Recomandarea noastră de restaurante pentru o primă întâlnire în  Oradea

Recomandarea noastră de restaurante pentru o primă întâlnire în Oradea

Restaurant Roata: Acest restaurant are o ambianță elegantă și oferă preparate din bucătăria internațională și românească. Este cunoscut pentru mâncarea de calitate și atmosfera romantică.

Restaurant Crinul Alb: Cu o atmosferă primitoare și preparate din bucătăria internațională, Crinul Alb este un loc potrivit pentru o cină romantică.

Restaurantul Silver: Situat în apropierea Parcului 1 Decembrie, acest restaurant oferă o ambianță modernă și preparate delicioase din bucătăria internațională.

Pizzeria Da Vinci: Dacă sunteți amândoi iubitori de pizza, puteți opta pentru o cină relaxantă la Pizzeria Da Vinci, care servește pizza și preparate italiene.

Casa Romaneasca: Acest restaurant oferă preparate tradiționale românești într-o atmosferă autentică și primitoare. Este potrivit pentru cei care doresc să exploreze bucătăria românească.

Sfântul Gheorghe: Situat într-o clădire istorică, acest restaurant oferă preparate din bucătăria internațională și românească într-un cadru romantic.

Restaurantul Dubrovnik: Cu specific croat, Restaurantul Dubrovnik oferă preparate din bucătăria mediteraneană și o atmosferă prietenoasă.

Restaurantul Alloro: Este un restaurant italian cu un meniu variat de preparate italiene autentice, inclusiv pizza, paste și fructe de mare.

Restaurantul Harmonie: Acest restaurant situat în apropierea Pieței Unirii oferă preparate din bucătăria internațională și românească, într-o atmosferă relaxantă.

Bistronomia Oradea: Bistronomia este un restaurant cu o atmosferă intimă și preparate gourmet. Este potrivit pentru cei care apreciază mâncarea de înaltă calitate.


Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune