Tu ne-ai scris - poveste de Alena

Tu ne-ai scris - poveste de Alena

Multumesc echipei Seniorilor ELITE date!

Datorită profesionalismului tău, am cunoscut un bărbat drăguț când aveam șaptezeci și șase de ani. A fost un pic ca o lovitură de energie uluitoare. Ca un miracol! Când ne-am întâlnit prima dată, ne-am văzut doar ochii și mâinile noastre care ne atingeau erau calde și pline de tandrețe. Mi-am găsit jumătatea lipsă și în noaptea aceea am primit o poezie frumoasă pe care aș dori tuturor îndrăgostiților...

Pentru tine

Ř e k n i m i ř e k n i. . .
de ce sunt atât de fericit și tăcut cu tine
ca atunci când păsările sunt sub aripa unui dom
de ce te cunosc, iubire, chiar dacă nu te văd
pentru un suflet expus de ce nu îmi mai este rușine
< em> Ř e k n i m i ř e k n i. . .
de ce sunt atât de proaspăt și de sărită cu tine
ca atunci când stau întins în flori pe o pajiște
< em> de ce dacă mă învelești în voaluri albastre
nu mă mai deranjează să fiu om.
Ř n k n i m i ř e k n i. . .
de ce sunt atât de dulce și ușurat cu tine
cum când un râu din munți se întoarce la pământ
Se întoarce... se evaporă... plouă din nori
noi doi suntem o formă exactă a Miracolului...

Așa că mulțumesc... Mulțumesc !!!

Alena


Experiență cu site-urile de dating

Povestea lui Marie și a lui Zbyšek

Povestea lui Marie și a lui Zbyšek

În retrospectivă, suntem amândoi foarte fericiți că ne-am înregistrat pe site-ul de întâlniri și că am reușit să ne întâlnim. Uneori nu poți "vedea" pentru ochii tăi, și chiar dacă am fost în aceleași locuri, nu ne-am putut întâlni pentru că am trecut unul pe lângă celălalt, și chiar dacă ne-am fi întâlnit, poate că nu ne-am fi văzut pentru că ne petreceam timpul cu prietenii noștri.....

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

În cele din urmă, relația la distanță nu a fost suficientă pentru noi, iar eu am decis să mă mut din capitală pentru ca Peter să se ocupe de viitorul relației noastre. Țineți degetele încrucișate și nu vă fie teamă să încercați. Dating funcționează cu adevărat!

Ne-ați scris - povestea lui Libor

Ne-ați scris - povestea lui Libor

Când îmi pierdeam speranța, am răspuns la profilul unei femei la care nici măcar nu speram că va ieși ceva din asta. Cu toate acestea, mi-a răspuns, am schimbat mai multe e-mailuri și ne-am întâlnit la scurt timp după aceea. Ea a fost mai proactivă la prima întâlnire, așa că a venit la mine (distanța noastră comună este de 60 km). Ulterior, ne-am întâlnit în mod regulat la sfârșit de săptămână - o dată ea la mine acasă, a doua oară eu la ea.

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Așa că e o luptă pentru a găsi pe cea potrivită, au trecut câteva întâlniri fără proverbiala scânteie, dar după trei luni mi-am găsit prințesa visurilor mele :-) Și a prins un asemenea "fâs" la care nici măcar amândoi nu ne așteptam la vârsta noastră !!!! Și acum ne dorim doar să dureze la nesfârșit!!!

Întâlnirea dintre Kate și Richard

Întâlnirea dintre Kate și Richard

Locuim la mare distanță unul de celălalt. Este un proces dificil să fuzionezi două lumi separate într-una singură. Dar avem încredere unul în celălalt. Ne iubim unul pe celălalt. Știu că putem face asta împreună. Și de unde știu eu asta? Pot să simt asta. 

Întâlnire cu Renata și Zdenek

Întâlnire cu Renata și Zdenek

De atunci, întâlnirile au fost regulate, iar acum ne întâlnim în weekend-uri. Totul curge atât de frumos, trăiește, crește și sunt convinsă că am găsit dragostea adevărată în Zdenek al meu.