Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Bună ziua,

Aș vrea să vă povestesc cum mi-am cunoscut partenerul...

De mult timp încerc să mă întâlnesc online. Pur și simplu nu a funcționat. De fiecare dată a trecut pentru o vreme și apoi m-am întors la întâlniri din nou.

Acum m-am gândit să încerc noul tău site de întâlniri cu plată. Mă întrebam câți bărbați ar trebui să întâlnesc pentru a-l găsi pe cel cu care să mă înțeleg. Mă plictisisem de ea... mă săturasem de ea. După ce mi-am creat profilul, Jirka, un tip destul de arătos, mi-a răspuns imediat. Eu și Jirka am schimbat câteva mesaje și la aproximativ o săptămână după primul nostru e-mail ne-am întâlnit.

Prima noastră întâlnire a fost foarte relaxantă, era o zi frumoasă de primăvară... ne-am plimbat prin tot orașul și prin parcul adiacent. Am stat împreună aproape 3 ore și nu mi s-a părut deloc ciudat. Mi-am dat seama imediat că era un tip cu care era plăcut să vorbești și că și eu îl plăceam. Am convenit să ne revedem. Dar Jirka nu a crezut că vreau să-l văd. A fost dezamăgit de întâlnirile anterioare. Și când i-am scris, așa cum i-am promis, a fost foarte surprins.

Am continuat să ne vedem și am aflat că ne simțeam mai mult decât bine împreună, că amândoi ne doream o relație de durată și, în cele din urmă, să întemeiem o familie. Am mers în excursii împreună și am ajuns să ne cunoaștem. Am aflat chiar că locuiam la o distanță foarte mică unul de celălalt, aproximativ 15 minute. După un timp, am decis că nu aveam nevoie să cunosc pe nimeni altcineva pentru că țineam la Jirko. M-am simțit bine să am în sfârșit încă o jumătate. După o lungă perioadă de timp de căutare și de cunoaștere, apreciem că ne avem unul pe celălalt.

Acum suntem împreună de aproape o jumătate de an și plănuim să ne întemeiem o familie. Mă bucur foarte mult că m-am convins să încerc acest site de întâlniri. De aceea, îl recomand cu căldură tuturor prietenilor mei și altor persoane. Și asigurați-vă că vă întâlniți cât mai curând posibil, o întâlnire personală este pur și simplu o întâlnire personală. Niciun e-mail nu poate înlocui acest lucru. Vă mulțumim că sunteți aici.

Vă doresc tuturor mult succes la întâlniri.

Evcha și Jirka

 


Experiență cu site-urile de dating

Ne-ați scris - povestea Olívia și Markéta

Ne-ați scris - povestea Olívia și Markéta

Această întâlnire s-a dovedit a fi o relație care ne-a surprins pe amândoi prin forța și intensitatea ei. Niciunul dintre noi nu mai avusese înainte o relație atât de puternică și de dedicată. Ne întâlnim de șase luni. Și pentru că am reușit să pășim împreună în noul an 2017, am decis să vă trimitem povestea noastră pe site-ul de dating.

Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

În viața mea a intrat o femeie care avea exact calitățile pe care le scrisesem pe lista mea. Mi s-a părut ireal, iar ea îmi dovedește în fiecare zi că este tot ceea ce mi-am dorit. Chiar dacă suntem împreună de puțin timp, se pare că ne cunoaștem de mult timp. Trăim unul pentru celălalt, ne plănuim o viață împreună și ne căsătorim.

Lenka și Tomáš se întâlnesc

Lenka și Tomáš se întâlnesc

Aș dori să vă împărtășesc un eveniment plin de bucurie. 08. 08. 08. 2020 ne-am căsătorit. Ne-am întâlnit prin intermediul site-ului tău de întâlniri acum doi ani. Suntem dovada că nici la cincizeci de ani nu este prea târziu pentru dragoste și pentru o nouă relație.

Întâlnire cu doamna Gabriela

Întâlnire cu doamna Gabriela

Am primit imediat mesaje și trebuie să spun că au fost întotdeauna decente, fără vulgarități și perversiuni. În scurt timp mi-a scris un bărbat, am schimbat mesaje foarte frumoase, mi-a trimis numărul lui de telefon dacă vreau să îl sun. A fost plăcut chiar și la ureche, ne-am vizitat de câteva ori, s-a mutat la mine în mai și ne-am căsătorit pe 18 iulie..

Întâlnire cu Renata și Zdenek

Întâlnire cu Renata și Zdenek

De atunci, întâlnirile au fost regulate, iar acum ne întâlnim în weekend-uri. Totul curge atât de frumos, trăiește, crește și sunt convinsă că am găsit dragostea adevărată în Zdenek al meu.

Întâlnirea dintre Kate și Richard

Întâlnirea dintre Kate și Richard

Locuim la mare distanță unul de celălalt. Este un proces dificil să fuzionezi două lumi separate într-una singură. Dar avem încredere unul în celălalt. Ne iubim unul pe celălalt. Știu că putem face asta împreună. Și de unde știu eu asta? Pot să simt asta.