Povestea lui Helca și a lui Alexandru

Povestea lui Helca și a lui Alexandru

Bună ziua,

Vreau să împărtășesc cu tine povestea mea despre cum ne-am cunoscut eu și Alex prin intermediul site-ului tău de întâlniri.

M-am înscris pe Elite Date pentru o experiență solidă de dating. Sunt din Boemia de Sud și speram să-mi întâlnesc partenerul în acest fel. Am vrut ca el să locuiască la o distanță maximă de 50 km.

După două luni am fost abordată de Alex. După poza de profil îmi plăcea de el, dar scria că este din Boemia Centrală. Și la început am crezut că este din Praga. Tot ce știam era că nu-mi doream un partener din Praga.

Am schimbat câteva mesaje și am descoperit că aveam multe în comun. Și, spre surprinderea mea, am aflat că locuia la o jumătate de oră direct din Piața Wenceslas. În ciuda faptului că mi-am spus că nu-mi doresc un bărbat din Praga, relația noastră a început treptat să se dezvolte mai mult.

De asemenea, am devenit foarte apropiate prin experiența noastră comună, când Alex a rămas văduvă la două luni după ce a murit și prietenul meu.

Astăzi a trecut mai puțin de un an de când ne vedem și avem perspective similare pentru viitor.

Ne gândim la un teren și la construirea unei case. Vrem să ne îndeplinim visele unul altuia.

Dacă două persoane caută o cale de a se întâlni, distanța nu ar trebui să joace un rol important.

În acest fel, dorim să vă mulțumim și să le dorim și altora să fie la fel de norocoși ca noi.

Atașat vă trimitem și o fotografie din călătoria noastră împreună.

Vă mulțumesc tuturor foarte mult.

Helena

 


Experiență cu site-urile de dating

Ne-ați scris - povestea lui Libor

Ne-ați scris - povestea lui Libor

Când îmi pierdeam speranța, am răspuns la profilul unei femei la care nici măcar nu speram că va ieși ceva din asta. Cu toate acestea, mi-a răspuns, am schimbat mai multe e-mailuri și ne-am întâlnit la scurt timp după aceea. Ea a fost mai proactivă la prima întâlnire, așa că a venit la mine (distanța noastră comună este de 60 km). Ulterior, ne-am întâlnit în mod regulat la sfârșit de săptămână - o dată ea la mine acasă, a doua oară eu la ea.

Ne-ați scris - povestea utilizatorilor Lucie și Pavla

Ne-ați scris - povestea utilizatorilor Lucie și Pavla

Dragă fată de de la date. Vă mulțumesc. Mulțumită ție am avut prima noastră întâlnire pe 25.2.2015 și cum a decurs? 30.7.2016 am spus DA.

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Eu, văduv după 36 de ani de căsnicie frumoasă, ea divorțată după 23 de ani de căsnicie eșuată. Eu sunt lung, înalt de 200 cm, ea este mică, înaltă de 162 cm. Eu lucrez pe cont propriu de la Revoluția de catifea, ea este funcționar public, profesoară....

Întâlnire cu Veronika și Vojta

Întâlnire cu Veronika și Vojta

Am planificat prima noastră vacanță împreună în Croația. O săptămână la mare a mers foarte bine. Ne-am întors și frontiera s-a închis. Se apropia aniversarea de un an de la întâlnirea noastră. Am ales Munții Novohradské hory ca loc de sărbătoare. Și aici, sub un stejar de 600 de ani, Vojti m-a cerut în căsătorie. Am fost de acord. În vara anului 2021, ne vom căsători.

Întâlnire cu Renata și Zdenek

Întâlnire cu Renata și Zdenek

De atunci, întâlnirile au fost regulate, iar acum ne întâlnim în weekend-uri. Totul curge atât de frumos, trăiește, crește și sunt convinsă că am găsit dragostea adevărată în Zdenek al meu.

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Așa că e o luptă pentru a găsi pe cea potrivită, au trecut câteva întâlniri fără proverbiala scânteie, dar după trei luni mi-am găsit prințesa visurilor mele :-) Și a prins un asemenea "fâs" la care nici măcar amândoi nu ne așteptam la vârsta noastră !!!! Și acum ne dorim doar să dureze la nesfârșit!!!