Cum să-i impresionezi pe băieți?

Cum să-i impresionezi pe băieți?

Vrei să întâlnești un tip care îți place și nu știi cum să faci asta? Noi vă vom ajuta!

Nu fi un șoarece gri sau vedeta nopții!

În primul rând, trebuie să fii capabil să impresionezi. Nu e bine să fii un șoarece gri sau vedeta serii. Ambele sunt extreme. Un șoarece gri care stă într-un colț de obicei nici nu va fi observat de vreun bărbat. Pe de altă parte, o fată care este excentrică până la exagerare și a cărei înfățișare sau comportament atrage atenția atunci când deschide ușa va fi remarcată de toată lumea. Întrebarea este dacă cineva ar îndrăzni măcar să se apropie de o astfel de fată. În mod ideal, ar trebui să vă aflați undeva între aceste două extreme.

Aspectul tău este baza succesului!

Pentru băieți, felul în care arătați este extrem de important. Așadar, concentrează-te pe cât de bine te îngrijești atunci când ieși în public. O înfățișare plăcută, adică un aspect exterior bine îngrijit, haine de bun gust, părul pieptănat, machiaj adecvat și, bineînțeles, apariția în public este ceea ce face prima impresie.
Când vine vorba de aspect, nu trebuie să mergi la salonul de înfrumusețare în fiecare zi sau să porți cele mai la modă piese pentru a fi vedeta serii. Trebuie doar să vă păstrați părul îngrijit și coafat, nu o coafură care necesită ore întregi pentru a fi creată sau, pe de altă parte, un păr dezordonat sau unsuros. Asta nu va impresiona în niciun fel un tip. Nu fiți deprimată nici pentru că nu sunteți blondă. Este adevărat că bărbaților le plac blondele un pic mai mult decât fetele cu alte culori de păr, dar crede-mă, și brunetele, brunetele sau roșcatele sunt la mare căutare!

La fel se întâmplă și cu machiajul. Dacă simți că nu ai nevoie de machiaj, nu te machia. Dacă știi că nu poți nici măcar să duci coșul de gunoi fără machiaj, atunci este o idee bună să te machiezi puțin pentru o întâlnire sau o ieșire în oraș. Este singurul mod de a te simți bine în pielea ta. Dar, atenție, nu exagerați niciodată cu machiajul, ca să nu arătați ca un copil de poster. Bărbaților le plac fetele bine aranjate, dar nu cele machiate. Prea mult machiaj le face pe fete să pară foarte ieftine, nu uitați asta. Din nou, machiajul natural este mult mai mult decât machiajul exagerat.

La fel și cu ceea ce purtați. Bărbaților nu le plac hainele prea sedentare, dar nici cele prea extravagante. Optați pentru o soluție de mijloc. Purtați ceea ce vă simțiți cel mai bine. Dacă blugii sunt preferații tăi, completează-i cu un tricou sau un pulover de bun gust. Este mult mai bine să porți o pereche de blugi care să ți se pară naturală decât o rochie în care te vei simți inconfortabil toată seara.

Vei impresiona un bărbat nu doar prin felul în care arăți, ci și prin felul în care te comporți!

Pe lângă faptul că trebuie să arătați bine, trebuie să fiți capabili să vă comportați în public. În primul rând, ar trebui să aveți încredere. Fetele cu puțină încredere în ele stau de obicei undeva sau stau într-un colț întunecat cu capul plecat. Dar niciodată nu așa se întâlnesc doamnele drăguțe. Nimeni nu te va observa în colț. Este doar o chestiune de a învăța să ai o stimă de sine sănătoasă. Încercați să fiți cât mai vizibil. Vei avea o mulțime de ocazii de a impresiona un tip care îți place. Doar un mic zâmbet sau un clinchet de ochi către bărbatul ales de tine și vei vedea că în sfârșit ceva începe să se întâmple. Regula naturii se aplică și aici. Dacă te comporți ca și cum le știi pe toate, le știi pe toate, ai fost peste tot și, în plus, te comporți ca și cum toată lumea din cameră te-ar observa, atunci nici asta nu e bine. Veți face o impresie, dar aceasta va avea o conotație negativă. A doua zi, toată lumea va vorbi despre tine ca despre fata aceea nebună care a distrat tot barul cu spectacolul ei.

Chiar dacă nu ați făcut prea multe, ați făcut majoritatea întâlnirilor. Dacă reușești să impresionezi prin aspectul și comportamentul tău, ești la jumătatea drumului. Acum va fi o chestiune de a vedea dacă tu și "partenerul" tău aveți o scânteie. Dacă în timpul convorbirii constați că aveți subiecte comune de discuție, că aveți cel puțin câteva interese comune și că există o scânteie între voi, atunci acesta este un motiv pentru a face schimb de numere de telefon și a stabili o altă întâlnire. Apoi va depinde de tine dacă ești sau nu interesat să construiești noua ta relație.

Nu există reguli unice pentru a atrage pe cineva

Fiecare persoană este diferită, fiecare caută ceva diferit într-o relație și de aceea este important să te ghidezi mereu după propria intuiție. Dacă doriți să abordați pe cineva și persoana în cauză nu este dispusă să facă acest lucru, încercați să fiți cel care ia inițiativa. Nu vă fie frică de respingere! Bărbații sunt în aceeași situație ca și femeile. Atunci când un bărbat vine la tine, riști și tu să îl respingi, iar el va trebui să plece cu un "sentiment de înfrângere". Schimbați rolurile măcar o dată și încercați să vă apropiați de cineva interesant. Dacă nu reușiți să impresionați persoana respectivă, gândiți-vă că nu sunteți prima persoană care a fost respinsă. Spuneți-vă că nu este nimic în neregulă și mergeți mai departe. Dacă eforturile tale sunt încununate de succes, ai o mare șansă de a începe să lucrezi la o relație cu cineva care îți place și care este interesat de tine.


Articole similare

Schimbați singurătatea pentru o viață în doi!

Numărul persoanelor care trăiesc singure este în continuă creștere. Pe lângă cei care nu au reușit încă să întâlnească pe cineva până la vârsta de treizeci și cinci de ani, putem întâlni și persoane care sunt singure din alte motive. Acest lucru se poate întâmpla, de exemplu, pentru că mariajul lor a eșuat și s-a încheiat cu un divorț sau pentru că unul dintre partenerii lor a murit brusc și au rămas văduvi. Singurătatea este, de obicei, foarte descurajantă pentru oameni și poate aduce cu ea o serie întreagă de probleme psihologice. Cum să ieșiți din singurătate?

Tipuri de bărbați pe care femeile îi evită

Fiecare femeie a avut o anumită experiență de viață în ceea ce privește relațiile cu partenerul și, dacă aceasta este o experiență negativă, puteți fi siguri că va fi mai atentă atunci când își va căuta un nou partener.  Unii parteneri sunt antipatici încă de la început, alții dezvoltăm o atitudine negativă față de ei doar după ce îi cunoaștem mai bine. Cu toate acestea, dacă nu doriți să treceți printr-o altă despărțire sau divorț, este mai bine să căutați un bărbat care nu se potrivește cu tipul de bărbat cu care tocmai ați încheiat relația. 

Dating pe internet

Cum funcționează întâlnirile online? Care sunt avantajele și dezavantajele întâlnirilor online? Pentru cine este potrivit acest tip de întâlniri?

Întâlnire pentru a pleca într-o vacanță

Vrei să te odihnești cum se cuvine anul acesta? Vrei să pleci în vacanță, dar nu ai cu cine să mergi? Întâlnește pe cineva care vrea același lucru. Există multe site-uri de întâlniri pe internet care vă vor ajuta să vă găsiți un partener de călătorie. Vă vom sfătui cum să căutați.

Unde vă puteți întâlni?

Există nenumărate locuri potrivite pentru întâlniri. Vă puteți întâlni cam oriunde vă puteți gândi. În termeni foarte generali, vă puteți întâlni în orice loc public în care se adună un număr mare de persoane. Cu toate acestea, vă puteți întâlni, de asemenea, în confortul propriei case, unde veți fi complet singuri. Cum este posibil acest lucru? Într-o epocă în care internetul a devenit o parte integrantă a vieții tale, întâlnirile online vor fi cu siguranță o realitate pentru tine. Cum funcționează întâlnirile online? Cum vă cunoașteți dacă nu aveți internet acasă?  Unde îți poți întâlni noua iubire? Citește mai departe pentru a afla!

Vreau să te cunosc! Ce ar trebui să fac?

În esență, îți spui ție însuți că ești o persoană fericită. Aveți o slujbă care vă place, sunteți destul de chipeș, aveți o casă frumoasă și sunteți sigur din punct de vedere financiar. Dar ceva sau cineva lipsește din fericirea și satisfacția ta deplină.  Este vorba de un partener de viață pe care nu-l găsești? Vrei să-ți schimbi statutul din celibatar în logodit sau îndrăgostit? Atunci nu-ți fie teamă să începi să te întâlnești! Alții au făcut-o, poți să o faci și tu!

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune