Recomandarea noastră de restaurante pentru o primă întâlnire în Buzău

Recomandarea noastră de restaurante pentru o primă întâlnire în Buzău

Restaurant Sara: Acest restaurant are o atmosferă primitoare și servește preparate din bucătăria internațională și românească. Este cunoscut pentru mâncarea de calitate și serviciul amabil.

Restaurant Milano: Cu specific italian, Restaurant Milano oferă o selecție variată de preparate italiene autentice, cum ar fi pizza și paste, într-un cadru plăcut.

Restaurant Casa Alba: Situat într-o casă istorică, acest restaurant oferă preparate din bucătăria internațională și românească într-un cadru elegant și romantic.

Terasa Colina: Cu o terasă frumoasă și vedere panoramică, Terasa Colina oferă preparate din bucătăria internațională și românească într-un mediu relaxant.

Restaurantul Maestro: Acest restaurant oferă preparate din bucătăria internațională și românească, precum și o selecție variată de vinuri. Atmosfera este primitoare și elegantă.

Restaurantul Paradisul Verde: Cu un decor rustic și atmosferă primitoare, acest restaurant oferă preparate tradiționale românești și opțiuni pentru vegetarieni.

Restaurantul Ambrosia: Situat în centrul orașului Buzău, Ambrosia oferă preparate din bucătăria internațională și românească într-un cadru elegant și modern.

Bistro City: Acest restaurant cu specific internațional servește o gamă variată de preparate, de la fructe de mare la preparate tradiționale românești.

Bistro Buzoian: Cu o atmosferă primitoare, Bistro Buzoian oferă preparate românești autentice și mâncare gustoasă.

Restaurant Taverna Greceasca: Dacă sunteți fani ai bucătăriei grecești, acest restaurant vă va încânta cu preparate autentice și o atmosferă prietenoasă.


Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune