Cât costă un abonament premium și cum îl pot activa?

Cât costă un abonament premium și cum îl pot activa?

Lista de prețuri pentru membrii Premium:

  • membru de probă - GRATUIT

  • 1 lună pentru 100 RON/ lună - 100 RON
  • 3 luni pentru 50 RON/ lună - 150 RON
  • Ofertă de acțiune - 6 luni pentru 30 RON/ lună - 180 RON
  • 12 luni pentru 20 RON/ lună - 240 RON


Puteți comanda (sau reînnoi) un abonament premium accesând profilul dvs. la rubrica Contul meu - Abonament.

cât de mult costă apartenența-premium și cum pot să o activez-1.jpg

În primul rând, veți alege perioada pentru care doriți să vă activați abonamentul premium, apoi modul în care veți plăti pentru abonament.

cât-de-multe-membrii-premium-stau-și-cum-pot-să-le-activez-2.jpg

Abonamentul premium va fi activat după ce banii vor fi creditați în contul dvs. bancar ELITE Date. Pentru plățile cu telefonul mobil sau cardul de credit, abonamentul premium este activat în câteva minute (câteva zeci de minute), pentru transferul bancar în 2-3 zile lucrătoare, pentru transferul bancar în 5-7 zile lucrătoare.

După ce ați selectat durata abonamentului premium, alegeți una dintre metodele de plată de mai jos.

Toate metodele de plată enumerate sunt testate, sigure și funcționale.

Tranzacțiile prin intermediul gateway-urilor de plată GoPay și PayU sunt efectuate pe baza licenței acordate de Banca Națională Cehă, iar transmiterea datelor este securizată prin protocolul SSL (Secure Sockets Layer) și soluția 3D Secure. Toate instrumentele de plată sunt echipate cu cele mai recente protocoale de criptare a datelor și îndeplinesc toate condițiile pentru o transmitere sigură a informațiilor.


Articole similare

Cum îmi anulez calitatea de membru pe un site de matrimoniale premium?

Vă puteți anula calitatea de membru premium în profilul dvs. personal, la Contul meu - Setări - Ștergere cont. Completați motivul pentru care vă ștergeți profilul și introduceți cuvântul delete în cuvântul de confirmare. Apoi confirmați ștergerea cu butonul Delete (Ștergere). Alternativ, puteți trimite un e-mail administratorilor noștri la info@elitedate.ro și ei vă vor șterge profilul.

Cât de des primesc notificări cu privire la mesajele noi?

Dacă nu doriți ca noi să vă trimitem informații, vă rugăm să vă modificați setările contului dumneavoastră. Perioada de primire a informațiilor despre mesaje noi de la alți utilizatori, sugestii de la parteneri sau informații despre cine v-a vizualizat profilul depinde de dumneavoastră. După ce v-ați conectat la contul dvs., puteți selecta dacă doriți să primiți mesaje imediat, o dată pe zi, o dată pe săptămână sau niciodată în secțiunea Contul meu - Setări - Notificări prin e-mail.

Nu mai vreau să primesc buletine informative, ce pot face?

Dacă nu doriți să vă trimitem buletine informative, modificați setările contului dumneavoastră. După ce vă autentificați în profilul dvs., puteți opri primirea buletinelor informative în secțiunea Contul meu - Schimbare detalii - Privat - Buletin informativ. Dacă pe parcursul înregistrării decideți să continuați să primiți e-mailurile noastre, pur și simplu schimbați butonul NU în butonul DA. Toate modificările trebuie să fie confirmate prin apăsarea butonului Save (Salvare).

De ce este ELITE Date un site de dating plătit?

Suntem aici pentru persoanele care caută o relație serioasă și un partener care să le satisfacă așteptările. Nu încercăm să ne adresăm tuturor, ci doar unui anumit grup de persoane care caută o relație serioasă și un partener sofisticat și de clasă. Ne străduim să îi eliminăm pe cei care nu sunt serioși în privința întâlnirilor.

Cât timp îmi va lua să îmi folosesc pe deplin profilul atunci când plătesc pentru un abonament premium?

Calitatea de membru Premium este activată automat la primirea plății de la banca dumneavoastră în contul bancar ELITE Date. Deoarece toate tranzacțiile sunt efectuate prin GoPay și PayU, vă rugăm să acordați o perioadă de timp pentru activarea abonamentului premium. Depinde de metoda de plată pe care o alegeți pentru abonamentul premium. Este nevoie de câteva minute (câteva zeci de minute) pentru a vă activa abonamentul premium pentru o plată cu telefonul mobil sau cu cardul de credit, de 2-3 zile lucrătoare pentru un transfer bancar și de 5-7 zile lucrătoare pentru un ordin de plată.

Recuperarea unei parole uitate

Ați uitat parola? Faceți clic pe Member Login - http://www.elitedate.ro/prihlaseni, apoi faceți clic pe Forgot Password? Un mesaj va fi trimis în căsuța dvs. de e-mail cu un link pentru a vă schimba parola. Introduceți noua parolă și confirmați-o din nou.  Veți putea apoi să vă conectați la profilul dvs. utilizând parola modificată.

Ultimele articole

Cum pot edita un decupaj foto?

Puteți edita decuparea fotografiei în Contul meu - Profil - Adăugați sau modificați imaginea. Selectați fotografia pe care doriți să o editați. Faceți clic pe butonul Edit (Editare) pentru a accesa detaliile fotografiei.

La ELITE Date, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la practicile frauduloase! Noi suntem corecți!

Sunt sigur că ați auzit despre practicile frauduloase de pe unele site-uri de întâlniri online. Poate că și tu ai fost o victimă a acestora. ELITE Date este diferit. Vezi cum!

Ce face ca ELITE Date site de dating premium să fie diferit de alte site-uri de dating online?

Vă întrebați cum ne deosebim de concurenții noștri? Doriți să aflați mai multe despre cum funcționează ELITE Date? Dacă aveți întrebări înainte de a vă crea profilul, suntem siguri că veți găsi răspunsul în următorul articol.

Profiluri false

Scopul site-ului nostru de întâlniri premium este de a pune în contact utilizatorii interesați de întâlniri serioase cu persoane care să le satisfacă așteptările.  Prin urmare, dacă încărcați în profilul dvs. o fotografie care nu corespunde imaginii dvs. reale, de exemplu, dacă folosiți fotografii ale unor celebrități, actori celebri, sportivi, animale... sau dacă alegeți o poreclă sau o grupare de caractere fără sens în locul numelui dvs. real, profilul dvs. va fi șters de către administratori fără notificare prealabilă.

Ce ar trebui să fac dacă văd fotografiile altor utilizatori neclare?

Dacă vedeți fotografiile altor utilizatori neclare, înseamnă că ați activat doar statutul de membru de bază. Pentru a profita pe deplin de toate caracteristicile pe care ELITE Date premium dating le oferă utilizatorilor săi, trebuie să obțineți un abonament premium.  Cu ajutorul acestuia, veți putea vedea toate fotografiile potențialilor dvs. parteneri în mod clar, să le contactați și apoi să comunicați cu ei prin mesaje. Doar așa poți întâlni un partener care să fie interesat de tine!

Ce caracteristici oferă statutul de membru de bază?

Abonamentul de bază este pentru persoanele care doresc să încerce cum funcționează site-ul nostru de dating premium. Aveți posibilitatea de a vedea câți utilizatori de ce sex sunt înregistrați la noi, dacă există cineva pe care ați dori să îl contactați și să îl cunoașteți mai bine printre partenerii noi sau propuși. Dezavantajul abonamentului de bază este că vedeți o fotografie de profil neclară pentru toți partenerii și nu aveți posibilitatea de a contacta persoana respectivă. Prin urmare, pentru a utiliza toate caracteristicile site-ului nostru de dating premium, trebuie să obțineți un membru premium.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune