Povestea lui Helca și a lui Alexandru

Povestea lui Helca și a lui Alexandru

Bună ziua,

Vreau să împărtășesc cu tine povestea mea despre cum ne-am cunoscut eu și Alex prin intermediul site-ului tău de întâlniri.

M-am înscris pe Elite Date pentru o experiență solidă de dating. Sunt din Boemia de Sud și speram să-mi întâlnesc partenerul în acest fel. Am vrut ca el să locuiască la o distanță maximă de 50 km.

După două luni am fost abordată de Alex. După poza de profil îmi plăcea de el, dar scria că este din Boemia Centrală. Și la început am crezut că este din Praga. Tot ce știam era că nu-mi doream un partener din Praga.

Am schimbat câteva mesaje și am descoperit că aveam multe în comun. Și, spre surprinderea mea, am aflat că locuia la o jumătate de oră direct din Piața Wenceslas. În ciuda faptului că mi-am spus că nu-mi doresc un bărbat din Praga, relația noastră a început treptat să se dezvolte mai mult.

De asemenea, am devenit foarte apropiate prin experiența noastră comună, când Alex a rămas văduvă la două luni după ce a murit și prietenul meu.

Astăzi a trecut mai puțin de un an de când ne vedem și avem perspective similare pentru viitor.

Ne gândim la un teren și la construirea unei case. Vrem să ne îndeplinim visele unul altuia.

Dacă două persoane caută o cale de a se întâlni, distanța nu ar trebui să joace un rol important.

În acest fel, dorim să vă mulțumim și să le dorim și altora să fie la fel de norocoși ca noi.

Atașat vă trimitem și o fotografie din călătoria noastră împreună.

Vă mulțumesc tuturor foarte mult.

Helena

 


Experiență cu site-urile de dating

Întâlnire cu Bára și Martin

Întâlnire cu Bára și Martin

Aș dori să încurajez toate persoanele singure să continue să creadă că au cu adevărat o șansă de a-și găsi perechea de vis. Căutam un bărbat care să mă facă să mă simt eu însămi, care să iubească natura la fel de mult ca și mine, să fie sportiv și să aibă o viață liniștită. Cu care voi sta în fața unui cort cu un pahar de vin și voi privi apusurile de soare, care mă va face să râd și pentru toate astea îl voi iubi și el mă va iubi pe mine.

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Și în cele din urmă totul a fost diferit. Cu o săptămână înainte de întâlnirea noastră programată, am avut o surpriză. Jarda pur și simplu nu a putut suporta, s-a urcat în mașină seara și a traversat țara și m-a sunat dimineața că a ajuns aici. Era ora 3:46.

Ne-ați scris - Istoria utilizatorului Jiří

Ne-ați scris - Istoria utilizatorului Jiří

Trebuie să vă răspund că datorită site-ului dvs. de întâlniri, deși nu am crezut, am întâlnit o femeie foarte drăguță cu doi copii și este poate o coincidență și, de asemenea, noroc și deja ne cunoaștem familiile unul altuia și ne gândim cum să ne unim cele două vieți împreună....

Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

În viața mea a intrat o femeie care avea exact calitățile pe care le scrisesem pe lista mea. Mi s-a părut ireal, iar ea îmi dovedește în fiecare zi că este tot ceea ce mi-am dorit. Chiar dacă suntem împreună de puțin timp, se pare că ne cunoaștem de mult timp. Trăim unul pentru celălalt, ne plănuim o viață împreună și ne căsătorim.

Tu ne-ai scris - povestea lui Petra și František

Tu ne-ai scris - povestea lui Petra și František

A fost aproape clar de la începutul scrierii că el era alesul. Totuși, după aproape 2 luni, amândoi simțim la fel, chiar dacă anumite probleme (divorț etc.) sunt și vor fi acolo. O să vă scriu după un an, dacă a durat cu adevărat :).

Tu ne-ai scris - poveste de Alena

Tu ne-ai scris - poveste de Alena

Datorită profesionalismului dumneavoastră, am întâlnit un bărbat drăguț la vârsta de șaptezeci și șase de ani. A fost ca un fel de lovitură de energie uimitoare. Ca un miracol!  Când ne-am întâlnit pentru prima dată, nu ne puteam vedea decât ochii, iar mâinile noastre care se atingeau erau calde și pline de tandrețe. Mi-am găsit jumătatea care îmi lipsea și în acea noapte am primit o poezie frumoasă pe care aș dori-o tuturor îndrăgostiților...