Tipuri de bărbați pe care femeile îi evită

Tipuri de bărbați pe care femeile îi evită

Fiecare femeie a avut o anumită experiență de viață în ceea ce privește relațiile cu partenerul și, dacă aceasta este o experiență negativă, puteți fi siguri că va fi mai atentă atunci când își va căuta un nou partener. Unii parteneri sunt antipatici încă de la început, alții dezvoltăm o atitudine negativă față de ei doar după ce îi cunoaștem mai bine. Cu toate acestea, dacă nu doriți să treceți printr-o altă despărțire sau divorț, este mai bine să căutați un bărbat care nu se potrivește cu tipul de bărbat cu care tocmai ați încheiat relația.

Ce tipuri de bărbați evită cel mai des femeile?

Pesimistul

Un caz asemănător apare în situația în care ai privilegiul de a trăi cu un om care este un veșnic pesimist, vede totul în negru, nimic nu-l face fericit, critică totul și pe toată lumea și este constant negativist. Viața cu un astfel de "bau-bau" nu este nici veselă, nici plăcută. Prin urmare, o femeie, marcată de o astfel de relație, va căuta un bărbat care este mai degrabă optimist și zâmbitor.

Scrooge

Deși este bine dacă partenerul dvs. poate păstra un capac frumos pe banii pe care i-ați economisit, prea mult este prea mult. Dacă nu poți cumpăra nimic din ceea ce tu sau copiii tăi vă doriți, dacă ți se alocă o sumă de bani pe care ai voie să o cheltuiești și, practic, aștepți ca persoana iubită să elibereze o parte din acei bănuți din bugetul familiei, crede-mă, o astfel de viață nu valorează nimic. Așa cum se spune, vor fi bani, noi nu vom avea. Banii sunt pentru a fi savurați. Nu spunem că este bine să cheltuim inutil pe prostii, dar toată lumea trebuie să se bucure din când în când cu câte un lucru mărunt, un cadou sau o experiență frumoasă.

Gelos

Poate că fiecăruia îi sare inima când află că partenerul său este gelos pe ea din când în când. Astfel, ai dovada că ține cu adevărat la tine, că te iubește și că îi este teamă să nu te piardă. Gelozia ocazională este considerată o expresie sănătoasă a iubirii. Cu toate acestea, ce să faci cu un bărbat care este morbid de gelos, îți reproșează atunci când doar te uiți în jur pentru un alt bărbat, schimbi câteva cuvinte cu colegul tău de clasă, prietenul sau colegul de muncă? Practic, ești prizoniera lui, nu ai voie să bei cafea cu nimeni, te agasează constant cu întrebări despre cine ți-a trimis mesaj, cine te-a sunat, cui îi trimiți acel mesaj sau e-mail, unde te duci, când vii, cu cine ai fost, cine te-a însoțit până acasă, etc. Nu e mai bine să trăiești cu cineva care are încredere în tine și care nu-ți va face scene de gelozie ori de câte ori crede că ești infidelă?

Bărbat divorțat în repetate rânduri

Știm cu toții că nu orice relație trebuie să funcționeze. Dragostea nu funcționează întotdeauna așa cum ți-ai imaginat. În zilele noastre, un divorț este aproape norma, cu un divorț la fiecare două căsătorii. Dar ce părere ai despre o persoană care a divorțat de trei ori și care vrea să se căsătorească a patra oară? Nu vede relațiile parteneriale ca pe un nou sport sau ca pe o distracție? Vrei să fii una dintre cele cu care se căsătorește solemn în fața tuturor, cea cu care petrece câteva luni sau ani buni în cercul familial și cea cu care ajunge apoi la tribunalul de divorț? Mulțumesc, nu vreau!

Alcoolicul

Dacă ai trăit o vreme cu un bărbat care cădea în alcoolism, își rezolva toate problemele și grijile cu o sticlă de bere sau de rom în mână, umbla tot timpul prin baruri și nu-l vedeai niciodată decât în stare de ebrietate, cu siguranță că acum vei căuta un bărbat care fie nu bea deloc alcool, fie bea doar în rare ocazii. Nici măcar un viitor planificat împreună nu va schimba un alcoolic, darămite o familie și copii împreună.

Frumușelul

Chiar și traiul cu un bărbat care este perfect la prima vedere nu este atrăgător pentru o femeie. Dacă întâlnești un bărbat arătos, un bărbat cu un corp perfect îngrijit, bronzat, numai mușchi, trăsături tipic masculine, un exterior perfect îngrijit, păr alb și un zâmbet irezistibil, nu-ți va scăpa din atenție. Dar, sincer, doamnelor, care dintre voi ar vrea să aibă un astfel de bărbat acasă? Dacă îți atrage atenția, cu siguranță va atrage atenția tuturor celorlalte femei. Și cât timp poate rezista un astfel de bărbat la capcanele unor frumuseți la fel de perfecte? Poate un astfel de bărbat să-ți fie credincios o viață întreagă?

Un afemeiat

Oarecum legat de cele de mai sus este faptul că unii bărbați nu pot fi fideli partenerelor lor. Deci, dacă bănuiți că partenerul dvs. are în mod repetat pe cineva, corespondează în secret, sună sau se vede cu cineva, ar fi bine să vă țineți mâinile departe de un astfel de partener. Dacă el sau ea se comportă astfel la începutul relației voastre, nu are rost să vă implicați sau să vă căsătoriți cu el sau ea. Dacă el nu te poate aprecia pentru ceea ce ești, atunci nu mai este nimic de discutat. Mai bine o inimă frântă la începutul unei relații decât după ani de căsnicie.

Tipul arogant

În cele din urmă, trebuie să menționăm despre bărbații care sunt aroganți față de partenera lor și față de cei din jur. Bărbații cu un ego uriaș se comportă adesea foarte condescendent, au tendința de a fi nepoliticoși, îi lasă pe ceilalți să știe că sunt mai mult decât sunt. Ei nu pot da socoteală nimănui în afară de ei înșiși. Viața cu un astfel de "pretențios" cu siguranță nu atrage pe nimeni.

Nu intra în același râu de două ori

Alegerea partenerului potrivit nu este ușoară în zilele noastre. Cu toate acestea, încercați să căutați un alt tip de partener decât cel cu care tocmai ați ajuns. Și poate că, doar prin faptul că nu vei mai intra din nou în același râu, vei întâlni o persoană care se va potrivi bine cu tine și cu care vei trăi tot restul vieții tale.


Articole similare

Ce vă oprește să vă cunoașteți mai bine?

Îți dorești să întâlnești partenerul visurilor tale? Vrei să experimentezi tu însuți ceea ce trăiesc prietenii tăi îndrăgostiți? Vrei să ai pe cineva alături de tine cu care să te plimbi în parc, să mergi la cinema, să bei un pahar de vin sau să vorbești cu el când te simți singur? Chiar dacă nu te gândești decât la un singur lucru în acest moment, și anume să-ți întâlnești iubirea destinată, știi că ceva te împiedică să faci acest lucru. Ce anume? Haideți să încercăm să analizăm împreună această întrebare și să aflăm care este principala problemă!

Ne bazăm pe soartă pentru a găsi un partener

Cei mai mulți dintre noi nu ne pricepem prea bine la alegerea unui partener. De aceea ne place să ne bazăm pe șansă. Este frumos, confortabil și ușor. Iar atunci când nu merge, putem pur și simplu să ne scuzăm pentru soartă. Noi nu avem prea mult de-a face cu asta. Doar că soarta nu ne-a fost favorabilă, nu am avut noroc și nu a mers. Mulți oameni caută mereu o rețetă unică pentru a întâlni partenerul perfect.

Nu tratați întâlnirile ca pe niște cumpărături într-un e-shop!

Întâlnirile pe internet devin una dintre cele mai comune modalități de întâlnire în zilele noastre. De fapt, este mult mai confortabil să vă așezați seara la internet și să faceți cunoștință în confortul casei decât să vă petreceți serile căutând persoana potrivită în cadrul companiei. Întâlnirile online le oferă utilizatorilor de întâlniri pe internet posibilitatea de a cunoaște persoane pe care cel mai probabil nu le-ar întâlni în viața de zi cu zi. Așa că profitați de acest lucru și găsiți în sfârșit partenerul visurilor dumneavoastră.

Cele mai frecvente greșeli de dating

Încă nu găsești partenerul potrivit?  Chiar dacă ai o mulțime de oameni interesați de întâlniri și ieșiți destul de des în oraș, te lupți constant cu o mare problemă. Ce este? De obicei, nu primești vești de la partenerul tău după prima sau a doua întâlnire. Dar de ce?  S-ar putea ca, fără să știți, să faceți ceva greșit, iar acest lucru îl poate descuraja pe viitorul partener să se întâlnească din nou cu dvs. Așa că haideți să vedem împreună care sunt greșelile pe care oamenii le fac cel mai des la întâlniri și să vedem dacă nu cumva te regăsești și tu în ele.

Unde faci greșeli atunci când te întâlnești?

Te-ai săturat de viața ta de burlac? Îți dorești să iubești? Vrei să te bucuri de compania unei persoane care te va iubi necondiționat, pe care te poți baza și alături de care vei trăi momente frumoase? Atunci este timpul să începeți să căutați persoana potrivită! Ce greșeli de dating faci cel mai des atunci când îți cauți un partener? De ce vă confruntați în mod repetat cu eșecul? De ce bărbații nu te bagă prea mult în seamă singuri, nu te invită în oraș, nu te sună după prima întâlnire sau pur și simplu îți spun că nu vor să se angajeze încă? Probabil că faci ceva pentru a descuraja partenerii înainte ca aceștia să aibă ocazia să te cunoască!

Spargeți gheața, faceți cunoștință!

Ți se întâmplă des să întâlnești pe stradă o persoană care îți place și nu ai curajul să o abordezi? Ați fost vreodată în situația în care stați de vorbă cu prietenii la o masă de restaurant sau la un bar și apare lângă dumneavoastră persoana pe care v-o imaginați ca viitor partener? Îți place nu doar felul în care arată, ci și felul în care se comportă? Simțiți că între voi s-au aprins scântei sau că ar putea fi dragoste la prima vedere?

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune