Cum să recunoști un escroc?

Cum să recunoști un escroc?

Lumea s-a confruntat cu problema fraudei încă din cele mai vechi timpuri și probabil că va continua să o facă. Poți găsi escroci oriunde te uiți. Din păcate, chiar și pe site-urile de întâlniri online. Dar cum recunoști un escroc de căsătorie?

Un escroc de căsătorie poate fi foarte greu de identificat la început

De obicei, sunt bărbați carismatici, comunicativi și foarte convingători. Unii înșelători sunt, de asemenea, atrăgători, ceea ce le poate da femeilor sentimentul că au întâlnit în sfârșit bărbatul potrivit pentru viitorul lor împreună. Ceea ce poate părea un basm la începutul unei relații în devenire poate fi văzut ca un calcul pur din partea escrocului matrimonial. Escrocii de căsătorie nu te urmăresc pe tine, ci banii tăi.

Cum recunoști un escroc de căsătorie?

În faza inițială, probabil că nici nu veți ști că faceți parte dintr-o înșelătorie. Un escroc de căsătorie se comportă ca orice alt bărbat dornic să vă cunoască și să trăiască cu dumneavoastră. Escrocii de căsătorie încearcă să le insufle încredere femeilor pe care le aleg și să se joace cu emoțiile acestora. Încearcă să fie parteneri atenți, făcându-le complimente care vor flata orice suflet singuratic. Se comportă așa cum se așteaptă să se comporte partenerul tău de vis. Astfel, femeia în cauză nu are de obicei nicio idee că este doar o altă victimă a unui escroc. De obicei, escrocii matrimoniali le promit femeilor dragoste, o viață de cuplu, mutarea într-o casă planificată, întemeierea unei familii, exact ceea ce își dorește femeia în cauză. Și credeți-mă, escrocii matrimoniali sunt foarte buni la empatizarea cu nevoile "victimelor" lor.

Dacă cineva vă cere bani, fiți vigilent!

Dacă se întâmplă să vi se ceară bani de către un partener, aveți grijă! Acesta este exact modul în care se comportă escrocii de căsătorie. În loc să își îndeplinească promisiunile unei vieți de dragoste, încep să ademenească avansuri grase din tine. Pentru ce? Orice cred ei că te va impresiona. Poate fi un împrumut pentru a cumpăra materiale de construcție, pentru a construi o casă în care să locuiți împreună, un împrumut pentru un apartament pe care vrea să îl renoveze și în care urmează să vă mutați mai târziu. Poate fi, de asemenea, un împrumut pentru a face față unor situații dificile de viață, cum ar fi o boală sau o intervenție chirurgicală necesară pentru copilul său, un deces în familie sau orice alt ajutor pentru cei dragi aflați în criză.

Toți escrocii au un lucru în comun

În primul rând, încearcă să te farmece și să te facă să simți că vă înțelegeți cu adevărat. Apoi, când află că, în sfârșit, ți-ai pus ochelarii roz, ei "atacă". Toți sunt niște mincinoși perfecți.

Dar, atenție, nu sunt întotdeauna doar bărbații care păcălesc femeile naive. Și femeile pot profita de bărbații disperați după dragoste și familie și pot atrage bani de la ei.

Ți s-a întâmplat ceva asemănător? Contactați-ne!

Verificăm fiecare profil nou creat pe site-ul nostru de întâlniri, citind cu atenție ceea ce fiecare utilizator a pus în profilul său, verificând fotografiile care sunt izbitoare la prima vedere, invitând utilizatorii să încarce fotografii reale și punând informații adevărate în profilurile lor. Ștergem imediat profilurile reprobabile de pe site-ul de întâlniri. Cu toate acestea, nu ne mai stă în putere să verificăm modul în care potențialii fraudatori comunică cu alți utilizatori. Deci, dacă ați întâlnit o situație similară pe site-ul nostru de dating, nu ezitați să ne contactați și să ne atrageți atenția asupra profilului unei astfel de persoane!

Verificați fotografia fiecărui partener

Dar ce puteți face imediat? Verificați fotografia "partenerului" dumneavoastră pe Google. Este foarte simplu. Deschideți profilul persoanei într-o fereastră și pagina Google Images în următoarea fereastră. Pur și simplu trageți și plasați fotografia utilizatorului pe care doriți să o verificați pe Google în caseta de căutare din fereastra Google Images. Dacă vedeți fotografia partenerului dvs. în mai multe alte dimensiuni, pe servere și site-uri diferite, dar cu un nume diferit sau chiar cu un avertisment că este un escroc, aceasta este o dovadă clară că partenerul ales nu vă tratează corect. În acest caz, ar trebui să fiți foarte atent atunci când comunicați cu partenerul dumneavoastră.

Un alt semn foarte important este faptul că escrocii străini nu vorbesc bine cehă și, de multe ori, comunicarea lor implică traducerea cu ajutorul unui "traducător". Așadar, dacă întâlniți pe cineva cu un ceh foarte slab, acesta este un motiv de alertă.


Articole similare

Unde faci greșeli atunci când te întâlnești?

Te-ai săturat de viața ta de burlac? Îți dorești să iubești? Vrei să te bucuri de compania unei persoane care te va iubi necondiționat, pe care te poți baza și alături de care vei trăi momente frumoase? Atunci este timpul să începeți să căutați persoana potrivită! Ce greșeli de dating faci cel mai des atunci când îți cauți un partener? De ce vă confruntați în mod repetat cu eșecul? De ce bărbații nu te bagă prea mult în seamă singuri, nu te invită în oraș, nu te sună după prima întâlnire sau pur și simplu îți spun că nu vor să se angajeze încă? Probabil că faci ceva pentru a descuraja partenerii înainte ca aceștia să aibă ocazia să te cunoască!

Nu tratați întâlnirile ca pe niște cumpărături într-un e-shop!

Întâlnirile pe internet devin una dintre cele mai comune modalități de întâlnire în zilele noastre. De fapt, este mult mai confortabil să vă așezați seara la internet și să faceți cunoștință în confortul casei decât să vă petreceți serile căutând persoana potrivită în cadrul companiei. Întâlnirile online le oferă utilizatorilor de întâlniri pe internet posibilitatea de a cunoaște persoane pe care cel mai probabil nu le-ar întâlni în viața de zi cu zi. Așa că profitați de acest lucru și găsiți în sfârșit partenerul visurilor dumneavoastră.

Ce vă oprește să vă cunoașteți mai bine?

Îți dorești să întâlnești partenerul visurilor tale? Vrei să experimentezi tu însuți ceea ce trăiesc prietenii tăi îndrăgostiți? Vrei să ai pe cineva alături de tine cu care să te plimbi în parc, să mergi la cinema, să bei un pahar de vin sau să vorbești cu el când te simți singur? Chiar dacă nu te gândești decât la un singur lucru în acest moment, și anume să-ți întâlnești iubirea destinată, știi că ceva te împiedică să faci acest lucru. Ce anume? Haideți să încercăm să analizăm împreună această întrebare și să aflăm care este principala problemă!

Speed dating

În trecut, existau practic doar două modalități principale de a face cunoștință. Prima a fost întâlnirea clasică față în față, în care doi oameni se întâlneau la întâmplare undeva, se cunoșteau și, dacă se înțelegeau, ieșeau la o întâlnire. A doua opțiune, care a fost utilizată destul de des, a fost plasarea unui anunț într-o revistă de publicitate selectată. În zilele noastre, însă, întâlnirile au atins un nivel complet diferit. Oamenii au început să se întâlnească mult mai ușor, fie pe site-urile de întâlniri online de pe internet, fie prin speed dating. Dacă vrei să afli ce este speed dating, cum funcționează speed dating, de ce ar trebui să alegi această variantă de dating, ce te poate descuraja din acest mod de a te întâlni și multe altele pe această temă, citește mai departe!

 

Cum să agăți o fată?

Într-o bună dimineață te trezești bine dispus, te duci la serviciu sau la școală și deodată vezi un cuplu. Vezi o fată frumoasă îmbrățișată de un băiat cu calități fizice similare cu ale tale. În acel moment îți dai seama că ești încă singur și te gândești: "Cum naiba e posibil ca tipul ăsta să aibă o așa bunăciune și eu să nu am nimic? Ce fac greșit?"

Ești încă singur? Ce faci greșit?

Ai rămas prea mult timp fără un partener, deși toți cei din jurul tău și-au găsit deja pe cineva pentru toată viața? Ți se întâmplă tot mai des în ultima vreme să primești invitații la toate nunțile prietenelor tale, să ieși la cafea cu prietenele tale care așteaptă sau au deja un copil și tu tot nu ai nimic? Devii disperat din cauza asta?  Atunci este timpul să faceți ceva în acest sens.

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune