Tu ne-ai scris - poveste de Alena

Tu ne-ai scris - poveste de Alena

Multumesc echipei Seniorilor ELITE date!

Datorită profesionalismului tău, am cunoscut un bărbat drăguț când aveam șaptezeci și șase de ani. A fost un pic ca o lovitură de energie uluitoare. Ca un miracol! Când ne-am întâlnit prima dată, ne-am văzut doar ochii și mâinile noastre care ne atingeau erau calde și pline de tandrețe. Mi-am găsit jumătatea lipsă și în noaptea aceea am primit o poezie frumoasă pe care aș dori tuturor îndrăgostiților...

Pentru tine

Ř e k n i m i ř e k n i. . .
de ce sunt atât de fericit și tăcut cu tine
ca atunci când păsările sunt sub aripa unui dom
de ce te cunosc, iubire, chiar dacă nu te văd
pentru un suflet expus de ce nu îmi mai este rușine
< em> Ř e k n i m i ř e k n i. . .
de ce sunt atât de proaspăt și de sărită cu tine
ca atunci când stau întins în flori pe o pajiște
< em> de ce dacă mă învelești în voaluri albastre
nu mă mai deranjează să fiu om.
Ř n k n i m i ř e k n i. . .
de ce sunt atât de dulce și ușurat cu tine
cum când un râu din munți se întoarce la pământ
Se întoarce... se evaporă... plouă din nori
noi doi suntem o formă exactă a Miracolului...

Așa că mulțumesc... Mulțumesc !!!

Alena


Experiență cu site-urile de dating

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

În cele din urmă, relația la distanță nu a fost suficientă pentru noi, iar eu am decis să mă mut din capitală pentru ca Peter să se ocupe de viitorul relației noastre. Țineți degetele încrucișate și nu vă fie teamă să încercați. Dating funcționează cu adevărat!

Ne-ați scris - povestea lui Libor

Ne-ați scris - povestea lui Libor

Când îmi pierdeam speranța, am răspuns la profilul unei femei la care nici măcar nu speram că va ieși ceva din asta. Cu toate acestea, mi-a răspuns, am schimbat mai multe e-mailuri și ne-am întâlnit la scurt timp după aceea. Ea a fost mai proactivă la prima întâlnire, așa că a venit la mine (distanța noastră comună este de 60 km). Ulterior, ne-am întâlnit în mod regulat la sfârșit de săptămână - o dată ea la mine acasă, a doua oară eu la ea.

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Așa că e o luptă pentru a găsi pe cea potrivită, au trecut câteva întâlniri fără proverbiala scânteie, dar după trei luni mi-am găsit prințesa visurilor mele :-) Și a prins un asemenea "fâs" la care nici măcar amândoi nu ne așteptam la vârsta noastră !!!! Și acum ne dorim doar să dureze la nesfârșit!!!

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Eu, văduv după 36 de ani de căsnicie frumoasă, ea divorțată după 23 de ani de căsnicie eșuată. Eu sunt lung, înalt de 200 cm, ea este mică, înaltă de 162 cm. Eu lucrez pe cont propriu de la Revoluția de catifea, ea este funcționar public, profesoară....

Povestea lui Helca și a lui Alexandru

Povestea lui Helca și a lui Alexandru

Astăzi a trecut mai puțin de un an de când ne vizităm reciproc și avem perspective similare pentru viitor. Ne gândim la un teren și la construirea unei case. Vrem să ne îndeplinim visele unul altuia. Dacă două persoane caută o cale de a se întâlni, distanța nu ar trebui să joace un rol important. În acest fel, dorim să vă mulțumim și să le dorim și altora să fie la fel de norocoși ca noi.

Întâlnire cu Renata și Zdenek

Întâlnire cu Renata și Zdenek

De atunci, întâlnirile au fost regulate, iar acum ne întâlnim în weekend-uri. Totul curge atât de frumos, trăiește, crește și sunt convinsă că am găsit dragostea adevărată în Zdenek al meu.