MATRIMONIALE BUCUREȘTI

Vizita la Muzeul Național de Artă al României: Dacă sunteți amândoi pasionați de artă, puteți petrece timp admirând operele de artă deosebite din colecția muzeului.

Plimbare în Parcul Herăstrău: Parcul Herăstrău oferă un mediu liniștit și frumos pentru o plimbare romantică. Puteți închiria o barcă cu pedalat sau să purtați o conversație relaxată pe aleile parcului.

Cercul Militar Național: Acest impresionant edificiu arhitectonic găzduiește adesea evenimente culturale și expoziții. Puteți verifica dacă există vreo expoziție interesantă sau eveniment special în curs înainte de a vizita.

Vizita la Palatul Parlamentului: Deși este un loc mai serios, o vizită la Palatul Parlamentului vă poate oferi o perspectivă asupra istoriei și arhitecturii impresionante a orașului.

Muzeul Satului Dimitrie Gusti: Acest muzeu în aer liber vă permite să explorați case tradiționale și artefacte din întreaga Românie. Este un loc interesant pentru a învăța mai multe despre cultura românească.

Cina într-un restaurant tradițional: Bucureștiul are o mulțime de restaurante care servesc preparate din bucătăria românească sau internațională. O cină romantică poate fi o alegere excelentă pentru o primă întâlnire.

Plimbare pe Lipscani: Lipscani este un cartier istoric din centrul Bucureștiului, cu străzi pietruite și clădiri vechi. Puteți explora magazinele de antichități, cafenelele și buticurile din zonă.

Cinema: O proiecție de film într-un cinematograf poate fi o modalitate relaxantă de a petrece timp împreună și de a discuta apoi despre film. Galerii de artă și expoziții:

Bucureștiul are multe galerii de artă și spații expoziționale care găzduiesc lucrări contemporane și evenimente artistice. Puteți verifica programul acestora pentru a vedea dacă există vreo expoziție interesantă în curs.

Curs de gătit: Participarea la un curs de gătit poate fi o activitate distractivă și interactivă, unde puteți învăța să gătiți împreună un fel de mâncare delicios.


Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune