Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Bună ziua,

Aș vrea să vă povestesc cum mi-am cunoscut partenerul...

De mult timp încerc să mă întâlnesc online. Pur și simplu nu a funcționat. De fiecare dată a trecut pentru o vreme și apoi m-am întors la întâlniri din nou.

Acum m-am gândit să încerc noul tău site de întâlniri cu plată. Mă întrebam câți bărbați ar trebui să întâlnesc pentru a-l găsi pe cel cu care să mă înțeleg. Mă plictisisem de ea... mă săturasem de ea. După ce mi-am creat profilul, Jirka, un tip destul de arătos, mi-a răspuns imediat. Eu și Jirka am schimbat câteva mesaje și la aproximativ o săptămână după primul nostru e-mail ne-am întâlnit.

Prima noastră întâlnire a fost foarte relaxantă, era o zi frumoasă de primăvară... ne-am plimbat prin tot orașul și prin parcul adiacent. Am stat împreună aproape 3 ore și nu mi s-a părut deloc ciudat. Mi-am dat seama imediat că era un tip cu care era plăcut să vorbești și că și eu îl plăceam. Am convenit să ne revedem. Dar Jirka nu a crezut că vreau să-l văd. A fost dezamăgit de întâlnirile anterioare. Și când i-am scris, așa cum i-am promis, a fost foarte surprins.

Am continuat să ne vedem și am aflat că ne simțeam mai mult decât bine împreună, că amândoi ne doream o relație de durată și, în cele din urmă, să întemeiem o familie. Am mers în excursii împreună și am ajuns să ne cunoaștem. Am aflat chiar că locuiam la o distanță foarte mică unul de celălalt, aproximativ 15 minute. După un timp, am decis că nu aveam nevoie să cunosc pe nimeni altcineva pentru că țineam la Jirko. M-am simțit bine să am în sfârșit încă o jumătate. După o lungă perioadă de timp de căutare și de cunoaștere, apreciem că ne avem unul pe celălalt.

Acum suntem împreună de aproape o jumătate de an și plănuim să ne întemeiem o familie. Mă bucur foarte mult că m-am convins să încerc acest site de întâlniri. De aceea, îl recomand cu căldură tuturor prietenilor mei și altor persoane. Și asigurați-vă că vă întâlniți cât mai curând posibil, o întâlnire personală este pur și simplu o întâlnire personală. Niciun e-mail nu poate înlocui acest lucru. Vă mulțumim că sunteți aici.

Vă doresc tuturor mult succes la întâlniri.

Evcha și Jirka

 


Experiență cu site-urile de dating

Întâlnire cu doamna Gabriela

Întâlnire cu doamna Gabriela

Am primit imediat mesaje și trebuie să spun că au fost întotdeauna decente, fără vulgarități și perversiuni. În scurt timp mi-a scris un bărbat, am schimbat mesaje foarte frumoase, mi-a trimis numărul lui de telefon dacă vreau să îl sun. A fost plăcut chiar și la ureche, ne-am vizitat de câteva ori, s-a mutat la mine în mai și ne-am căsătorit pe 18 iulie..

Întâlnire cu Renata și Zdenek

Întâlnire cu Renata și Zdenek

De atunci, întâlnirile au fost regulate, iar acum ne întâlnim în weekend-uri. Totul curge atât de frumos, trăiește, crește și sunt convinsă că am găsit dragostea adevărată în Zdenek al meu.

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Eu, văduv după 36 de ani de căsnicie frumoasă, ea divorțată după 23 de ani de căsnicie eșuată. Eu sunt lung, înalt de 200 cm, ea este mică, înaltă de 162 cm. Eu lucrez pe cont propriu de la Revoluția de catifea, ea este funcționar public, profesoară....

Tu ne-ai scris - poveste de Petra

Tu ne-ai scris - poveste de Petra

Și acum suntem împreună de șase luni. Ne-am simțit foarte bine împreună. Și cred că mai avem încă mult de lucru. Și avem patru copii împreună, așa că e în regulă. Sunt amuzante și amândoi le iubim. Avem o cheie în dormitor și nu ne este teamă să o folosim. Așa că îmi încrucișez degetele și, credeți-mă, va fi nevoie de o șansă.

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Să-l cunoaștem pe domnul Jan

Așa că e o luptă pentru a găsi pe cea potrivită, au trecut câteva întâlniri fără proverbiala scânteie, dar după trei luni mi-am găsit prințesa visurilor mele :-) Și a prins un asemenea "fâs" la care nici măcar amândoi nu ne așteptam la vârsta noastră !!!! Și acum ne dorim doar să dureze la nesfârșit!!!

Întâlnirea dintre Kate și Richard

Întâlnirea dintre Kate și Richard

Locuim la mare distanță unul de celălalt. Este un proces dificil să fuzionezi două lumi separate într-una singură. Dar avem încredere unul în celălalt. Ne iubim unul pe celălalt. Știu că putem face asta împreună. Și de unde știu eu asta? Pot să simt asta.