Recomandarea noastră de restaurante pentru o primă întâlnire în TIMIȘOARA

Recomandarea noastră de restaurante pentru o primă întâlnire în TIMIȘOARA

La Capite: Acest restaurant oferă o ambianță intimă, cu lumânări și preparate delicioase din bucătăria internațională și românească.

Da Vinci Ristorante: Cu o atmosferă elegantă și preparate italiene autentice, acest restaurant poate fi o alegere romantică pentru o cină în doi.

Belvedere Restaurant: Situat pe malurile Begăi, acest restaurant oferă o priveliște impresionantă a orașului și o selecție variată de preparate din bucătăria internațională și românească.

Restaurant La Maria: Este un restaurant cu specific tradițional românesc, unde puteți savura preparate autentice și auzi muzică tradițională live.

Restaurant La Piazzetta: Acest local cu specific mediteranean are o atmosferă primitoare și servește preparate italiene și mediteraneene.

Merlot Restaurant: Un restaurant cu un meniu internațional variat, care poate satisface diferite preferințe culinare.

The Restaurant - Hotel Timișoara: Situat în inima orașului, acest restaurant oferă o atmosferă elegantă și preparate din bucătăria internațională.

Restaurantul OSHO: Cu un design interior modern și preparate internaționale de înaltă calitate, OSHO poate fi o alegere excelentă pentru o cină romantică.

Enoteca La Cuptor: Acest restaurant oferă preparate italiene autentice, cum ar fi pizza și paste, într-o ambianță prietenoasă și relaxantă.

Perla Restaurant: Este situat pe malurile Begăi și oferă o priveliște frumoasă. Puteți savura preparate internaționale și românești.

 


Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune