Recomandarea noastră de restaurante pentru o primă întâlnire în Piatra Neamț

Recomandarea noastră de restaurante pentru o primă întâlnire în Piatra Neamț

Restaurant Alex: Acest restaurant are o atmosferă elegantă și oferă preparate din bucătăria internațională și românească. Este cunoscut pentru mâncarea de calitate și serviciul amabil.

Restaurant La Collina: Cu o terasă cu vedere panoramică și un interior modern, La Collina oferă preparate din bucătăria internațională și românească într-un mediu relaxant.

Restaurant Nenea Iancu: Situat într-o clădire tradițională, acest restaurant oferă preparate românești autentice și mâncare gustoasă într-o atmosferă primitoare.

Restaurant Esplanada: Cu o ambianță elegantă și preparate din bucătăria internațională, Esplanada este un loc potrivit pentru o cină romantică.

Restaurant Andy's Pizza: Dacă sunteți fani ai pizzei și a mâncării italiene, puteți opta pentru o cină relaxantă la Restaurant Andy's Pizza, care servește pizza și preparate italiene.

Restaurant Thalia: Acest restaurant situat în centrul Piatra Neamțului oferă preparate din bucătăria internațională și românească, într-o atmosferă primitoare și relaxantă.

Restaurantul Rapsodia Neamțului: Cu un decor tradițional și preparate din bucătăria românească, Restaurantul Rapsodia Neamțului oferă o experiență autentică.

Pizzeria Mama Mia: Dacă sunteți amândoi iubitori de pizza, Pizzeria Mama Mia vă poate oferi o varietate de pizze gustoase și o atmosferă relaxantă.

Restaurant La Pescăruș: Dacă sunteți pasionați de fructe de mare, Restaurant La Pescăruș oferă preparate proaspete și o atmosferă plăcută.

Casa Bucuriei: Acest restaurant cu specific românesc oferă preparate tradiționale și o atmosferă primitoare.


Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune