Întâlnire cu Zuzka și Tom

Întâlnire cu Zuzka și Tom

Bună ziua,

vă trimitem povestea noastră despre cum să ne cunoaștem. :) Este ceva obișnuit pentru amândoi. ;)

Întâlnirea este adesea menționată ca fiind un loc de ultimă instanță. Trebuie să fii destul de disperat ca să apelezi la ea... Serios? M-am întrebat mult timp de ce se întâmplă asta. De ce se vorbește despre site-urile de dating cu un zâmbet stânjenit pe buze. Ca Elitedate... Am întâlnit trei persoane aici... Unul a devenit un mare prieten. Celălalt a fost o greșeală și un pas greșit. Al treilea... este dragostea vieții mele. Nu am crezut niciodată că voi găsi pe cineva care nu numai că îmi va îndeplini toate așteptările și criteriile, dar le va depăși de multe ori. Și apoi l-am întâlnit aici. Un fel de accident. Acum vă voi spune cum s-a întâmplat... Zuzka

Am avut ghinion în relații și prea puține opțiuni realiste de mult timp, așa că am luat în considerare de mult timp întâlnirile. Cu toate acestea, mi-a luat câțiva ani să mă angajez în cele din urmă - punctul de cotitură a fost ultimul Revelion cu prietenii, unde am fost singura singură. Am ales EliteDate pe baza cercetărilor online și a experienței unui prieten. După entuziasmul inițial, a fost mai degrabă o depresie că nu exista niciun interes pentru mine. Acest lucru s-a schimbat atunci când a apărut o notificare de la Zuzka. Ca urmare, am întâlnit o persoană care era pur și simplu perfectă pentru mine și sentimentul a fost același de mai bine de 2 luni... Acum vă voi spune cum s-a întâmplat... Tomas

(Zuzka) Ne-am găsit din întâmplare pe Elitedate. Dintr-un motiv oarecare, sistemul nu a evaluat potrivirea noastră în momentul în care am creat contul. Am dat click pe ea pentru că îmi amintea de fotografia altcuiva de pe un alt site de întâlniri. Tom nu m-a văzut pe listă și a răspuns la interesul meu. El nu știa că mă vedeam cu cineva la vremea respectivă (tot de la Elite) și, din nou, nu vedeam rostul de a spune acest lucru, pentru că "relația" era un fel de continuare a ororii pe care o trăiam de ceva vreme și de care scăpasem. Doar că, atunci când te afli la fundul unui puț, este greu să ieși. Am schimbat câteva mesaje înainte de a trece la discord, platforma de comunicare pentru gameri. Îmi amintesc că profilul său conținea de 4 ori mențiuni despre jocurile de societate (care nu mă pasionează) și doar o mică mențiune despre jocurile pe calculator (pe care le doream). Tom se temea că, dacă ar fi scris că se joacă pe calculator, nicio fată nu l-ar fi dorit. Jocurile de masă zboară mult mai mult. Oricum, cuvântul a fost cuvântul.

(În momentul în care i-am scris lui Zuzka, eram deja destul de disperată. Douăzeci și două de fete nu răspunseseră la niciun mesaj, așa că m-am gândit că nu aveam nimic de pierdut. Ca de obicei, am scris un mesaj detaliat și am răspuns la întrebările din profil, dar, în mod realist, tot nu mă așteptam la un răspuns. Poate că era o "marfă" prea căutată pentru mine, dar mi-am încercat norocul oricum. Cu atât mai șocant a fost când a venit răspunsul. Destul de repede am convenit să transmitem un joc pe calculator, apoi un videochat, apoi chiar o alergare împreună. Totul arăta minunat, ne înțelegeam extraordinar de bine. Așa că atunci când i-am spus câteva zile mai târziu că sunt serios interesat de ea, nu mă așteptam să mă părăsească. Am fost destul de supărat, mai ales că știam despre cealaltă persoană care era încă în joc. Dar, în cele din urmă, nu am renunțat. Sunt timidă din fire, dar de data asta am mușcat. Până când va spune un refuz definitiv, voi lupta. Am fost primul care a inițiat o conversație de 13 ori în total. În fiecare zi mă întrebam dacă nu cumva scriu prea des. În tot acest timp, ghiciți cine ar putea fi cealaltă persoană de pe discordie. Am avut câteva zile îngrozitoare pentru că vedeam ce ar putea fi între noi și nu puteam face nimic în privința asta. Eram pe deplin conștient de cât de bine ne înțelegeam. Acum trebuie doar să afle și ea.

(Susan) Tom este dovada că nu trebuie să cedezi în fața prejudecăților. Sună ca un clișeu, dar în cazul meu ar fi putut să mă coste întregul meu viitor. Cât de puțin a fost nevoie pentru ca toate acestea să se întâmple. E vina mea... Din fericire pentru mine, a intervenit cineva mai sus și, printr-o confluență de alte circumstanțe (și prin comportamentul imbecil al celeilalte cunoștințe), Tom mi-a intrat din ce în ce mai mult sub piele.

 

(Tomáš + Zuzka) În cele din urmă ne-am întâlnit din nou în persoană (la Tom acasă). Și am petrecut trei ore minunate, care au trecut ca apa. Continuau să macine și să macine, fără să tacă nicio clipă. Am vizionat un film împreună prin intermediul discordiei. Au jucat jocuri în cooperare. S-au reunit din nou. Și apoi din nou. Și din nou. Și din nou. Ceea ce a urmat au fost două dintre cele mai frumoase weekenduri din viața noastră. După două săptămâni, a fost clar că am găsit o pereche pe care nu ne-am fi putut-o imagina niciodată. Niciunul dintre noi nu a trebuit să se schimbe, totul a venit de la sine. Suntem ca o reclamă pentru relația perfectă sau o dramă romantică cu final fericit. Și ce naiba, de ce nu... după ce am trecut amândoi prin ce am trecut, o merităm. Ne mutăm împreună săptămâna viitoare. Și avem un milion de planuri de viitor. După două luni de relații. Parcă ne cunoaștem de ani de zile.

Așa că, mulțumită lui Elitedate... Ne-ați salvat viețile.) Zuzka și Tom.

 


Experiență cu site-urile de dating

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Ne-ați scris - povestea lui Vladimíra și Jaroslav

Și în cele din urmă totul a fost diferit. Cu o săptămână înainte de întâlnirea noastră programată, am avut o surpriză. Jarda pur și simplu nu a putut suporta, s-a urcat în mașină seara și a traversat țara și m-a sunat dimineața că a ajuns aici. Era ora 3:46.

Întâlnire cu doamna Gabriela

Întâlnire cu doamna Gabriela

Am primit imediat mesaje și trebuie să spun că au fost întotdeauna decente, fără vulgarități și perversiuni. În scurt timp mi-a scris un bărbat, am schimbat mesaje foarte frumoase, mi-a trimis numărul lui de telefon dacă vreau să îl sun. A fost plăcut chiar și la ureche, ne-am vizitat de câteva ori, s-a mutat la mine în mai și ne-am căsătorit pe 18 iulie..

Lenka și Tomáš se întâlnesc

Lenka și Tomáš se întâlnesc

Aș dori să vă împărtășesc un eveniment plin de bucurie. 08. 08. 08. 2020 ne-am căsătorit. Ne-am întâlnit prin intermediul site-ului tău de întâlniri acum doi ani. Suntem dovada că nici la cincizeci de ani nu este prea târziu pentru dragoste și pentru o nouă relație.

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Așa că e o luptă pentru a găsi pe cea potrivită, au trecut câteva întâlniri fără proverbiala scânteie, dar după trei luni mi-am găsit prințesa visurilor mele :-) Și a prins un asemenea "fâs" la care nici măcar amândoi nu ne așteptam la vârsta noastră !!!! Și acum ne dorim doar să dureze la nesfârșit!!!

Ne-ați scris - povestea lui Libor

Ne-ați scris - povestea lui Libor

Când îmi pierdeam speranța, am răspuns la profilul unei femei la care nici măcar nu speram că va ieși ceva din asta. Cu toate acestea, mi-a răspuns, am schimbat mai multe e-mailuri și ne-am întâlnit la scurt timp după aceea. Ea a fost mai proactivă la prima întâlnire, așa că a venit la mine (distanța noastră comună este de 60 km). Ulterior, ne-am întâlnit în mod regulat la sfârșit de săptămână - o dată ea la mine acasă, a doua oară eu la ea.

Ne-ați scris - povestea Olívia și Markéta

Ne-ați scris - povestea Olívia și Markéta

Această întâlnire s-a dovedit a fi o relație care ne-a surprins pe amândoi prin forța și intensitatea ei. Niciunul dintre noi nu mai avusese înainte o relație atât de puternică și de dedicată. Ne întâlnim de șase luni. Și pentru că am reușit să pășim împreună în noul an 2017, am decis să vă trimitem povestea noastră pe site-ul de dating.