Cum să recunoști un escroc?

Cum să recunoști un escroc?

Lumea s-a confruntat cu problema fraudei încă din cele mai vechi timpuri și probabil că va continua să o facă. Poți găsi escroci oriunde te uiți. Din păcate, chiar și pe site-urile de întâlniri online. Dar cum recunoști un escroc de căsătorie?

Un escroc de căsătorie poate fi foarte greu de identificat la început

De obicei, sunt bărbați carismatici, comunicativi și foarte convingători. Unii înșelători sunt, de asemenea, atrăgători, ceea ce le poate da femeilor sentimentul că au întâlnit în sfârșit bărbatul potrivit pentru viitorul lor împreună. Ceea ce poate părea un basm la începutul unei relații în devenire poate fi văzut ca un calcul pur din partea escrocului matrimonial. Escrocii de căsătorie nu te urmăresc pe tine, ci banii tăi.

Cum recunoști un escroc de căsătorie?

În faza inițială, probabil că nici nu veți ști că faceți parte dintr-o înșelătorie. Un escroc de căsătorie se comportă ca orice alt bărbat dornic să vă cunoască și să trăiască cu dumneavoastră. Escrocii de căsătorie încearcă să le insufle încredere femeilor pe care le aleg și să se joace cu emoțiile acestora. Încearcă să fie parteneri atenți, făcându-le complimente care vor flata orice suflet singuratic. Se comportă așa cum se așteaptă să se comporte partenerul tău de vis. Astfel, femeia în cauză nu are de obicei nicio idee că este doar o altă victimă a unui escroc. De obicei, escrocii matrimoniali le promit femeilor dragoste, o viață de cuplu, mutarea într-o casă planificată, întemeierea unei familii, exact ceea ce își dorește femeia în cauză. Și credeți-mă, escrocii matrimoniali sunt foarte buni la empatizarea cu nevoile "victimelor" lor.

Dacă cineva vă cere bani, fiți vigilent!

Dacă se întâmplă să vi se ceară bani de către un partener, aveți grijă! Acesta este exact modul în care se comportă escrocii de căsătorie. În loc să își îndeplinească promisiunile unei vieți de dragoste, încep să ademenească avansuri grase din tine. Pentru ce? Orice cred ei că te va impresiona. Poate fi un împrumut pentru a cumpăra materiale de construcție, pentru a construi o casă în care să locuiți împreună, un împrumut pentru un apartament pe care vrea să îl renoveze și în care urmează să vă mutați mai târziu. Poate fi, de asemenea, un împrumut pentru a face față unor situații dificile de viață, cum ar fi o boală sau o intervenție chirurgicală necesară pentru copilul său, un deces în familie sau orice alt ajutor pentru cei dragi aflați în criză.

Toți escrocii au un lucru în comun

În primul rând, încearcă să te farmece și să te facă să simți că vă înțelegeți cu adevărat. Apoi, când află că, în sfârșit, ți-ai pus ochelarii roz, ei "atacă". Toți sunt niște mincinoși perfecți.

Dar, atenție, nu sunt întotdeauna doar bărbații care păcălesc femeile naive. Și femeile pot profita de bărbații disperați după dragoste și familie și pot atrage bani de la ei.

Ți s-a întâmplat ceva asemănător? Contactați-ne!

Verificăm fiecare profil nou creat pe site-ul nostru de întâlniri, citind cu atenție ceea ce fiecare utilizator a pus în profilul său, verificând fotografiile care sunt izbitoare la prima vedere, invitând utilizatorii să încarce fotografii reale și punând informații adevărate în profilurile lor. Ștergem imediat profilurile reprobabile de pe site-ul de întâlniri. Cu toate acestea, nu ne mai stă în putere să verificăm modul în care potențialii fraudatori comunică cu alți utilizatori. Deci, dacă ați întâlnit o situație similară pe site-ul nostru de dating, nu ezitați să ne contactați și să ne atrageți atenția asupra profilului unei astfel de persoane!

Verificați fotografia fiecărui partener

Dar ce puteți face imediat? Verificați fotografia "partenerului" dumneavoastră pe Google. Este foarte simplu. Deschideți profilul persoanei într-o fereastră și pagina Google Images în următoarea fereastră. Pur și simplu trageți și plasați fotografia utilizatorului pe care doriți să o verificați pe Google în caseta de căutare din fereastra Google Images. Dacă vedeți fotografia partenerului dvs. în mai multe alte dimensiuni, pe servere și site-uri diferite, dar cu un nume diferit sau chiar cu un avertisment că este un escroc, aceasta este o dovadă clară că partenerul ales nu vă tratează corect. În acest caz, ar trebui să fiți foarte atent atunci când comunicați cu partenerul dumneavoastră.

Un alt semn foarte important este faptul că escrocii străini nu vorbesc bine cehă și, de multe ori, comunicarea lor implică traducerea cu ajutorul unui "traducător". Așadar, dacă întâlniți pe cineva cu un ceh foarte slab, acesta este un motiv de alertă.


Articole similare

Comunicarea prin intermediul site-ului de dating

Comunicarea pe un site de întâlniri online este o chestiune foarte simplă. Așa că nu vă faceți griji că nu vă puteți descurca. Credeți-mă, este mult mai ușor să scrii câteva rânduri pe computer sau pe tastatura telefonului decât să comunici cu un străin față în față. Oricine poate să pornească un computer, să pornească internetul și să tasteze poate face acest lucru. Nu sunteți sigur cum să începeți? Nici o problemă, vă ajutăm noi!

Unde să mergi la o primă întâlnire?

Te gândești unde să mergi la prima ta întâlnire? Ce loc să alegi ca să nu fie plictisitor de obișnuit, dar și ca să nu-ți sperii partenerul cu prea multă extravaganță? Vă aducem sfaturi pentru o primă întâlnire „ușoară” care vă va surprinde prin simplitatea și originalitatea în același timp. Până la întâlniri!

Dating pe un site de dating online

Întâlnirile pe internet au susținătorii și detractorii lor. Susținătorii întâlnirilor pe internet sunt în mod clar în favoarea acestui mod de a găsi un partener. Aceștia cred că, datorită tehnologiei moderne, pot găsi dragostea vieții lor simplu și rapid, sau mai degrabă în câteva clicuri pe calculator. Oponenții nu au prea multă încredere în întâlnirile online. De ce? În primul rând din cauza anonimatului profilurilor utilizatorilor. Cum este cu adevărat? Care sunt avantajele și dezavantajele întâlnirilor online?

Spargeți gheața, faceți cunoștință!

Ți se întâmplă des să întâlnești pe stradă o persoană care îți place și nu ai curajul să o abordezi? Ați fost vreodată în situația în care stați de vorbă cu prietenii la o masă de restaurant sau la un bar și apare lângă dumneavoastră persoana pe care v-o imaginați ca viitor partener? Îți place nu doar felul în care arată, ci și felul în care se comportă? Simțiți că între voi s-au aprins scântei sau că ar putea fi dragoste la prima vedere?

Cum să agăți o domnișoară?

Îți place o fată și nu știi cum să o agăți? Nu-i așa că nu-ți place să faci curte? Ți se întâmplă adesea ca înainte de a te putea mișca, fata aleasă de tine să ajungă în brațele altcuiva? Atunci ați ajuns la locul potrivit. Consultați sfaturile noastre care ar trebui să vă învețe cum să agățați orice fată rapid și ușor.

Ce să pun în profilul meu de dating și ce să nu pun?

Stai în fața calculatorului tău încercând să creezi primul tău profil pe un site de întâlniri online? Nu știți cum să o faceți? Vă gândiți dacă să vă puneți sau nu fotografia pe ea? Cum îți completezi profilul pentru a-l face interesant pentru ceilalți? Punându-vă o serie de întrebări, faceți ceea ce trebuie. Doar dacă vă acordați timp să vă gândiți la profilul dumneavoastră și încercați să îl completați diferit de ceilalți, veți reuși să atrageți mai mulți parteneri care să vă abordeze. Nu uitați că profilul este primul și singurul lucru pe care potențialii parteneri îl folosesc pentru a lua decizii. Dacă sunt interesați, vă contactează, dacă nu, își încearcă norocul în altă parte. Dacă încă nu știi cum să-ți creezi profilul pe un site de întâlniri, consultă sfaturile și ghidurile noastre despre ce să pui în profilul tău și ce să eviți.

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune