Întâlnire cu Renata și Zdenek

Întâlnire cu Renata și Zdenek

Bună ziua,

Mulțumită site-ului tău de întâlniri EliteDate, l-am cunoscut pe prietenul meu Zdenek și sunt convins că, fără această oportunitate, nici nu știu că un astfel de tip face înconjurul lumii și și-ar dori să se întâlnească.

Și chiar dacă suntem fiecare dintr-un oraș diferit, I Olomouc, Zdenek Frenštát pod Rodhoštěm, nu a fost un obstacol. Am scris mai întâi la Elitedate câteva zile și apoi am avut prima întâlnire, Zdenek a venit la mine la Olomouc și am avut o după-amiază frumoasă afară. În timpul unei lungi plimbări și discuții, am aflat că avem aceeași grupă de sânge și a fost surprinzător de frumos.

Întâlnirile au fost regulate de atunci, iar acum sunt obișnuite weekenduri. Totul curge atât de frumos, trăiește, crește și sunt convins că am ajuns să cunosc dragostea adevărată în Zdenek-ul meu.


Așa că îi sfătuiesc pe toată lumea să folosească această oportunitate și să nu-și piardă niciodată speranța că undeva se află puzzle-ul tău ..... poate datorită EliteDate îl vei găsi și tu.

Renata

"


Experiență cu site-urile de dating

Ne-ați scris - povestea lui Libor

Ne-ați scris - povestea lui Libor

Când îmi pierdeam speranța, am răspuns la profilul unei femei la care nici măcar nu speram că va ieși ceva din asta. Cu toate acestea, mi-a răspuns, am schimbat mai multe e-mailuri și ne-am întâlnit la scurt timp după aceea. Ea a fost mai proactivă la prima întâlnire, așa că a venit la mine (distanța noastră comună este de 60 km). Ulterior, ne-am întâlnit în mod regulat la sfârșit de săptămână - o dată ea la mine acasă, a doua oară eu la ea.

Întâlnirea dintre Kate și Richard

Întâlnirea dintre Kate și Richard

Locuim la mare distanță unul de celălalt. Este un proces dificil să fuzionezi două lumi separate într-una singură. Dar avem încredere unul în celălalt. Ne iubim unul pe celălalt. Știu că putem face asta împreună. Și de unde știu eu asta? Pot să simt asta. 

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Așa că e o luptă pentru a găsi pe cea potrivită, au trecut câteva întâlniri fără proverbiala scânteie, dar după trei luni mi-am găsit prințesa visurilor mele :-) Și a prins un asemenea "fâs" la care nici măcar amândoi nu ne așteptam la vârsta noastră !!!! Și acum ne dorim doar să dureze la nesfârșit!!!

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Și în cele din urmă totul a fost diferit. Cu o săptămână înainte de întâlnirea noastră programată, am avut o surpriză. Jarda pur și simplu nu a putut suporta, s-a urcat în mașină seara și a traversat țara și m-a sunat dimineața că a ajuns aici. Era ora 3:46.

Ne-ați scris - povestea Olívia și Markéta

Ne-ați scris - povestea Olívia și Markéta

Această întâlnire s-a dovedit a fi o relație care ne-a surprins pe amândoi prin forța și intensitatea ei. Niciunul dintre noi nu mai avusese înainte o relație atât de puternică și de dedicată. Ne întâlnim de șase luni. Și pentru că am reușit să pășim împreună în noul an 2017, am decis să vă trimitem povestea noastră pe site-ul de dating.

Lenka și Tomáš se întâlnesc

Lenka și Tomáš se întâlnesc

Aș dori să vă împărtășesc un eveniment plin de bucurie. 08. 08. 08. 2020 ne-am căsătorit. Ne-am întâlnit prin intermediul site-ului tău de întâlniri acum doi ani. Suntem dovada că nici la cincizeci de ani nu este prea târziu pentru dragoste și pentru o nouă relație.