Recomandarea noastră de restaurante pentru o primă întâlnire în Brașov

Recomandarea noastră de restaurante pentru o primă întâlnire în Brașov

Restaurant Sergiana: Acest restaurant tradițional românesc oferă o atmosferă caldă și autentică, cu mâncare delicioasă și vinuri locale. Este un loc potrivit pentru a experimenta bucătăria tradițională românească.

Bistro de l'Arte: Este un restaurant cu specific internațional situat în centrul Brașovului, oferind o varietate de preparate din bucătării internaționale. Ambianța este intimă și romantică.

Belvedere Restaurant: Aflat pe muntele Tâmpa, acest restaurant oferă o priveliște panoramică uimitoare asupra orașului. Este un loc excelent pentru o cină romantică la lumina lumânărilor.

Casa Hirscher: Situat într-o clădire istorică, acest restaurant are o atmosferă elegantă și oferă preparate cu influențe austro-ungare și românești. Este ideal pentru o cină deosebită.

La Ceaun: Acest restaurant oferă preparate din bucătăria tradițională românească, cu un accent pe feluri de mâncare gătite în ceaun. Este un loc relaxant și autentic.

Boemia Wine & Tapas: Dacă doriți să savurați vinuri locale și gustări delicioase într-o atmosferă relaxată, acest local poate fi o alegere potrivită. Sub Tampa: Aflat la poalele muntelui Tâmpa, acest restaurant are o atmosferă rafinată și servește preparate din bucătăria internațională, cu un meniu variat.

Beraria Ciucas: Dacă sunteți pasionați de bere, acest loc oferă o selecție de bere proaspătă și preparate tradiționale românești, într-o atmosferă prietenoasă.

Asigurați-vă că faceți o rezervare în avans, mai ales dacă planificați să mergeți într-un restaurant popular. În plus, discutați cu partenerul sau partenera dvs. pentru a vă asigura că alegerea restaurantului corespunde preferințelor și bugetului vostru.


Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune