Tipuri de bărbați pe care femeile îi evită

Tipuri de bărbați pe care femeile îi evită

Fiecare femeie a avut o anumită experiență de viață în ceea ce privește relațiile cu partenerul și, dacă aceasta este o experiență negativă, puteți fi siguri că va fi mai atentă atunci când își va căuta un nou partener. Unii parteneri sunt antipatici încă de la început, alții dezvoltăm o atitudine negativă față de ei doar după ce îi cunoaștem mai bine. Cu toate acestea, dacă nu doriți să treceți printr-o altă despărțire sau divorț, este mai bine să căutați un bărbat care nu se potrivește cu tipul de bărbat cu care tocmai ați încheiat relația.

Ce tipuri de bărbați evită cel mai des femeile?

Pesimistul

Un caz asemănător apare în situația în care ai privilegiul de a trăi cu un om care este un veșnic pesimist, vede totul în negru, nimic nu-l face fericit, critică totul și pe toată lumea și este constant negativist. Viața cu un astfel de "bau-bau" nu este nici veselă, nici plăcută. Prin urmare, o femeie, marcată de o astfel de relație, va căuta un bărbat care este mai degrabă optimist și zâmbitor.

Scrooge

Deși este bine dacă partenerul dvs. poate păstra un capac frumos pe banii pe care i-ați economisit, prea mult este prea mult. Dacă nu poți cumpăra nimic din ceea ce tu sau copiii tăi vă doriți, dacă ți se alocă o sumă de bani pe care ai voie să o cheltuiești și, practic, aștepți ca persoana iubită să elibereze o parte din acei bănuți din bugetul familiei, crede-mă, o astfel de viață nu valorează nimic. Așa cum se spune, vor fi bani, noi nu vom avea. Banii sunt pentru a fi savurați. Nu spunem că este bine să cheltuim inutil pe prostii, dar toată lumea trebuie să se bucure din când în când cu câte un lucru mărunt, un cadou sau o experiență frumoasă.

Gelos

Poate că fiecăruia îi sare inima când află că partenerul său este gelos pe ea din când în când. Astfel, ai dovada că ține cu adevărat la tine, că te iubește și că îi este teamă să nu te piardă. Gelozia ocazională este considerată o expresie sănătoasă a iubirii. Cu toate acestea, ce să faci cu un bărbat care este morbid de gelos, îți reproșează atunci când doar te uiți în jur pentru un alt bărbat, schimbi câteva cuvinte cu colegul tău de clasă, prietenul sau colegul de muncă? Practic, ești prizoniera lui, nu ai voie să bei cafea cu nimeni, te agasează constant cu întrebări despre cine ți-a trimis mesaj, cine te-a sunat, cui îi trimiți acel mesaj sau e-mail, unde te duci, când vii, cu cine ai fost, cine te-a însoțit până acasă, etc. Nu e mai bine să trăiești cu cineva care are încredere în tine și care nu-ți va face scene de gelozie ori de câte ori crede că ești infidelă?

Bărbat divorțat în repetate rânduri

Știm cu toții că nu orice relație trebuie să funcționeze. Dragostea nu funcționează întotdeauna așa cum ți-ai imaginat. În zilele noastre, un divorț este aproape norma, cu un divorț la fiecare două căsătorii. Dar ce părere ai despre o persoană care a divorțat de trei ori și care vrea să se căsătorească a patra oară? Nu vede relațiile parteneriale ca pe un nou sport sau ca pe o distracție? Vrei să fii una dintre cele cu care se căsătorește solemn în fața tuturor, cea cu care petrece câteva luni sau ani buni în cercul familial și cea cu care ajunge apoi la tribunalul de divorț? Mulțumesc, nu vreau!

Alcoolicul

Dacă ai trăit o vreme cu un bărbat care cădea în alcoolism, își rezolva toate problemele și grijile cu o sticlă de bere sau de rom în mână, umbla tot timpul prin baruri și nu-l vedeai niciodată decât în stare de ebrietate, cu siguranță că acum vei căuta un bărbat care fie nu bea deloc alcool, fie bea doar în rare ocazii. Nici măcar un viitor planificat împreună nu va schimba un alcoolic, darămite o familie și copii împreună.

Frumușelul

Chiar și traiul cu un bărbat care este perfect la prima vedere nu este atrăgător pentru o femeie. Dacă întâlnești un bărbat arătos, un bărbat cu un corp perfect îngrijit, bronzat, numai mușchi, trăsături tipic masculine, un exterior perfect îngrijit, păr alb și un zâmbet irezistibil, nu-ți va scăpa din atenție. Dar, sincer, doamnelor, care dintre voi ar vrea să aibă un astfel de bărbat acasă? Dacă îți atrage atenția, cu siguranță va atrage atenția tuturor celorlalte femei. Și cât timp poate rezista un astfel de bărbat la capcanele unor frumuseți la fel de perfecte? Poate un astfel de bărbat să-ți fie credincios o viață întreagă?

Un afemeiat

Oarecum legat de cele de mai sus este faptul că unii bărbați nu pot fi fideli partenerelor lor. Deci, dacă bănuiți că partenerul dvs. are în mod repetat pe cineva, corespondează în secret, sună sau se vede cu cineva, ar fi bine să vă țineți mâinile departe de un astfel de partener. Dacă el sau ea se comportă astfel la începutul relației voastre, nu are rost să vă implicați sau să vă căsătoriți cu el sau ea. Dacă el nu te poate aprecia pentru ceea ce ești, atunci nu mai este nimic de discutat. Mai bine o inimă frântă la începutul unei relații decât după ani de căsnicie.

Tipul arogant

În cele din urmă, trebuie să menționăm despre bărbații care sunt aroganți față de partenera lor și față de cei din jur. Bărbații cu un ego uriaș se comportă adesea foarte condescendent, au tendința de a fi nepoliticoși, îi lasă pe ceilalți să știe că sunt mai mult decât sunt. Ei nu pot da socoteală nimănui în afară de ei înșiși. Viața cu un astfel de "pretențios" cu siguranță nu atrage pe nimeni.

Nu intra în același râu de două ori

Alegerea partenerului potrivit nu este ușoară în zilele noastre. Cu toate acestea, încercați să căutați un alt tip de partener decât cel cu care tocmai ați ajuns. Și poate că, doar prin faptul că nu vei mai intra din nou în același râu, vei întâlni o persoană care se va potrivi bine cu tine și cu care vei trăi tot restul vieții tale.


Articole similare

*Cum să impresionezi bărbații

Nu toate femeile au aceeași capacitate de a impresiona bărbații și de a le câștiga favorurile. Unele femei sunt capabile să agațe bărbați instantaneu, altele au mari probleme cu întâlnirile. De ce? Poate pentru că nu cunosc tehnica corectă de "împachetare". Aruncați o privire la sfaturile noastre și întâlnirile vor fi mult mai ușoare pentru dumneavoastră.

Cum de a crea un profil atractiv pe un site de dating?

Te-ai decis să încerci întâlnirile online? Apoi, va trebui să decideți ce site de întâlniri să alegeți din catalogul de site-uri de întâlniri cehe și străine, ce site de întâlniri este potrivit pentru dumneavoastră, dacă sunteți dispus să plătiți sau nu pentru a deveni membru al acestui site de întâlniri și, nu în ultimul rând, cum să vă înregistrați pe un site de întâlniri online și cum să creați un profil atractiv. Alegerea unui site de dating și crearea unui profil captivant este cel mai important lucru pentru experiența ta de dating!

* Site-urile de dating nu sunt spații pentru oameni disperați

Obișnuiam să credem că site-urile de întâlniri sunt depozite pentru cei disperați. Cum e acum? Chiar și acum, primesc uneori părerea: "Pe un site de întâlniri? Niciodată!" Ca și cum cineva este inferior dacă vrea să se întâlnească prin intermediul unui site de întâlniri.

Spargeți gheața, faceți cunoștință!

Ți se întâmplă des să întâlnești pe stradă o persoană care îți place și nu ai curajul să o abordezi? Ați fost vreodată în situația în care stați de vorbă cu prietenii la o masă de restaurant sau la un bar și apare lângă dumneavoastră persoana pe care v-o imaginați ca viitor partener? Îți place nu doar felul în care arată, ci și felul în care se comportă? Simțiți că între voi s-au aprins scântei sau că ar putea fi dragoste la prima vedere?

Cum să agăți o domnișoară?

Îți place o fată și nu știi cum să o agăți? Nu-i așa că nu-ți place să faci curte? Ți se întâmplă adesea ca înainte de a te putea mișca, fata aleasă de tine să ajungă în brațele altcuiva? Atunci ați ajuns la locul potrivit. Consultați sfaturile noastre care ar trebui să vă învețe cum să agățați orice fată rapid și ușor.

Ce fel de bărbați caută femeile? Pretențioși sau băieți de treabă?

Cum e cu femeile? Ce tip de bărbați le atrag cel mai mult? Sunt femeile mai predispuse să se întâlnească cu un "băiat rău" sau cu un tip care le-ar aduce albastru din cer? În anii adolescenței, fiecare femeie caută cu siguranță un bărbat de care să nu-i fie "rușine" în fața prietenelor ei. De cele mai multe ori, este vorba de un bărbat care este frumos, un bărbat care are grijă de aspectul său, dar și de un corp sexy și lucrat, un bărbat care se prezintă ca un dur. Tipii duri au mai multe șanse cu femeile tinere decât bărbații drăguți și simpatici.

     

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune