Întâlnirea dintre Kate și Richard

Întâlnirea dintre Kate și Richard

Povestea noastră este povestea probabil celei mai rapide întâlniri de pe internet. Am pus un anunț la sfârșitul lunii mai și în aproximativ 2 zile am primit 5 oferte promițătoare. Am corespondat frecvent cu noile mele contacte și, treptat, am organizat întâlniri. Și apoi, luni, 1 iunie, am primit un mesaj de la Richard. Mi-a scris un mesaj drăguț, amabil și amuzant, dar eu l-am respins, spunându-i că locuiește la 220 de kilometri și că distanța ar putea fi pur și simplu o problemă. M-a asigurat destul de convingător că se poate face cu siguranță - dacă vrea.

În scurt timp, am trecut de la mesaje text la e-mailuri, iar miercuri, 3 iunie, am primit primul telefon. Joi, am sunat din nou și întrebarea mea de conversație: "Ce ai de gând să faci în acest weekend?" ne-a schimbat viața. Trebuia să merg la un weekend de alergare, dar s-a anulat și el își planifica petrecerea de ziua lui. Așa că m-am autoinvitat cu obrăznicie, Richard a fost de acord și am venit.

Nu ne cunoșteam nici măcar de o săptămână. Nu știu de unde am avut curajul, dar am venit printre prietenii lui, unde nu cunoșteam pe nimeni și nimeni nu mă cunoștea. Dar cel puțin mi-a dat timp să îl observ pe Richard în habitatul său natural. Am văzut cum s-a comportat și mi-a plăcut foarte mult. E un tip mare și e peste tot :))))) Ei bine, așa cum a fost... am stat până luni și de atunci îl am salvat în telefon ca Richard - inima mea.

Am avut o vară minunată, primele călătorii și aventuri. Știm că familiile noastre și animalele noastre se cunosc prea bine.... Încercăm să fim sinceri unul cu celălalt și să lucrăm din greu la relația noastră. Ideea naivă că totul se va rezolva de la sine atunci când ești îndrăgostit este pur și simplu naivă. Suntem doi oameni maturi și "terminați" și amândoi am petrecut mult timp singuri. Locuim la mare distanță. Unirea a două lumi separate într-una comună este un proces dificil. Dar avem încredere unul în celălalt. Ne iubim unul pe celălalt. Știu că putem face asta împreună. Și de unde știu eu asta? Pot să simt asta.

Le ținem pumnii tuturor celor care au găsit curajul să se întâlnească pe internet. Știu că nu este ușor și că trebuie să te deschizi în fața unor persoane complet necunoscute. Dar du-te pentru ea. Fiți cinstit și sincer. Nu te înfrumuseța în trup sau în spirit. Cauți dragostea adevărată - și trebuie să fie sinceră.
Să reușiți!

Katka și Richard
 

 


Experiență cu site-urile de dating

Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

În viața mea a intrat o femeie care avea exact calitățile pe care le scrisesem pe lista mea. Mi s-a părut ireal, iar ea îmi dovedește în fiecare zi că este tot ceea ce mi-am dorit. Chiar dacă suntem împreună de puțin timp, se pare că ne cunoaștem de mult timp. Trăim unul pentru celălalt, ne plănuim o viață împreună și ne căsătorim.

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Eu, văduv după 36 de ani de căsnicie frumoasă, ea divorțată după 23 de ani de căsnicie eșuată. Eu sunt lung, înalt de 200 cm, ea este mică, înaltă de 162 cm. Eu lucrez pe cont propriu de la Revoluția de catifea, ea este funcționar public, profesoară....

Întâlnire cu Bára și Martin

Întâlnire cu Bára și Martin

Aș dori să încurajez toate persoanele singure să continue să creadă că au cu adevărat o șansă de a-și găsi perechea de vis. Căutam un bărbat care să mă facă să mă simt eu însămi, care să iubească natura la fel de mult ca și mine, să fie sportiv și să aibă o viață liniștită. Cu care voi sta în fața unui cort cu un pahar de vin și voi privi apusurile de soare, care mă va face să râd și pentru toate astea îl voi iubi și el mă va iubi pe mine.

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Așa că e o luptă pentru a găsi pe cea potrivită, au trecut câteva întâlniri fără proverbiala scânteie, dar după trei luni mi-am găsit prințesa visurilor mele :-) Și a prins un asemenea "fâs" la care nici măcar amândoi nu ne așteptam la vârsta noastră !!!! Și acum ne dorim doar să dureze la nesfârșit!!!

Ne-ați scris - Istoria utilizatorului Jiří

Ne-ați scris - Istoria utilizatorului Jiří

Trebuie să vă răspund că datorită site-ului dvs. de întâlniri, deși nu am crezut, am întâlnit o femeie foarte drăguță cu doi copii și este poate o coincidență și, de asemenea, noroc și deja ne cunoaștem familiile unul altuia și ne gândim cum să ne unim cele două vieți împreună....

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

În cele din urmă, relația la distanță nu a fost suficientă pentru noi, iar eu am decis să mă mut din capitală pentru ca Peter să se ocupe de viitorul relației noastre. Țineți degetele încrucișate și nu vă fie teamă să încercați. Dating funcționează cu adevărat!