Tipuri de bărbați pe care femeile îi evită

Tipuri de bărbați pe care femeile îi evită

Fiecare femeie a avut o anumită experiență de viață în ceea ce privește relațiile cu partenerul și, dacă aceasta este o experiență negativă, puteți fi siguri că va fi mai atentă atunci când își va căuta un nou partener. Unii parteneri sunt antipatici încă de la început, alții dezvoltăm o atitudine negativă față de ei doar după ce îi cunoaștem mai bine. Cu toate acestea, dacă nu doriți să treceți printr-o altă despărțire sau divorț, este mai bine să căutați un bărbat care nu se potrivește cu tipul de bărbat cu care tocmai ați încheiat relația.

Ce tipuri de bărbați evită cel mai des femeile?

Pesimistul

Un caz asemănător apare în situația în care ai privilegiul de a trăi cu un om care este un veșnic pesimist, vede totul în negru, nimic nu-l face fericit, critică totul și pe toată lumea și este constant negativist. Viața cu un astfel de "bau-bau" nu este nici veselă, nici plăcută. Prin urmare, o femeie, marcată de o astfel de relație, va căuta un bărbat care este mai degrabă optimist și zâmbitor.

Scrooge

Deși este bine dacă partenerul dvs. poate păstra un capac frumos pe banii pe care i-ați economisit, prea mult este prea mult. Dacă nu poți cumpăra nimic din ceea ce tu sau copiii tăi vă doriți, dacă ți se alocă o sumă de bani pe care ai voie să o cheltuiești și, practic, aștepți ca persoana iubită să elibereze o parte din acei bănuți din bugetul familiei, crede-mă, o astfel de viață nu valorează nimic. Așa cum se spune, vor fi bani, noi nu vom avea. Banii sunt pentru a fi savurați. Nu spunem că este bine să cheltuim inutil pe prostii, dar toată lumea trebuie să se bucure din când în când cu câte un lucru mărunt, un cadou sau o experiență frumoasă.

Gelos

Poate că fiecăruia îi sare inima când află că partenerul său este gelos pe ea din când în când. Astfel, ai dovada că ține cu adevărat la tine, că te iubește și că îi este teamă să nu te piardă. Gelozia ocazională este considerată o expresie sănătoasă a iubirii. Cu toate acestea, ce să faci cu un bărbat care este morbid de gelos, îți reproșează atunci când doar te uiți în jur pentru un alt bărbat, schimbi câteva cuvinte cu colegul tău de clasă, prietenul sau colegul de muncă? Practic, ești prizoniera lui, nu ai voie să bei cafea cu nimeni, te agasează constant cu întrebări despre cine ți-a trimis mesaj, cine te-a sunat, cui îi trimiți acel mesaj sau e-mail, unde te duci, când vii, cu cine ai fost, cine te-a însoțit până acasă, etc. Nu e mai bine să trăiești cu cineva care are încredere în tine și care nu-ți va face scene de gelozie ori de câte ori crede că ești infidelă?

Bărbat divorțat în repetate rânduri

Știm cu toții că nu orice relație trebuie să funcționeze. Dragostea nu funcționează întotdeauna așa cum ți-ai imaginat. În zilele noastre, un divorț este aproape norma, cu un divorț la fiecare două căsătorii. Dar ce părere ai despre o persoană care a divorțat de trei ori și care vrea să se căsătorească a patra oară? Nu vede relațiile parteneriale ca pe un nou sport sau ca pe o distracție? Vrei să fii una dintre cele cu care se căsătorește solemn în fața tuturor, cea cu care petrece câteva luni sau ani buni în cercul familial și cea cu care ajunge apoi la tribunalul de divorț? Mulțumesc, nu vreau!

Alcoolicul

Dacă ai trăit o vreme cu un bărbat care cădea în alcoolism, își rezolva toate problemele și grijile cu o sticlă de bere sau de rom în mână, umbla tot timpul prin baruri și nu-l vedeai niciodată decât în stare de ebrietate, cu siguranță că acum vei căuta un bărbat care fie nu bea deloc alcool, fie bea doar în rare ocazii. Nici măcar un viitor planificat împreună nu va schimba un alcoolic, darămite o familie și copii împreună.

Frumușelul

Chiar și traiul cu un bărbat care este perfect la prima vedere nu este atrăgător pentru o femeie. Dacă întâlnești un bărbat arătos, un bărbat cu un corp perfect îngrijit, bronzat, numai mușchi, trăsături tipic masculine, un exterior perfect îngrijit, păr alb și un zâmbet irezistibil, nu-ți va scăpa din atenție. Dar, sincer, doamnelor, care dintre voi ar vrea să aibă un astfel de bărbat acasă? Dacă îți atrage atenția, cu siguranță va atrage atenția tuturor celorlalte femei. Și cât timp poate rezista un astfel de bărbat la capcanele unor frumuseți la fel de perfecte? Poate un astfel de bărbat să-ți fie credincios o viață întreagă?

Un afemeiat

Oarecum legat de cele de mai sus este faptul că unii bărbați nu pot fi fideli partenerelor lor. Deci, dacă bănuiți că partenerul dvs. are în mod repetat pe cineva, corespondează în secret, sună sau se vede cu cineva, ar fi bine să vă țineți mâinile departe de un astfel de partener. Dacă el sau ea se comportă astfel la începutul relației voastre, nu are rost să vă implicați sau să vă căsătoriți cu el sau ea. Dacă el nu te poate aprecia pentru ceea ce ești, atunci nu mai este nimic de discutat. Mai bine o inimă frântă la începutul unei relații decât după ani de căsnicie.

Tipul arogant

În cele din urmă, trebuie să menționăm despre bărbații care sunt aroganți față de partenera lor și față de cei din jur. Bărbații cu un ego uriaș se comportă adesea foarte condescendent, au tendința de a fi nepoliticoși, îi lasă pe ceilalți să știe că sunt mai mult decât sunt. Ei nu pot da socoteală nimănui în afară de ei înșiși. Viața cu un astfel de "pretențios" cu siguranță nu atrage pe nimeni.

Nu intra în același râu de două ori

Alegerea partenerului potrivit nu este ușoară în zilele noastre. Cu toate acestea, încercați să căutați un alt tip de partener decât cel cu care tocmai ați ajuns. Și poate că, doar prin faptul că nu vei mai intra din nou în același râu, vei întâlni o persoană care se va potrivi bine cu tine și cu care vei trăi tot restul vieții tale.


Articole similare

Dating pe un site de dating online

Întâlnirile pe internet au susținătorii și detractorii lor. Susținătorii întâlnirilor pe internet sunt în mod clar în favoarea acestui mod de a găsi un partener. Aceștia cred că, datorită tehnologiei moderne, pot găsi dragostea vieții lor simplu și rapid, sau mai degrabă în câteva clicuri pe calculator. Oponenții nu au prea multă încredere în întâlnirile online. De ce? În primul rând din cauza anonimatului profilurilor utilizatorilor. Cum este cu adevărat? Care sunt avantajele și dezavantajele întâlnirilor online?

Unde vă puteți întâlni?

Există nenumărate locuri potrivite pentru întâlniri. Vă puteți întâlni cam oriunde vă puteți gândi. În termeni foarte generali, vă puteți întâlni în orice loc public în care se adună un număr mare de persoane. Cu toate acestea, vă puteți întâlni, de asemenea, în confortul propriei case, unde veți fi complet singuri. Cum este posibil acest lucru? Într-o epocă în care internetul a devenit o parte integrantă a vieții tale, întâlnirile online vor fi cu siguranță o realitate pentru tine. Cum funcționează întâlnirile online? Cum vă cunoașteți dacă nu aveți internet acasă?  Unde îți poți întâlni noua iubire? Citește mai departe pentru a afla!

Dating mituri

Dacă faceți parte din grupul de persoane care nu pot și nu vor să se întâlnească, deși caută în mod constant dragostea, și care alternează între sentimente de disperare totală, resemnare sau, dimpotrivă, o mare determinare de a găsi în sfârșit un partener, atunci poate că știm care este problema. Poate că ești unul dintre cei care au o concepție greșită sau o concepție greșită despre întâlniri și, prin urmare, nu dai deloc șansa iubirii tale să se formeze.

Cum să-i impresionezi pe băieți?

Vrei să întâlnești un tip care îți place și nu știi cum să faci asta? Noi vă vom ajuta!

* Site-urile de dating nu sunt spații pentru oameni disperați

Obișnuiam să credem că site-urile de întâlniri sunt depozite pentru cei disperați. Cum e acum? Chiar și acum, primesc uneori părerea: "Pe un site de întâlniri? Niciodată!" Ca și cum cineva este inferior dacă vrea să se întâlnească prin intermediul unui site de întâlniri.

Ce urăsc femeile la bărbați?

Știm deja ce îi deranjează pe bărbați la soțiile lor. Dar cum este invers? Ce ar trebui să evite bărbații pentru a trăi cu partenera lor într-o relație fericită? Să aruncăm o privire asupra celor mai frecvente greșeli și trăsături masculine cu care femeile se împacă greu.

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune