Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Miracolele se întâmplă


Eu, văduvă după 36 de ani de o căsnicie frumoasă, a divorțat după 23 de ani de o căsnicie eșuată.
Sunt un bărbat lung, înălțimea 200 cm, este micuță, înălțimea 162 cm.
Sunt pe cont propriu de la Revoluția de Catifea. , ea funcționar public, profesor.
Eu locuiesc în Australia, ea în Cehia. Cu toate acestea, ne-am întâlnit la Elite și am văzut-o pentru prima dată după 650 de e-mailuri și trei luni. A fost curajoasă, a venit să mă vadă în Australia.

Ne-am îndrăgostit înainte de a ne întâlni prima dată. Este posibil să te îndrăgostești măcar de o persoană pe care nu ai văzut-o niciodată? Da, este, dar trebuie să ai o inimă și intenții curate.

Amândoi considerăm relația noastră un dar din Rai, un miracol.

Consiliul la sfârșit. Spune ÎNTOTDEAUNA adevărul în profilul tău. Nu minți despre vârsta, aspectul tău, nu folosește clișee, ci dimpotrivă, scrie cât mai mult despre tine, nu-ți fie rușine să spui pe deplin pe cine și de ce cauți.

Sloganurile „Trecut rezolvat” sau „Ceea ce nu te ucide te va face mai puternic” sunt stupide și lipsite de sens. Trecutul este mereu cu tine, fie că îți place sau nu, nu-l vei schimba. Singurul lucru pe care îl poți schimba este prezentul și viitorul.

Să te îndrăgostești din nou este un DAR, care este minunat de dat și de primit.

Să te distrezi bine.
Antonín M.

 


Experiență cu site-urile de dating

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

În cele din urmă, relația la distanță nu a fost suficientă pentru noi, iar eu am decis să mă mut din capitală pentru ca Peter să se ocupe de viitorul relației noastre. Țineți degetele încrucișate și nu vă fie teamă să încercați. Dating funcționează cu adevărat!

Ne-ați scris - Istoria utilizatorului Jiří

Ne-ați scris - Istoria utilizatorului Jiří

Trebuie să vă răspund că datorită site-ului dvs. de întâlniri, deși nu am crezut, am întâlnit o femeie foarte drăguță cu doi copii și este poate o coincidență și, de asemenea, noroc și deja ne cunoaștem familiile unul altuia și ne gândim cum să ne unim cele două vieți împreună....

Tu ne-ai scris - poveste de Alena

Tu ne-ai scris - poveste de Alena

Datorită profesionalismului dumneavoastră, am întâlnit un bărbat drăguț la vârsta de șaptezeci și șase de ani. A fost ca un fel de lovitură de energie uimitoare. Ca un miracol!  Când ne-am întâlnit pentru prima dată, nu ne puteam vedea decât ochii, iar mâinile noastre care se atingeau erau calde și pline de tandrețe. Mi-am găsit jumătatea care îmi lipsea și în acea noapte am primit o poezie frumoasă pe care aș dori-o tuturor îndrăgostiților...

Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

În viața mea a intrat o femeie care avea exact calitățile pe care le scrisesem pe lista mea. Mi s-a părut ireal, iar ea îmi dovedește în fiecare zi că este tot ceea ce mi-am dorit. Chiar dacă suntem împreună de puțin timp, se pare că ne cunoaștem de mult timp. Trăim unul pentru celălalt, ne plănuim o viață împreună și ne căsătorim.

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Așa că e o luptă pentru a găsi pe cea potrivită, au trecut câteva întâlniri fără proverbiala scânteie, dar după trei luni mi-am găsit prințesa visurilor mele :-) Și a prins un asemenea "fâs" la care nici măcar amândoi nu ne așteptam la vârsta noastră !!!! Și acum ne dorim doar să dureze la nesfârșit!!!

Tu ne-ai scris - poveste de Petra

Tu ne-ai scris - poveste de Petra

Și acum suntem împreună de șase luni. Ne-am simțit foarte bine împreună. Și cred că mai avem încă mult de lucru. Și avem patru copii împreună, așa că e în regulă. Sunt amuzante și amândoi le iubim. Avem o cheie în dormitor și nu ne este teamă să o folosim. Așa că îmi încrucișez degetele și, credeți-mă, va fi nevoie de o șansă.