Să-l cunoaștem pe domnul Martin

Să-l cunoaștem pe domnul Martin

Bună, dragă,

povestea mea de cunoaștere nu este încă atât de extinsă :)

După câteva întâlniri nereușite, nu am vrut să mai merg la încă una. Totul a durat peste un an și jumătate. Da, mi-am spus că acest mod de întâlnire este inutil.

Cu excepția unei singure întâlniri, ultima, cea crucială. De îndată ce Renata și cu mine ne-am văzut, a fost clar pentru amândoi că nu era o întâlnire oarecare. Că, probabil, ne-am căutat unul pe altul până ne-am găsit :)

Aș dori să le spun tuturor celor care au fost în aceeași situație ca și mine că, deși poate dura destul de mult timp, partenerul potrivit este cu siguranță în drum spre voi.

Mulțumesc Elite Date
Martin T.

Adăugare după 3 ani:

Salutări după o lungă perioadă de timp,

Au trecut trei ani de când am scris recenzia mea pe EliteDate și s-au schimbat destul de multe în povestea noastră.

Mulțumită site-ului dumneavoastră de întâlniri am găsit un partener cu care am spus "da" împreună în această perioadă și acum avem o fetiță frumoasă, Margaret.

Vreau să vă mulțumesc din nou pentru această minunată oportunitate.

Să aveți o zi minunată
Martin T.

 


Experiență cu site-urile de dating

Ne-ați scris - Istoria utilizatorului Jiří

Ne-ați scris - Istoria utilizatorului Jiří

Trebuie să vă răspund că datorită site-ului dvs. de întâlniri, deși nu am crezut, am întâlnit o femeie foarte drăguță cu doi copii și este poate o coincidență și, de asemenea, noroc și deja ne cunoaștem familiile unul altuia și ne gândim cum să ne unim cele două vieți împreună....

Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Am continuat să ne vedem și am descoperit că ne simțeam mai mult decât bine împreună, că amândoi ne doream o relație de durată și, în cele din urmă, o familie. Am mers în excursii împreună și am ajuns să ne cunoaștem. Am aflat chiar că locuiam la o distanță foarte mică unul de celălalt, aproximativ 15 minute. După un timp, am decis că nu aveam nevoie să cunosc pe nimeni altcineva pentru că țineam la Jirko. M-am simțit bine să am în sfârșit încă o jumătate. După o lungă perioadă de timp de căutare și de cunoaștere, apreciem că ne avem unul pe celălalt.

Povestea lui Helca și a lui Alexandru

Povestea lui Helca și a lui Alexandru

Astăzi a trecut mai puțin de un an de când ne vizităm reciproc și avem perspective similare pentru viitor. Ne gândim la un teren și la construirea unei case. Vrem să ne îndeplinim visele unul altuia. Dacă două persoane caută o cale de a se întâlni, distanța nu ar trebui să joace un rol important. În acest fel, dorim să vă mulțumim și să le dorim și altora să fie la fel de norocoși ca noi.

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Și în cele din urmă totul a fost diferit. Cu o săptămână înainte de întâlnirea noastră programată, am avut o surpriză. Jarda pur și simplu nu a putut suporta, s-a urcat în mașină seara și a traversat țara și m-a sunat dimineața că a ajuns aici. Era ora 3:46.

Ne-ați scris - povestea Olívia și Markéta

Ne-ați scris - povestea Olívia și Markéta

Această întâlnire s-a dovedit a fi o relație care ne-a surprins pe amândoi prin forța și intensitatea ei. Niciunul dintre noi nu mai avusese înainte o relație atât de puternică și de dedicată. Ne întâlnim de șase luni. Și pentru că am reușit să pășim împreună în noul an 2017, am decis să vă trimitem povestea noastră pe site-ul de dating.

Întâlnire cu doamna Gabriela

Întâlnire cu doamna Gabriela

Am primit imediat mesaje și trebuie să spun că au fost întotdeauna decente, fără vulgarități și perversiuni. În scurt timp mi-a scris un bărbat, am schimbat mesaje foarte frumoase, mi-a trimis numărul lui de telefon dacă vreau să îl sun. A fost plăcut chiar și la ureche, ne-am vizitat de câteva ori, s-a mutat la mine în mai și ne-am căsătorit pe 18 iulie..