Ce face ca ELITE Date site de dating premium să fie diferit de alte site-uri de dating online?

Ce face ca ELITE Date site de dating premium să fie diferit de alte site-uri de dating online?

Vă întrebați cum ELITE Date este diferit de alte site-uri de dating online premium? Doriți să aflați mai multe despre cum funcționează ELITE Date? Dacă aveți întrebări înainte de a vă crea profilul, puteți găsi răspunsurile în acest articol.

Ne adresăm utilizatorilor care doresc să întâlnească un partener la un nivel


Site-ul de întâlniri online ELITE Date este conceput pentru utilizatorii care doresc să întâlnească un partener de nivel, adică un partener care îndeplinește anumite așteptări.

Verificăm toate profilurile noi


Verificăm zilnic toate profilurile nou create. În cazul în care cineva încarcă o fotografie în profilul său care nu corespunde cu numele său real, de exemplu, dacă folosește fotografii ale unor celebrități, actori celebri, sportivi, animale sau dacă alege o poreclă în locul numelui său real, vom solicita acestor utilizatori să o corecteze. În cazul în care acesta nu răspunde invitației noastre, vom șterge profilul. Acest lucru garantează că 100% din profiluri sunt actualizate și reale.

Protejăm confidențialitatea utilizatorilor noștri


ELITE Date este un site de dating pentru persoanele care caută o relație serioasă. Eliminăm din baza noastră de date utilizatorii care sunt interesați doar de flirt ocazional sau de sex. Scopul nostru este de a înregistra doar utilizatorii care sunt interesați de o relație serioasă. Protejăm confidențialitatea utilizatorilor noștri, astfel încât domnii să nu vină aici să se joace și să hărțuiască doamnele. Și viceversa, astfel încât doamnele să nu le ceară domnilor sprijin financiar.

Profilurile de pe acest site de întâlniri nu sunt false sau disponibile public.


Datorită verificărilor regulate, nu există profiluri false pe site-ul nostru de dating. Spre deosebire de alte site-uri de întâlniri, profilurile dvs. nu sunt accesibile publicului, ceea ce înseamnă că nu pot fi vizualizate de oricine se uită pe site-ul de întâlniri. Doar utilizatorii înregistrați pot vedea profilul tău.

Dorim să vă cunoaștem în detaliu și să vă oferim cel mai potrivit partener.


Spre deosebire de alte site-uri de dating, noi vrem să vă cunoaștem mai întâi. Pentru a vă oferi un partener potrivit, trebuie să aflăm care sunt valorile pe care le aveți și ce este cel mai important pentru dumneavoastră într-o relație. Acest lucru se face prin efectuarea unui test de personalitate, pe care îl completați în timpul înregistrării. Pe baza testului psihometric și a unor date de potrivire bine gândite, vă vom trimite oferte de la partenerii care vi se potrivesc cel mai bine, cu care vă înțelegeți bine și care așteaptă aceleași lucruri ca și dumneavoastră de la viață și de la relații. Cu cât completați testul cu mai multă atenție, cu atât mai potrivit va fi partenerul de viață pe care vi-l vom putea oferi. Dacă aruncați o privire la profilul unui utilizator, veți vedea dintr-o privire cât de mult se potrivesc sau diferă caracteristicile și opiniile voastre. Rubricile verzi reprezintă un acord în ceea ce privește caracteristicile și opiniile, iar cele albe reprezintă diferențe.

Vă putem trimite sugestii cu privire la cei mai potriviți parteneri la adresa dumneavoastră de e-mail. Acest lucru vă va oferi o imagine de ansamblu instantanee a celor care se potrivesc cel mai bine cu dumneavoastră, a celor pe care tocmai i-ați atras, a celor care v-au consultat profilul sau care v-au trimis un mesaj. Puteți seta frecvența alertelor prin e-mail la discreția dumneavoastră. Puteți primi notificări imediat, o dată pe zi, săptămânal sau deloc. Deci, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la spam-ul pe care majoritatea site-urilor de întâlniri le place să le facă. Dacă nu doriți să primiți niciun mesaj de la noi, este suficient să configurați acest lucru în contul dvs. și vă vom respecta dorința.

Vă puteți seta propriile criterii după care vom filtra propunerile de parteneri


Sugestiile de parteneri pe care le primiți în mesajele de e-mail sunt generate automat prin potrivirea rezultatelor testului de personalitate. Dacă doriți să vă stabiliți propriile criterii pentru selectarea unui partener, puteți configura un filtru în funcție de vârstă, nivel de educație, locul de proveniență al partenerului sau multe alte criterii.

Încercăm să facem întâlnirile cât mai ușoare și mai plăcute posibil.


Pentru a vă face experiența de dating și mai ușoară și mai plăcută, avem o serie de caracteristici pe care le puteți utiliza pentru a atrage utilizatorii pe care îi considerați interesanți. Îi poți spune partenerului tău că îți place de el într-un mod jucăuș. Puteți să le trimiteți un zâmbet virtual, să le spuneți cu un simplu click că sunteți intrigat de ei sau pur și simplu să le arătați că aveți anumite caracteristici comune. Dacă nu sunteți foarte încrezător în a contacta noi parteneri, acest mod de a contacta un partener pentru prima dată poate facilita mult cunoașterea acestuia.

Pentru a face site-ul nostru de dating mai ușor de utilizat, am pregătit o interfață foarte simplă, ușor de utilizat și frumos proiectată. Deoarece suntem un site de dating ceh, veți găsi toate informațiile și descrierile în limba cehă.

Suntem întotdeauna la dispoziția dumneavoastră


În cazul în care nu știți ce trebuie să faceți sau aveți întrebări despre cum funcționează ELITE Date, vă oferim ajutor imediat sub formă de întrebări frecvente. Aici ar trebui să găsiți răspunsul la tot ceea ce vă deranjează. Cu toate acestea, dacă preferați să comunicați în scris, ne puteți scrie oricând la adresa noastră de e-mail info@elitedate.ro. Administratorii noștri vă vor răspunde la solicitarea dumneavoastră în termen de 24 de ore și vor încerca să vă rezolve problema cât mai curând posibil.

Dacă aveți sugestii de îmbunătățire a site-ului de întâlniri sau comentarii care vă împiedică să folosiți site-ul de întâlniri, le puteți spune proprietarilor ELITE Date prin telefon. Suntem singurul site de întâlniri unde puteți suna sau posta întrebări sau vă puteți comunica opiniile pozitive și negative fără nicio restricție.

Puteți încerca site-ul nostru de dating premium gratuit


Pentru a începe, dacă aveți nevoie doar să știți cum funcționează site-ul nostru de întâlniri premium, câți utilizatori de ce sex sunt înregistrați la noi, dacă există cineva pe care ați dori să îl contactați și să îl cunoașteți mai bine printre partenerii noi sau propuși, un membru de bază este suficient. Dacă doriți să utilizați toate caracteristicile pe care le oferă site-ul nostru de dating premium, trebuie să obțineți un membru premium.

În comparație cu alte site-uri de dating plătite, oferim posibilitatea de a face plăți printr-o varietate de instrumente de plată. Vă puteți plăti abonamentul printr-un transfer online rapid prin internet banking, prin card de credit, prin transfer bancar tradițional din contul dumneavoastră, prin telefon mobil sau prin transfer bancar.

Dacă vrei să părăsești site-ul de dating, nu te vom opri


Dacă v-ați găsit deja un partener cu care doriți să vă petreceți restul vieții sau dacă aveți un alt motiv pentru a vă anula profilul, scrieți-ne și vă vom șterge imediat profilul din baza noastră de date. Spre deosebire de alte site-uri de întâlniri, nu trebuie să ne trimiteți o notificare în scris, ci doar o cerere prin e-mail.

Nici nu trebuie să vă faceți griji că vă vom percepe o taxă suplimentară pentru un abonament premium dacă nu doriți să îl reînnoiți dumneavoastră. Unele site-uri de întâlniri prevăd în termenii și condițiile lor că trebuie să anunțați în scris cu un anumit număr de zile înainte de expirarea abonamentului, altfel acesta va fi reînnoit automat. La noi nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu această situație. Dacă nu vă reînnoiți abonamentul de 3, 6, 9 sau 12 luni și nu efectuați o altă plată în contul nostru, abonamentul premium va fi dezactivat automat și veți fi readus la un abonament de bază cu caracteristici limitate de dating. După aceea, depinde de tine ce vrei să faci cu profilul tău de dating.

La ELITE Date, se reînnoiesc doar abonamentele premium lunare plătite cu cardul. Puteți dezactiva reînnoirea abonamentului în orice moment în profilul dvs.

Ne dorim ca site-ul nostru de dating să fie cel mai bun!


Încercăm în mod constant să ne îmbunătățim site-ul nostru de dating premium, să răspundem la sugestiile și comentariile dumneavoastră și să facem tot posibilul pentru a veni în întâmpinarea utilizatorilor noștri. Din acest motiv, am început, de asemenea, să publicăm în mod regulat articole pe tema întâlnirilor și a relațiilor parteneriale. Scopul acestor articole este de a vă ajuta să vă construiți o relație de parteneriat sănătoasă și fericită!


Nu aveți încă un membru?

Înscrieți-vă acum


Articole similare

Modificați parola

Vă puteți schimba parola accesând profilul dvs. în secțiunea Contul meu - Setări - Schimbare parolă. Pur și simplu introduceți noua parolă, confirmați-o și faceți clic pe Change

Cât de des primesc notificări cu privire la mesajele noi?

Dacă nu doriți ca noi să vă trimitem informații, vă rugăm să vă modificați setările contului dumneavoastră. Perioada de primire a informațiilor despre mesaje noi de la alți utilizatori, sugestii de la parteneri sau informații despre cine v-a vizualizat profilul depinde de dumneavoastră. După ce v-ați conectat la contul dvs., puteți selecta dacă doriți să primiți mesaje imediat, o dată pe zi, o dată pe săptămână sau niciodată în secțiunea Contul meu - Setări - Notificări prin e-mail.

De ce primesc propuneri de la parteneri care nu corespund cerințelor mele?

Sugestiile de parteneri pe care le primiți în mesajele de e-mail sunt generate automat prin potrivirea rezultatelor testului de personalitate. Dacă doriți să vă stabiliți propriile criterii de alegere a unui partener, faceți acest lucru accesând profilul dvs. la Contul meu - Setări - Alerte prin e-mail - Despre un partener care.... Aici puteți selecta nu numai vârsta, educația, înălțimea, dacă partenerul este fumător sau nefumător, ci și locul de proveniență al partenerului. Nu uitați să salvați informațiile pe care le-ați introdus cu ajutorul butonului verde CHANGE.

Cum îmi anulez calitatea de membru pe un site de matrimoniale premium?

Vă puteți anula calitatea de membru premium în profilul dvs. personal, la Contul meu - Setări - Ștergere cont. Completați motivul pentru care vă ștergeți profilul și introduceți cuvântul delete în cuvântul de confirmare. Apoi confirmați ștergerea cu butonul Delete (Ștergere). Alternativ, puteți trimite un e-mail administratorilor noștri la info@elitedate.ro și ei vă vor șterge profilul.

Cât timp îmi va lua să îmi folosesc pe deplin profilul atunci când plătesc pentru un abonament premium?

Calitatea de membru Premium este activată automat la primirea plății de la banca dumneavoastră în contul bancar ELITE Date. Deoarece toate tranzacțiile sunt efectuate prin GoPay și PayU, vă rugăm să acordați o perioadă de timp pentru activarea abonamentului premium. Depinde de metoda de plată pe care o alegeți pentru abonamentul premium. Este nevoie de câteva minute (câteva zeci de minute) pentru a vă activa abonamentul premium pentru o plată cu telefonul mobil sau cu cardul de credit, de 2-3 zile lucrătoare pentru un transfer bancar și de 5-7 zile lucrătoare pentru un ordin de plată.

Unde pot modifica informațiile pe care le-am completat atunci când m-am înregistrat?

Vă puteți modifica cu ușurință detaliile personale, interesele, hobby-urile, preferințele, informațiile despre aspectul dumneavoastră, valorile de viață sau întrebările despre partenerii dumneavoastră, accesând profilul dumneavoastră în secțiunea Contul meu - Schimbare detalii. De asemenea, vă puteți modifica adresa de e-mail în fila Change Details (Detalii de modificare). O altă modalitate prin care puteți modifica detaliile din profilul dvs. se găsește în secțiunea Contul meu - Profil - Modificare.

Ultimele articole

Cum pot edita un decupaj foto?

Puteți edita decuparea fotografiei în Contul meu - Profil - Adăugați sau modificați imaginea. Selectați fotografia pe care doriți să o editați. Faceți clic pe butonul Edit (Editare) pentru a accesa detaliile fotografiei.

La ELITE Date, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la practicile frauduloase! Noi suntem corecți!

Sunt sigur că ați auzit despre practicile frauduloase de pe unele site-uri de întâlniri online. Poate că și tu ai fost o victimă a acestora. ELITE Date este diferit. Vezi cum!

Profiluri false

Scopul site-ului nostru de întâlniri premium este de a pune în contact utilizatorii interesați de întâlniri serioase cu persoane care să le satisfacă așteptările.  Prin urmare, dacă încărcați în profilul dvs. o fotografie care nu corespunde imaginii dvs. reale, de exemplu, dacă folosiți fotografii ale unor celebrități, actori celebri, sportivi, animale... sau dacă alegeți o poreclă sau o grupare de caractere fără sens în locul numelui dvs. real, profilul dvs. va fi șters de către administratori fără notificare prealabilă.

Ce ar trebui să fac dacă văd fotografiile altor utilizatori neclare?

Dacă vedeți fotografiile altor utilizatori neclare, înseamnă că ați activat doar statutul de membru de bază. Pentru a profita pe deplin de toate caracteristicile pe care ELITE Date premium dating le oferă utilizatorilor săi, trebuie să obțineți un abonament premium.  Cu ajutorul acestuia, veți putea vedea toate fotografiile potențialilor dvs. parteneri în mod clar, să le contactați și apoi să comunicați cu ei prin mesaje. Doar așa poți întâlni un partener care să fie interesat de tine!

Ce caracteristici oferă statutul de membru de bază?

Abonamentul de bază este pentru persoanele care doresc să încerce cum funcționează site-ul nostru de dating premium. Aveți posibilitatea de a vedea câți utilizatori de ce sex sunt înregistrați la noi, dacă există cineva pe care ați dori să îl contactați și să îl cunoașteți mai bine printre partenerii noi sau propuși. Dezavantajul abonamentului de bază este că vedeți o fotografie de profil neclară pentru toți partenerii și nu aveți posibilitatea de a contacta persoana respectivă. Prin urmare, pentru a utiliza toate caracteristicile site-ului nostru de dating premium, trebuie să obțineți un membru premium.

Cât costă un abonament premium și cum îl pot activa?

Puteți comanda (sau reînnoi) un abonament premium accesând profilul dvs. în secțiunea Contul meu - Abonament.  În primul rând, alegeți perioada pentru care doriți să activați abonamentul premium, apoi modul în care veți plăti pentru abonament.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune