Cum să recunoști un escroc?

Cum să recunoști un escroc?

Lumea s-a confruntat cu problema fraudei încă din cele mai vechi timpuri și probabil că va continua să o facă. Poți găsi escroci oriunde te uiți. Din păcate, chiar și pe site-urile de întâlniri online. Dar cum recunoști un escroc de căsătorie?

Un escroc de căsătorie poate fi foarte greu de identificat la început

De obicei, sunt bărbați carismatici, comunicativi și foarte convingători. Unii înșelători sunt, de asemenea, atrăgători, ceea ce le poate da femeilor sentimentul că au întâlnit în sfârșit bărbatul potrivit pentru viitorul lor împreună. Ceea ce poate părea un basm la începutul unei relații în devenire poate fi văzut ca un calcul pur din partea escrocului matrimonial. Escrocii de căsătorie nu te urmăresc pe tine, ci banii tăi.

Cum recunoști un escroc de căsătorie?

În faza inițială, probabil că nici nu veți ști că faceți parte dintr-o înșelătorie. Un escroc de căsătorie se comportă ca orice alt bărbat dornic să vă cunoască și să trăiască cu dumneavoastră. Escrocii de căsătorie încearcă să le insufle încredere femeilor pe care le aleg și să se joace cu emoțiile acestora. Încearcă să fie parteneri atenți, făcându-le complimente care vor flata orice suflet singuratic. Se comportă așa cum se așteaptă să se comporte partenerul tău de vis. Astfel, femeia în cauză nu are de obicei nicio idee că este doar o altă victimă a unui escroc. De obicei, escrocii matrimoniali le promit femeilor dragoste, o viață de cuplu, mutarea într-o casă planificată, întemeierea unei familii, exact ceea ce își dorește femeia în cauză. Și credeți-mă, escrocii matrimoniali sunt foarte buni la empatizarea cu nevoile "victimelor" lor.

Dacă cineva vă cere bani, fiți vigilent!

Dacă se întâmplă să vi se ceară bani de către un partener, aveți grijă! Acesta este exact modul în care se comportă escrocii de căsătorie. În loc să își îndeplinească promisiunile unei vieți de dragoste, încep să ademenească avansuri grase din tine. Pentru ce? Orice cred ei că te va impresiona. Poate fi un împrumut pentru a cumpăra materiale de construcție, pentru a construi o casă în care să locuiți împreună, un împrumut pentru un apartament pe care vrea să îl renoveze și în care urmează să vă mutați mai târziu. Poate fi, de asemenea, un împrumut pentru a face față unor situații dificile de viață, cum ar fi o boală sau o intervenție chirurgicală necesară pentru copilul său, un deces în familie sau orice alt ajutor pentru cei dragi aflați în criză.

Toți escrocii au un lucru în comun

În primul rând, încearcă să te farmece și să te facă să simți că vă înțelegeți cu adevărat. Apoi, când află că, în sfârșit, ți-ai pus ochelarii roz, ei "atacă". Toți sunt niște mincinoși perfecți.

Dar, atenție, nu sunt întotdeauna doar bărbații care păcălesc femeile naive. Și femeile pot profita de bărbații disperați după dragoste și familie și pot atrage bani de la ei.

Ți s-a întâmplat ceva asemănător? Contactați-ne!

Verificăm fiecare profil nou creat pe site-ul nostru de întâlniri, citind cu atenție ceea ce fiecare utilizator a pus în profilul său, verificând fotografiile care sunt izbitoare la prima vedere, invitând utilizatorii să încarce fotografii reale și punând informații adevărate în profilurile lor. Ștergem imediat profilurile reprobabile de pe site-ul de întâlniri. Cu toate acestea, nu ne mai stă în putere să verificăm modul în care potențialii fraudatori comunică cu alți utilizatori. Deci, dacă ați întâlnit o situație similară pe site-ul nostru de dating, nu ezitați să ne contactați și să ne atrageți atenția asupra profilului unei astfel de persoane!

Verificați fotografia fiecărui partener

Dar ce puteți face imediat? Verificați fotografia "partenerului" dumneavoastră pe Google. Este foarte simplu. Deschideți profilul persoanei într-o fereastră și pagina Google Images în următoarea fereastră. Pur și simplu trageți și plasați fotografia utilizatorului pe care doriți să o verificați pe Google în caseta de căutare din fereastra Google Images. Dacă vedeți fotografia partenerului dvs. în mai multe alte dimensiuni, pe servere și site-uri diferite, dar cu un nume diferit sau chiar cu un avertisment că este un escroc, aceasta este o dovadă clară că partenerul ales nu vă tratează corect. În acest caz, ar trebui să fiți foarte atent atunci când comunicați cu partenerul dumneavoastră.

Un alt semn foarte important este faptul că escrocii străini nu vorbesc bine cehă și, de multe ori, comunicarea lor implică traducerea cu ajutorul unui "traducător". Așadar, dacă întâlniți pe cineva cu un ceh foarte slab, acesta este un motiv de alertă.


Articole similare

Întâlnire pentru a pleca într-o vacanță

Vrei să te odihnești cum se cuvine anul acesta? Vrei să pleci în vacanță, dar nu ai cu cine să mergi? Întâlnește pe cineva care vrea același lucru. Există multe site-uri de întâlniri pe internet care vă vor ajuta să vă găsiți un partener de călătorie. Vă vom sfătui cum să căutați.

Cele mai frecvente greșeli de dating

Încă nu găsești partenerul potrivit?  Chiar dacă ai o mulțime de oameni interesați de întâlniri și ieșiți destul de des în oraș, te lupți constant cu o mare problemă. Ce este? De obicei, nu primești vești de la partenerul tău după prima sau a doua întâlnire. Dar de ce?  S-ar putea ca, fără să știți, să faceți ceva greșit, iar acest lucru îl poate descuraja pe viitorul partener să se întâlnească din nou cu dvs. Așa că haideți să vedem împreună care sunt greșelile pe care oamenii le fac cel mai des la întâlniri și să vedem dacă nu cumva te regăsești și tu în ele.

Posibilități de cunoaștere

Există multe modalități de a face cunoștință. Îți poți întâlni partenerul de vis în cadrul unei întâlniri față în față, pe internet folosind un site de întâlniri online, prin publicarea unui anunț tradițional într-un ziar sau chiar prin speed dating. Cu toate acestea, întrebarea este care dintre aceste opțiuni este cea mai potrivită pentru dumneavoastră și pe care doriți să o utilizați.  Care sunt avantajele și dezavantajele fiecărei opțiuni de dating, vă întrebați? Citește cu atenție pentru a afla!

Pur și simplu nu știm cum să ne întâlnim

Întâlniri ...Ne așteptăm ca totul să se rezolve de la sine. Va fi ușor, plăcut, evident. În mare parte ne bazăm pe șansă, pe soartă. Dar, din păcate, așa funcționează de obicei doar în filmele romantice.

Spargeți gheața, faceți cunoștință!

Ți se întâmplă des să întâlnești pe stradă o persoană care îți place și nu ai curajul să o abordezi? Ați fost vreodată în situația în care stați de vorbă cu prietenii la o masă de restaurant sau la un bar și apare lângă dumneavoastră persoana pe care v-o imaginați ca viitor partener? Îți place nu doar felul în care arată, ci și felul în care se comportă? Simțiți că între voi s-au aprins scântei sau că ar putea fi dragoste la prima vedere?

Tipuri de bărbați pe care femeile îi evită

Fiecare femeie a avut o anumită experiență de viață în ceea ce privește relațiile cu partenerul și, dacă aceasta este o experiență negativă, puteți fi siguri că va fi mai atentă atunci când își va căuta un nou partener.  Unii parteneri sunt antipatici încă de la început, alții dezvoltăm o atitudine negativă față de ei doar după ce îi cunoaștem mai bine. Cu toate acestea, dacă nu doriți să treceți printr-o altă despărțire sau divorț, este mai bine să căutați un bărbat care nu se potrivește cu tipul de bărbat cu care tocmai ați încheiat relația. 

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune