Unde să mergi la o primă întâlnire?

Unde să mergi la o primă întâlnire?

Te gândești unde să mergi la prima ta întâlnire? Ce loc sa alegi ca sa nu fie plictisitor de obisnuit, dar si ca sa nu-ti sperii partenerul cu prea multa extravaganta? Vă aducem sfaturi pentru o primă întâlnire „ușoară” care vă va surprinde prin simplitatea și originalitatea în același timp. Până la întâlnire!

Mergeți în parc

Dacă vremea vă permite măcar puțin, mergeți în parc la prima întâlnire. Este simplu, plăcut și neobișnuit în același timp. Bucurați-vă de aer curat împreună! Dacă vrei să-ți surprinzi partenerul, ia cu tine o eșarfă sau o pălărie în plus în sezonul mai rece. Dacă iei niște cafea sau ceai într-un termos mic, vei primi cu siguranță puncte plus în plus. Domnii își vor arăta bunătatea și doamnele vor arăta de fapt același lucru - că se gândesc la omologul lor. Joacă frisbee, ia-ți câinele dacă ai unul, fă un picnic, mergi la cel mai bătrân copac local, construiește un om de zăpadă sau stai pe o bancă și discută. Există un număr surprinzător de lucruri de făcut în parc. Angajați-vă imaginația și bucurați-vă la maximum de prima întâlnire împreună.

Vizitați Grădina Zoologică

În copilărie, trebuie să fi iubit grădina zoologică. Și dacă nu ați fost niciodată la unul, vă puteți gândi la o modalitate mai bună de a începe? Caută animalul tău preferat, uită-te la cei pe care îi eviți în mod normal în natură. Sau cumpărați o înghețată la un stand local și urmăriți girafele. Lasă-ți entuziasmul copilăresc să se lase dus de cap și pur și simplu „veghează-te la animale”. Nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu conversația la grădina zoologică. Temele vor apărea în mod natural din toate lucrurile interesante pe care le vezi în jurul tău. Cu siguranță vei fi mai relaxat la a doua întâlnire, iar o astfel de grădină zoologică poate fi de mare ajutor în a începe o conversație împreună.

Utilizați un reper local

Fiecare oraș și sat are un punct semnificativ de care este atașată istoria sau cel puțin are o poveste interesantă despre originea sa. Fie că este o clădire sau un copac, un loc sau doar un zvon, găsește un localnic și vizitează-l. Este uimitor cât de puțin vizităm centrele turistice din orașul natal, ați observat? Este foarte probabil ca niciunul dintre voi să nu fi vizitat vreodată această atracție locală. Dacă sunteți dintr-un oraș mic și cunoașteți locul din excursiile școlare, priviți-l cu ochi de adult. Sau mergi într-un oraș vecin.

Reunește-te la prânz

Lucrezi relativ aproape unul de celălalt? Perfect pentru întâlnirea la prânz! Mai ales dacă sunteți timid, veți aprecia să luați prânzul împreună în timpul pauzei de lucru din cauza puținului stres pe care îl puneți asupra dumneavoastră. Practic, nici măcar nu te poți îmbrăca complet, așa că nu trebuie să-ți faci griji cu privire la alegerea ținutei potrivite pentru o întâlnire. O întâlnire din timpul zilei este, în general, mai puțin asociată cu „Sunt la o întâlnire!”, care în sine poate deruta destul de timid. Și dacă se întâmplă să nu-ți placă partenerul, se oferă direct o scuză că trebuie să te întorci la birou. O primă întâlnire la prânz este plăcută pentru că elimină stresurile clasice ale necunoscutului. Dacă vă atrageți atenția, veți avea multe de spus despre „al doilea”.

Vizitați piețele

Piețele de fermieri câștigă în popularitate și una poate fi găsită aproape în fiecare colț. De acord să ne întâlnim chiar acolo. A avea o agendă în avans ajută la reducerea tensiunii și fricii de ceea ce vei face la întâlnire. Luați un coș sau o geantă de pânză cu dvs. și plimbați-vă și faceți cumpărături. Să vorbești în timp ce mergi este întotdeauna mult mai ușor decât să mergi. Vei scăpa de cea mai gravă nervozitate și, de asemenea, îți vei ține mâinile ocupate în timp ce alegi produse și vei căra geanta respectivă.


Articole similare

Tipuri de bărbați pe care femeile îi evită

Fiecare femeie a avut o anumită experiență de viață în ceea ce privește relațiile cu partenerul și, dacă aceasta este o experiență negativă, puteți fi siguri că va fi mai atentă atunci când își va căuta un nou partener.  Unii parteneri sunt antipatici încă de la început, alții dezvoltăm o atitudine negativă față de ei doar după ce îi cunoaștem mai bine. Cu toate acestea, dacă nu doriți să treceți printr-o altă despărțire sau divorț, este mai bine să căutați un bărbat care nu se potrivește cu tipul de bărbat cu care tocmai ați încheiat relația. 

Singur de Crăciun

Sărbătorile de Crăciun sunt deja în plină desfășurare. Începeți să simțiți spiritul Crăciunului și tristețea de a fi abandonat de partenerul dumneavoastră sau de a fi trecut recent printr-un divorț dureros? Nu ai pe nimeni cu care să petreci Ajunul Crăciunului în jurul bradului? Dacă ești unul dintre acei oameni care nu se simt confortabil cu singurătatea și iubesc Crăciunul și vrei să te bucuri de el oricum, fă-o. Nu-l lăsați să se strice, fiind lăsat singur în acest an. Planificați-vă în detaliu vacanța de Crăciun, fără a lăsa loc să vă gândiți la singurătate. Rămâi la deviza că te vei bucura de Crăciun chiar dacă nu ai un partener.

Chiar și seniorii își caută dragostea prin intermediul internetului

Faptul că este ușor și rapid să te familiarizezi cu site-urile de întâlniri online este cunoscut de mult timp. Este cunoscut și faptul că acest tip de întâlniri este folosit în principal de tineri și de persoanele care nu au suficient timp pentru întâlnirile tradiționale. Cu toate acestea, în ultima vreme, numărul de utilizatori din generația mai în vârstă este, de asemenea, în creștere rapidă. Acești oameni caută mai ales un partener de viață, nu un partener de distracție, așa cum se întâmplă adesea în cazul adolescenților.

Ne bazăm pe soartă pentru a găsi un partener

Cei mai mulți dintre noi nu ne pricepem prea bine la alegerea unui partener. De aceea ne place să ne bazăm pe șansă. Este frumos, confortabil și ușor. Iar atunci când nu merge, putem pur și simplu să ne scuzăm pentru soartă. Noi nu avem prea mult de-a face cu asta. Doar că soarta nu ne-a fost favorabilă, nu am avut noroc și nu a mers. Mulți oameni caută mereu o rețetă unică pentru a întâlni partenerul perfect.

Speed dating

În trecut, existau practic doar două modalități principale de a face cunoștință. Prima a fost întâlnirea clasică față în față, în care doi oameni se întâlneau la întâmplare undeva, se cunoșteau și, dacă se înțelegeau, ieșeau la o întâlnire. A doua opțiune, care a fost utilizată destul de des, a fost plasarea unui anunț într-o revistă de publicitate selectată. În zilele noastre, însă, întâlnirile au atins un nivel complet diferit. Oamenii au început să se întâlnească mult mai ușor, fie pe site-urile de întâlniri online de pe internet, fie prin speed dating. Dacă vrei să afli ce este speed dating, cum funcționează speed dating, de ce ar trebui să alegi această variantă de dating, ce te poate descuraja din acest mod de a te întâlni și multe altele pe această temă, citește mai departe!

 

Cum să abordezi un bărbat

Chiar și astăzi, unele fete încă mai așteaptă un prinț chipeș pe un cal alb. Desigur, cu toții iubim basmul Cenușăreasa, în care prințul își caută aleasa. Dar credeți, doamnelor, că mai este așa și astăzi? Din păcate, nu. Vă rugăm să consultați calendarul. Trăim în secolul XXI. Este o perioadă de mari schimbări, nu doar în economie sau tehnologie, ci și în relația dintre bărbați și femei. Doamnelor, în ziua de azi, nimeni nu vă va potrivi un pantof decât dacă o cereți dumneavoastră. Nu pierdeți niciun moment și luați viitorul în propriile mâini.

 

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune