* Site-urile de dating nu sunt spații pentru oameni disperați

* Site-urile de dating nu sunt spații pentru oameni disperați

Bývaly doby, kdy převládal názor, že seznamky jsou pro zoufalce, pro lidi, kteří se nemohou seznámit, protože je nikdo nechce. I teď se občas setkám s názorem: „Na seznamku? Nikdy!“ Jako kdyby člověk byl méněcenný, když se chce seznámit prostřednictvím seznamky.

Seznamky si kdysi bohužel získaly pověst skladiště nepoužitelných, zoufalých, obézních jedinců.

Seznamky si kdysi bohužel získaly pověst skladiště nepoužitelných, zoufalých, obézních jedinců. Nevím, proč toto tvrzení vzniklo, a jestli vůbec někdy bylo pravdivé. Nicméně tento názor URČITĚ NENÍ pravdivý.

Sunt mulți dintre prietenii și prietenele mele pe site-ul de întâlniri. Mulți dintre ei sunt foarte chipeși, educați și au succes în ceea ce fac, dar sunt singuri pentru că și-au dedicat timpul liber muncii și astfel nu au posibilitatea de a întâlni o pereche potrivită.

Deci, pe cine găsești pe site-urile de întâlniri? (dintre cei care caută o relație serioasă)

Un grup mare de oameni care nu au timp să se cunoască între ei pentru că petrec zece ore pe zi la serviciu și lucrează la calculator toată ziua.

Oamenii care provin dintr-un oraș mai mic și nu au atât de multe oportunități de a întâlni pe cineva interesant. Și pentru că nu vor să se mulțumească cu Franta, care locuiește la 4 străzi distanță, își caută fericirea pe un site de întâlniri.

Antreprenori și directori de succes care doresc un anumit anonimat inițial - în special pentru portofelul lor.

Și oameni care nu prea au chef să meargă în baruri și să își caute perechea de vis sau care pur și simplu nu mai sunt potriviți pentru acest mod de întâlnire.

Din nefericire, pe site-urile de întâlniri care sunt gratuite, găsim și o mulțime de "perverși" care sunt acolo pentru că se plictisesc la serviciu și abordează doamnele cu oferte de "vitamina S de calitate". Un prieten de-al meu care și-a creat un profil pe cel mai mare site de întâlniri din Cehia a primit 170 de mesaje într-o singură zi, dintre care majoritatea erau de genul "Aș vrea să ți-o trag...".

Din nefericire, există și o mulțime de "perverși" pe site-urile de întâlniri gratuite.

Dar, totuși, există fete și băieți destul de normali, doamne și domni pe Internet care doresc să se întâlnească.

Atunci când vă întâlniți pe internet, vă deplasați într-o lume virtuală, așa că este bine să folosiți bunul simț, mai ales dacă vă aflați pe un site de întâlniri unde profilurile nu sunt verificate. S-ar putea să dați peste Tonda, care a încărcat pe profilul său poze cu un bărbat musculos, sau peste Margaret, care atrage atenția asupra sa cu un profil al unui bust pe care l-a mărit cu trei mărimi.

Depinde foarte mult de tipul de site de întâlniri pe care te afli.

Cu toate acestea, nu trebuie să vă fie teamă de întâlnirile online.

Întâlnirile pe internet au un mare avantaj. Ai nenumărate șanse să întâlnești pe cineva și nimeni nu știe ce ai ratat vreodată.

Nu trebuie să vă fie teamă de respingere și nu trebuie să vă inhibați să respingeți pe cineva care nu vă place.

Întâlnirile online vă pot economisi o mulțime de timp, energie (și bani).

Dacă vă limitați să judecați și nu încercați niciodată, s-ar putea să vă întoarceți împotriva norocului.


Articole similare

Cum să-i impresionezi pe băieți?

Vrei să întâlnești un tip care îți place și nu știi cum să faci asta? Noi vă vom ajuta!

Cum să agăți o domnișoară?

Îți place o fată și nu știi cum să o agăți? Nu-i așa că nu-ți place să faci curte? Ți se întâmplă adesea ca înainte de a te putea mișca, fata aleasă de tine să ajungă în brațele altcuiva? Atunci ați ajuns la locul potrivit. Consultați sfaturile noastre care ar trebui să vă învețe cum să agățați orice fată rapid și ușor.

Dating mituri

Dacă faceți parte din grupul de persoane care nu pot și nu vor să se întâlnească, deși caută în mod constant dragostea, și care alternează între sentimente de disperare totală, resemnare sau, dimpotrivă, o mare determinare de a găsi în sfârșit un partener, atunci poate că știm care este problema. Poate că ești unul dintre cei care au o concepție greșită sau o concepție greșită despre întâlniri și, prin urmare, nu dai deloc șansa iubirii tale să se formeze.

Speed dating

În trecut, existau practic doar două modalități principale de a face cunoștință. Prima a fost întâlnirea clasică față în față, în care doi oameni se întâlneau la întâmplare undeva, se cunoșteau și, dacă se înțelegeau, ieșeau la o întâlnire. A doua opțiune, care a fost utilizată destul de des, a fost plasarea unui anunț într-o revistă de publicitate selectată. În zilele noastre, însă, întâlnirile au atins un nivel complet diferit. Oamenii au început să se întâlnească mult mai ușor, fie pe site-urile de întâlniri online de pe internet, fie prin speed dating. Dacă vrei să afli ce este speed dating, cum funcționează speed dating, de ce ar trebui să alegi această variantă de dating, ce te poate descuraja din acest mod de a te întâlni și multe altele pe această temă, citește mai departe!

 

Dating pe internet

Cum funcționează întâlnirile online? Care sunt avantajele și dezavantajele întâlnirilor online? Pentru cine este potrivit acest tip de întâlniri?

Cele mai frecvente greșeli de dating

Încă nu găsești partenerul potrivit?  Chiar dacă ai o mulțime de oameni interesați de întâlniri și ieșiți destul de des în oraș, te lupți constant cu o mare problemă. Ce este? De obicei, nu primești vești de la partenerul tău după prima sau a doua întâlnire. Dar de ce?  S-ar putea ca, fără să știți, să faceți ceva greșit, iar acest lucru îl poate descuraja pe viitorul partener să se întâlnească din nou cu dvs. Așa că haideți să vedem împreună care sunt greșelile pe care oamenii le fac cel mai des la întâlniri și să vedem dacă nu cumva te regăsești și tu în ele.

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune