* Site-urile de dating nu sunt spații pentru oameni disperați

* Site-urile de dating nu sunt spații pentru oameni disperați

Bývaly doby, kdy převládal názor, že seznamky jsou pro zoufalce, pro lidi, kteří se nemohou seznámit, protože je nikdo nechce. I teď se občas setkám s názorem: „Na seznamku? Nikdy!“ Jako kdyby člověk byl méněcenný, když se chce seznámit prostřednictvím seznamky.

Seznamky si kdysi bohužel získaly pověst skladiště nepoužitelných, zoufalých, obézních jedinců.

Seznamky si kdysi bohužel získaly pověst skladiště nepoužitelných, zoufalých, obézních jedinců. Nevím, proč toto tvrzení vzniklo, a jestli vůbec někdy bylo pravdivé. Nicméně tento názor URČITĚ NENÍ pravdivý.

Sunt mulți dintre prietenii și prietenele mele pe site-ul de întâlniri. Mulți dintre ei sunt foarte chipeși, educați și au succes în ceea ce fac, dar sunt singuri pentru că și-au dedicat timpul liber muncii și astfel nu au posibilitatea de a întâlni o pereche potrivită.

Deci, pe cine găsești pe site-urile de întâlniri? (dintre cei care caută o relație serioasă)

Un grup mare de oameni care nu au timp să se cunoască între ei pentru că petrec zece ore pe zi la serviciu și lucrează la calculator toată ziua.

Oamenii care provin dintr-un oraș mai mic și nu au atât de multe oportunități de a întâlni pe cineva interesant. Și pentru că nu vor să se mulțumească cu Franta, care locuiește la 4 străzi distanță, își caută fericirea pe un site de întâlniri.

Antreprenori și directori de succes care doresc un anumit anonimat inițial - în special pentru portofelul lor.

Și oameni care nu prea au chef să meargă în baruri și să își caute perechea de vis sau care pur și simplu nu mai sunt potriviți pentru acest mod de întâlnire.

Din nefericire, pe site-urile de întâlniri care sunt gratuite, găsim și o mulțime de "perverși" care sunt acolo pentru că se plictisesc la serviciu și abordează doamnele cu oferte de "vitamina S de calitate". Un prieten de-al meu care și-a creat un profil pe cel mai mare site de întâlniri din Cehia a primit 170 de mesaje într-o singură zi, dintre care majoritatea erau de genul "Aș vrea să ți-o trag...".

Din nefericire, există și o mulțime de "perverși" pe site-urile de întâlniri gratuite.

Dar, totuși, există fete și băieți destul de normali, doamne și domni pe Internet care doresc să se întâlnească.

Atunci când vă întâlniți pe internet, vă deplasați într-o lume virtuală, așa că este bine să folosiți bunul simț, mai ales dacă vă aflați pe un site de întâlniri unde profilurile nu sunt verificate. S-ar putea să dați peste Tonda, care a încărcat pe profilul său poze cu un bărbat musculos, sau peste Margaret, care atrage atenția asupra sa cu un profil al unui bust pe care l-a mărit cu trei mărimi.

Depinde foarte mult de tipul de site de întâlniri pe care te afli.

Cu toate acestea, nu trebuie să vă fie teamă de întâlnirile online.

Întâlnirile pe internet au un mare avantaj. Ai nenumărate șanse să întâlnești pe cineva și nimeni nu știe ce ai ratat vreodată.

Nu trebuie să vă fie teamă de respingere și nu trebuie să vă inhibați să respingeți pe cineva care nu vă place.

Întâlnirile online vă pot economisi o mulțime de timp, energie (și bani).

Dacă vă limitați să judecați și nu încercați niciodată, s-ar putea să vă întoarceți împotriva norocului.


Articole similare

Posibilități de cunoaștere

Există multe modalități de a face cunoștință. Îți poți întâlni partenerul de vis în cadrul unei întâlniri față în față, pe internet folosind un site de întâlniri online, prin publicarea unui anunț tradițional într-un ziar sau chiar prin speed dating. Cu toate acestea, întrebarea este care dintre aceste opțiuni este cea mai potrivită pentru dumneavoastră și pe care doriți să o utilizați.  Care sunt avantajele și dezavantajele fiecărei opțiuni de dating, vă întrebați? Citește cu atenție pentru a afla!

Cum să recunoști un escroc?

Lumea s-a confruntat cu problema fraudei încă din cele mai vechi timpuri și probabil că va continua să o facă. Poți găsi escroci oriunde te uiți. Din păcate, chiar și pe site-urile de întâlniri online. Dar cum recunoști un escroc de căsătorie?

Cum să vă întâlniți cu succes prin intermediul unui site de dating online?

În primul rând, trebuie menționat faptul că întâlnirile online nu sunt ceva de care să ne fie rușine. La fel cum este destul de obișnuit ca oamenii să se întâlnească în baruri, la locul de muncă, la sport sau pe stradă, este destul de obișnuit ca oamenii să se întâlnească și prin intermediul site-urilor de întâlniri online. Totuși, trebuie să știi cum să o faci!

Nu tratați întâlnirile ca pe niște cumpărături într-un e-shop!

Întâlnirile pe internet devin una dintre cele mai comune modalități de întâlnire în zilele noastre. De fapt, este mult mai confortabil să vă așezați seara la internet și să faceți cunoștință în confortul casei decât să vă petreceți serile căutând persoana potrivită în cadrul companiei. Întâlnirile online le oferă utilizatorilor de întâlniri pe internet posibilitatea de a cunoaște persoane pe care cel mai probabil nu le-ar întâlni în viața de zi cu zi. Așa că profitați de acest lucru și găsiți în sfârșit partenerul visurilor dumneavoastră.

Unde faci greșeli atunci când te întâlnești?

Te-ai săturat de viața ta de burlac? Îți dorești să iubești? Vrei să te bucuri de compania unei persoane care te va iubi necondiționat, pe care te poți baza și alături de care vei trăi momente frumoase? Atunci este timpul să începeți să căutați persoana potrivită! Ce greșeli de dating faci cel mai des atunci când îți cauți un partener? De ce vă confruntați în mod repetat cu eșecul? De ce bărbații nu te bagă prea mult în seamă singuri, nu te invită în oraș, nu te sună după prima întâlnire sau pur și simplu îți spun că nu vor să se angajeze încă? Probabil că faci ceva pentru a descuraja partenerii înainte ca aceștia să aibă ocazia să te cunoască!

Ce vă oprește să vă cunoașteți mai bine?

Îți dorești să întâlnești partenerul visurilor tale? Vrei să experimentezi tu însuți ceea ce trăiesc prietenii tăi îndrăgostiți? Vrei să ai pe cineva alături de tine cu care să te plimbi în parc, să mergi la cinema, să bei un pahar de vin sau să vorbești cu el când te simți singur? Chiar dacă nu te gândești decât la un singur lucru în acest moment, și anume să-ți întâlnești iubirea destinată, știi că ceva te împiedică să faci acest lucru. Ce anume? Haideți să încercăm să analizăm împreună această întrebare și să aflăm care este principala problemă!

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune