Recomandarea noastră de restaurante pentru o primă întâlnire în IAȘI

Recomandarea noastră de restaurante pentru o primă întâlnire în IAȘI

La Castel: Acest restaurant elegant și romantic este situat într-un castel autentic și oferă preparate din bucătăria internațională și românească. Ambianța este potrivită pentru o cină specială.

Trattoria Rustica: Cu o atmosferă caldă și acolitoare, acest restaurant servește preparate italiene autentice, cum ar fi pizza și paste, într-o atmosferă prietenoasă.

Bistro La Muse: Acest restaurant are o atmosferă sofisticată și oferă preparate din bucătăria internațională, precum și opțiuni vegane și vegetariene.

Panișoara: Cu un decor tradițional românesc, Panișoara oferă preparate tradiționale și internaționale. Este un loc potrivit pentru a savura bucate delicioase într-o atmosferă autentică.

L'Eden Restaurant: Situat într-o casă istorică, L'Eden oferă preparate gourmet din bucătăria internațională și românească, într-un cadru elegant.

Boema Restaurant: Acest restaurant oferă preparate tradiționale românești, iar atmosfera este una caldă și primitoare. Puteți savura mâncare bună într-un mediu relaxant.

Viniloteca: Dacă sunteți iubitori de vin, Viniloteca oferă o selecție impresionantă de vinuri românești și internaționale, într-un mediu elegant și modern.

Lavash Restaurant: Acest restaurant cu specific armean oferă preparate delicioase și o atmosferă prietenoasă. Este potrivit pentru cei care doresc să exploreze bucătăria internațională.

Simpozion Restaurant: Cu vedere la Palatul Culturii, Simpozion Restaurant oferă preparate din bucătăria internațională și românească într-un mediu elegant și modern.

Excalibur: Dacă sunteți în căutarea unui loc cu specific britanic, Excalibur oferă preparate tradiționale și atmosfera unei pub-uri engleze autentice.


Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune