Recomandarea noastră de restaurante pentru o primă întâlnire în SIBIU

Recomandarea noastră de restaurante pentru o primă întâlnire în SIBIU

Crama Sibiul Vechi: Acest restaurant oferă o atmosferă caldă și autentică, cu preparate tradiționale românești și o selecție excelentă de vinuri locale. Interiorul rustical și muzica live contribuie la o atmosferă romantică.

Hermania: Situat într-o clădire istorică din centrul Sibiului, Hermania oferă preparate din bucătăria internațională, inclusiv preparate cu influențe austriece și germane. Este potrivit pentru o cină elegantă.

Casa Frieda: Acest restaurant cu specific italian servește preparate italiene autentice într-o ambianță primitoare și relaxantă. Restaurant Bernard: Cu o atmosferă sofisticată și preparate gourmet, Restaurant Bernard este cunoscut pentru experiența culinară de înaltă calitate.

La Dobrun: Acest restaurant cu specific tradițional românesc oferă preparate delicio

ase și un decor tradițional, cu influențe săsești.

Casa Romaneasca: Cu vedere la Piața Mare, Casa Romaneasca oferă preparate tradiționale românești într-o atmosferă autentică și primitoare.

Euphoria Biergarten: Dacă sunteți iubitori de bere, Euphoria Biergarten este un loc excelent pentru o întâlnire relaxantă. Aici puteți savura bere locală și preparate delicioase într-un mediu prietenos.

Dalida Restaurant: Situat în Piața Huet, Dalida Restaurant oferă preparate din bucătăria internațională, cu un accent pe preparate mediteraneene. Ambianța este elegantă și relaxantă.

Classic Restaurant: Acest restaurant se află într-o casă istorică și oferă preparate din bucătăria internațională și românească într-un cadru romantic.

Bistro de l'Arte: Acest restaurant situat în Piața Mică oferă preparate din bucătării internaționale într-o atmosferă elegantă și artistică.


Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune