Cum să-i impresionezi pe băieți?

Cum să-i impresionezi pe băieți?

Vrei să întâlnești un tip care îți place și nu știi cum să faci asta? Noi vă vom ajuta!

Nu fi un șoarece gri sau vedeta nopții!

În primul rând, trebuie să fii capabil să impresionezi. Nu e bine să fii un șoarece gri sau vedeta serii. Ambele sunt extreme. Un șoarece gri care stă într-un colț de obicei nici nu va fi observat de vreun bărbat. Pe de altă parte, o fată care este excentrică până la exagerare și a cărei înfățișare sau comportament atrage atenția atunci când deschide ușa va fi remarcată de toată lumea. Întrebarea este dacă cineva ar îndrăzni măcar să se apropie de o astfel de fată. În mod ideal, ar trebui să vă aflați undeva între aceste două extreme.

Aspectul tău este baza succesului!

Pentru băieți, felul în care arătați este extrem de important. Așadar, concentrează-te pe cât de bine te îngrijești atunci când ieși în public. O înfățișare plăcută, adică un aspect exterior bine îngrijit, haine de bun gust, părul pieptănat, machiaj adecvat și, bineînțeles, apariția în public este ceea ce face prima impresie.
Când vine vorba de aspect, nu trebuie să mergi la salonul de înfrumusețare în fiecare zi sau să porți cele mai la modă piese pentru a fi vedeta serii. Trebuie doar să vă păstrați părul îngrijit și coafat, nu o coafură care necesită ore întregi pentru a fi creată sau, pe de altă parte, un păr dezordonat sau unsuros. Asta nu va impresiona în niciun fel un tip. Nu fiți deprimată nici pentru că nu sunteți blondă. Este adevărat că bărbaților le plac blondele un pic mai mult decât fetele cu alte culori de păr, dar crede-mă, și brunetele, brunetele sau roșcatele sunt la mare căutare!

La fel se întâmplă și cu machiajul. Dacă simți că nu ai nevoie de machiaj, nu te machia. Dacă știi că nu poți nici măcar să duci coșul de gunoi fără machiaj, atunci este o idee bună să te machiezi puțin pentru o întâlnire sau o ieșire în oraș. Este singurul mod de a te simți bine în pielea ta. Dar, atenție, nu exagerați niciodată cu machiajul, ca să nu arătați ca un copil de poster. Bărbaților le plac fetele bine aranjate, dar nu cele machiate. Prea mult machiaj le face pe fete să pară foarte ieftine, nu uitați asta. Din nou, machiajul natural este mult mai mult decât machiajul exagerat.

La fel și cu ceea ce purtați. Bărbaților nu le plac hainele prea sedentare, dar nici cele prea extravagante. Optați pentru o soluție de mijloc. Purtați ceea ce vă simțiți cel mai bine. Dacă blugii sunt preferații tăi, completează-i cu un tricou sau un pulover de bun gust. Este mult mai bine să porți o pereche de blugi care să ți se pară naturală decât o rochie în care te vei simți inconfortabil toată seara.

Vei impresiona un bărbat nu doar prin felul în care arăți, ci și prin felul în care te comporți!

Pe lângă faptul că trebuie să arătați bine, trebuie să fiți capabili să vă comportați în public. În primul rând, ar trebui să aveți încredere. Fetele cu puțină încredere în ele stau de obicei undeva sau stau într-un colț întunecat cu capul plecat. Dar niciodată nu așa se întâlnesc doamnele drăguțe. Nimeni nu te va observa în colț. Este doar o chestiune de a învăța să ai o stimă de sine sănătoasă. Încercați să fiți cât mai vizibil. Vei avea o mulțime de ocazii de a impresiona un tip care îți place. Doar un mic zâmbet sau un clinchet de ochi către bărbatul ales de tine și vei vedea că în sfârșit ceva începe să se întâmple. Regula naturii se aplică și aici. Dacă te comporți ca și cum le știi pe toate, le știi pe toate, ai fost peste tot și, în plus, te comporți ca și cum toată lumea din cameră te-ar observa, atunci nici asta nu e bine. Veți face o impresie, dar aceasta va avea o conotație negativă. A doua zi, toată lumea va vorbi despre tine ca despre fata aceea nebună care a distrat tot barul cu spectacolul ei.

Chiar dacă nu ați făcut prea multe, ați făcut majoritatea întâlnirilor. Dacă reușești să impresionezi prin aspectul și comportamentul tău, ești la jumătatea drumului. Acum va fi o chestiune de a vedea dacă tu și "partenerul" tău aveți o scânteie. Dacă în timpul convorbirii constați că aveți subiecte comune de discuție, că aveți cel puțin câteva interese comune și că există o scânteie între voi, atunci acesta este un motiv pentru a face schimb de numere de telefon și a stabili o altă întâlnire. Apoi va depinde de tine dacă ești sau nu interesat să construiești noua ta relație.

Nu există reguli unice pentru a atrage pe cineva

Fiecare persoană este diferită, fiecare caută ceva diferit într-o relație și de aceea este important să te ghidezi mereu după propria intuiție. Dacă doriți să abordați pe cineva și persoana în cauză nu este dispusă să facă acest lucru, încercați să fiți cel care ia inițiativa. Nu vă fie frică de respingere! Bărbații sunt în aceeași situație ca și femeile. Atunci când un bărbat vine la tine, riști și tu să îl respingi, iar el va trebui să plece cu un "sentiment de înfrângere". Schimbați rolurile măcar o dată și încercați să vă apropiați de cineva interesant. Dacă nu reușiți să impresionați persoana respectivă, gândiți-vă că nu sunteți prima persoană care a fost respinsă. Spuneți-vă că nu este nimic în neregulă și mergeți mai departe. Dacă eforturile tale sunt încununate de succes, ai o mare șansă de a începe să lucrezi la o relație cu cineva care îți place și care este interesat de tine.


Articole similare

Ești încă singur? Ce faci greșit?

Ai rămas prea mult timp fără un partener, deși toți cei din jurul tău și-au găsit deja pe cineva pentru toată viața? Ți se întâmplă tot mai des în ultima vreme să primești invitații la toate nunțile prietenelor tale, să ieși la cafea cu prietenele tale care așteaptă sau au deja un copil și tu tot nu ai nimic? Devii disperat din cauza asta?  Atunci este timpul să faceți ceva în acest sens.

Semn: Caut un bărbat pentru toată viața!

Ești într-o situație în care nu ai un partener de viață stabil și cauți pe cineva cu care să petreci câțiva ani frumoși? Atunci ați ajuns la locul potrivit.  Vă vom sfătui unde să vă găsiți partenerul de vis!

Chiar și seniorii își caută dragostea prin intermediul internetului

Faptul că este ușor și rapid să te familiarizezi cu site-urile de întâlniri online este cunoscut de mult timp. Este cunoscut și faptul că acest tip de întâlniri este folosit în principal de tineri și de persoanele care nu au suficient timp pentru întâlnirile tradiționale. Cu toate acestea, în ultima vreme, numărul de utilizatori din generația mai în vârstă este, de asemenea, în creștere rapidă. Acești oameni caută mai ales un partener de viață, nu un partener de distracție, așa cum se întâmplă adesea în cazul adolescenților.

Tipuri de bărbați pe care femeile îi evită

Fiecare femeie a avut o anumită experiență de viață în ceea ce privește relațiile cu partenerul și, dacă aceasta este o experiență negativă, puteți fi siguri că va fi mai atentă atunci când își va căuta un nou partener.  Unii parteneri sunt antipatici încă de la început, alții dezvoltăm o atitudine negativă față de ei doar după ce îi cunoaștem mai bine. Cu toate acestea, dacă nu doriți să treceți printr-o altă despărțire sau divorț, este mai bine să căutați un bărbat care nu se potrivește cu tipul de bărbat cu care tocmai ați încheiat relația. 

Ce să scriem în primele mesaje?

Te-ai decis să începi să faci întâlniri online, dar cumva nu știi cum să începi să comunici cu utilizatorii? Îți place un bărbat/femeie de pe un site de întâlniri, dar nu știi ce să scrii în primul tău mesaj către el/ea? Noi vă vom ajuta! 

Alege site-ul de dating de alegerea ta

Pentru cine sunt potrivite întâlnirile online pe internet? Cam oricine. Nu numai persoanele care sunt foarte ocupate la locul de muncă, persoanele care se tem de contactul personal, dar și mamele cu copii care, din anumite motive, au pus capăt relației cu partenerul lor, studenții, persoanele în vârstă etc. se pot întâlni online. Practic, orice persoană care își caută un partener și care are o conexiune la internet, un computer sau un telefon acasă se poate întâlni pe internet. Ideea că doar cei din afară se întâlnesc pe internet este foarte greșită. Site-urile de întâlniri din zilele noastre sunt pline de oameni cu diplome universitare, doctori, manageri, oameni de afaceri, avocați etc. Așa că încearcă-ți norocul și găsește-ți dragostea vieții tale rapid și ușor

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune