Tu ne-ai scris - poveste de Petra

Tu ne-ai scris - poveste de Petra

Bună seara,

Cum să începi? M-am întâlnit prin intermediul site-ului tău de întâlniri acum 6 luni. Da, 10 aprilie 2017 și cum se întâmplă de fapt? M-am despărțit după câțiva ani de prietena mea și cumva am ajuns destul de distrus. Așa că m-am gândit că singura modalitate de a mă reface de jos este să încerc să fac cunoștință cu el. Și unde și cum? Sunt foarte stresată, am doi copii în plasament și o slujbă solicitantă. Așa că întâlnirea online a fost un pas destul de logic. Am mai exclus întâlnirile gratuite. Acestea au un defect major. Sunt o mulțime de oameni doar pentru distracție. Deci, nimic pentru întâlniri serioase.

Așa că mi-am făcut un profil și am scris câteva propuneri. Am început să le scriu câtorva femei, dar Maruska din Litomerice m-a abordat cel mai mult.

Și de fapt nu a durat prea mult. Sunt sigură că am fost foarte norocoasă. Știu că este un miracol să ne întâlnim în 14 zile. Dar am făcut-o cu adevărat. Miracolele se întâmplă.

După patru zile de scris intens, ne-am întâlnit în Litoměřice, în piață. Ne-am întâlnit la Coloana Pestilenței la ora 17.00. Am fost destul de nervos. Fotografiile de pe site-ul de matrimoniale nu erau ideale și îmi era foarte teamă de dezamăgire. Așa că am preferat să ajung cu o jumătate de oră mai devreme. Am reușit să mă plimb prin toată piața și să beau o cafea, iar cu zece minute înainte de ora 5:00 mă ghemuiam lângă coloană. Dar, în cele din urmă, m-am îndreptat spre fântână și am așteptat să vină Maruška. Nervozitate la maxim și nimic. Și un mesaj de la Marushka. Mă voi întoarce puțin mai târziu. La naiba, asta o să mă omoare. Dar răspunsul meu, că mă vei săruta în fiecare minut, a fost un șantaj. Și ce dacă. Ar trebui să fie la timp. În cele din urmă a venit după aproximativ 20 de minute.

Arăta mai bine decât în poze, iar vocea ei stridentă m-a dezarmat imediat. Am ieșit la plimbare și am stat de vorbă timp de aproximativ trei ore. Între timp, a început să plouă și s-a făcut destul de frig. Cămașa mea nu juca foarte bine, iar Maruska se răcea și ea. Așa că la prima întâlnire ne-am îmbrățișat pe alee, așteptând să se oprească ploaia. Dar nu ne-am sărutat. Nu până nu ne-am luat rămas bun și și-a ținut promisiunea. Și acum suntem împreună de șase luni. Am avut parte de momente minunate împreună. Și cred că mai avem multe de făcut. Și, având patru copii împreună, ne este bine așa. Sunt amuzante și amândoi le iubim. Și avem o cheie în dormitor și nu ne este teamă să o folosim. Așa că îmi încrucișez degetele și credeți-mă, va fi nevoie de o încercare. :)

 


Experiență cu site-urile de dating

Întâlnirea dintre Kate și Richard

Întâlnirea dintre Kate și Richard

Locuim la mare distanță unul de celălalt. Este un proces dificil să fuzionezi două lumi separate într-una singură. Dar avem încredere unul în celălalt. Ne iubim unul pe celălalt. Știu că putem face asta împreună. Și de unde știu eu asta? Pot să simt asta. 

Tu ne-ai scris - poveste de Alena

Tu ne-ai scris - poveste de Alena

Datorită profesionalismului dumneavoastră, am întâlnit un bărbat drăguț la vârsta de șaptezeci și șase de ani. A fost ca un fel de lovitură de energie uimitoare. Ca un miracol!  Când ne-am întâlnit pentru prima dată, nu ne puteam vedea decât ochii, iar mâinile noastre care se atingeau erau calde și pline de tandrețe. Mi-am găsit jumătatea care îmi lipsea și în acea noapte am primit o poezie frumoasă pe care aș dori-o tuturor îndrăgostiților...

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Și în cele din urmă totul a fost diferit. Cu o săptămână înainte de întâlnirea noastră programată, am avut o surpriză. Jarda pur și simplu nu a putut suporta, s-a urcat în mașină seara și a traversat țara și m-a sunat dimineața că a ajuns aici. Era ora 3:46.

Întâlnire cu Renata și Zdenek

Întâlnire cu Renata și Zdenek

De atunci, întâlnirile au fost regulate, iar acum ne întâlnim în weekend-uri. Totul curge atât de frumos, trăiește, crește și sunt convinsă că am găsit dragostea adevărată în Zdenek al meu.

Povestea lui Marie și a lui Zbyšek

Povestea lui Marie și a lui Zbyšek

În retrospectivă, suntem amândoi foarte fericiți că ne-am înregistrat pe site-ul de întâlniri și că am reușit să ne întâlnim. Uneori nu poți "vedea" pentru ochii tăi, și chiar dacă am fost în aceleași locuri, nu ne-am putut întâlni pentru că am trecut unul pe lângă celălalt, și chiar dacă ne-am fi întâlnit, poate că nu ne-am fi văzut pentru că ne petreceam timpul cu prietenii noștri.....

Întâlnire cu doamna Gabriela

Întâlnire cu doamna Gabriela

Am primit imediat mesaje și trebuie să spun că au fost întotdeauna decente, fără vulgarități și perversiuni. În scurt timp mi-a scris un bărbat, am schimbat mesaje foarte frumoase, mi-a trimis numărul lui de telefon dacă vreau să îl sun. A fost plăcut chiar și la ureche, ne-am vizitat de câteva ori, s-a mutat la mine în mai și ne-am căsătorit pe 18 iulie..