Unde să mergi la o primă întâlnire?

Unde să mergi la o primă întâlnire?

Te gândești unde să mergi la prima ta întâlnire? Ce loc sa alegi ca sa nu fie plictisitor de obisnuit, dar si ca sa nu-ti sperii partenerul cu prea multa extravaganta? Vă aducem sfaturi pentru o primă întâlnire „ușoară” care vă va surprinde prin simplitatea și originalitatea în același timp. Până la întâlnire!

Mergeți în parc

Dacă vremea vă permite măcar puțin, mergeți în parc la prima întâlnire. Este simplu, plăcut și neobișnuit în același timp. Bucurați-vă de aer curat împreună! Dacă vrei să-ți surprinzi partenerul, ia cu tine o eșarfă sau o pălărie în plus în sezonul mai rece. Dacă iei niște cafea sau ceai într-un termos mic, vei primi cu siguranță puncte plus în plus. Domnii își vor arăta bunătatea și doamnele vor arăta de fapt același lucru - că se gândesc la omologul lor. Joacă frisbee, ia-ți câinele dacă ai unul, fă un picnic, mergi la cel mai bătrân copac local, construiește un om de zăpadă sau stai pe o bancă și discută. Există un număr surprinzător de lucruri de făcut în parc. Angajați-vă imaginația și bucurați-vă la maximum de prima întâlnire împreună.

Vizitați Grădina Zoologică

În copilărie, trebuie să fi iubit grădina zoologică. Și dacă nu ați fost niciodată la unul, vă puteți gândi la o modalitate mai bună de a începe? Caută animalul tău preferat, uită-te la cei pe care îi eviți în mod normal în natură. Sau cumpărați o înghețată la un stand local și urmăriți girafele. Lasă-ți entuziasmul copilăresc să se lase dus de cap și pur și simplu „veghează-te la animale”. Nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu conversația la grădina zoologică. Temele vor apărea în mod natural din toate lucrurile interesante pe care le vezi în jurul tău. Cu siguranță vei fi mai relaxat la a doua întâlnire, iar o astfel de grădină zoologică poate fi de mare ajutor în a începe o conversație împreună.

Utilizați un reper local

Fiecare oraș și sat are un punct semnificativ de care este atașată istoria sau cel puțin are o poveste interesantă despre originea sa. Fie că este o clădire sau un copac, un loc sau doar un zvon, găsește un localnic și vizitează-l. Este uimitor cât de puțin vizităm centrele turistice din orașul natal, ați observat? Este foarte probabil ca niciunul dintre voi să nu fi vizitat vreodată această atracție locală. Dacă sunteți dintr-un oraș mic și cunoașteți locul din excursiile școlare, priviți-l cu ochi de adult. Sau mergi într-un oraș vecin.

Reunește-te la prânz

Lucrezi relativ aproape unul de celălalt? Perfect pentru întâlnirea la prânz! Mai ales dacă sunteți timid, veți aprecia să luați prânzul împreună în timpul pauzei de lucru din cauza puținului stres pe care îl puneți asupra dumneavoastră. Practic, nici măcar nu te poți îmbrăca complet, așa că nu trebuie să-ți faci griji cu privire la alegerea ținutei potrivite pentru o întâlnire. O întâlnire din timpul zilei este, în general, mai puțin asociată cu „Sunt la o întâlnire!”, care în sine poate deruta destul de timid. Și dacă se întâmplă să nu-ți placă partenerul, se oferă direct o scuză că trebuie să te întorci la birou. O primă întâlnire la prânz este plăcută pentru că elimină stresurile clasice ale necunoscutului. Dacă vă atrageți atenția, veți avea multe de spus despre „al doilea”.

Vizitați piețele

Piețele de fermieri câștigă în popularitate și una poate fi găsită aproape în fiecare colț. De acord să ne întâlnim chiar acolo. A avea o agendă în avans ajută la reducerea tensiunii și fricii de ceea ce vei face la întâlnire. Luați un coș sau o geantă de pânză cu dvs. și plimbați-vă și faceți cumpărături. Să vorbești în timp ce mergi este întotdeauna mult mai ușor decât să mergi. Vei scăpa de cea mai gravă nervozitate și, de asemenea, îți vei ține mâinile ocupate în timp ce alegi produse și vei căra geanta respectivă.


Articole similare

Ce să scriem în primele mesaje?

Te-ai decis să începi să faci întâlniri online, dar cumva nu știi cum să începi să comunici cu utilizatorii? Îți place un bărbat/femeie de pe un site de întâlniri, dar nu știi ce să scrii în primul tău mesaj către el/ea? Noi vă vom ajuta! 

Ești încă singur? Ce faci greșit?

Ai rămas prea mult timp fără un partener, deși toți cei din jurul tău și-au găsit deja pe cineva pentru toată viața? Ți se întâmplă tot mai des în ultima vreme să primești invitații la toate nunțile prietenelor tale, să ieși la cafea cu prietenele tale care așteaptă sau au deja un copil și tu tot nu ai nimic? Devii disperat din cauza asta?  Atunci este timpul să faceți ceva în acest sens.

* Site-urile de dating nu sunt spații pentru oameni disperați

Obișnuiam să credem că site-urile de întâlniri sunt depozite pentru cei disperați. Cum e acum? Chiar și acum, primesc uneori părerea: "Pe un site de întâlniri? Niciodată!" Ca și cum cineva este inferior dacă vrea să se întâlnească prin intermediul unui site de întâlniri.

Singurătatea cântărește greu

Poți deveni un singuratic din mai multe motive: din cauza experiențelor tale negative într-o relație, pentru că ghinionul te pândește mereu sau pentru că pur și simplu îți place să trăiești astfel. Unii oameni aleg să trăiască involuntar într-o gospodărie de o singură persoană, alții preferă singurătatea vieții de cuplu.

Cum să agăți o fată?

Într-o bună dimineață te trezești bine dispus, te duci la serviciu sau la școală și deodată vezi un cuplu. Vezi o fată frumoasă îmbrățișată de un băiat cu calități fizice similare cu ale tale. În acel moment îți dai seama că ești încă singur și te gândești: "Cum naiba e posibil ca tipul ăsta să aibă o așa bunăciune și eu să nu am nimic? Ce fac greșit?"

Cum să abordezi un bărbat

Chiar și astăzi, unele fete încă mai așteaptă un prinț chipeș pe un cal alb. Desigur, cu toții iubim basmul Cenușăreasa, în care prințul își caută aleasa. Dar credeți, doamnelor, că mai este așa și astăzi? Din păcate, nu. Vă rugăm să consultați calendarul. Trăim în secolul XXI. Este o perioadă de mari schimbări, nu doar în economie sau tehnologie, ci și în relația dintre bărbați și femei. Doamnelor, în ziua de azi, nimeni nu vă va potrivi un pantof decât dacă o cereți dumneavoastră. Nu pierdeți niciun moment și luați viitorul în propriile mâini.

 

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Întâlniri după oraș

Site-uri de întâlniri după regiune