Ce fel de bărbați caută femeile? Pretențioși sau băieți de treabă?

Ce fel de bărbați caută femeile? Pretențioși sau băieți de treabă?

Cum e cu femeile? Ce tip de bărbați le atrag cel mai mult? Sunt femeile mai predispuse să se întâlnească cu un "băiat rău" sau cu un tip care le-ar aduce albastru din cer? În anii adolescenței, fiecare femeie caută cu siguranță un bărbat de care să nu-i fie "rușine" în fața prietenelor ei. De cele mai multe ori, este vorba de un bărbat care este frumos, un bărbat care are grijă de aspectul său, dar și de un corp sexy și lucrat, un bărbat care se prezintă ca un dur. Tipii duri au mai multe șanse cu femeile tinere decât bărbații drăguți și simpatici.

Tip de treabă versus tip dur

Fetele din adolescență nu caută un partener de viață, ci un bărbat cu care să se bucure de viață. De aceea aleg mai degrabă tipi decât "bărbați decenți". Studiile au arătat că tipii cu aspect robust și expresii sexy atrag femeile mult mai mult la prima vedere decât bărbații care sunt simpatici și pot zâmbi frumos. De ce? Pentru că bărbații care arată bine sunt mai puțin masculini pentru femei decât cei care arată rău. Bărbații apar ca fiind ușor aroganți și obraznici, iar asta le face pe femei să creadă că au întâlnit un bărbat cu M mare, un bărbat care are atributele fizice masculine potrivite. Femeile consideră că acești bărbați sunt cei care vor face "teroare" în societate și că vor fi amanți mai buni decât bărbații care dau o primă impresie de tip familial corect.

În cele din urmă, fiecare femeie va descoperi că viața cu un tip nu este calea de urmat....

Doar că majoritatea femeilor își dau seama mai devreme sau mai târziu de un lucru esențial. Viața cu domnul Badass nu va fi probabil ceea ce și-a imaginat. Poate că un tip va face majoritatea femeilor invidioase la început, dar viața cu un astfel de bărbat nu va fi un tort. Cu vârsta și experiența, majoritatea femeilor constată că viața cu un bărbat dominant, încrezător și sexy este de obicei destul de complicată. Cu toate acestea, bărbații care sunt născuți pentru viața de familie, bărbați care poate nu sunt parteneri la fel de atrăgători la prima vedere ca tipii menționați mai sus, pot crea o atmosferă complet diferită în viața unei partenere. Ele pot fi un sprijin psihologic, pot împărți treburile casnice, pot avea grijă de copii, pot comunica cu dvs. despre problemele dvs., pot rezolva împreună problemele casnice, etc. Dar există acel celebru DAR pe care orice femeie îl va spune în viața ei. Viața cu astfel de bărbați poate fi destul de plictisitoare. Întrebarea este dacă această frază este mai degrabă un clișeu sau dacă este un fapt.

Așadar, ce bărbat să alegem?

Depinde ce fel de bărbat cauți, dacă un bărbat pentru o aventură sau un bărbat care să aibă grijă de copiii tăi împreună cu tine și cu care să trăiești o relație de lungă durată. Desigur, o combinație a acestor două tipuri de bărbați ar fi cea mai bună, dar, după cum știm cu toții, nu există un partener ideal.

Deci, cum își imaginează femeile partenerul perfect?

Bărbatul ideal ar trebui să fie atrăgător, să aibă o stimă de sine sănătoasă, să fie inteligent, atent și blând, spiritual, de încredere, loial, să fie capabil să întrețină familia, să te ajute la creșterea copiilor și la treburile casnice, să fie capabil să se ocupe de orice problemă care trebuie rezolvată și, bineînțeles, să nu aibă calități negative, cum ar fi frecventarea barurilor, consumul excesiv de alcool, jocurile de noroc, tendințe violente etc.

Mult noroc în găsirea celui potrivit!

 


Articole similare

Chiar și seniorii își caută dragostea prin intermediul internetului

Faptul că este ușor și rapid să te familiarizezi cu site-urile de întâlniri online este cunoscut de mult timp. Este cunoscut și faptul că acest tip de întâlniri este folosit în principal de tineri și de persoanele care nu au suficient timp pentru întâlnirile tradiționale. Cu toate acestea, în ultima vreme, numărul de utilizatori din generația mai în vârstă este, de asemenea, în creștere rapidă. Acești oameni caută mai ales un partener de viață, nu un partener de distracție, așa cum se întâmplă adesea în cazul adolescenților.

Unde să mergi la o primă întâlnire?

Te gândești unde să mergi la prima ta întâlnire? Ce loc să alegi ca să nu fie plictisitor de obișnuit, dar și ca să nu-ți sperii partenerul cu prea multă extravaganță? Vă aducem sfaturi pentru o primă întâlnire „ușoară” care vă va surprinde prin simplitatea și originalitatea în același timp. Până la întâlniri!

Vreau să te cunosc! Ce ar trebui să fac?

În esență, îți spui ție însuți că ești o persoană fericită. Aveți o slujbă care vă place, sunteți destul de chipeș, aveți o casă frumoasă și sunteți sigur din punct de vedere financiar. Dar ceva sau cineva lipsește din fericirea și satisfacția ta deplină.  Este vorba de un partener de viață pe care nu-l găsești? Vrei să-ți schimbi statutul din celibatar în logodit sau îndrăgostit? Atunci nu-ți fie teamă să începi să te întâlnești! Alții au făcut-o, poți să o faci și tu!

Unde vă puteți întâlni?

Există nenumărate locuri potrivite pentru întâlniri. Vă puteți întâlni cam oriunde vă puteți gândi. În termeni foarte generali, vă puteți întâlni în orice loc public în care se adună un număr mare de persoane. Cu toate acestea, vă puteți întâlni, de asemenea, în confortul propriei case, unde veți fi complet singuri. Cum este posibil acest lucru? Într-o epocă în care internetul a devenit o parte integrantă a vieții tale, întâlnirile online vor fi cu siguranță o realitate pentru tine. Cum funcționează întâlnirile online? Cum vă cunoașteți dacă nu aveți internet acasă?  Unde îți poți întâlni noua iubire? Citește mai departe pentru a afla!

Singur de Crăciun

Sărbătorile de Crăciun sunt deja în plină desfășurare. Începeți să simțiți spiritul Crăciunului și tristețea de a fi abandonat de partenerul dumneavoastră sau de a fi trecut recent printr-un divorț dureros? Nu ai pe nimeni cu care să petreci Ajunul Crăciunului în jurul bradului? Dacă ești unul dintre acei oameni care nu se simt confortabil cu singurătatea și iubesc Crăciunul și vrei să te bucuri de el oricum, fă-o. Nu-l lăsați să se strice, fiind lăsat singur în acest an. Planificați-vă în detaliu vacanța de Crăciun, fără a lăsa loc să vă gândiți la singurătate. Rămâi la deviza că te vei bucura de Crăciun chiar dacă nu ai un partener.

Alege site-ul de dating de alegerea ta

Pentru cine sunt potrivite întâlnirile online pe internet? Cam oricine. Nu numai persoanele care sunt foarte ocupate la locul de muncă, persoanele care se tem de contactul personal, dar și mamele cu copii care, din anumite motive, au pus capăt relației cu partenerul lor, studenții, persoanele în vârstă etc. se pot întâlni online. Practic, orice persoană care își caută un partener și care are o conexiune la internet, un computer sau un telefon acasă se poate întâlni pe internet. Ideea că doar cei din afară se întâlnesc pe internet este foarte greșită. Site-urile de întâlniri din zilele noastre sunt pline de oameni cu diplome universitare, doctori, manageri, oameni de afaceri, avocați etc. Așa că încearcă-ți norocul și găsește-ți dragostea vieții tale rapid și ușor

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune