Tu ne-ai scris - poveste de Alena

Tu ne-ai scris - poveste de Alena

Multumesc echipei Seniorilor ELITE date!

Datorită profesionalismului tău, am cunoscut un bărbat drăguț când aveam șaptezeci și șase de ani. A fost un pic ca o lovitură de energie uluitoare. Ca un miracol! Când ne-am întâlnit prima dată, ne-am văzut doar ochii și mâinile noastre care ne atingeau erau calde și pline de tandrețe. Mi-am găsit jumătatea lipsă și în noaptea aceea am primit o poezie frumoasă pe care aș dori tuturor îndrăgostiților...

Pentru tine

Ř e k n i m i ř e k n i. . .
de ce sunt atât de fericit și tăcut cu tine
ca atunci când păsările sunt sub aripa unui dom
de ce te cunosc, iubire, chiar dacă nu te văd
pentru un suflet expus de ce nu îmi mai este rușine
< em> Ř e k n i m i ř e k n i. . .
de ce sunt atât de proaspăt și de sărită cu tine
ca atunci când stau întins în flori pe o pajiște
< em> de ce dacă mă învelești în voaluri albastre
nu mă mai deranjează să fiu om.
Ř n k n i m i ř e k n i. . .
de ce sunt atât de dulce și ușurat cu tine
cum când un râu din munți se întoarce la pământ
Se întoarce... se evaporă... plouă din nori
noi doi suntem o formă exactă a Miracolului...

Așa că mulțumesc... Mulțumesc !!!

Alena


Experiență cu site-urile de dating

Tu ne-ai scris - povestea lui Petra și František

Tu ne-ai scris - povestea lui Petra și František

A fost aproape clar de la începutul scrierii că el era alesul. Totuși, după aproape 2 luni, amândoi simțim la fel, chiar dacă anumite probleme (divorț etc.) sunt și vor fi acolo. O să vă scriu după un an, dacă a durat cu adevărat :).

Întâlnire cu Bára și Martin

Întâlnire cu Bára și Martin

Aș dori să încurajez toate persoanele singure să continue să creadă că au cu adevărat o șansă de a-și găsi perechea de vis. Căutam un bărbat care să mă facă să mă simt eu însămi, care să iubească natura la fel de mult ca și mine, să fie sportiv și să aibă o viață liniștită. Cu care voi sta în fața unui cort cu un pahar de vin și voi privi apusurile de soare, care mă va face să râd și pentru toate astea îl voi iubi și el mă va iubi pe mine.

Povestea lui Helca și a lui Alexandru

Povestea lui Helca și a lui Alexandru

Astăzi a trecut mai puțin de un an de când ne vizităm reciproc și avem perspective similare pentru viitor. Ne gândim la un teren și la construirea unei case. Vrem să ne îndeplinim visele unul altuia. Dacă două persoane caută o cale de a se întâlni, distanța nu ar trebui să joace un rol important. În acest fel, dorim să vă mulțumim și să le dorim și altora să fie la fel de norocoși ca noi.

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Și în cele din urmă totul a fost diferit. Cu o săptămână înainte de întâlnirea noastră programată, am avut o surpriză. Jarda pur și simplu nu a putut suporta, s-a urcat în mașină seara și a traversat țara și m-a sunat dimineața că a ajuns aici. Era ora 3:46.

Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

În viața mea a intrat o femeie care avea exact calitățile pe care le scrisesem pe lista mea. Mi s-a părut ireal, iar ea îmi dovedește în fiecare zi că este tot ceea ce mi-am dorit. Chiar dacă suntem împreună de puțin timp, se pare că ne cunoaștem de mult timp. Trăim unul pentru celălalt, ne plănuim o viață împreună și ne căsătorim.

Întâlnire cu Renata și Zdenek

Întâlnire cu Renata și Zdenek

De atunci, întâlnirile au fost regulate, iar acum ne întâlnim în weekend-uri. Totul curge atât de frumos, trăiește, crește și sunt convinsă că am găsit dragostea adevărată în Zdenek al meu.