Să-l cunoaștem pe domnul Martin

Să-l cunoaștem pe domnul Martin

Bună, dragă,

povestea mea de cunoaștere nu este încă atât de extinsă :)

După câteva întâlniri nereușite, nu am vrut să mai merg la încă una. Totul a durat peste un an și jumătate. Da, mi-am spus că acest mod de întâlnire este inutil.

Cu excepția unei singure întâlniri, ultima, cea crucială. De îndată ce Renata și cu mine ne-am văzut, a fost clar pentru amândoi că nu era o întâlnire oarecare. Că, probabil, ne-am căutat unul pe altul până ne-am găsit :)

Aș dori să le spun tuturor celor care au fost în aceeași situație ca și mine că, deși poate dura destul de mult timp, partenerul potrivit este cu siguranță în drum spre voi.

Mulțumesc Elite Date
Martin T.

Adăugare după 3 ani:

Salutări după o lungă perioadă de timp,

Au trecut trei ani de când am scris recenzia mea pe EliteDate și s-au schimbat destul de multe în povestea noastră.

Mulțumită site-ului dumneavoastră de întâlniri am găsit un partener cu care am spus "da" împreună în această perioadă și acum avem o fetiță frumoasă, Margaret.

Vreau să vă mulțumesc din nou pentru această minunată oportunitate.

Să aveți o zi minunată
Martin T.

 


Experiență cu site-urile de dating

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

În cele din urmă, relația la distanță nu a fost suficientă pentru noi, iar eu am decis să mă mut din capitală pentru ca Peter să se ocupe de viitorul relației noastre. Țineți degetele încrucișate și nu vă fie teamă să încercați. Dating funcționează cu adevărat!

Povestea lui Marie și a lui Zbyšek

Povestea lui Marie și a lui Zbyšek

În retrospectivă, suntem amândoi foarte fericiți că ne-am înregistrat pe site-ul de întâlniri și că am reușit să ne întâlnim. Uneori nu poți "vedea" pentru ochii tăi, și chiar dacă am fost în aceleași locuri, nu ne-am putut întâlni pentru că am trecut unul pe lângă celălalt, și chiar dacă ne-am fi întâlnit, poate că nu ne-am fi văzut pentru că ne petreceam timpul cu prietenii noștri.....

Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

În viața mea a intrat o femeie care avea exact calitățile pe care le scrisesem pe lista mea. Mi s-a părut ireal, iar ea îmi dovedește în fiecare zi că este tot ceea ce mi-am dorit. Chiar dacă suntem împreună de puțin timp, se pare că ne cunoaștem de mult timp. Trăim unul pentru celălalt, ne plănuim o viață împreună și ne căsătorim.

Ne-ați scris - Istoria utilizatorului Jiří

Ne-ați scris - Istoria utilizatorului Jiří

Trebuie să vă răspund că datorită site-ului dvs. de întâlniri, deși nu am crezut, am întâlnit o femeie foarte drăguță cu doi copii și este poate o coincidență și, de asemenea, noroc și deja ne cunoaștem familiile unul altuia și ne gândim cum să ne unim cele două vieți împreună....

Lenka și Tomáš se întâlnesc

Lenka și Tomáš se întâlnesc

Aș dori să vă împărtășesc un eveniment plin de bucurie. 08. 08. 08. 2020 ne-am căsătorit. Ne-am întâlnit prin intermediul site-ului tău de întâlniri acum doi ani. Suntem dovada că nici la cincizeci de ani nu este prea târziu pentru dragoste și pentru o nouă relație.

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Și în cele din urmă totul a fost diferit. Cu o săptămână înainte de întâlnirea noastră programată, am avut o surpriză. Jarda pur și simplu nu a putut suporta, s-a urcat în mașină seara și a traversat țara și m-a sunat dimineața că a ajuns aici. Era ora 3:46.