MATRIOMONIALE BRAȘOV

Plimbare în centrul vechi: Explorați centrul istoric al orașului, inclusiv Piața Sfatului, Biserica Neagră și străzile pietruite pline de cafenele și magazine. Puteți opri pentru a lua o cafea sau a admira arhitectura istorică.

Telecabina către muntele Tâmpa: Luați telecabina către vârful muntelui Tâmpa, de unde veți avea o priveliște panoramică asupra Brașovului. Este un loc romantic pentru a admira orașul și pentru a face câteva fotografii frumoase.

Vizita la Castelul Bran: Dacă amândoi sunteți interesați de istorie și legende, puteți face o excursie la Castelul Bran, cunoscut și ca Castelul lui Dracula. Explorarea acestui castel fascinant poate fi o experiență interesantă.

Muzeul Primaților: Dacă sunteți amândoi pasionați de natură și animale, puteți vizita Muzeul Primaților din Brașov, unde puteți vedea o varietate de specii de maimuțe.

Plimbare în Parcul Trăsniților: Acest parc oferă o oază de verdeață în mijlocul orașului și este potrivit pentru o plimbare relaxantă sau un picnic.

Curs de gătit: Participarea la un curs de gătit poate fi o activitate distractivă și interactivă pentru o primă întâlnire. Puteți învăța să gătiți împreună un fel de mâncare delicios.

Degustare de vinuri: Dacă sunteți iubitori de vin, căutați un local sau o cramă care oferă degustări de vinuri locale.

Cinematograful: O proiecție de film într-un cinematograf din Brașov poate fi o modalitate relaxantă de a petrece timp împreună.

Plimbare nocturnă: Brașovul arată frumos noaptea, așa că o plimbare romantică pe străzile iluminate poate fi o alegere potrivită. Jocuri de societate: Dacă sunteți amândoi pasionați de jocuri, puteți petrece timp la un local care oferă jocuri de societate sau biliard


Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune