Tu ne-ai scris - poveste de Petra

Tu ne-ai scris - poveste de Petra

Bună seara,

Cum să începi? M-am întâlnit prin intermediul site-ului tău de întâlniri acum 6 luni. Da, 10 aprilie 2017 și cum se întâmplă de fapt? M-am despărțit după câțiva ani de prietena mea și cumva am ajuns destul de distrus. Așa că m-am gândit că singura modalitate de a mă reface de jos este să încerc să fac cunoștință cu el. Și unde și cum? Sunt foarte stresată, am doi copii în plasament și o slujbă solicitantă. Așa că întâlnirea online a fost un pas destul de logic. Am mai exclus întâlnirile gratuite. Acestea au un defect major. Sunt o mulțime de oameni doar pentru distracție. Deci, nimic pentru întâlniri serioase.

Așa că mi-am făcut un profil și am scris câteva propuneri. Am început să le scriu câtorva femei, dar Maruska din Litomerice m-a abordat cel mai mult.

Și de fapt nu a durat prea mult. Sunt sigură că am fost foarte norocoasă. Știu că este un miracol să ne întâlnim în 14 zile. Dar am făcut-o cu adevărat. Miracolele se întâmplă.

După patru zile de scris intens, ne-am întâlnit în Litoměřice, în piață. Ne-am întâlnit la Coloana Pestilenței la ora 17.00. Am fost destul de nervos. Fotografiile de pe site-ul de matrimoniale nu erau ideale și îmi era foarte teamă de dezamăgire. Așa că am preferat să ajung cu o jumătate de oră mai devreme. Am reușit să mă plimb prin toată piața și să beau o cafea, iar cu zece minute înainte de ora 5:00 mă ghemuiam lângă coloană. Dar, în cele din urmă, m-am îndreptat spre fântână și am așteptat să vină Maruška. Nervozitate la maxim și nimic. Și un mesaj de la Marushka. Mă voi întoarce puțin mai târziu. La naiba, asta o să mă omoare. Dar răspunsul meu, că mă vei săruta în fiecare minut, a fost un șantaj. Și ce dacă. Ar trebui să fie la timp. În cele din urmă a venit după aproximativ 20 de minute.

Arăta mai bine decât în poze, iar vocea ei stridentă m-a dezarmat imediat. Am ieșit la plimbare și am stat de vorbă timp de aproximativ trei ore. Între timp, a început să plouă și s-a făcut destul de frig. Cămașa mea nu juca foarte bine, iar Maruska se răcea și ea. Așa că la prima întâlnire ne-am îmbrățișat pe alee, așteptând să se oprească ploaia. Dar nu ne-am sărutat. Nu până nu ne-am luat rămas bun și și-a ținut promisiunea. Și acum suntem împreună de șase luni. Am avut parte de momente minunate împreună. Și cred că mai avem multe de făcut. Și, având patru copii împreună, ne este bine așa. Sunt amuzante și amândoi le iubim. Și avem o cheie în dormitor și nu ne este teamă să o folosim. Așa că îmi încrucișez degetele și credeți-mă, va fi nevoie de o încercare. :)

 


Experiență cu site-urile de dating

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Și în cele din urmă totul a fost diferit. Cu o săptămână înainte de întâlnirea noastră programată, am avut o surpriză. Jarda pur și simplu nu a putut suporta, s-a urcat în mașină seara și a traversat țara și m-a sunat dimineața că a ajuns aici. Era ora 3:46.

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

În cele din urmă, relația la distanță nu a fost suficientă pentru noi, iar eu am decis să mă mut din capitală pentru ca Peter să se ocupe de viitorul relației noastre. Țineți degetele încrucișate și nu vă fie teamă să încercați. Dating funcționează cu adevărat!

Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Am continuat să ne vedem și am descoperit că ne simțeam mai mult decât bine împreună, că amândoi ne doream o relație de durată și, în cele din urmă, o familie. Am mers în excursii împreună și am ajuns să ne cunoaștem. Am aflat chiar că locuiam la o distanță foarte mică unul de celălalt, aproximativ 15 minute. După un timp, am decis că nu aveam nevoie să cunosc pe nimeni altcineva pentru că țineam la Jirko. M-am simțit bine să am în sfârșit încă o jumătate. După o lungă perioadă de timp de căutare și de cunoaștere, apreciem că ne avem unul pe celălalt.

Întâlnire cu Renata și Zdenek

Întâlnire cu Renata și Zdenek

De atunci, întâlnirile au fost regulate, iar acum ne întâlnim în weekend-uri. Totul curge atât de frumos, trăiește, crește și sunt convinsă că am găsit dragostea adevărată în Zdenek al meu.

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Așa că e o luptă pentru a găsi pe cea potrivită, au trecut câteva întâlniri fără proverbiala scânteie, dar după trei luni mi-am găsit prințesa visurilor mele :-) Și a prins un asemenea "fâs" la care nici măcar amândoi nu ne așteptam la vârsta noastră !!!! Și acum ne dorim doar să dureze la nesfârșit!!!

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Eu, văduv după 36 de ani de căsnicie frumoasă, ea divorțată după 23 de ani de căsnicie eșuată. Eu sunt lung, înalt de 200 cm, ea este mică, înaltă de 162 cm. Eu lucrez pe cont propriu de la Revoluția de catifea, ea este funcționar public, profesoară....