Întâlnire cu Veronika și Vojta

Întâlnire cu Veronika și Vojta

Acum un an, în octombrie, m-am înregistrat pe EliteDate. Pe 16 noiembrie am primit primul mesaj de la Vojta. Deja din conversația noastră de pe chat-ul de întâlniri am știut că vreau să-l întâlnesc pe acest bărbat în persoană cât mai curând posibil. O săptămână mai târziu a fost stabilită prima întâlnire. Așteptam cu nerăbdare prima întâlnire. Întâlnirea era programată să aibă loc la Florența, la ieșirea de la metrou. Am urcat scările, m-am uitat în jur și l-am văzut.

Se îndreptă spre mine cu un pas încrezător, cu un zâmbet de la o ureche la alta, cu brațele întinse în semn de salut. "Ahoy", a spus cu o voce plăcută, înfășurându-și brațele în jurul meu și dându-mi un sărut complice pe fiecare obraz. "Bună, mă bucur să te cunosc." Întâlnirea a început cu un prânz, urmat de o plimbare prin centrul istoric al orașului Praga. Ne-am înțeles din prima clipă. Ne-am sărutat pentru prima dată în fața Podului Carol și am traversat podul de mână. Am ajuns pe Dealul Petrin. Soarele la apus a luminat orașul în roz, în timp ce luminile de pe străzi s-au aprins. Frumos.

De la prima noastră întâlnire, am început să ne vedem regulat în fiecare weekend. La început pentru o după-amiază, apoi pentru tot weekendul. Distanța de 152 de kilometri nu ne-a permis să ne întâlnim în timpul săptămânii. Distanța a fost cea care a început să ne deranjeze din ce în ce mai mult. Apoi a venit coronavirusul și prima urgență. Ca urmare a schimbărilor și a incertitudinii din unele companii, Vojta și-a pierdut locul de muncă. În 14 zile, s-a mutat în Highlands pentru a mi se alătura. Căutarea unui nou loc de muncă nu a fost ușoară, dar a avut succes. Am petrecut sute de ore împreună, chiar și cu contacte limitate și carantină. Am început să alergăm împreună, să mergem în excursii la țară, să înotăm în iaz.

Am planificat prima noastră vacanță împreună în Croația. O săptămână la mare a mers foarte bine. Ne-am întors și granița s-a închis. Se apropia aniversarea de un an de la întâlnirea noastră. Am ales Munții Novohradské hory ca loc de sărbătoare. Și aici, sub un stejar de 600 de ani, Vojti m-a cerut în căsătorie. Am fost de acord.

În vara anului 2021, ne vom căsători. Am început deja pregătirile pentru nuntă. E bărbatul pe care mi l-am dorit dintotdeauna. Visul meu a devenit realitate. Și l-am cunoscut pe site-ul tău de întâlniri. Dacă cineva mi-ar fi spus asta acum 13 luni, aș fi râs. Dar mi s-a întâmplat și mie! Sunt fericit în dragoste. Pot recomanda cu siguranță întâlnirile prin intermediul unui site de întâlniri. Cred că cele mai importante lucruri sunt informațiile adevărate, onestitatea și corectitudinea. Ne-am implicat sută la sută, sincer, chiar de la început. Și a dat roade! Degetele încrucișate pentru toți ceilalți!

Veronika a Vojta.jpg


Experiență cu site-urile de dating

Ne-ați scris - povestea Olívia și Markéta

Ne-ați scris - povestea Olívia și Markéta

Această întâlnire s-a dovedit a fi o relație care ne-a surprins pe amândoi prin forța și intensitatea ei. Niciunul dintre noi nu mai avusese înainte o relație atât de puternică și de dedicată. Ne întâlnim de șase luni. Și pentru că am reușit să pășim împreună în noul an 2017, am decis să vă trimitem povestea noastră pe site-ul de dating.

Întâlnire cu Renata și Zdenek

Întâlnire cu Renata și Zdenek

De atunci, întâlnirile au fost regulate, iar acum ne întâlnim în weekend-uri. Totul curge atât de frumos, trăiește, crește și sunt convinsă că am găsit dragostea adevărată în Zdenek al meu.

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Și în cele din urmă totul a fost diferit. Cu o săptămână înainte de întâlnirea noastră programată, am avut o surpriză. Jarda pur și simplu nu a putut suporta, s-a urcat în mașină seara și a traversat țara și m-a sunat dimineața că a ajuns aici. Era ora 3:46.

Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Am continuat să ne vedem și am descoperit că ne simțeam mai mult decât bine împreună, că amândoi ne doream o relație de durată și, în cele din urmă, o familie. Am mers în excursii împreună și am ajuns să ne cunoaștem. Am aflat chiar că locuiam la o distanță foarte mică unul de celălalt, aproximativ 15 minute. După un timp, am decis că nu aveam nevoie să cunosc pe nimeni altcineva pentru că țineam la Jirko. M-am simțit bine să am în sfârșit încă o jumătate. După o lungă perioadă de timp de căutare și de cunoaștere, apreciem că ne avem unul pe celălalt.

Tu ne-ai scris - poveste de Petra

Tu ne-ai scris - poveste de Petra

Și acum suntem împreună de șase luni. Ne-am simțit foarte bine împreună. Și cred că mai avem încă mult de lucru. Și avem patru copii împreună, așa că e în regulă. Sunt amuzante și amândoi le iubim. Avem o cheie în dormitor și nu ne este teamă să o folosim. Așa că îmi încrucișez degetele și, credeți-mă, va fi nevoie de o șansă.

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Așa că e o luptă pentru a găsi pe cea potrivită, au trecut câteva întâlniri fără proverbiala scânteie, dar după trei luni mi-am găsit prințesa visurilor mele :-) Și a prins un asemenea "fâs" la care nici măcar amândoi nu ne așteptam la vârsta noastră !!!! Și acum ne dorim doar să dureze la nesfârșit!!!