Matrimoniale sibiu

Matrimoniale sibiu

Dacă îți plac plimbările de-a lungul zidurilor medievale și Aleea celebrităților, îți recomandăm Parcul Cetății: Promenadă

Se poate admira orașul într-o priveliște de ansamblu, de sus, se  coboară pe Aleea celebrităților, alee ce desparte zidul interior de cel exterior și poți ajunge pe strada Cetății – cea mai frumoasă stradă din Sibiu.

Pentru cei mai matinali, care vor să se bucure de o cafea bună sau un brunch delicios, recomandam turul cafenelelor din centrul vechi.

Zona centrală oferă suficiente opțiuni, motiv pentru care este un bun punct de plecare.

Cel mai tipic loc, asemănător vechilor vremuri, este Cafe Wien. Situat în curtea Bisericii Evanghelice și a Colegiului Național Samuel von Brukenthal  cafeneaua pare că e desprinsă chiar de la Viena, atât din punct de vedere al design-ului, cât și al ofertei de băuturi și mâncăruri. Ca bonus, terasa oferă o panoramă frumoasă asupra orașului.

Pentru cei ce vor să-și impresioneze partenerul/partenera și să-i ofere un periplu istoric și cultural, ușile Muzeului Satului sunt deschise vizitelor. 

Muzeul reconstituie lumea satului românesc și o păstrează vie, chiar și în secolul vitezei. Vei păși în case și vei simți miros de lemn și lână. Vei vedea, frumos aranjate, borcanele de zacuscă și sticlele cu țuică. Săptămânal sunt organizate evenimente, târguri gastronomice, spectacole tradiționale, ateliere.  

Pentru cei care doresc, o cină romantică, în doi, se pot bucura de preparate atent selecționate la restaurantul OLD LISBON .

Cunoscut pentru savoarea preparatelor cu specific portughez, dar și pentru atmosfera unică care te poartă pentru câteva momente în Lisabona, restaurantul Old Lisbon din Sibiu vine cu o surpriză pentru sibieni și anunță deschiderea unei terase în curtea interioară a localului.

De asemenea pentru cei mai nostalgici, pasionați de aerul vechi al filmelor argentiniene, recomandăm restaurant Tango, un loc intim și discret, pe una dintre străduțele înguste din Sibiu, va invită la o atmosferă romantică în doi, alături de un vin bun, în compania partenerului.


Articole similare

Matrimoniale bucurești

Bucureștiul poate fi o experiență interesantă și plăcută pentru cei care vor s[ ias[ la întâlnire în  Capitala vibrantă a României, mai ales pentru ca este un oraș care  are multe de oferit, cu o istorie bogată, o scenă culturală înfloritoare și o mulțime de locuri romantice de explorat. Fie că sunteți un localnic sau un vizitator, iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să navigați pe scena întâlnirilor din București.

Matrimoniale cluj-napoca

Sunteți la prima întâlnire și nu știi unde să mergeți sau poate că ți-ar prinde bine puțină inspirație? Noi ne-am ocupat deja de asta și suntem gata să îți prezentăm ideile noastre pentru cele mai reușite întâlniri pe care le poți avea în Cluj, pentru o  întâlnire așa cum ți-ai imaginat.

Matrimoniale constanța

Întâlniri în Constanța: O experiență unică la malul Mării Negre

 

Situat pe litoralul românesc al Mării Negre, Constanța este un oraș cu o istorie bogată și o cultură vibrantă. Cu plajele sale frumoase, orașul vechi fermecător și viața de noapte plină de viață, nu este de mirare că este o destinație populară atât pentru turiști, cât și pentru localnici. Iar pentru cei care caută romantism, Constanța oferă o mulțime de oportunități de a întâlni pe cineva special.

 

Matrimoniale iasi

Amplasat în regiunea de nord-est a României, Iași este un oraș fermecător, încărcat de istorie, cultură și tradiție. Aici se află unele dintre cele mai importante repere ale țării, inclusiv Palatul Culturii, Catedrala Mitropolitană și Grădina Botanică. Cu străzile sale pitorești, viața de noapte plină de viață și o populație studențească înfloritoare, Iașiul este o destinație excelentă pentru persoanele singure în căutarea dragostei.

 

Matrimoniale Oradea

Matrimoniale Oradea

Matrimoniale timișoara

Întâlniri în Timișoara: Explorând bijuteria ascunsă a României

 

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune