Tu ne-ai scris - poveste de Petra

Tu ne-ai scris - poveste de Petra

Bună seara,

Cum să începi? M-am întâlnit prin intermediul site-ului tău de întâlniri acum 6 luni. Da, 10 aprilie 2017 și cum se întâmplă de fapt? M-am despărțit după câțiva ani de prietena mea și cumva am ajuns destul de distrus. Așa că m-am gândit că singura modalitate de a mă reface de jos este să încerc să fac cunoștință cu el. Și unde și cum? Sunt foarte stresată, am doi copii în plasament și o slujbă solicitantă. Așa că întâlnirea online a fost un pas destul de logic. Am mai exclus întâlnirile gratuite. Acestea au un defect major. Sunt o mulțime de oameni doar pentru distracție. Deci, nimic pentru întâlniri serioase.

Așa că mi-am făcut un profil și am scris câteva propuneri. Am început să le scriu câtorva femei, dar Maruska din Litomerice m-a abordat cel mai mult.

Și de fapt nu a durat prea mult. Sunt sigură că am fost foarte norocoasă. Știu că este un miracol să ne întâlnim în 14 zile. Dar am făcut-o cu adevărat. Miracolele se întâmplă.

După patru zile de scris intens, ne-am întâlnit în Litoměřice, în piață. Ne-am întâlnit la Coloana Pestilenței la ora 17.00. Am fost destul de nervos. Fotografiile de pe site-ul de matrimoniale nu erau ideale și îmi era foarte teamă de dezamăgire. Așa că am preferat să ajung cu o jumătate de oră mai devreme. Am reușit să mă plimb prin toată piața și să beau o cafea, iar cu zece minute înainte de ora 5:00 mă ghemuiam lângă coloană. Dar, în cele din urmă, m-am îndreptat spre fântână și am așteptat să vină Maruška. Nervozitate la maxim și nimic. Și un mesaj de la Marushka. Mă voi întoarce puțin mai târziu. La naiba, asta o să mă omoare. Dar răspunsul meu, că mă vei săruta în fiecare minut, a fost un șantaj. Și ce dacă. Ar trebui să fie la timp. În cele din urmă a venit după aproximativ 20 de minute.

Arăta mai bine decât în poze, iar vocea ei stridentă m-a dezarmat imediat. Am ieșit la plimbare și am stat de vorbă timp de aproximativ trei ore. Între timp, a început să plouă și s-a făcut destul de frig. Cămașa mea nu juca foarte bine, iar Maruska se răcea și ea. Așa că la prima întâlnire ne-am îmbrățișat pe alee, așteptând să se oprească ploaia. Dar nu ne-am sărutat. Nu până nu ne-am luat rămas bun și și-a ținut promisiunea. Și acum suntem împreună de șase luni. Am avut parte de momente minunate împreună. Și cred că mai avem multe de făcut. Și, având patru copii împreună, ne este bine așa. Sunt amuzante și amândoi le iubim. Și avem o cheie în dormitor și nu ne este teamă să o folosim. Așa că îmi încrucișez degetele și credeți-mă, va fi nevoie de o încercare. :)

 


Experiență cu site-urile de dating

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

În cele din urmă, relația la distanță nu a fost suficientă pentru noi, iar eu am decis să mă mut din capitală pentru ca Peter să se ocupe de viitorul relației noastre. Țineți degetele încrucișate și nu vă fie teamă să încercați. Dating funcționează cu adevărat!

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Așa că e o luptă pentru a găsi pe cea potrivită, au trecut câteva întâlniri fără proverbiala scânteie, dar după trei luni mi-am găsit prințesa visurilor mele :-) Și a prins un asemenea "fâs" la care nici măcar amândoi nu ne așteptam la vârsta noastră !!!! Și acum ne dorim doar să dureze la nesfârșit!!!

Tu ne-ai scris - poveste de Alena

Tu ne-ai scris - poveste de Alena

Datorită profesionalismului dumneavoastră, am întâlnit un bărbat drăguț la vârsta de șaptezeci și șase de ani. A fost ca un fel de lovitură de energie uimitoare. Ca un miracol!  Când ne-am întâlnit pentru prima dată, nu ne puteam vedea decât ochii, iar mâinile noastre care se atingeau erau calde și pline de tandrețe. Mi-am găsit jumătatea care îmi lipsea și în acea noapte am primit o poezie frumoasă pe care aș dori-o tuturor îndrăgostiților...

Ne-ați scris - povestea lui Libor

Ne-ați scris - povestea lui Libor

Când îmi pierdeam speranța, am răspuns la profilul unei femei la care nici măcar nu speram că va ieși ceva din asta. Cu toate acestea, mi-a răspuns, am schimbat mai multe e-mailuri și ne-am întâlnit la scurt timp după aceea. Ea a fost mai proactivă la prima întâlnire, așa că a venit la mine (distanța noastră comună este de 60 km). Ulterior, ne-am întâlnit în mod regulat la sfârșit de săptămână - o dată ea la mine acasă, a doua oară eu la ea.

Lenka și Tomáš se întâlnesc

Lenka și Tomáš se întâlnesc

Aș dori să vă împărtășesc un eveniment plin de bucurie. 08. 08. 08. 2020 ne-am căsătorit. Ne-am întâlnit prin intermediul site-ului tău de întâlniri acum doi ani. Suntem dovada că nici la cincizeci de ani nu este prea târziu pentru dragoste și pentru o nouă relație.

Povestea lui Helca și a lui Alexandru

Povestea lui Helca și a lui Alexandru

Astăzi a trecut mai puțin de un an de când ne vizităm reciproc și avem perspective similare pentru viitor. Ne gândim la un teren și la construirea unei case. Vrem să ne îndeplinim visele unul altuia. Dacă două persoane caută o cale de a se întâlni, distanța nu ar trebui să joace un rol important. În acest fel, dorim să vă mulțumim și să le dorim și altora să fie la fel de norocoși ca noi.