Spargeți gheața, faceți cunoștință!

Spargeți gheața, faceți cunoștință!

Ți se întâmplă des să întâlnești pe stradă o persoană care îți place și nu ai curajul să o abordezi? Ați fost vreodată în situația în care stați de vorbă cu prietenii la o masă de restaurant sau la un bar și apare lângă dumneavoastră persoana pe care v-o imaginați ca viitor partener? Îți place nu doar felul în care arată, ci și felul în care se comportă? Simțiți că între voi s-au aprins scântei sau că ar putea fi dragoste la prima vedere?

Hai să vorbim, poate tocmai ai întâlnit partenerul visurilor tale!

Dar în loc să te îndrepți spre persoana cu mândrie și spirit, stai, te holbezi și nu faci nimic. Mintea ta este plină de gânduri, întrebându-te cum să abordezi persoana, despre ce să vorbești, dacă va fi incomod....... Și atunci se întâmplă ceea ce se întâmplă întotdeauna! Ușa se trântește și cel sau cea la care ai vrut atât de mult să ajungi nu mai este acolo! De cele mai multe ori, în acest fel se irosește orice oportunitate de care ar fi meritat să profiți.

Nu ai suficient curaj să abordezi pe cineva care îți place? De ce, dar? Credeți că aveți prea puțină motivație pentru a aborda persoana și a începe o conversație ocazională? Sau poate nu ai încredere în tine și ți-e teamă că persoana respectivă te va respinge? Nu vă fie teamă, trebuie să încercați totul. Dacă nu spargeți gheața, altcineva o va face, iar voi veți rămâne singuri.
Nu vă puteți întâlni față în față? Întâlnire online!

Ți se pare că a începe o relație este de fapt mult mai greu decât a scrie câteva rânduri pe laptop sau calculator? Ei bine, suntem de acord cu dumneavoastră. Să comunici cu un străin față în față este mult mai greu și necesită mai mult curaj decât să comunici pe internet. Cu toate acestea, dacă îți dorești să placi pe cineva și nu îndrăznești să abordezi încă pe cineva, încearcă întâlnirile online pe internet.

Deci, de unde să începi și cum să spargi gheața?

Așezați-vă în fața calculatorului, alegeți-l pe cel care vă interesează cel mai mult din catalogul de site-uri de întâlniri, înscrieți-vă, completați câteva informații despre dumneavoastră și începeți să căutați. Să cunoști pe cineva pe un site de întâlniri poate fi mult mai ușor de început și poate avea același efect ca și cum ai întâlni pe cineva într-o cafenea, bar, restaurant, parc sau discotecă. Este doar o chestiune de a alege persoana care vă place cel mai mult, pe baza profilului și a fotografiei pe care ați introdus-o, iar apoi depinde de voi doi să decideți cum doriți să gestionați relația. Este posibil ca pentru o perioadă lungă de timp să faceți schimb de mesaje prin intermediul unui site de întâlniri online, mai târziu să începeți să vă trimiteți mesaje sau să vă sunați unul pe celălalt și, dacă simțiți că ați găsit în sfârșit persoana potrivită, mai devreme sau mai târziu vă veți întâlni.

Chiar și în cazul întâlnirilor online, nu veți evita contactul inițial și va trebui să începeți să comunicați. Este timpul să scăpați de teama că nu veți face o impresie bună celuilalt, că veți strica ceva, că nu vă veți îmbrăca suficient de frumos, că nu vă veți plăcea unul pe celălalt, că nu veți ști ce să spuneți, etc.

Fiți naturali!

Este simplu, nu căutați nicio știință în întâlniri. Puneți întrebări simple, vorbiți despre dvs., comentați diferite situații, așa cum ați făcut până acum prin întâlniri și prin telefon. Încercați să păstrați o conversație plăcută. Dacă cealaltă persoană este interesată, te va sprijini și ce este mai rău a trecut. Nu vă fie teamă și nu vă faceți prea multe griji. Naturalețea va face cea mai bună impresie asupra celeilalte persoane!

Spargeți gheața, cunoașteți-vă reciproc

Dating nu este știința rachetă!

Atunci când vei depăși această teamă a ta, vei descoperi că întâlnirile pot fi de fapt amuzante și că nu riști absolut nimic dacă stabilești primul contact. În cazul în care nu merge, de fapt nu ați pierdut nimic. Ai numai de câștigat dacă te întâlnești cu cineva cu care te-ai înțeles până acum!

Vă urăm mult succes la întâlniri și să nu mai fiți singuri, ci un cuplu îndrăgostit!


Articole similare

Dating mituri

Dacă faceți parte din grupul de persoane care nu pot și nu vor să se întâlnească, deși caută în mod constant dragostea, și care alternează între sentimente de disperare totală, resemnare sau, dimpotrivă, o mare determinare de a găsi în sfârșit un partener, atunci poate că știm care este problema. Poate că ești unul dintre cei care au o concepție greșită sau o concepție greșită despre întâlniri și, prin urmare, nu dai deloc șansa iubirii tale să se formeze.

Cum să-i impresionezi pe băieți?

Vrei să întâlnești un tip care îți place și nu știi cum să faci asta? Noi vă vom ajuta!

Nu tratați întâlnirile ca pe niște cumpărături într-un e-shop!

Întâlnirile pe internet devin una dintre cele mai comune modalități de întâlnire în zilele noastre. De fapt, este mult mai confortabil să vă așezați seara la internet și să faceți cunoștință în confortul casei decât să vă petreceți serile căutând persoana potrivită în cadrul companiei. Întâlnirile online le oferă utilizatorilor de întâlniri pe internet posibilitatea de a cunoaște persoane pe care cel mai probabil nu le-ar întâlni în viața de zi cu zi. Așa că profitați de acest lucru și găsiți în sfârșit partenerul visurilor dumneavoastră.

Cum de a crea un profil atractiv pe un site de dating?

Te-ai decis să încerci întâlnirile online? Apoi, va trebui să decideți ce site de întâlniri să alegeți din catalogul de site-uri de întâlniri cehe și străine, ce site de întâlniri este potrivit pentru dumneavoastră, dacă sunteți dispus să plătiți sau nu pentru a deveni membru al acestui site de întâlniri și, nu în ultimul rând, cum să vă înregistrați pe un site de întâlniri online și cum să creați un profil atractiv. Alegerea unui site de dating și crearea unui profil captivant este cel mai important lucru pentru experiența ta de dating!

Ești încă singur? Ce faci greșit?

Ai rămas prea mult timp fără un partener, deși toți cei din jurul tău și-au găsit deja pe cineva pentru toată viața? Ți se întâmplă tot mai des în ultima vreme să primești invitații la toate nunțile prietenelor tale, să ieși la cafea cu prietenele tale care așteaptă sau au deja un copil și tu tot nu ai nimic? Devii disperat din cauza asta?  Atunci este timpul să faceți ceva în acest sens.

Dating sfaturi și trucuri pentru toată lumea

Pentru unii oameni, întâlnirile nu reprezintă nicio problemă, pentru alții pot fi o mare problemă. Dacă ești unul dintre cei care sunt timizi în privința întâlnirilor și nu știu cum să înceapă, trebuie să te pregătești măcar puțin. Vom încerca să facem această situație dificilă cât mai ușoară pentru dumneavoastră. Încearcă să urmezi sfaturile și trucurile noastre, poate că norocul îți va surâde și îți vei întâlni în curând iubirea ta sortită!

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune