Întâlnire cu Renata și Zdenek

Întâlnire cu Renata și Zdenek

Bună ziua,

Mulțumită site-ului tău de întâlniri EliteDate, l-am cunoscut pe prietenul meu Zdenek și sunt convins că, fără această oportunitate, nici nu știu că un astfel de tip face înconjurul lumii și și-ar dori să se întâlnească.

Și chiar dacă suntem fiecare dintr-un oraș diferit, I Olomouc, Zdenek Frenštát pod Rodhoštěm, nu a fost un obstacol. Am scris mai întâi la Elitedate câteva zile și apoi am avut prima întâlnire, Zdenek a venit la mine la Olomouc și am avut o după-amiază frumoasă afară. În timpul unei lungi plimbări și discuții, am aflat că avem aceeași grupă de sânge și a fost surprinzător de frumos.

Întâlnirile au fost regulate de atunci, iar acum sunt obișnuite weekenduri. Totul curge atât de frumos, trăiește, crește și sunt convins că am ajuns să cunosc dragostea adevărată în Zdenek-ul meu.


Așa că îi sfătuiesc pe toată lumea să folosească această oportunitate și să nu-și piardă niciodată speranța că undeva se află puzzle-ul tău ..... poate datorită EliteDate îl vei găsi și tu.

Renata

"


Experiență cu site-urile de dating

Povestea lui Helca și a lui Alexandru

Povestea lui Helca și a lui Alexandru

Astăzi a trecut mai puțin de un an de când ne vizităm reciproc și avem perspective similare pentru viitor. Ne gândim la un teren și la construirea unei case. Vrem să ne îndeplinim visele unul altuia. Dacă două persoane caută o cale de a se întâlni, distanța nu ar trebui să joace un rol important. În acest fel, dorim să vă mulțumim și să le dorim și altora să fie la fel de norocoși ca noi.

Tu ne-ai scris - poveste de Alena

Tu ne-ai scris - poveste de Alena

Datorită profesionalismului dumneavoastră, am întâlnit un bărbat drăguț la vârsta de șaptezeci și șase de ani. A fost ca un fel de lovitură de energie uimitoare. Ca un miracol!  Când ne-am întâlnit pentru prima dată, nu ne puteam vedea decât ochii, iar mâinile noastre care se atingeau erau calde și pline de tandrețe. Mi-am găsit jumătatea care îmi lipsea și în acea noapte am primit o poezie frumoasă pe care aș dori-o tuturor îndrăgostiților...

Întâlnire cu Veronika și Vojta

Întâlnire cu Veronika și Vojta

Am planificat prima noastră vacanță împreună în Croația. O săptămână la mare a mers foarte bine. Ne-am întors și frontiera s-a închis. Se apropia aniversarea de un an de la întâlnirea noastră. Am ales Munții Novohradské hory ca loc de sărbătoare. Și aici, sub un stejar de 600 de ani, Vojti m-a cerut în căsătorie. Am fost de acord. În vara anului 2021, ne vom căsători.

Întâlnirea dintre Kate și Richard

Întâlnirea dintre Kate și Richard

Locuim la mare distanță unul de celălalt. Este un proces dificil să fuzionezi două lumi separate într-una singură. Dar avem încredere unul în celălalt. Ne iubim unul pe celălalt. Știu că putem face asta împreună. Și de unde știu eu asta? Pot să simt asta. 

Tu ne-ai scris - povestea lui Petra și František

Tu ne-ai scris - povestea lui Petra și František

A fost aproape clar de la începutul scrierii că el era alesul. Totuși, după aproape 2 luni, amândoi simțim la fel, chiar dacă anumite probleme (divorț etc.) sunt și vor fi acolo. O să vă scriu după un an, dacă a durat cu adevărat :).

Întâlnire cu doamna Gabriela

Întâlnire cu doamna Gabriela

Am primit imediat mesaje și trebuie să spun că au fost întotdeauna decente, fără vulgarități și perversiuni. În scurt timp mi-a scris un bărbat, am schimbat mesaje foarte frumoase, mi-a trimis numărul lui de telefon dacă vreau să îl sun. A fost plăcut chiar și la ureche, ne-am vizitat de câteva ori, s-a mutat la mine în mai și ne-am căsătorit pe 18 iulie..