Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Epoca "Covid" mi-a schimbat complet viața, la fel ca pe cea a multor alte persoane din Republica Cehă. De la 15 martie am trecut la modul "home office" la serviciu, adică 24 de ore sub același acoperiș cu mai mulți membri ai familiei..... și spre marea mea surpriză jumătatea mea dragă (nu eram căsătoriți, din fericire) a început să dea dovadă de calități morale și libere care probabil că nu s-ar fi manifestat deloc în condiții normale. ... așa că în mai a urmat o despărțire (am fost aruncat peste bord :-( ....și mi-am pus întrebarea - și acum ce ???? Unde se poate întâlni o persoană normală și decentă ???? În vremea lui Covid 19? și în modul "home office" ????

Din fericire, bunul meu prieten m-a sfătuit cu site-ul de întâlniri Elite date, unde și-a găsit și el dragostea adevărată în urmă cu un an. Așa că am încercat, am fost activ, așa cum mi s-a recomandat, și am abordat femeile care îmi plăceau cu mesaje mai lungi decât doar "mă interesezi" :-)

Așa că a fost o luptă pentru a găsi pe cea potrivită, au trecut câteva întâlniri fără proverbiala scânteie, dar după trei luni mi-am găsit prințesa visurilor mele :-) Și a prins un asemenea "fâs" la care nici măcar amândoi nu ne așteptam la vârsta noastră !!!! Și acum ne dorim doar să dureze la nesfârșit!!!

Așa că noroc cu Elite date, pentru că, așa cum am citit undeva, în zilele noastre fiecare al treilea cuplu se întâlnește pe internet!!!!

Cu sinceritate

Ja

 

 

 

 

 

 


Experiență cu site-urile de dating

Lenka și Tomáš se întâlnesc

Lenka și Tomáš se întâlnesc

Aș dori să vă împărtășesc un eveniment plin de bucurie. 08. 08. 08. 2020 ne-am căsătorit. Ne-am întâlnit prin intermediul site-ului tău de întâlniri acum doi ani. Suntem dovada că nici la cincizeci de ani nu este prea târziu pentru dragoste și pentru o nouă relație.

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Și în cele din urmă totul a fost diferit. Cu o săptămână înainte de întâlnirea noastră programată, am avut o surpriză. Jarda pur și simplu nu a putut suporta, s-a urcat în mașină seara și a traversat țara și m-a sunat dimineața că a ajuns aici. Era ora 3:46.

Întâlnire cu Veronika și Vojta

Întâlnire cu Veronika și Vojta

Am planificat prima noastră vacanță împreună în Croația. O săptămână la mare a mers foarte bine. Ne-am întors și frontiera s-a închis. Se apropia aniversarea de un an de la întâlnirea noastră. Am ales Munții Novohradské hory ca loc de sărbătoare. Și aici, sub un stejar de 600 de ani, Vojti m-a cerut în căsătorie. Am fost de acord. În vara anului 2021, ne vom căsători.

Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

În viața mea a intrat o femeie care avea exact calitățile pe care le scrisesem pe lista mea. Mi s-a părut ireal, iar ea îmi dovedește în fiecare zi că este tot ceea ce mi-am dorit. Chiar dacă suntem împreună de puțin timp, se pare că ne cunoaștem de mult timp. Trăim unul pentru celălalt, ne plănuim o viață împreună și ne căsătorim.

Ne-ați scris - povestea lui Libor

Ne-ați scris - povestea lui Libor

Când îmi pierdeam speranța, am răspuns la profilul unei femei la care nici măcar nu speram că va ieși ceva din asta. Cu toate acestea, mi-a răspuns, am schimbat mai multe e-mailuri și ne-am întâlnit la scurt timp după aceea. Ea a fost mai proactivă la prima întâlnire, așa că a venit la mine (distanța noastră comună este de 60 km). Ulterior, ne-am întâlnit în mod regulat la sfârșit de săptămână - o dată ea la mine acasă, a doua oară eu la ea.

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Eu, văduv după 36 de ani de căsnicie frumoasă, ea divorțată după 23 de ani de căsnicie eșuată. Eu sunt lung, înalt de 200 cm, ea este mică, înaltă de 162 cm. Eu lucrez pe cont propriu de la Revoluția de catifea, ea este funcționar public, profesoară....