultima, cea crucială. De îndată ce Renata și cu mine ne-am văzut, a fost clar pentru amândoi că nu era o întâlnire oarecare. Că, probabil, ne-am căutat unul pe altul până ne-am găsit :)

Aș dori să le spun tuturor celor care au fost în aceeași situație ca și mine că, deși poate dura destul de mult timp, partenerul potrivit este cu siguranță în drum spre voi.

Mulțumesc Elite Date
Martin T.

Adăugare după 3 ani:

Salutări după o lungă perioadă de timp,

Au trecut trei ani de când am scris recenzia mea pe EliteDate și s-au schimbat destul de multe în povestea noastră.

Mulțumită site-ului dumneavoastră de întâlniri am găsit un partener cu care am spus "da" împreună în această perioadă și acum avem o fetiță frumoasă, Margaret.

Vreau să vă mulțumesc din nou pentru această minunată oportunitate.

Să aveți o zi minunată
Martin T.

 


Experiență cu site-urile de dating

Întâlnire cu Renata și Zdenek

Întâlnire cu Renata și Zdenek

De atunci, întâlnirile au fost regulate, iar acum ne întâlnim în weekend-uri. Totul curge atât de frumos, trăiește, crește și sunt convinsă că am găsit dragostea adevărată în Zdenek al meu.

Tu ne-ai scris - povestea lui Petra și František

Tu ne-ai scris - povestea lui Petra și František

A fost aproape clar de la începutul scrierii că el era alesul. Totuși, după aproape 2 luni, amândoi simțim la fel, chiar dacă anumite probleme (divorț etc.) sunt și vor fi acolo. O să vă scriu după un an, dacă a durat cu adevărat :).

Povestea lui Marie și a lui Zbyšek

Povestea lui Marie și a lui Zbyšek

În retrospectivă, suntem amândoi foarte fericiți că ne-am înregistrat pe site-ul de întâlniri și că am reușit să ne întâlnim. Uneori nu poți "vedea" pentru ochii tăi, și chiar dacă am fost în aceleași locuri, nu ne-am putut întâlni pentru că am trecut unul pe lângă celălalt, și chiar dacă ne-am fi întâlnit, poate că nu ne-am fi văzut pentru că ne petreceam timpul cu prietenii noștri.....

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Și în cele din urmă totul a fost diferit. Cu o săptămână înainte de întâlnirea noastră programată, am avut o surpriză. Jarda pur și simplu nu a putut suporta, s-a urcat în mașină seara și a traversat țara și m-a sunat dimineața că a ajuns aici. Era ora 3:46.

Întâlnire cu Bára și Martin

Întâlnire cu Bára și Martin

Aș dori să încurajez toate persoanele singure să continue să creadă că au cu adevărat o șansă de a-și găsi perechea de vis. Căutam un bărbat care să mă facă să mă simt eu însămi, care să iubească natura la fel de mult ca și mine, să fie sportiv și să aibă o viață liniștită. Cu care voi sta în fața unui cort cu un pahar de vin și voi privi apusurile de soare, care mă va face să râd și pentru toate astea îl voi iubi și el mă va iubi pe mine.

Ne-ați scris - Istoria utilizatorului Jiří

Ne-ați scris - Istoria utilizatorului Jiří

Trebuie să vă răspund că datorită site-ului dvs. de întâlniri, deși nu am crezut, am întâlnit o femeie foarte drăguță cu doi copii și este poate o coincidență și, de asemenea, noroc și deja ne cunoaștem familiile unul altuia și ne gândim cum să ne unim cele două vieți împreună....