Întâlnire cu Renata și Zdenek

Întâlnire cu Renata și Zdenek

Bună ziua,

Mulțumită site-ului tău de întâlniri EliteDate, l-am cunoscut pe prietenul meu Zdenek și sunt convins că, fără această oportunitate, nici nu știu că un astfel de tip face înconjurul lumii și și-ar dori să se întâlnească.

Și chiar dacă suntem fiecare dintr-un oraș diferit, I Olomouc, Zdenek Frenštát pod Rodhoštěm, nu a fost un obstacol. Am scris mai întâi la Elitedate câteva zile și apoi am avut prima întâlnire, Zdenek a venit la mine la Olomouc și am avut o după-amiază frumoasă afară. În timpul unei lungi plimbări și discuții, am aflat că avem aceeași grupă de sânge și a fost surprinzător de frumos.

Întâlnirile au fost regulate de atunci, iar acum sunt obișnuite weekenduri. Totul curge atât de frumos, trăiește, crește și sunt convins că am ajuns să cunosc dragostea adevărată în Zdenek-ul meu.


Așa că îi sfătuiesc pe toată lumea să folosească această oportunitate și să nu-și piardă niciodată speranța că undeva se află puzzle-ul tău ..... poate datorită EliteDate îl vei găsi și tu.

Renata

"


Experiență cu site-urile de dating

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Așa că e o luptă pentru a găsi pe cea potrivită, au trecut câteva întâlniri fără proverbiala scânteie, dar după trei luni mi-am găsit prințesa visurilor mele :-) Și a prins un asemenea "fâs" la care nici măcar amândoi nu ne așteptam la vârsta noastră !!!! Și acum ne dorim doar să dureze la nesfârșit!!!

Tu ne-ai scris - poveste de Alena

Tu ne-ai scris - poveste de Alena

Datorită profesionalismului dumneavoastră, am întâlnit un bărbat drăguț la vârsta de șaptezeci și șase de ani. A fost ca un fel de lovitură de energie uimitoare. Ca un miracol!  Când ne-am întâlnit pentru prima dată, nu ne puteam vedea decât ochii, iar mâinile noastre care se atingeau erau calde și pline de tandrețe. Mi-am găsit jumătatea care îmi lipsea și în acea noapte am primit o poezie frumoasă pe care aș dori-o tuturor îndrăgostiților...

Ne-ați scris - Istoria utilizatorului Jiří

Ne-ați scris - Istoria utilizatorului Jiří

Trebuie să vă răspund că datorită site-ului dvs. de întâlniri, deși nu am crezut, am întâlnit o femeie foarte drăguță cu doi copii și este poate o coincidență și, de asemenea, noroc și deja ne cunoaștem familiile unul altuia și ne gândim cum să ne unim cele două vieți împreună....

Lenka și Tomáš se întâlnesc

Lenka și Tomáš se întâlnesc

Aș dori să vă împărtășesc un eveniment plin de bucurie. 08. 08. 08. 2020 ne-am căsătorit. Ne-am întâlnit prin intermediul site-ului tău de întâlniri acum doi ani. Suntem dovada că nici la cincizeci de ani nu este prea târziu pentru dragoste și pentru o nouă relație.

Povestea lui Marie și a lui Zbyšek

Povestea lui Marie și a lui Zbyšek

În retrospectivă, suntem amândoi foarte fericiți că ne-am înregistrat pe site-ul de întâlniri și că am reușit să ne întâlnim. Uneori nu poți "vedea" pentru ochii tăi, și chiar dacă am fost în aceleași locuri, nu ne-am putut întâlni pentru că am trecut unul pe lângă celălalt, și chiar dacă ne-am fi întâlnit, poate că nu ne-am fi văzut pentru că ne petreceam timpul cu prietenii noștri.....

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Și în cele din urmă totul a fost diferit. Cu o săptămână înainte de întâlnirea noastră programată, am avut o surpriză. Jarda pur și simplu nu a putut suporta, s-a urcat în mașină seara și a traversat țara și m-a sunat dimineața că a ajuns aici. Era ora 3:46.