Dating sfaturi și trucuri pentru toată lumea

Dating sfaturi și trucuri pentru toată lumea

Pentru unii oameni, întâlnirile nu reprezintă nicio problemă, pentru alții pot fi o mare problemă. Dacă ești unul dintre cei care sunt timizi în privința întâlnirilor și nu știu cum să înceapă, trebuie să te pregătești măcar puțin. Vom încerca să facem această situație dificilă cât mai ușoară pentru dumneavoastră. Încearcă să urmezi sfaturile și trucurile noastre, poate că norocul îți va surâde și îți vei întâlni în curând iubirea ta sortită!

Cine ești și ce poți oferi partenerului tău?

În primul rând, trebuie să înțelegi cine ești și ce poți oferi partenerului tău. Trebuie să fii sincer cu tine însuți. Mai ales când vine vorba de aspectul, vârsta, interesele și valorile dumneavoastră. Pe de o parte, trebuie să fii cel puțin un pic critică și să cauți un partener care să ți se potrivească, dar pe de altă parte, nu trebuie să te mulțumești cu puțin. Încercați să găsiți un partener egal. Aceasta este singura modalitate de a economisi ore lungi, zile sau săptămâni de comunicare inutilă cu o persoană care nu va fi cu adevărat interesată de tine. Nu este realist ca un bărbat de vârstă mijlocie, cu un venit mediu lunar de 15.000 de euro și singurul său hobby fiind fotbalul și berea, să caute un top model de 20 de ani care lucrează în străinătate. Deși ar fi frumos, în viața reală astfel de relații nu prea funcționează.

Ce aștepți de la partenerul tău?

Următorul lucru la care ar trebui să vă gândiți este pe cine căutați. Este important să vă dați seama dacă sunteți în căutarea unui partener de viață, a unui partener pentru flirt și sex ocazional sau dacă sunteți în căutarea unor noi prieteni. De asemenea, este o idee bună să vă faceți o idee despre intervalul de vârstă în care ar trebui să se încadreze partenerul dumneavoastră sau dacă v-ar conveni sau nu o relație la distanță. În mod similar, analizați-i interesele și calitățile. Pe de o parte, se spune că contrariile se atrag, dar, pe de altă parte, dacă nu aveți interese comune, vă veți mai înțelege? Este cu siguranță o idee bună ca partenerul tău să se bucure de aceleași activități ca și tine. Dacă nu o fac, mai devreme sau mai târziu va exista un conflict de interese între voi. Încearcă să precizezi exact de la început cerințele partenerului tău, astfel vei economisi timp pentru a cunoaște persoane cu care nu-ți poți imagina viața sau care nu te interesează. Ar fi greu să te obișnuiești cu o persoană care fumează toată ziua când tu însuți ai o aversiune față de fumat. Și nici nu te-ai înțelege cu cineva care lenevește toată ziua pe canapea în timp ce tu vrei să mergi în drumeții.

Cum vrei să te întâlnești?

Gândiți-vă la modul în care doriți să vă întâlniți. Dacă vei lăsa introducerea ta la voia întâmplării și vei aștepta ca cineva plăcut să îți iasă în cale, sau dacă vei da un mic ajutor șansei. De ce să te întâlnești clasic când poți să te întâlnești original? De ce să nu încerci câteva moduri mai interesante decât să te uiți la o discotecă pentru a vedea dacă este cineva chipeș singur? Puteți aborda cam pe oricine doriți pe stradă. Gândiți-vă la un motiv. Și nu trebuie să fie o întrebare directă de genul: "Vrei să bei o cafea cu mine? Îmi place de tine!" Dacă vă este teamă să faceți o mărturisire directă, gândiți-vă la ceva care să vă mascheze dorința de a vă apropia de persoana respectivă. Ce-ar fi să încerci ceva simplu? "Puteți să vă rugați câteva minute pentru a completa acest scurt sondaj?", "M-am pierdut. Vrei să-mi spui cum să ajung în piață?", "Vrei să-mi schimbi banii ca să-mi cumpăr un bilet de tramvai?". ... Și nu trebuie să vă întâlniți pe stradă. Puteți folosi aceeași metodă într-un centru de fitness sau într-un restaurant. Este nevoie doar de o idee și de o glumă.

Faceți cunoștință într-un site de dating premium!

De asemenea, puteți ajuta șansa pe un site de întâlniri. Aveți grijă pe care o alegeți. Vă recomandăm un site de întâlniri premium, unde se întâlnesc doar persoanele care sunt interesate de întâlniri serioase. Cel mai important lucru în cazul întâlnirilor online este să creați un profil adevărat, dar interesant și să vă puteți aborda corect partenerul ales. Cum? În primul rând, prezintă-te, menționează-ți numele, câți ani ai, unde locuiești, de ce abordezi persoana, dacă te interesează profilul ei, spiritul, stilul de viață sau interesele ei, ce aveți în comun.... De asemenea, puteți adăuga și alte fotografii sau contacte frumoase pe care nu le aveți în profilul dumneavoastră. În cazul în care reușiți să scrieți un mesaj interesant, care să fie diferit de cel al altor utilizatori, șansele de a vă cunoaște vor crește. Încă un sfat, în special pentru doamne. Nu așteptați ca un bărbat să vă abordeze. Dacă ești interesat de cineva, abordează-l tu însuți. Bărbatul va fi cu siguranță mulțumit, iar tu poți ajunge în fața unei alte femei care nu va fi timidă la întâlniri.

Bucurați-vă de prima întâlnire!

Iar dacă ați întâlnit deja pe cineva în persoană sau ați găsit pe cineva online care vă place și pe care vreți să îl cunoașteți mai bine, aranjați o întâlnire împreună. Nu trebuie să ieșiți imediat la cină și la un film, ci puteți să vă plimbați în parc sau să vă luați o cafea. Nu vă gândiți la ce să spuneți, va veni de la sine. Încearcă să te adaptezi la valul celuilalt, încearcă să înveți cât mai multe despre el, fă-l să se simtă interesat de tine, comunică deschis, nu te gândi la trecut, nu-ți plânge de milă. Încercați să creați o dispoziție veselă și amuzantă, doar bucurați-vă de întâlnire cât mai mult posibil!


Articole similare

Singur de Crăciun

Sărbătorile de Crăciun sunt deja în plină desfășurare. Începeți să simțiți spiritul Crăciunului și tristețea de a fi abandonat de partenerul dumneavoastră sau de a fi trecut recent printr-un divorț dureros? Nu ai pe nimeni cu care să petreci Ajunul Crăciunului în jurul bradului? Dacă ești unul dintre acei oameni care nu se simt confortabil cu singurătatea și iubesc Crăciunul și vrei să te bucuri de el oricum, fă-o. Nu-l lăsați să se strice, fiind lăsat singur în acest an. Planificați-vă în detaliu vacanța de Crăciun, fără a lăsa loc să vă gândiți la singurătate. Rămâi la deviza că te vei bucura de Crăciun chiar dacă nu ai un partener.

Cum să abordezi un bărbat

Chiar și astăzi, unele fete încă mai așteaptă un prinț chipeș pe un cal alb. Desigur, cu toții iubim basmul Cenușăreasa, în care prințul își caută aleasa. Dar credeți, doamnelor, că mai este așa și astăzi? Din păcate, nu. Vă rugăm să consultați calendarul. Trăim în secolul XXI. Este o perioadă de mari schimbări, nu doar în economie sau tehnologie, ci și în relația dintre bărbați și femei. Doamnelor, în ziua de azi, nimeni nu vă va potrivi un pantof decât dacă o cereți dumneavoastră. Nu pierdeți niciun moment și luați viitorul în propriile mâini.

 

Speed dating

În trecut, existau practic doar două modalități principale de a face cunoștință. Prima a fost întâlnirea clasică față în față, în care doi oameni se întâlneau la întâmplare undeva, se cunoșteau și, dacă se înțelegeau, ieșeau la o întâlnire. A doua opțiune, care a fost utilizată destul de des, a fost plasarea unui anunț într-o revistă de publicitate selectată. În zilele noastre, însă, întâlnirile au atins un nivel complet diferit. Oamenii au început să se întâlnească mult mai ușor, fie pe site-urile de întâlniri online de pe internet, fie prin speed dating. Dacă vrei să afli ce este speed dating, cum funcționează speed dating, de ce ar trebui să alegi această variantă de dating, ce te poate descuraja din acest mod de a te întâlni și multe altele pe această temă, citește mai departe!

 

Întâlnire pentru a pleca într-o vacanță

Vrei să te odihnești cum se cuvine anul acesta? Vrei să pleci în vacanță, dar nu ai cu cine să mergi? Întâlnește pe cineva care vrea același lucru. Există multe site-uri de întâlniri pe internet care vă vor ajuta să vă găsiți un partener de călătorie. Vă vom sfătui cum să căutați.

Ne bazăm pe soartă pentru a găsi un partener

Cei mai mulți dintre noi nu ne pricepem prea bine la alegerea unui partener. De aceea ne place să ne bazăm pe șansă. Este frumos, confortabil și ușor. Iar atunci când nu merge, putem pur și simplu să ne scuzăm pentru soartă. Noi nu avem prea mult de-a face cu asta. Doar că soarta nu ne-a fost favorabilă, nu am avut noroc și nu a mers. Mulți oameni caută mereu o rețetă unică pentru a întâlni partenerul perfect.

Dating mituri

Dacă faceți parte din grupul de persoane care nu pot și nu vor să se întâlnească, deși caută în mod constant dragostea, și care alternează între sentimente de disperare totală, resemnare sau, dimpotrivă, o mare determinare de a găsi în sfârșit un partener, atunci poate că știm care este problema. Poate că ești unul dintre cei care au o concepție greșită sau o concepție greșită despre întâlniri și, prin urmare, nu dai deloc șansa iubirii tale să se formeze.

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune