Unde să mergi la o primă întâlnire?

Unde să mergi la o primă întâlnire?

Te gândești unde să mergi la prima ta întâlnire? Ce loc sa alegi ca sa nu fie plictisitor de obisnuit, dar si ca sa nu-ti sperii partenerul cu prea multa extravaganta? Vă aducem sfaturi pentru o primă întâlnire „ușoară” care vă va surprinde prin simplitatea și originalitatea în același timp. Până la întâlnire!

Mergeți în parc

Dacă vremea vă permite măcar puțin, mergeți în parc la prima întâlnire. Este simplu, plăcut și neobișnuit în același timp. Bucurați-vă de aer curat împreună! Dacă vrei să-ți surprinzi partenerul, ia cu tine o eșarfă sau o pălărie în plus în sezonul mai rece. Dacă iei niște cafea sau ceai într-un termos mic, vei primi cu siguranță puncte plus în plus. Domnii își vor arăta bunătatea și doamnele vor arăta de fapt același lucru - că se gândesc la omologul lor. Joacă frisbee, ia-ți câinele dacă ai unul, fă un picnic, mergi la cel mai bătrân copac local, construiește un om de zăpadă sau stai pe o bancă și discută. Există un număr surprinzător de lucruri de făcut în parc. Angajați-vă imaginația și bucurați-vă la maximum de prima întâlnire împreună.

Vizitați Grădina Zoologică

În copilărie, trebuie să fi iubit grădina zoologică. Și dacă nu ați fost niciodată la unul, vă puteți gândi la o modalitate mai bună de a începe? Caută animalul tău preferat, uită-te la cei pe care îi eviți în mod normal în natură. Sau cumpărați o înghețată la un stand local și urmăriți girafele. Lasă-ți entuziasmul copilăresc să se lase dus de cap și pur și simplu „veghează-te la animale”. Nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu conversația la grădina zoologică. Temele vor apărea în mod natural din toate lucrurile interesante pe care le vezi în jurul tău. Cu siguranță vei fi mai relaxat la a doua întâlnire, iar o astfel de grădină zoologică poate fi de mare ajutor în a începe o conversație împreună.

Utilizați un reper local

Fiecare oraș și sat are un punct semnificativ de care este atașată istoria sau cel puțin are o poveste interesantă despre originea sa. Fie că este o clădire sau un copac, un loc sau doar un zvon, găsește un localnic și vizitează-l. Este uimitor cât de puțin vizităm centrele turistice din orașul natal, ați observat? Este foarte probabil ca niciunul dintre voi să nu fi vizitat vreodată această atracție locală. Dacă sunteți dintr-un oraș mic și cunoașteți locul din excursiile școlare, priviți-l cu ochi de adult. Sau mergi într-un oraș vecin.

Reunește-te la prânz

Lucrezi relativ aproape unul de celălalt? Perfect pentru întâlnirea la prânz! Mai ales dacă sunteți timid, veți aprecia să luați prânzul împreună în timpul pauzei de lucru din cauza puținului stres pe care îl puneți asupra dumneavoastră. Practic, nici măcar nu te poți îmbrăca complet, așa că nu trebuie să-ți faci griji cu privire la alegerea ținutei potrivite pentru o întâlnire. O întâlnire din timpul zilei este, în general, mai puțin asociată cu „Sunt la o întâlnire!”, care în sine poate deruta destul de timid. Și dacă se întâmplă să nu-ți placă partenerul, se oferă direct o scuză că trebuie să te întorci la birou. O primă întâlnire la prânz este plăcută pentru că elimină stresurile clasice ale necunoscutului. Dacă vă atrageți atenția, veți avea multe de spus despre „al doilea”.

Vizitați piețele

Piețele de fermieri câștigă în popularitate și una poate fi găsită aproape în fiecare colț. De acord să ne întâlnim chiar acolo. A avea o agendă în avans ajută la reducerea tensiunii și fricii de ceea ce vei face la întâlnire. Luați un coș sau o geantă de pânză cu dvs. și plimbați-vă și faceți cumpărături. Să vorbești în timp ce mergi este întotdeauna mult mai ușor decât să mergi. Vei scăpa de cea mai gravă nervozitate și, de asemenea, îți vei ține mâinile ocupate în timp ce alegi produse și vei căra geanta respectivă.


Articole similare

Cum să vă întâlniți cu succes prin intermediul unui site de dating online?

În primul rând, trebuie menționat faptul că întâlnirile online nu sunt ceva de care să ne fie rușine. La fel cum este destul de obișnuit ca oamenii să se întâlnească în baruri, la locul de muncă, la sport sau pe stradă, este destul de obișnuit ca oamenii să se întâlnească și prin intermediul site-urilor de întâlniri online. Totuși, trebuie să știi cum să o faci!

Speed dating

În trecut, existau practic doar două modalități principale de a face cunoștință. Prima a fost întâlnirea clasică față în față, în care doi oameni se întâlneau la întâmplare undeva, se cunoșteau și, dacă se înțelegeau, ieșeau la o întâlnire. A doua opțiune, care a fost utilizată destul de des, a fost plasarea unui anunț într-o revistă de publicitate selectată. În zilele noastre, însă, întâlnirile au atins un nivel complet diferit. Oamenii au început să se întâlnească mult mai ușor, fie pe site-urile de întâlniri online de pe internet, fie prin speed dating. Dacă vrei să afli ce este speed dating, cum funcționează speed dating, de ce ar trebui să alegi această variantă de dating, ce te poate descuraja din acest mod de a te întâlni și multe altele pe această temă, citește mai departe!

 

Semn: Caut un bărbat pentru toată viața!

Ești într-o situație în care nu ai un partener de viață stabil și cauți pe cineva cu care să petreci câțiva ani frumoși? Atunci ați ajuns la locul potrivit.  Vă vom sfătui unde să vă găsiți partenerul de vis!

Posibilități de cunoaștere

Există multe modalități de a face cunoștință. Îți poți întâlni partenerul de vis în cadrul unei întâlniri față în față, pe internet folosind un site de întâlniri online, prin publicarea unui anunț tradițional într-un ziar sau chiar prin speed dating. Cu toate acestea, întrebarea este care dintre aceste opțiuni este cea mai potrivită pentru dumneavoastră și pe care doriți să o utilizați.  Care sunt avantajele și dezavantajele fiecărei opțiuni de dating, vă întrebați? Citește cu atenție pentru a afla!

Cum de a crea un profil atractiv pe un site de dating?

Te-ai decis să încerci întâlnirile online? Apoi, va trebui să decideți ce site de întâlniri să alegeți din catalogul de site-uri de întâlniri cehe și străine, ce site de întâlniri este potrivit pentru dumneavoastră, dacă sunteți dispus să plătiți sau nu pentru a deveni membru al acestui site de întâlniri și, nu în ultimul rând, cum să vă înregistrați pe un site de întâlniri online și cum să creați un profil atractiv. Alegerea unui site de dating și crearea unui profil captivant este cel mai important lucru pentru experiența ta de dating!

Singurătatea cântărește greu

Poți deveni un singuratic din mai multe motive: din cauza experiențelor tale negative într-o relație, pentru că ghinionul te pândește mereu sau pentru că pur și simplu îți place să trăiești astfel. Unii oameni aleg să trăiască involuntar într-o gospodărie de o singură persoană, alții preferă singurătatea vieții de cuplu.

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune