Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Miracolele se întâmplă


Eu, văduvă după 36 de ani de o căsnicie frumoasă, a divorțat după 23 de ani de o căsnicie eșuată.
Sunt un bărbat lung, înălțimea 200 cm, este micuță, înălțimea 162 cm.
Sunt pe cont propriu de la Revoluția de Catifea. , ea funcționar public, profesor.
Eu locuiesc în Australia, ea în Cehia. Cu toate acestea, ne-am întâlnit la Elite și am văzut-o pentru prima dată după 650 de e-mailuri și trei luni. A fost curajoasă, a venit să mă vadă în Australia.

Ne-am îndrăgostit înainte de a ne întâlni prima dată. Este posibil să te îndrăgostești măcar de o persoană pe care nu ai văzut-o niciodată? Da, este, dar trebuie să ai o inimă și intenții curate.

Amândoi considerăm relația noastră un dar din Rai, un miracol.

Consiliul la sfârșit. Spune ÎNTOTDEAUNA adevărul în profilul tău. Nu minți despre vârsta, aspectul tău, nu folosește clișee, ci dimpotrivă, scrie cât mai mult despre tine, nu-ți fie rușine să spui pe deplin pe cine și de ce cauți.

Sloganurile „Trecut rezolvat” sau „Ceea ce nu te ucide te va face mai puternic” sunt stupide și lipsite de sens. Trecutul este mereu cu tine, fie că îți place sau nu, nu-l vei schimba. Singurul lucru pe care îl poți schimba este prezentul și viitorul.

Să te îndrăgostești din nou este un DAR, care este minunat de dat și de primit.

Să te distrezi bine.
Antonín M.

 


Experiență cu site-urile de dating

Întâlnire cu doamna Gabriela

Întâlnire cu doamna Gabriela

Am primit imediat mesaje și trebuie să spun că au fost întotdeauna decente, fără vulgarități și perversiuni. În scurt timp mi-a scris un bărbat, am schimbat mesaje foarte frumoase, mi-a trimis numărul lui de telefon dacă vreau să îl sun. A fost plăcut chiar și la ureche, ne-am vizitat de câteva ori, s-a mutat la mine în mai și ne-am căsătorit pe 18 iulie..

Tu ne-ai scris - poveste de Alena

Tu ne-ai scris - poveste de Alena

Datorită profesionalismului dumneavoastră, am întâlnit un bărbat drăguț la vârsta de șaptezeci și șase de ani. A fost ca un fel de lovitură de energie uimitoare. Ca un miracol!  Când ne-am întâlnit pentru prima dată, nu ne puteam vedea decât ochii, iar mâinile noastre care se atingeau erau calde și pline de tandrețe. Mi-am găsit jumătatea care îmi lipsea și în acea noapte am primit o poezie frumoasă pe care aș dori-o tuturor îndrăgostiților...

Povestea lui Helca și a lui Alexandru

Povestea lui Helca și a lui Alexandru

Astăzi a trecut mai puțin de un an de când ne vizităm reciproc și avem perspective similare pentru viitor. Ne gândim la un teren și la construirea unei case. Vrem să ne îndeplinim visele unul altuia. Dacă două persoane caută o cale de a se întâlni, distanța nu ar trebui să joace un rol important. În acest fel, dorim să vă mulțumim și să le dorim și altora să fie la fel de norocoși ca noi.

Ne-ați scris - povestea utilizatorilor Lucie și Pavla

Ne-ați scris - povestea utilizatorilor Lucie și Pavla

Dragă fată de de la date. Vă mulțumesc. Mulțumită ție am avut prima noastră întâlnire pe 25.2.2015 și cum a decurs? 30.7.2016 am spus DA.

Tu ne-ai scris - povestea lui Petra și František

Tu ne-ai scris - povestea lui Petra și František

A fost aproape clar de la începutul scrierii că el era alesul. Totuși, după aproape 2 luni, amândoi simțim la fel, chiar dacă anumite probleme (divorț etc.) sunt și vor fi acolo. O să vă scriu după un an, dacă a durat cu adevărat :).

Ne-ați scris - Istoria utilizatorului Jiří

Ne-ați scris - Istoria utilizatorului Jiří

Trebuie să vă răspund că datorită site-ului dvs. de întâlniri, deși nu am crezut, am întâlnit o femeie foarte drăguță cu doi copii și este poate o coincidență și, de asemenea, noroc și deja ne cunoaștem familiile unul altuia și ne gândim cum să ne unim cele două vieți împreună....