Recomandarea noastră de restaurante pentru o primă întâlnire în BUCUREȘTI

Recomandarea noastră de restaurante pentru o primă întâlnire în BUCUREȘTI

Caru' cu Bere: Acesta este un restaurant tradițional românesc, cu o atmosferă autentică și decor impresionant. Puteți savura preparate tradiționale românești și să vă bucurați de muzică tradițională live.

The Artist: Cu o atmosferă elegantă și preparate delicioase, The Artist oferă o varietate de opțiuni culinare internaționale în centrul Bucureștiului.

E3 by Entourage: Acest restaurant cu specific internațional oferă preparate gourmet și un meniu variat, într-o atmosferă modernă și elegantă.

Nuba: Dacă sunteți în căutarea unei experiențe mai moderne și a unor preparate internaționale, Nuba este o alegere excelentă. Este un restaurant cu vedere la lacul Herăstrău.

Caju by Joseph Hadad: Acest restaurant cu specific libanez oferă preparate delicioase și o atmosferă prietenoasă. Este potrivit pentru o cină mai casual și exotică.

Biutiful by the Lake: Acest restaurant se află pe malul lacului Herăstrău și oferă o atmosferă elegantă, preparate gourmet și o selecție excelentă de vinuri.

Casa Doina: Casa Doina este un alt restaurant tradițional românesc, situat într-o casă istorică. Aici puteți savura preparate tradiționale și muzică live.

The Harbour: Cu o atmosferă contemporană și vedere la lacul Herăstrău, The Harbour oferă preparate delicioase și o selecție impresionantă de sushi și fructe de mare.

Locanta Jaristea: Acest restaurant cu specific românesc se remarcă prin preparatele tradiționale de calitate și atmosfera primitoare.

Casa di David: Dacă sunteți amândoi iubitori de mâncare italiană, Casa di David oferă preparate italiene autentice și un ambient romantic.


Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune