Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Ne-ai scris - povestea lui Evcha și Jirka

Bună ziua,

Aș vrea să vă povestesc cum mi-am cunoscut partenerul...

De mult timp încerc să mă întâlnesc online. Pur și simplu nu a funcționat. De fiecare dată a trecut pentru o vreme și apoi m-am întors la întâlniri din nou.

Acum m-am gândit să încerc noul tău site de întâlniri cu plată. Mă întrebam câți bărbați ar trebui să întâlnesc pentru a-l găsi pe cel cu care să mă înțeleg. Mă plictisisem de ea... mă săturasem de ea. După ce mi-am creat profilul, Jirka, un tip destul de arătos, mi-a răspuns imediat. Eu și Jirka am schimbat câteva mesaje și la aproximativ o săptămână după primul nostru e-mail ne-am întâlnit.

Prima noastră întâlnire a fost foarte relaxantă, era o zi frumoasă de primăvară... ne-am plimbat prin tot orașul și prin parcul adiacent. Am stat împreună aproape 3 ore și nu mi s-a părut deloc ciudat. Mi-am dat seama imediat că era un tip cu care era plăcut să vorbești și că și eu îl plăceam. Am convenit să ne revedem. Dar Jirka nu a crezut că vreau să-l văd. A fost dezamăgit de întâlnirile anterioare. Și când i-am scris, așa cum i-am promis, a fost foarte surprins.

Am continuat să ne vedem și am aflat că ne simțeam mai mult decât bine împreună, că amândoi ne doream o relație de durată și, în cele din urmă, să întemeiem o familie. Am mers în excursii împreună și am ajuns să ne cunoaștem. Am aflat chiar că locuiam la o distanță foarte mică unul de celălalt, aproximativ 15 minute. După un timp, am decis că nu aveam nevoie să cunosc pe nimeni altcineva pentru că țineam la Jirko. M-am simțit bine să am în sfârșit încă o jumătate. După o lungă perioadă de timp de căutare și de cunoaștere, apreciem că ne avem unul pe celălalt.

Acum suntem împreună de aproape o jumătate de an și plănuim să ne întemeiem o familie. Mă bucur foarte mult că m-am convins să încerc acest site de întâlniri. De aceea, îl recomand cu căldură tuturor prietenilor mei și altor persoane. Și asigurați-vă că vă întâlniți cât mai curând posibil, o întâlnire personală este pur și simplu o întâlnire personală. Niciun e-mail nu poate înlocui acest lucru. Vă mulțumim că sunteți aici.

Vă doresc tuturor mult succes la întâlniri.

Evcha și Jirka

 


Experiență cu site-urile de dating

Întâlnire cu Veronika și Vojta

Întâlnire cu Veronika și Vojta

Am planificat prima noastră vacanță împreună în Croația. O săptămână la mare a mers foarte bine. Ne-am întors și frontiera s-a închis. Se apropia aniversarea de un an de la întâlnirea noastră. Am ales Munții Novohradské hory ca loc de sărbătoare. Și aici, sub un stejar de 600 de ani, Vojti m-a cerut în căsătorie. Am fost de acord. În vara anului 2021, ne vom căsători.

Tu ne-ai scris - poveste de Alena

Tu ne-ai scris - poveste de Alena

Datorită profesionalismului dumneavoastră, am întâlnit un bărbat drăguț la vârsta de șaptezeci și șase de ani. A fost ca un fel de lovitură de energie uimitoare. Ca un miracol!  Când ne-am întâlnit pentru prima dată, nu ne puteam vedea decât ochii, iar mâinile noastre care se atingeau erau calde și pline de tandrețe. Mi-am găsit jumătatea care îmi lipsea și în acea noapte am primit o poezie frumoasă pe care aș dori-o tuturor îndrăgostiților...

Ne-ați scris - povestea Olívia și Markéta

Ne-ați scris - povestea Olívia și Markéta

Această întâlnire s-a dovedit a fi o relație care ne-a surprins pe amândoi prin forța și intensitatea ei. Niciunul dintre noi nu mai avusese înainte o relație atât de puternică și de dedicată. Ne întâlnim de șase luni. Și pentru că am reușit să pășim împreună în noul an 2017, am decis să vă trimitem povestea noastră pe site-ul de dating.

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Ne-ați scris - povestea utilizatorului Antonín

Eu, văduv după 36 de ani de căsnicie frumoasă, ea divorțată după 23 de ani de căsnicie eșuată. Eu sunt lung, înalt de 200 cm, ea este mică, înaltă de 162 cm. Eu lucrez pe cont propriu de la Revoluția de catifea, ea este funcționar public, profesoară....

Tu ne-ai scris - poveste de Petra

Tu ne-ai scris - poveste de Petra

Și acum suntem împreună de șase luni. Ne-am simțit foarte bine împreună. Și cred că mai avem încă mult de lucru. Și avem patru copii împreună, așa că e în regulă. Sunt amuzante și amândoi le iubim. Avem o cheie în dormitor și nu ne este teamă să o folosim. Așa că îmi încrucișez degetele și, credeți-mă, va fi nevoie de o șansă.

Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

Ne-ați scris - povestea lui Jarda și Jarka

În viața mea a intrat o femeie care avea exact calitățile pe care le scrisesem pe lista mea. Mi s-a părut ireal, iar ea îmi dovedește în fiecare zi că este tot ceea ce mi-am dorit. Chiar dacă suntem împreună de puțin timp, se pare că ne cunoaștem de mult timp. Trăim unul pentru celălalt, ne plănuim o viață împreună și ne căsătorim.