MATRIMONIALE IAȘI

Plimbare în Copou: Parcul Copou este locul perfect pentru o plimbare romantică. Aici puteți admira natura, monumentele și sculpturile din parc și puteți merge pe alei împădurite.

Vizita la Palatul Culturii: Explorați Palatul Culturii din Iași, care adăpostește mai multe muzee, inclusiv Muzeul de Artă, Muzeul de Istorie, și Muzeul Etnografic. Este o oportunitate excelentă de a învăța mai multe despre istoria și cultura orașului.

Teatru sau spectacol de operă: Verificați programul teatrelor locale sau a Operei Române și luați în considerare să mergeți la un spectacol de teatru sau operă pentru o experiență culturală deosebită.

Vizita la Biserica Trei Ierarhi: Acest lăcaș de cult impresionant este un loc potrivit pentru a admira arhitectura religioasă și pentru a înțelege mai bine istoria religiei în regiune.

Cafenea sau patiserie: O întâlnire la o cafenea sau la o patiserie locală poate fi o modalitate relaxată de a petrece timp împreună. Puteți savura o cafea și o prăjitură în timp ce discutați.

Galerii de artă: Dacă sunteți amândoi pasionați de artă, puteți vizita galerii de artă locale pentru a admira lucrările de artă contemporană sau clasică.

Vizita la Grădina Botanică: Grădina Botanică din Iași oferă ocazia de a vă plimba prin natură și de a admira o varietate de plante și flori.

Curs de gătit: Participarea la un curs de gătit poate fi o activitate distractivă și interactivă pentru o primă întâlnire. Puteți învăța să gătiți împreună un fel de mâncare delicios.

Prelungirea sezonului: Dacă întâlnirea are loc în timpul sezonului cald, puteți închiria o barcă sau un caiac și puteți petrece timp pe râul Bahlui sau pe lacurile din apropiere.

Jocuri de societate sau biliard: Dacă sunteți amândoi pasionați de jocuri, puteți merge la un local care oferă jocuri de societate sau biliard pentru a vă distra împreună.


Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune