Întâlnirea dintre Kate și Richard

Întâlnirea dintre Kate și Richard

Povestea noastră este povestea probabil celei mai rapide întâlniri de pe internet. Am pus un anunț la sfârșitul lunii mai și în aproximativ 2 zile am primit 5 oferte promițătoare. Am corespondat frecvent cu noile mele contacte și, treptat, am organizat întâlniri. Și apoi, luni, 1 iunie, am primit un mesaj de la Richard. Mi-a scris un mesaj drăguț, amabil și amuzant, dar eu l-am respins, spunându-i că locuiește la 220 de kilometri și că distanța ar putea fi pur și simplu o problemă. M-a asigurat destul de convingător că se poate face cu siguranță - dacă vrea.

În scurt timp, am trecut de la mesaje text la e-mailuri, iar miercuri, 3 iunie, am primit primul telefon. Joi, am sunat din nou și întrebarea mea de conversație: "Ce ai de gând să faci în acest weekend?" ne-a schimbat viața. Trebuia să merg la un weekend de alergare, dar s-a anulat și el își planifica petrecerea de ziua lui. Așa că m-am autoinvitat cu obrăznicie, Richard a fost de acord și am venit.

Nu ne cunoșteam nici măcar de o săptămână. Nu știu de unde am avut curajul, dar am venit printre prietenii lui, unde nu cunoșteam pe nimeni și nimeni nu mă cunoștea. Dar cel puțin mi-a dat timp să îl observ pe Richard în habitatul său natural. Am văzut cum s-a comportat și mi-a plăcut foarte mult. E un tip mare și e peste tot :))))) Ei bine, așa cum a fost... am stat până luni și de atunci îl am salvat în telefon ca Richard - inima mea.

Am avut o vară minunată, primele călătorii și aventuri. Știm că familiile noastre și animalele noastre se cunosc prea bine.... Încercăm să fim sinceri unul cu celălalt și să lucrăm din greu la relația noastră. Ideea naivă că totul se va rezolva de la sine atunci când ești îndrăgostit este pur și simplu naivă. Suntem doi oameni maturi și "terminați" și amândoi am petrecut mult timp singuri. Locuim la mare distanță. Unirea a două lumi separate într-una comună este un proces dificil. Dar avem încredere unul în celălalt. Ne iubim unul pe celălalt. Știu că putem face asta împreună. Și de unde știu eu asta? Pot să simt asta.

Le ținem pumnii tuturor celor care au găsit curajul să se întâlnească pe internet. Știu că nu este ușor și că trebuie să te deschizi în fața unor persoane complet necunoscute. Dar du-te pentru ea. Fiți cinstit și sincer. Nu te înfrumuseța în trup sau în spirit. Cauți dragostea adevărată - și trebuie să fie sinceră.
Să reușiți!

Katka și Richard
 

 


Experiență cu site-urile de dating

Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Am continuat să ne vedem și am descoperit că ne simțeam mai mult decât bine împreună, că amândoi ne doream o relație de durată și, în cele din urmă, o familie. Am mers în excursii împreună și am ajuns să ne cunoaștem. Am aflat chiar că locuiam la o distanță foarte mică unul de celălalt, aproximativ 15 minute. După un timp, am decis că nu aveam nevoie să cunosc pe nimeni altcineva pentru că țineam la Jirko. M-am simțit bine să am în sfârșit încă o jumătate. După o lungă perioadă de timp de căutare și de cunoaștere, apreciem că ne avem unul pe celălalt.

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Așa că e o luptă pentru a găsi pe cea potrivită, au trecut câteva întâlniri fără proverbiala scânteie, dar după trei luni mi-am găsit prințesa visurilor mele :-) Și a prins un asemenea "fâs" la care nici măcar amândoi nu ne așteptam la vârsta noastră !!!! Și acum ne dorim doar să dureze la nesfârșit!!!

Tu ne-ai scris - poveste de Petra

Tu ne-ai scris - poveste de Petra

Și acum suntem împreună de șase luni. Ne-am simțit foarte bine împreună. Și cred că mai avem încă mult de lucru. Și avem patru copii împreună, așa că e în regulă. Sunt amuzante și amândoi le iubim. Avem o cheie în dormitor și nu ne este teamă să o folosim. Așa că îmi încrucișez degetele și, credeți-mă, va fi nevoie de o șansă.

Lenka și Tomáš se întâlnesc

Lenka și Tomáš se întâlnesc

Aș dori să vă împărtășesc un eveniment plin de bucurie. 08. 08. 08. 2020 ne-am căsătorit. Ne-am întâlnit prin intermediul site-ului tău de întâlniri acum doi ani. Suntem dovada că nici la cincizeci de ani nu este prea târziu pentru dragoste și pentru o nouă relație.

Tu ne-ai scris - povestea lui Petra și František

Tu ne-ai scris - povestea lui Petra și František

A fost aproape clar de la începutul scrierii că el era alesul. Totuși, după aproape 2 luni, amândoi simțim la fel, chiar dacă anumite probleme (divorț etc.) sunt și vor fi acolo. O să vă scriu după un an, dacă a durat cu adevărat :).

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Și în cele din urmă totul a fost diferit. Cu o săptămână înainte de întâlnirea noastră programată, am avut o surpriză. Jarda pur și simplu nu a putut suporta, s-a urcat în mașină seara și a traversat țara și m-a sunat dimineața că a ajuns aici. Era ora 3:46.