Întâlnire cu Veronika și Vojta

Întâlnire cu Veronika și Vojta

Acum un an, în octombrie, m-am înregistrat pe EliteDate. Pe 16 noiembrie am primit primul mesaj de la Vojta. Deja din conversația noastră de pe chat-ul de întâlniri am știut că vreau să-l întâlnesc pe acest bărbat în persoană cât mai curând posibil. O săptămână mai târziu a fost stabilită prima întâlnire. Așteptam cu nerăbdare prima întâlnire. Întâlnirea era programată să aibă loc la Florența, la ieșirea de la metrou. Am urcat scările, m-am uitat în jur și l-am văzut.

Se îndreptă spre mine cu un pas încrezător, cu un zâmbet de la o ureche la alta, cu brațele întinse în semn de salut. "Ahoy", a spus cu o voce plăcută, înfășurându-și brațele în jurul meu și dându-mi un sărut complice pe fiecare obraz. "Bună, mă bucur să te cunosc." Întâlnirea a început cu un prânz, urmat de o plimbare prin centrul istoric al orașului Praga. Ne-am înțeles din prima clipă. Ne-am sărutat pentru prima dată în fața Podului Carol și am traversat podul de mână. Am ajuns pe Dealul Petrin. Soarele la apus a luminat orașul în roz, în timp ce luminile de pe străzi s-au aprins. Frumos.

De la prima noastră întâlnire, am început să ne vedem regulat în fiecare weekend. La început pentru o după-amiază, apoi pentru tot weekendul. Distanța de 152 de kilometri nu ne-a permis să ne întâlnim în timpul săptămânii. Distanța a fost cea care a început să ne deranjeze din ce în ce mai mult. Apoi a venit coronavirusul și prima urgență. Ca urmare a schimbărilor și a incertitudinii din unele companii, Vojta și-a pierdut locul de muncă. În 14 zile, s-a mutat în Highlands pentru a mi se alătura. Căutarea unui nou loc de muncă nu a fost ușoară, dar a avut succes. Am petrecut sute de ore împreună, chiar și cu contacte limitate și carantină. Am început să alergăm împreună, să mergem în excursii la țară, să înotăm în iaz.

Am planificat prima noastră vacanță împreună în Croația. O săptămână la mare a mers foarte bine. Ne-am întors și granița s-a închis. Se apropia aniversarea de un an de la întâlnirea noastră. Am ales Munții Novohradské hory ca loc de sărbătoare. Și aici, sub un stejar de 600 de ani, Vojti m-a cerut în căsătorie. Am fost de acord.

În vara anului 2021, ne vom căsători. Am început deja pregătirile pentru nuntă. E bărbatul pe care mi l-am dorit dintotdeauna. Visul meu a devenit realitate. Și l-am cunoscut pe site-ul tău de întâlniri. Dacă cineva mi-ar fi spus asta acum 13 luni, aș fi râs. Dar mi s-a întâmplat și mie! Sunt fericit în dragoste. Pot recomanda cu siguranță întâlnirile prin intermediul unui site de întâlniri. Cred că cele mai importante lucruri sunt informațiile adevărate, onestitatea și corectitudinea. Ne-am implicat sută la sută, sincer, chiar de la început. Și a dat roade! Degetele încrucișate pentru toți ceilalți!

Veronika a Vojta.jpg


Experiență cu site-urile de dating

Întâlnire cu Renata și Zdenek

Întâlnire cu Renata și Zdenek

De atunci, întâlnirile au fost regulate, iar acum ne întâlnim în weekend-uri. Totul curge atât de frumos, trăiește, crește și sunt convinsă că am găsit dragostea adevărată în Zdenek al meu.

Întâlnire cu doamna Gabriela

Întâlnire cu doamna Gabriela

Am primit imediat mesaje și trebuie să spun că au fost întotdeauna decente, fără vulgarități și perversiuni. În scurt timp mi-a scris un bărbat, am schimbat mesaje foarte frumoase, mi-a trimis numărul lui de telefon dacă vreau să îl sun. A fost plăcut chiar și la ureche, ne-am vizitat de câteva ori, s-a mutat la mine în mai și ne-am căsătorit pe 18 iulie..

Povestea lui Marie și a lui Zbyšek

Povestea lui Marie și a lui Zbyšek

În retrospectivă, suntem amândoi foarte fericiți că ne-am înregistrat pe site-ul de întâlniri și că am reușit să ne întâlnim. Uneori nu poți "vedea" pentru ochii tăi, și chiar dacă am fost în aceleași locuri, nu ne-am putut întâlni pentru că am trecut unul pe lângă celălalt, și chiar dacă ne-am fi întâlnit, poate că nu ne-am fi văzut pentru că ne petreceam timpul cu prietenii noștri.....

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

Ne-ai scris - povestea lui Zuzana și Petra

În cele din urmă, relația la distanță nu a fost suficientă pentru noi, iar eu am decis să mă mut din capitală pentru ca Peter să se ocupe de viitorul relației noastre. Țineți degetele încrucișate și nu vă fie teamă să încercați. Dating funcționează cu adevărat!

Ne-ați scris - povestea utilizatorilor Lucie și Pavla

Ne-ați scris - povestea utilizatorilor Lucie și Pavla

Dragă fată de de la date. Vă mulțumesc. Mulțumită ție am avut prima noastră întâlnire pe 25.2.2015 și cum a decurs? 30.7.2016 am spus DA.

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Eu, văduv după 36 de ani de căsnicie frumoasă, ea divorțată după 23 de ani de căsnicie eșuată. Eu sunt lung, înalt de 200 cm, ea este mică, înaltă de 162 cm. Eu lucrez pe cont propriu de la Revoluția de catifea, ea este funcționar public, profesoară....