Povestea lui Marie și a lui Zbyšek

Povestea lui Marie și a lui Zbyšek

Bună ziua,

Aș dori să profit de această ocazie pentru a mulțumi site-ului de dating pentru că m-a ajutat să-mi întâlnesc bărbatul.

M-am înscris pe site-ul de întâlniri vara trecută și probabil că, la fel ca multe alte femei și bărbați, nu i-am dat prea multe speranțe. Zbyšek a fost printre primii bărbați care au răspuns la profilul meu. De fapt, la început, nici măcar nu era unul dintre "favoriții" mei, pentru că, în timp ce la mine era un apartament la marginea orașului, la el era un sat, eu nu aveam animale, el avea un câine, vacanța mea era clar mare și soare, iar a lui era frig și munte. Eram de fapt foarte diferiți. Am schimbat câteva răspunsuri și am constatat că eu și prietenii mei mergeam să petrecem weekend-urile în aceleași locuri, așa că am găsit aceleași subiecte și "conversația" noastră s-a dezvoltat.

După două săptămâni, amândoi știam că vrem să ne întâlnim. Locuim la o distanță de aproximativ 70 km și poate părea un pic complicat pentru o relație, dar pentru o primă întâlnire, nu a fost un obstacol atât de mare. Ne-am întâlnit la jumătatea drumului, iar prima noastră întâlnire a fost la o cafea și s-a întins pe parcursul a aproximativ trei ore. Știam că, deși ne despărțeau zeci de kilometri, ne doream să ne întâlnim din nou.

Astăzi, au trecut 8 luni de la prima noastră întâlnire și știm că împreună formăm un cuplu. Da, deocamdată doar în weekend, nu vrem să ne schimbăm încă locul de muncă și tot ce ține de asta, așa că așteptăm cu nerăbdare weekend-urile împreună cu atât mai mult. În ceea ce privește vacanțele... pentru Zbyšek, o vacanță la munte este de top, iar pentru mine, la mare. În ianuarie am petrecut o vacanță la schi în Alpi cu prietenii lui (și eu am dat-o :-)), iar în iulie vom merge împreună la mare (și el o va da :-)).

În retrospectivă, suntem amândoi foarte fericiți că ne-am înregistrat pe site-ul de întâlniri și că am reușit să ne întâlnim. Uneori nu poți "vedea" pentru ochii tăi, și chiar dacă am fost în aceleași locuri, nu ne-am putut întâlni pentru că am trecut unul pe lângă celălalt, și chiar dacă ne-am fi întâlnit, poate că nu ne-am fi văzut pentru că ne petreceam timpul cu prietenii noștri.....

Vă doresc mult noroc în găsirea jumătății și nu renunțați :-) chiar dacă la prima vedere vi se pare că sunteți la fel de diferiți ca iarna și vara, s-ar putea să descoperiți că cealaltă persoană vă va arăta o altă perspectivă și viața voastră se va îmbogăți complet și minunat.

Marie & Zbyšek

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)


Experiență cu site-urile de dating

Tu ne-ai scris - povestea lui Petra și František

Tu ne-ai scris - povestea lui Petra și František

A fost aproape clar de la începutul scrierii că el era alesul. Totuși, după aproape 2 luni, amândoi simțim la fel, chiar dacă anumite probleme (divorț etc.) sunt și vor fi acolo. O să vă scriu după un an, dacă a durat cu adevărat :).

Întâlnire cu Bára și Martin

Întâlnire cu Bára și Martin

Aș dori să încurajez toate persoanele singure să continue să creadă că au cu adevărat o șansă de a-și găsi perechea de vis. Căutam un bărbat care să mă facă să mă simt eu însămi, care să iubească natura la fel de mult ca și mine, să fie sportiv și să aibă o viață liniștită. Cu care voi sta în fața unui cort cu un pahar de vin și voi privi apusurile de soare, care mă va face să râd și pentru toate astea îl voi iubi și el mă va iubi pe mine.

Întâlnire cu Veronika și Vojta

Întâlnire cu Veronika și Vojta

Am planificat prima noastră vacanță împreună în Croația. O săptămână la mare a mers foarte bine. Ne-am întors și frontiera s-a închis. Se apropia aniversarea de un an de la întâlnirea noastră. Am ales Munții Novohradské hory ca loc de sărbătoare. Și aici, sub un stejar de 600 de ani, Vojti m-a cerut în căsătorie. Am fost de acord. În vara anului 2021, ne vom căsători.

Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Am continuat să ne vedem și am descoperit că ne simțeam mai mult decât bine împreună, că amândoi ne doream o relație de durată și, în cele din urmă, o familie. Am mers în excursii împreună și am ajuns să ne cunoaștem. Am aflat chiar că locuiam la o distanță foarte mică unul de celălalt, aproximativ 15 minute. După un timp, am decis că nu aveam nevoie să cunosc pe nimeni altcineva pentru că țineam la Jirko. M-am simțit bine să am în sfârșit încă o jumătate. După o lungă perioadă de timp de căutare și de cunoaștere, apreciem că ne avem unul pe celălalt.

Ne-ați scris - Istoria utilizatorului Jiří

Ne-ați scris - Istoria utilizatorului Jiří

Trebuie să vă răspund că datorită site-ului dvs. de întâlniri, deși nu am crezut, am întâlnit o femeie foarte drăguță cu doi copii și este poate o coincidență și, de asemenea, noroc și deja ne cunoaștem familiile unul altuia și ne gândim cum să ne unim cele două vieți împreună....

Întâlnirea dintre Kate și Richard

Întâlnirea dintre Kate și Richard

Locuim la mare distanță unul de celălalt. Este un proces dificil să fuzionezi două lumi separate într-una singură. Dar avem încredere unul în celălalt. Ne iubim unul pe celălalt. Știu că putem face asta împreună. Și de unde știu eu asta? Pot să simt asta.