MATRIMONIALE SIBIU

Plimbare prin Piața Mare: Piața Mare din centrul Sibiului este un loc minunat pentru a începe o primă întâlnire. Aici puteți admira clădirile istorice, cafenelele și atmosfera vibrantă a orașului.

Muzeul ASTRA: Parcul Muzeului Civilizației Populare Tradiționale "ASTRA" oferă o oportunitate unică de a explora tradițiile și cultura românească. Puteți face o plimbare în aer liber și vizita expozițiile muzeului.

Turnul Sfatului: Puteți urca pe Turnul Sfatului pentru a admira o panoramă superbă asupra orașului Sibiu. Este un loc romantic pentru a admira priveliștea și pentru a face fotografii.

Podul Minciunilor (Podul Măcelarilor): Acest pod încântător oferă o priveliște frumoasă a râului Cibin și a clădirilor vechi din zona orașului de jos. Mergeți împreună pe pod și admirați vederea.

Muzeul Brukenthal: Dacă sunteți amândoi pasionați de artă și istorie, puteți vizita Muzeul Brukenthal, care adăpostește o colecție impresionantă de artă europeană.

Teatru sau spectacol de operă: Verificați programul teatrelor locale sau al Operei Naționale Sibiu pentru a vedea dacă există vreun spectacol interesant la care să mergeți.

Cafenea sau patiserie: Iași are numeroase cafenele și patiserii primitoare unde puteți savura o cafea și o prăjitură în timp ce discutați.

Curs de gătit: Participarea la un curs de gătit poate fi o activitate distractivă și interactivă pentru o primă întâlnire. Puteți învăța să gătiți împreună un fel de mâncare delicios.

Bulevardul Nicolae Bălcescu: Acest bulevard animat oferă o varietate de magazine, buticuri și cafenele. Puteți face o plimbare relaxantă și puteți face cumpărături dacă doriți.

Parcul Sub Arini: Acest parc pitoresc oferă alei pentru plimbări, bănci și un cadru relaxant. Puteți merge acolo pentru o plimbare în aer liber sau pentru a vă relaxa pe iarbă.


Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune