Unde să mergi la o primă întâlnire?

Unde să mergi la o primă întâlnire?

Te gândești unde să mergi la prima ta întâlnire? Ce loc sa alegi ca sa nu fie plictisitor de obisnuit, dar si ca sa nu-ti sperii partenerul cu prea multa extravaganta? Vă aducem sfaturi pentru o primă întâlnire „ușoară” care vă va surprinde prin simplitatea și originalitatea în același timp. Până la întâlnire!

Mergeți în parc

Dacă vremea vă permite măcar puțin, mergeți în parc la prima întâlnire. Este simplu, plăcut și neobișnuit în același timp. Bucurați-vă de aer curat împreună! Dacă vrei să-ți surprinzi partenerul, ia cu tine o eșarfă sau o pălărie în plus în sezonul mai rece. Dacă iei niște cafea sau ceai într-un termos mic, vei primi cu siguranță puncte plus în plus. Domnii își vor arăta bunătatea și doamnele vor arăta de fapt același lucru - că se gândesc la omologul lor. Joacă frisbee, ia-ți câinele dacă ai unul, fă un picnic, mergi la cel mai bătrân copac local, construiește un om de zăpadă sau stai pe o bancă și discută. Există un număr surprinzător de lucruri de făcut în parc. Angajați-vă imaginația și bucurați-vă la maximum de prima întâlnire împreună.

Vizitați Grădina Zoologică

În copilărie, trebuie să fi iubit grădina zoologică. Și dacă nu ați fost niciodată la unul, vă puteți gândi la o modalitate mai bună de a începe? Caută animalul tău preferat, uită-te la cei pe care îi eviți în mod normal în natură. Sau cumpărați o înghețată la un stand local și urmăriți girafele. Lasă-ți entuziasmul copilăresc să se lase dus de cap și pur și simplu „veghează-te la animale”. Nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu conversația la grădina zoologică. Temele vor apărea în mod natural din toate lucrurile interesante pe care le vezi în jurul tău. Cu siguranță vei fi mai relaxat la a doua întâlnire, iar o astfel de grădină zoologică poate fi de mare ajutor în a începe o conversație împreună.

Utilizați un reper local

Fiecare oraș și sat are un punct semnificativ de care este atașată istoria sau cel puțin are o poveste interesantă despre originea sa. Fie că este o clădire sau un copac, un loc sau doar un zvon, găsește un localnic și vizitează-l. Este uimitor cât de puțin vizităm centrele turistice din orașul natal, ați observat? Este foarte probabil ca niciunul dintre voi să nu fi vizitat vreodată această atracție locală. Dacă sunteți dintr-un oraș mic și cunoașteți locul din excursiile școlare, priviți-l cu ochi de adult. Sau mergi într-un oraș vecin.

Reunește-te la prânz

Lucrezi relativ aproape unul de celălalt? Perfect pentru întâlnirea la prânz! Mai ales dacă sunteți timid, veți aprecia să luați prânzul împreună în timpul pauzei de lucru din cauza puținului stres pe care îl puneți asupra dumneavoastră. Practic, nici măcar nu te poți îmbrăca complet, așa că nu trebuie să-ți faci griji cu privire la alegerea ținutei potrivite pentru o întâlnire. O întâlnire din timpul zilei este, în general, mai puțin asociată cu „Sunt la o întâlnire!”, care în sine poate deruta destul de timid. Și dacă se întâmplă să nu-ți placă partenerul, se oferă direct o scuză că trebuie să te întorci la birou. O primă întâlnire la prânz este plăcută pentru că elimină stresurile clasice ale necunoscutului. Dacă vă atrageți atenția, veți avea multe de spus despre „al doilea”.

Vizitați piețele

Piețele de fermieri câștigă în popularitate și una poate fi găsită aproape în fiecare colț. De acord să ne întâlnim chiar acolo. A avea o agendă în avans ajută la reducerea tensiunii și fricii de ceea ce vei face la întâlnire. Luați un coș sau o geantă de pânză cu dvs. și plimbați-vă și faceți cumpărături. Să vorbești în timp ce mergi este întotdeauna mult mai ușor decât să mergi. Vei scăpa de cea mai gravă nervozitate și, de asemenea, îți vei ține mâinile ocupate în timp ce alegi produse și vei căra geanta respectivă.


Articole similare

Dating sfaturi și trucuri pentru toată lumea

Pentru unii oameni, întâlnirile nu reprezintă nicio problemă, pentru alții pot fi o mare problemă. Dacă ești unul dintre cei care sunt timizi în privința întâlnirilor și nu știu cum să înceapă, trebuie să te pregătești măcar puțin. Vom încerca să facem această situație dificilă cât mai ușoară pentru dumneavoastră. Încearcă să urmezi sfaturile și trucurile noastre, poate că norocul îți va surâde și îți vei întâlni în curând iubirea ta sortită!

Dating mituri

Dacă faceți parte din grupul de persoane care nu pot și nu vor să se întâlnească, deși caută în mod constant dragostea, și care alternează între sentimente de disperare totală, resemnare sau, dimpotrivă, o mare determinare de a găsi în sfârșit un partener, atunci poate că știm care este problema. Poate că ești unul dintre cei care au o concepție greșită sau o concepție greșită despre întâlniri și, prin urmare, nu dai deloc șansa iubirii tale să se formeze.

Vreau să te cunosc! Ce ar trebui să fac?

În esență, îți spui ție însuți că ești o persoană fericită. Aveți o slujbă care vă place, sunteți destul de chipeș, aveți o casă frumoasă și sunteți sigur din punct de vedere financiar. Dar ceva sau cineva lipsește din fericirea și satisfacția ta deplină.  Este vorba de un partener de viață pe care nu-l găsești? Vrei să-ți schimbi statutul din celibatar în logodit sau îndrăgostit? Atunci nu-ți fie teamă să începi să te întâlnești! Alții au făcut-o, poți să o faci și tu!

Reguli de dating pe internet!

Site-urile de întâlniri pe internet sunt în prezent una dintre cele mai utilizate modalități de întâlnire între oameni. În afară de întâlnirile în persoană și de așa-numitele întâlniri organizate, întâlnirile online, din confortul casei, biroului sau al altei locații, reprezintă cel mai popular mod de a căuta dragostea. Dar chiar și întâlnirile online au propriile reguli. Doar pentru că îți creezi un profil pe un site de întâlniri online nu înseamnă că vei întâlni

Dating pe un site de dating online

Întâlnirile pe internet au susținătorii și detractorii lor. Susținătorii întâlnirilor pe internet sunt în mod clar în favoarea acestui mod de a găsi un partener. Aceștia cred că, datorită tehnologiei moderne, pot găsi dragostea vieții lor simplu și rapid, sau mai degrabă în câteva clicuri pe calculator. Oponenții nu au prea multă încredere în întâlnirile online. De ce? În primul rând din cauza anonimatului profilurilor utilizatorilor. Cum este cu adevărat? Care sunt avantajele și dezavantajele întâlnirilor online?

Întâlnire pentru a pleca într-o vacanță

Vrei să te odihnești cum se cuvine anul acesta? Vrei să pleci în vacanță, dar nu ai cu cine să mergi? Întâlnește pe cineva care vrea același lucru. Există multe site-uri de întâlniri pe internet care vă vor ajuta să vă găsiți un partener de călătorie. Vă vom sfătui cum să căutați.

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune