Povestea lui Helca și a lui Alexandru

Povestea lui Helca și a lui Alexandru

Bună ziua,

Vreau să împărtășesc cu tine povestea mea despre cum ne-am cunoscut eu și Alex prin intermediul site-ului tău de întâlniri.

M-am înscris pe Elite Date pentru o experiență solidă de dating. Sunt din Boemia de Sud și speram să-mi întâlnesc partenerul în acest fel. Am vrut ca el să locuiască la o distanță maximă de 50 km.

După două luni am fost abordată de Alex. După poza de profil îmi plăcea de el, dar scria că este din Boemia Centrală. Și la început am crezut că este din Praga. Tot ce știam era că nu-mi doream un partener din Praga.

Am schimbat câteva mesaje și am descoperit că aveam multe în comun. Și, spre surprinderea mea, am aflat că locuia la o jumătate de oră direct din Piața Wenceslas. În ciuda faptului că mi-am spus că nu-mi doresc un bărbat din Praga, relația noastră a început treptat să se dezvolte mai mult.

De asemenea, am devenit foarte apropiate prin experiența noastră comună, când Alex a rămas văduvă la două luni după ce a murit și prietenul meu.

Astăzi a trecut mai puțin de un an de când ne vedem și avem perspective similare pentru viitor.

Ne gândim la un teren și la construirea unei case. Vrem să ne îndeplinim visele unul altuia.

Dacă două persoane caută o cale de a se întâlni, distanța nu ar trebui să joace un rol important.

În acest fel, dorim să vă mulțumim și să le dorim și altora să fie la fel de norocoși ca noi.

Atașat vă trimitem și o fotografie din călătoria noastră împreună.

Vă mulțumesc tuturor foarte mult.

Helena

 


Experiență cu site-urile de dating

Ne-ați scris - Istoria utilizatorului Jiří

Ne-ați scris - Istoria utilizatorului Jiří

Trebuie să vă răspund că datorită site-ului dvs. de întâlniri, deși nu am crezut, am întâlnit o femeie foarte drăguță cu doi copii și este poate o coincidență și, de asemenea, noroc și deja ne cunoaștem familiile unul altuia și ne gândim cum să ne unim cele două vieți împreună....

Lenka și Tomáš se întâlnesc

Lenka și Tomáš se întâlnesc

Aș dori să vă împărtășesc un eveniment plin de bucurie. 08. 08. 08. 2020 ne-am căsătorit. Ne-am întâlnit prin intermediul site-ului tău de întâlniri acum doi ani. Suntem dovada că nici la cincizeci de ani nu este prea târziu pentru dragoste și pentru o nouă relație.

Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

În viața mea a intrat o femeie care avea exact calitățile pe care le scrisesem pe lista mea. Mi s-a părut ireal, iar ea îmi dovedește în fiecare zi că este tot ceea ce mi-am dorit. Chiar dacă suntem împreună de puțin timp, se pare că ne cunoaștem de mult timp. Trăim unul pentru celălalt, ne plănuim o viață împreună și ne căsătorim.

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

În cele din urmă, relația la distanță nu a fost suficientă pentru noi, iar eu am decis să mă mut din capitală pentru ca Peter să se ocupe de viitorul relației noastre. Țineți degetele încrucișate și nu vă fie teamă să încercați. Dating funcționează cu adevărat!

Întâlnire cu Bára și Martin

Întâlnire cu Bára și Martin

Aș dori să încurajez toate persoanele singure să continue să creadă că au cu adevărat o șansă de a-și găsi perechea de vis. Căutam un bărbat care să mă facă să mă simt eu însămi, care să iubească natura la fel de mult ca și mine, să fie sportiv și să aibă o viață liniștită. Cu care voi sta în fața unui cort cu un pahar de vin și voi privi apusurile de soare, care mă va face să râd și pentru toate astea îl voi iubi și el mă va iubi pe mine.

Întâlnire cu Veronika și Vojta

Întâlnire cu Veronika și Vojta

Am planificat prima noastră vacanță împreună în Croația. O săptămână la mare a mers foarte bine. Ne-am întors și frontiera s-a închis. Se apropia aniversarea de un an de la întâlnirea noastră. Am ales Munții Novohradské hory ca loc de sărbătoare. Și aici, sub un stejar de 600 de ani, Vojti m-a cerut în căsătorie. Am fost de acord. În vara anului 2021, ne vom căsători.