Ce fel de bărbați caută femeile? Pretențioși sau băieți de treabă?

Ce fel de bărbați caută femeile? Pretențioși sau băieți de treabă?

Cum e cu femeile? Ce tip de bărbați le atrag cel mai mult? Sunt femeile mai predispuse să se întâlnească cu un "băiat rău" sau cu un tip care le-ar aduce albastru din cer? În anii adolescenței, fiecare femeie caută cu siguranță un bărbat de care să nu-i fie "rușine" în fața prietenelor ei. De cele mai multe ori, este vorba de un bărbat care este frumos, un bărbat care are grijă de aspectul său, dar și de un corp sexy și lucrat, un bărbat care se prezintă ca un dur. Tipii duri au mai multe șanse cu femeile tinere decât bărbații drăguți și simpatici.

Tip de treabă versus tip dur

Fetele din adolescență nu caută un partener de viață, ci un bărbat cu care să se bucure de viață. De aceea aleg mai degrabă tipi decât "bărbați decenți". Studiile au arătat că tipii cu aspect robust și expresii sexy atrag femeile mult mai mult la prima vedere decât bărbații care sunt simpatici și pot zâmbi frumos. De ce? Pentru că bărbații care arată bine sunt mai puțin masculini pentru femei decât cei care arată rău. Bărbații apar ca fiind ușor aroganți și obraznici, iar asta le face pe femei să creadă că au întâlnit un bărbat cu M mare, un bărbat care are atributele fizice masculine potrivite. Femeile consideră că acești bărbați sunt cei care vor face "teroare" în societate și că vor fi amanți mai buni decât bărbații care dau o primă impresie de tip familial corect.

În cele din urmă, fiecare femeie va descoperi că viața cu un tip nu este calea de urmat....

Doar că majoritatea femeilor își dau seama mai devreme sau mai târziu de un lucru esențial. Viața cu domnul Badass nu va fi probabil ceea ce și-a imaginat. Poate că un tip va face majoritatea femeilor invidioase la început, dar viața cu un astfel de bărbat nu va fi un tort. Cu vârsta și experiența, majoritatea femeilor constată că viața cu un bărbat dominant, încrezător și sexy este de obicei destul de complicată. Cu toate acestea, bărbații care sunt născuți pentru viața de familie, bărbați care poate nu sunt parteneri la fel de atrăgători la prima vedere ca tipii menționați mai sus, pot crea o atmosferă complet diferită în viața unei partenere. Ele pot fi un sprijin psihologic, pot împărți treburile casnice, pot avea grijă de copii, pot comunica cu dvs. despre problemele dvs., pot rezolva împreună problemele casnice, etc. Dar există acel celebru DAR pe care orice femeie îl va spune în viața ei. Viața cu astfel de bărbați poate fi destul de plictisitoare. Întrebarea este dacă această frază este mai degrabă un clișeu sau dacă este un fapt.

Așadar, ce bărbat să alegem?

Depinde ce fel de bărbat cauți, dacă un bărbat pentru o aventură sau un bărbat care să aibă grijă de copiii tăi împreună cu tine și cu care să trăiești o relație de lungă durată. Desigur, o combinație a acestor două tipuri de bărbați ar fi cea mai bună, dar, după cum știm cu toții, nu există un partener ideal.

Deci, cum își imaginează femeile partenerul perfect?

Bărbatul ideal ar trebui să fie atrăgător, să aibă o stimă de sine sănătoasă, să fie inteligent, atent și blând, spiritual, de încredere, loial, să fie capabil să întrețină familia, să te ajute la creșterea copiilor și la treburile casnice, să fie capabil să se ocupe de orice problemă care trebuie rezolvată și, bineînțeles, să nu aibă calități negative, cum ar fi frecventarea barurilor, consumul excesiv de alcool, jocurile de noroc, tendințe violente etc.

Mult noroc în găsirea celui potrivit!

 


Articole similare

Cum să agăți o fată?

Într-o bună dimineață te trezești bine dispus, te duci la serviciu sau la școală și deodată vezi un cuplu. Vezi o fată frumoasă îmbrățișată de un băiat cu calități fizice similare cu ale tale. În acel moment îți dai seama că ești încă singur și te gândești: "Cum naiba e posibil ca tipul ăsta să aibă o așa bunăciune și eu să nu am nimic? Ce fac greșit?"

Cum de a crea un profil atractiv pe un site de dating?

Te-ai decis să încerci întâlnirile online? Apoi, va trebui să decideți ce site de întâlniri să alegeți din catalogul de site-uri de întâlniri cehe și străine, ce site de întâlniri este potrivit pentru dumneavoastră, dacă sunteți dispus să plătiți sau nu pentru a deveni membru al acestui site de întâlniri și, nu în ultimul rând, cum să vă înregistrați pe un site de întâlniri online și cum să creați un profil atractiv. Alegerea unui site de dating și crearea unui profil captivant este cel mai important lucru pentru experiența ta de dating!

Unde vă puteți întâlni?

Există nenumărate locuri potrivite pentru întâlniri. Vă puteți întâlni cam oriunde vă puteți gândi. În termeni foarte generali, vă puteți întâlni în orice loc public în care se adună un număr mare de persoane. Cu toate acestea, vă puteți întâlni, de asemenea, în confortul propriei case, unde veți fi complet singuri. Cum este posibil acest lucru? Într-o epocă în care internetul a devenit o parte integrantă a vieții tale, întâlnirile online vor fi cu siguranță o realitate pentru tine. Cum funcționează întâlnirile online? Cum vă cunoașteți dacă nu aveți internet acasă?  Unde îți poți întâlni noua iubire? Citește mai departe pentru a afla!

Cum să agăți o domnișoară?

Îți place o fată și nu știi cum să o agăți? Nu-i așa că nu-ți place să faci curte? Ți se întâmplă adesea ca înainte de a te putea mișca, fata aleasă de tine să ajungă în brațele altcuiva? Atunci ați ajuns la locul potrivit. Consultați sfaturile noastre care ar trebui să vă învețe cum să agățați orice fată rapid și ușor.

Singurătatea cântărește greu

Poți deveni un singuratic din mai multe motive: din cauza experiențelor tale negative într-o relație, pentru că ghinionul te pândește mereu sau pentru că pur și simplu îți place să trăiești astfel. Unii oameni aleg să trăiască involuntar într-o gospodărie de o singură persoană, alții preferă singurătatea vieții de cuplu.

Unde faci greșeli atunci când te întâlnești?

Te-ai săturat de viața ta de burlac? Îți dorești să iubești? Vrei să te bucuri de compania unei persoane care te va iubi necondiționat, pe care te poți baza și alături de care vei trăi momente frumoase? Atunci este timpul să începeți să căutați persoana potrivită! Ce greșeli de dating faci cel mai des atunci când îți cauți un partener? De ce vă confruntați în mod repetat cu eșecul? De ce bărbații nu te bagă prea mult în seamă singuri, nu te invită în oraș, nu te sună după prima întâlnire sau pur și simplu îți spun că nu vor să se angajeze încă? Probabil că faci ceva pentru a descuraja partenerii înainte ca aceștia să aibă ocazia să te cunoască!

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune