Vreau să te cunosc! Ce ar trebui să fac?

Vreau să te cunosc! Ce ar trebui să fac?

În esență, îți spui ție însuți că ești o persoană fericită. Aveți o slujbă care vă place, sunteți destul de chipeș, aveți o casă frumoasă și sunteți sigur din punct de vedere financiar. Dar ceva sau cineva lipsește din fericirea și satisfacția ta deplină. Este vorba de un partener de viață pe care nu-l găsești? Vrei să-ți schimbi statutul din celibatar în logodit sau îndrăgostit? Atunci nu-ți fie teamă să începi să te întâlnești! Alții au făcut-o, poți să o faci și tu!

Nu fiți singuri, faceți cunoștință!

În zilele noastre, există din ce în ce mai multe persoane singure. Nu numai femeile, ci și bărbații, juniorii și seniorii sunt fără partener. Toată lumea poate fi singură. Cu toate acestea, majoritatea celor singuri își doresc un singur lucru, și anume să întâlnească pe cineva cu care să-și petreacă timpul, cineva cu care să-și împărtășească bucuriile și grijile, cineva pe care să-l iubească și care să le întoarcă dragostea în aceeași măsură.

Planul de întâlnire

Dar cum să începem? Ce trebuie făcut? Cum să ne cunoaștem? Unde să mergem? Cum să întâlnești persoana potrivită? Aveți o mulțime de întrebări și nu știți cum să le răspundeți? Nu știi de unde să începi pentru ca de data aceasta întâlnirea să funcționeze și să nu sfârșești ca data trecută? Noi vă vom ajuta!

Încearcă să te gândești la cum ar trebui să decurgă întâlnirea ta. Faceți un fel de plan de întâlnire. În primul rând, trebuie să scapi de inhibițiile tale legate de întâlniri și de sentimentul că oricum nu va funcționa, că relația ta nu va dura mult timp, că nu vei avea cu siguranță norocul de a întâlni persoana potrivită. Trebuie să mergi la întâlniri cu o mentalitate pozitivă. Trebuie să-ți revii, trebuie să crezi în tine și, cel mai important, trebuie să fii într-o dispoziție bună. Crede că într-o zi trebuie să meargă și că și tu vei avea norocul să îți placă cineva cu adevărat!

Unde să ne întâlnim?

Cu siguranță că sunt unii dintre voi care își petrec cea mai mare parte a timpului liber la locul de muncă și, prin urmare, nu au posibilitatea de a sta în baruri sau restaurante și de a aștepta persoana potrivită? Dar nu toată lumea este mai dedicată carierei decât vieții personale. Întotdeauna depinde de atitudinea ta față de situație. Cu toate acestea, pentru întâlniri, este întotdeauna posibil să vă întâlniți în persoană, prin intermediul site-urilor de întâlniri online sau prin speed dating organizat de agențiile de întâlniri. Așadar, pe lângă faptul că trebuie să te angajezi să te întâlnești cu cineva și să mergi de data aceasta cu speranța că întâlnirile vor funcționa cu siguranță, trebuie să știi clar unde vrei să te întâlnești și cât timp poți dedica întâlnirilor.

Prezentări personale

Dacă preferați să vă întâlniți în persoană, nu uitați că vă puteți întâlni oricând și oriunde. Locurile în care oamenii stau în picioare sau se așează sunt cele mai bune locuri de întâlnire. Printre acestea se numără baruri, restaurante, cafenele și discoteci. Desigur, puteți întâlni oameni în stațiile de autobuz, în mijloacele de transport în comun sau în trenuri, la piscină, într-un magazin, la sala de sport, la o petrecere sau chiar și acolo unde nu v-ați aștepta să îi găsiți, la locul de muncă. Gândiți-vă întotdeauna la întâlniri ca la un joc, nu ca la un rău necesar. Baza întâlnirii este privirea directă în ochi și zâmbetul tău. Prin urmare, dacă dai peste o persoană care ar merita zâmbetul tău, nu ezita să zâmbești frumos. Poate așa veți primi o invitație pentru prima plimbare împreună, o vizită la cinema sau o cină la restaurant. Dacă reușești să schimbi o propoziție semnificativă și amuzantă la primul contact și dacă ai măcar puțin timp la dispoziție pentru a dezvolta conversația, ai făcut partea cea mai grea. Primul pas este întotdeauna cel mai important, iar după aceea depinde de gustul și de simpatia interlocutorului tău. Nu vă fie teamă să cereți un contact sau să îl oferiți pe al dumneavoastră. Doar așa veți avea ocazia să vă reîntâlniți. Dacă omologul se arată interesat de dumneavoastră, va încerca cu siguranță să continue conversația. Dacă simpatiile voastre sunt reciproce, puteți aranja să vă întâlniți din nou. Dacă nu vă așezați, nu disperați și încercați aceeași strategie mai târziu.

Întâlniri pe internet

O altă modalitate de a cunoaște oameni este prin intermediul site-urilor de întâlniri online. Cu toate acestea, nu există un astfel de site de întâlniri. Trebuie să alegeți foarte atent între site-urile de întâlniri. Unele dintre ele nu percep o taxă, altele vă cer să cumpărați un abonament. Abonamentele cu plată sunt folosite în principal de persoanele care sunt serioase în ceea ce privește întâlnirile. Persoanele care se plictisesc acasă, care vor doar să flirteze ocazional și care nu sunt interesate de întâlniri serioase, se înscriu pe site-uri de întâlniri neplătite. Cea mai bună opțiune este să alegeți un site de întâlniri de elită, unde se înscriu persoane din grupa dumneavoastră de vârstă și persoane cu clasă.

Dar cum să procedăm în cazul întâlnirilor online? Alegeți site-ul de întâlniri care credeți că este cel mai potrivit pentru dumneavoastră. Puteți alege, de exemplu, dintr-un catalog de site-uri de întâlniri de pe internet sau să căutați direct în motoarele de căutare. Apoi înregistrați-vă, creați un profil, încărcați o fotografie de profil frumoasă și începeți să vă întâlniți. Întâlnirile prin intermediul site-urilor de întâlniri online sunt foarte frecvente în vremurile moderne de astăzi. În primul rând, pentru că oferă mai multe posibilități de a găsi rapid o persoană care caută același lucru ca și tine, adică o relație de parteneriat, și în al doilea rând, pentru că nu contează când intenționați să vă întâlniți. Puteți sta pe internet seara, după serviciu sau noaptea, când nu puteți dormi. Întâlnirile pe internet sunt foarte rapide, plăcute și, cel mai important, ai ocazia de a întâlni o persoană care are aceleași calități ca și tine și care așteaptă aceleași lucruri de la viață. Asocierea profilului pe care l-ați creat cu profilul persoanei care vi se potrivește cel mai bine vă poate ajuta să faceți alegerea.

Speed dating

O a treia formă de întâlnire poate fi numită speed dating. Speed dating este un eveniment organizat de o agenție de întâlniri în cadrul căruia agenția închiriază o cameră într-un bar sau restaurant și organizează un fel de întâlnire în grup contra cost. Scopul întâlnirii rapide este de a vorbi cu un număr de persoane într-o perioadă foarte scurtă de timp, care sunt la fel de dornice să se întâlnească ca și dumneavoastră. După ce ai vorbit cu toți omologii care au sosit la Speed Dating, completezi un formular în care indici cu cine ai vrea să te întâlnești din nou. Dacă completați formularul cu o persoană care vi se potrivește, agenția vă va transmite contactele telefonice și e-mailurile, iar comunicarea ulterioară depinde de dumneavoastră. Avantajul este că întâlnești o serie de posibili parteneri într-o singură clipă, dezavantajul este că trebuie să faci o primă impresie și într-un timp foarte scurt ești obligat să te decizi cine ar putea fi cel potrivit. Nu ai timp să te gândești la asta în liniștea casei tale.

Pregătiți-vă temeinic pentru prima întâlnire

Iar dacă v-ați decis deja asupra unei metode de întâlnire, nu uitați că comunicarea va fi foarte importantă la prima întâlnire. Gândește-te unde vrei să mergi la prima întâlnire, ce vei purta, despre ce vei vorbi sau cum vrei să-ți impresionezi partenerul.

Construiți relația treptat!

Dar păstrați-o simplă! Nu vă așteptați ca fiecare contact să fie un partener de viață. Gândiți-vă la întâlniri ca la un joc. Pentru început, stabiliți obiective mai mici. Este suficient dacă întâlnești o persoană cu care să te bucuri de o seară în oraș, cu care să mergi ocazional la cinema sau la teatru, sau cu care să îți găsești un partener pentru o plimbare cu bicicleta. O relație se dezvoltă treptat, iar acesta este un bun început.


Articole similare

Cum să agăți o domnișoară?

Îți place o fată și nu știi cum să o agăți? Nu-i așa că nu-ți place să faci curte? Ți se întâmplă adesea ca înainte de a te putea mișca, fata aleasă de tine să ajungă în brațele altcuiva? Atunci ați ajuns la locul potrivit. Consultați sfaturile noastre care ar trebui să vă învețe cum să agățați orice fată rapid și ușor.

Tipuri de bărbați pe care femeile îi evită

Fiecare femeie a avut o anumită experiență de viață în ceea ce privește relațiile cu partenerul și, dacă aceasta este o experiență negativă, puteți fi siguri că va fi mai atentă atunci când își va căuta un nou partener.  Unii parteneri sunt antipatici încă de la început, alții dezvoltăm o atitudine negativă față de ei doar după ce îi cunoaștem mai bine. Cu toate acestea, dacă nu doriți să treceți printr-o altă despărțire sau divorț, este mai bine să căutați un bărbat care nu se potrivește cu tipul de bărbat cu care tocmai ați încheiat relația. 

Ce fel de bărbați caută femeile? Pretențioși sau băieți de treabă?

Cum e cu femeile? Ce tip de bărbați le atrag cel mai mult? Sunt femeile mai predispuse să se întâlnească cu un "băiat rău" sau cu un tip care le-ar aduce albastru din cer? În anii adolescenței, fiecare femeie caută cu siguranță un bărbat de care să nu-i fie "rușine" în fața prietenelor ei. De cele mai multe ori, este vorba de un bărbat care este frumos, un bărbat care are grijă de aspectul său, dar și de un corp sexy și lucrat, un bărbat care se prezintă ca un dur. Tipii duri au mai multe șanse cu femeile tinere decât bărbații drăguți și simpatici.

     

Ce să scriem în primele mesaje?

Te-ai decis să începi să faci întâlniri online, dar cumva nu știi cum să începi să comunici cu utilizatorii? Îți place un bărbat/femeie de pe un site de întâlniri, dar nu știi ce să scrii în primul tău mesaj către el/ea? Noi vă vom ajuta! 

Ce vă oprește să vă cunoașteți mai bine?

Îți dorești să întâlnești partenerul visurilor tale? Vrei să experimentezi tu însuți ceea ce trăiesc prietenii tăi îndrăgostiți? Vrei să ai pe cineva alături de tine cu care să te plimbi în parc, să mergi la cinema, să bei un pahar de vin sau să vorbești cu el când te simți singur? Chiar dacă nu te gândești decât la un singur lucru în acest moment, și anume să-ți întâlnești iubirea destinată, știi că ceva te împiedică să faci acest lucru. Ce anume? Haideți să încercăm să analizăm împreună această întrebare și să aflăm care este principala problemă!

Dating sfaturi și trucuri pentru toată lumea

Pentru unii oameni, întâlnirile nu reprezintă nicio problemă, pentru alții pot fi o mare problemă. Dacă ești unul dintre cei care sunt timizi în privința întâlnirilor și nu știu cum să înceapă, trebuie să te pregătești măcar puțin. Vom încerca să facem această situație dificilă cât mai ușoară pentru dumneavoastră. Încearcă să urmezi sfaturile și trucurile noastre, poate că norocul îți va surâde și îți vei întâlni în curând iubirea ta sortită!

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune