Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Epoca "Covid" mi-a schimbat complet viața, la fel ca pe cea a multor alte persoane din Republica Cehă. De la 15 martie am trecut la modul "home office" la serviciu, adică 24 de ore sub același acoperiș cu mai mulți membri ai familiei..... și spre marea mea surpriză jumătatea mea dragă (nu eram căsătoriți, din fericire) a început să dea dovadă de calități morale și libere care probabil că nu s-ar fi manifestat deloc în condiții normale. ... așa că în mai a urmat o despărțire (am fost aruncat peste bord :-( ....și mi-am pus întrebarea - și acum ce ???? Unde se poate întâlni o persoană normală și decentă ???? În vremea lui Covid 19? și în modul "home office" ????

Din fericire, bunul meu prieten m-a sfătuit cu site-ul de întâlniri Elite date, unde și-a găsit și el dragostea adevărată în urmă cu un an. Așa că am încercat, am fost activ, așa cum mi s-a recomandat, și am abordat femeile care îmi plăceau cu mesaje mai lungi decât doar "mă interesezi" :-)

Așa că a fost o luptă pentru a găsi pe cea potrivită, au trecut câteva întâlniri fără proverbiala scânteie, dar după trei luni mi-am găsit prințesa visurilor mele :-) Și a prins un asemenea "fâs" la care nici măcar amândoi nu ne așteptam la vârsta noastră !!!! Și acum ne dorim doar să dureze la nesfârșit!!!

Așa că noroc cu Elite date, pentru că, așa cum am citit undeva, în zilele noastre fiecare al treilea cuplu se întâlnește pe internet!!!!

Cu sinceritate

Ja

 

 

 

 

 

 


Experiență cu site-urile de dating

Întâlnire cu Renata și Zdenek

Întâlnire cu Renata și Zdenek

De atunci, întâlnirile au fost regulate, iar acum ne întâlnim în weekend-uri. Totul curge atât de frumos, trăiește, crește și sunt convinsă că am găsit dragostea adevărată în Zdenek al meu.

Ne-ați scris - povestea lui Libor

Ne-ați scris - povestea lui Libor

Când îmi pierdeam speranța, am răspuns la profilul unei femei la care nici măcar nu speram că va ieși ceva din asta. Cu toate acestea, mi-a răspuns, am schimbat mai multe e-mailuri și ne-am întâlnit la scurt timp după aceea. Ea a fost mai proactivă la prima întâlnire, așa că a venit la mine (distanța noastră comună este de 60 km). Ulterior, ne-am întâlnit în mod regulat la sfârșit de săptămână - o dată ea la mine acasă, a doua oară eu la ea.

Lenka și Tomáš se întâlnesc

Lenka și Tomáš se întâlnesc

Aș dori să vă împărtășesc un eveniment plin de bucurie. 08. 08. 08. 2020 ne-am căsătorit. Ne-am întâlnit prin intermediul site-ului tău de întâlniri acum doi ani. Suntem dovada că nici la cincizeci de ani nu este prea târziu pentru dragoste și pentru o nouă relație.

Întâlnire cu Bára și Martin

Întâlnire cu Bára și Martin

Aș dori să încurajez toate persoanele singure să continue să creadă că au cu adevărat o șansă de a-și găsi perechea de vis. Căutam un bărbat care să mă facă să mă simt eu însămi, care să iubească natura la fel de mult ca și mine, să fie sportiv și să aibă o viață liniștită. Cu care voi sta în fața unui cort cu un pahar de vin și voi privi apusurile de soare, care mă va face să râd și pentru toate astea îl voi iubi și el mă va iubi pe mine.

Ne-ați scris - povestea utilizatorilor Lucie și Pavla

Ne-ați scris - povestea utilizatorilor Lucie și Pavla

Dragă fată de de la date. Vă mulțumesc. Mulțumită ție am avut prima noastră întâlnire pe 25.2.2015 și cum a decurs? 30.7.2016 am spus DA.

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Și în cele din urmă totul a fost diferit. Cu o săptămână înainte de întâlnirea noastră programată, am avut o surpriză. Jarda pur și simplu nu a putut suporta, s-a urcat în mașină seara și a traversat țara și m-a sunat dimineața că a ajuns aici. Era ora 3:46.