Povestea lui Marie și a lui Zbyšek

Povestea lui Marie și a lui Zbyšek

Bună ziua,

Aș dori să profit de această ocazie pentru a mulțumi site-ului de dating pentru că m-a ajutat să-mi întâlnesc bărbatul.

M-am înscris pe site-ul de întâlniri vara trecută și probabil că, la fel ca multe alte femei și bărbați, nu i-am dat prea multe speranțe. Zbyšek a fost printre primii bărbați care au răspuns la profilul meu. De fapt, la început, nici măcar nu era unul dintre "favoriții" mei, pentru că, în timp ce la mine era un apartament la marginea orașului, la el era un sat, eu nu aveam animale, el avea un câine, vacanța mea era clar mare și soare, iar a lui era frig și munte. Eram de fapt foarte diferiți. Am schimbat câteva răspunsuri și am constatat că eu și prietenii mei mergeam să petrecem weekend-urile în aceleași locuri, așa că am găsit aceleași subiecte și "conversația" noastră s-a dezvoltat.

După două săptămâni, amândoi știam că vrem să ne întâlnim. Locuim la o distanță de aproximativ 70 km și poate părea un pic complicat pentru o relație, dar pentru o primă întâlnire, nu a fost un obstacol atât de mare. Ne-am întâlnit la jumătatea drumului, iar prima noastră întâlnire a fost la o cafea și s-a întins pe parcursul a aproximativ trei ore. Știam că, deși ne despărțeau zeci de kilometri, ne doream să ne întâlnim din nou.

Astăzi, au trecut 8 luni de la prima noastră întâlnire și știm că împreună formăm un cuplu. Da, deocamdată doar în weekend, nu vrem să ne schimbăm încă locul de muncă și tot ce ține de asta, așa că așteptăm cu nerăbdare weekend-urile împreună cu atât mai mult. În ceea ce privește vacanțele... pentru Zbyšek, o vacanță la munte este de top, iar pentru mine, la mare. În ianuarie am petrecut o vacanță la schi în Alpi cu prietenii lui (și eu am dat-o :-)), iar în iulie vom merge împreună la mare (și el o va da :-)).

În retrospectivă, suntem amândoi foarte fericiți că ne-am înregistrat pe site-ul de întâlniri și că am reușit să ne întâlnim. Uneori nu poți "vedea" pentru ochii tăi, și chiar dacă am fost în aceleași locuri, nu ne-am putut întâlni pentru că am trecut unul pe lângă celălalt, și chiar dacă ne-am fi întâlnit, poate că nu ne-am fi văzut pentru că ne petreceam timpul cu prietenii noștri.....

Vă doresc mult noroc în găsirea jumătății și nu renunțați :-) chiar dacă la prima vedere vi se pare că sunteți la fel de diferiți ca iarna și vara, s-ar putea să descoperiți că cealaltă persoană vă va arăta o altă perspectivă și viața voastră se va îmbogăți complet și minunat.

Marie & Zbyšek

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)


Experiență cu site-urile de dating

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Așa că e o luptă pentru a găsi pe cea potrivită, au trecut câteva întâlniri fără proverbiala scânteie, dar după trei luni mi-am găsit prințesa visurilor mele :-) Și a prins un asemenea "fâs" la care nici măcar amândoi nu ne așteptam la vârsta noastră !!!! Și acum ne dorim doar să dureze la nesfârșit!!!

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

În cele din urmă, relația la distanță nu a fost suficientă pentru noi, iar eu am decis să mă mut din capitală pentru ca Peter să se ocupe de viitorul relației noastre. Țineți degetele încrucișate și nu vă fie teamă să încercați. Dating funcționează cu adevărat!

Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

În viața mea a intrat o femeie care avea exact calitățile pe care le scrisesem pe lista mea. Mi s-a părut ireal, iar ea îmi dovedește în fiecare zi că este tot ceea ce mi-am dorit. Chiar dacă suntem împreună de puțin timp, se pare că ne cunoaștem de mult timp. Trăim unul pentru celălalt, ne plănuim o viață împreună și ne căsătorim.

Povestea lui Helca și a lui Alexandru

Povestea lui Helca și a lui Alexandru

Astăzi a trecut mai puțin de un an de când ne vizităm reciproc și avem perspective similare pentru viitor. Ne gândim la un teren și la construirea unei case. Vrem să ne îndeplinim visele unul altuia. Dacă două persoane caută o cale de a se întâlni, distanța nu ar trebui să joace un rol important. În acest fel, dorim să vă mulțumim și să le dorim și altora să fie la fel de norocoși ca noi.

Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Am continuat să ne vedem și am descoperit că ne simțeam mai mult decât bine împreună, că amândoi ne doream o relație de durată și, în cele din urmă, o familie. Am mers în excursii împreună și am ajuns să ne cunoaștem. Am aflat chiar că locuiam la o distanță foarte mică unul de celălalt, aproximativ 15 minute. După un timp, am decis că nu aveam nevoie să cunosc pe nimeni altcineva pentru că țineam la Jirko. M-am simțit bine să am în sfârșit încă o jumătate. După o lungă perioadă de timp de căutare și de cunoaștere, apreciem că ne avem unul pe celălalt.

Întâlnire cu Renata și Zdenek

Întâlnire cu Renata și Zdenek

De atunci, întâlnirile au fost regulate, iar acum ne întâlnim în weekend-uri. Totul curge atât de frumos, trăiește, crește și sunt convinsă că am găsit dragostea adevărată în Zdenek al meu.