Matrimoniale brașov

Matrimoniale brașov

Pentru pasionații de mâncare bună și atmosferă pe măsură prima noastră recomandare este Bistro De L’Arte.

Bistro de l’Arte este una dintre bijuteriile ascunse din centrul istoric al orașului Brașov. Mâncare bună, băuturi fine, galerie de artă, muzică live, teatru – suficiente motive pentru a te opri aici.

Pentru cei ce vor să se simtă desprinși dintr-un film clasic italian, recomandăm cu caldură cel mai bun restaurant cu specific italian din Brașov.

Dei Frati e un mic bistrou italian ca in filmele de arta, in cel mai potrivit scenariu pentru asa ceva. In Brasovul cu istorie si cu poezie, in care toti se gandesc sa se mute cel mai tarziu la pensie, daca nu au inca destul curaj sa lase totul in urma si sa faca marele pas la care ii indeamna inima.

Daca vrei sa ai parte de o primă întâlnire de neuitat și mai ales dacă sunteți firi cu o afinitate pentru adrenalină, va recomandăm să încercați Telecabina Tâmpa.

Este unul dintre cele mai importante obiective turistice din Brașov și împrejurimi.Stația de la bază se află în centrul istoric din Brașov, chiar aproape de zidurile cetății. 

Telecabina Brașov Tâmpa face legătura dintre orașul situat la poalele Tâmpei și vârful masivului. Aceasta parcurge zilnic traseul cu o lungime totala de 573 de metri, iar o călătorie durează mai puțin de 3 minute. Durata de urcare și coborâre poate varia în funcție de condițiile meteorologice, în special în zilele cu vânt, ploaie sau ceață.

Stația de pornire a telecabinei este la cabana-restaurant „Casa Pădurarului”, locație aflată la 640 m. Aceasta urcă până la altitudinea de 960 de metri, punctul de oprire fiind restaurantul „Panoramic”. 

Pentru pasionații de activități culturale, în fiecare seară vă puteți bucura de activitățile de la Centrul Cultural Reduta care organizează și găzduiește evenimente culturale pentru publicul de toate vârstele – spectacole și festivaluri de teatru, expoziții de artă, concerte, evenimente de dans contemporan, stand-up comedy. 

De asemenea, Centrul Multicultural a dezvoltat în anii recenți unul dintre cele mai bogate și actuale programe culturale din oraș. Amintim seria de concerte Chamber Jazz, curatoriată de Lucian Ban, ce oferă prilejul unor întâlniri cu nume importante din jazzul contemporan, concertele de muzică clasică, expozițiile, atelierele și discuțiile pe tema artei contemporane, serile de film, evenimentele dedicate poeziei, precum și proiectul artistic RAFT de Alina Andrei și George Roșu, cu expoziții și instalații ale artiștilor contemporani. 

Pentru cei cu înclinații artistice recomandăm ORA0

La Ora0 înveți o mulțime de lucruri în cadrul atelierelor de pictură, desen, fotografie sau croitorie, de scriere creativă și storytelling ș.a. În plus, Ora0 găzduiește expoziții, spectacole de teatru și întâlniri.

Iar pentru cei ce doar vor sa se bucure de o plimbare liniștită prin centrul istoric al orașului, intr-o zi frumoasă de vară, vă spunem ca la fiecare colț de stradă, există câte o cafenea, sau un pub cu răcoritoare și limonade fresh, numai bune după o plimbare relaxantă.

 

 


Articole similare

Matrimoniale constanța

Întâlniri în Constanța: O experiență unică la malul Mării Negre

 

Situat pe litoralul românesc al Mării Negre, Constanța este un oraș cu o istorie bogată și o cultură vibrantă. Cu plajele sale frumoase, orașul vechi fermecător și viața de noapte plină de viață, nu este de mirare că este o destinație populară atât pentru turiști, cât și pentru localnici. Iar pentru cei care caută romantism, Constanța oferă o mulțime de oportunități de a întâlni pe cineva special.

 

Matrimoniale cluj-napoca

Sunteți la prima întâlnire și nu știi unde să mergeți sau poate că ți-ar prinde bine puțină inspirație? Noi ne-am ocupat deja de asta și suntem gata să îți prezentăm ideile noastre pentru cele mai reușite întâlniri pe care le poți avea în Cluj, pentru o  întâlnire așa cum ți-ai imaginat.

Matrimoniale iasi

Amplasat în regiunea de nord-est a României, Iași este un oraș fermecător, încărcat de istorie, cultură și tradiție. Aici se află unele dintre cele mai importante repere ale țării, inclusiv Palatul Culturii, Catedrala Mitropolitană și Grădina Botanică. Cu străzile sale pitorești, viața de noapte plină de viață și o populație studențească înfloritoare, Iașiul este o destinație excelentă pentru persoanele singure în căutarea dragostei.

 

Matrimoniale Oradea

Matrimoniale Oradea

Matrimoniale bucurești

Bucureștiul poate fi o experiență interesantă și plăcută pentru cei care vor s[ ias[ la întâlnire în  Capitala vibrantă a României, mai ales pentru ca este un oraș care  are multe de oferit, cu o istorie bogată, o scenă culturală înfloritoare și o mulțime de locuri romantice de explorat. Fie că sunteți un localnic sau un vizitator, iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să navigați pe scena întâlnirilor din București.

Matrimoniale sibiu

Sibiu – fosta capitala culturală a Europei în 2007 – un oraș multicultural, cu o istorie veche de aproape 900 de ani, fostă capitală a Transilvaniei, un oraș al superlativelor și cel mai mare ansamblu urban medieval din România. 

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune