Cum să agăți o domnișoară?

Cum să agăți o domnișoară?

Îți place o fată și nu știi cum să o agăți? Nu-i așa că nu-ți place să faci curte? Ți se întâmplă adesea ca înainte de a te putea mișca, fata aleasă de tine să ajungă în brațele altcuiva? Atunci ați ajuns la locul potrivit. Consultați sfaturile noastre care ar trebui să vă învețe cum să agățați orice fată rapid și ușor.

Nu vă fie frică de respingere

În primul rând, trebuie să scăpați de teama de respingere. Dacă ți-e frică să te apropii de fata în cauză și preferi să stai într-un colț undeva și să privești cum cineva se dă la ea sub ochii tăi, este greșit. Schimbați această atitudine. Dacă nu încerci nimic, nici nu poți obține ceva. Sfatul nostru este: Nu te teme de respingere, dă-ți curaj și fă ceea ce vrei să faci. Dacă fata te respinge, spune-ți că este în regulă, vei încerca din nou data viitoare. Dacă nu te respinge, tocmai ai avut o șansă să impresionezi și cine știe cum va decurge prima ta încercare reușită de a aborda o fată simpatică. Poate că vei fi plăcut surprins că ai obținut ceea ce îți doreai de ceva vreme.

Important este să inițiezi corect conversația.

Dacă îți ies niște prostii imediat după ce ai fost abordat, crede-mă, șansele tale de a o cunoaște vor fi mici. Cu toate acestea, nu vă putem sfătui ce să spuneți pentru a reuși. Reuniunile au loc într-o varietate de circumstanțe și condiții. Fiecare persoană are un intelect diferit și se așteaptă la o comunicare la un nivel diferit. Ceea ce o persoană ar putea găsi amuzant, alta ar putea găsi jenant, etc. Încearcă să îi faci fetei câteva complimente și să o complimentezi pentru felul în care arată. O va face pe fată să se simtă bine și s-ar putea să primești câteva puncte pentru asta. Nu abordați subiecte dificile sau personale la începutul conversației. Te cunoști prea puțin pentru a intra în intimitatea ei. Alegeți câteva subiecte mai simple pentru început. Dacă nu vă vine în minte niciun subiect interesant, întrebați pur și simplu despre ceea ce vă interesează. Fetelor le place să vorbească despre ele însele, așa că, de obicei, acest lucru va face situația mai ușoară pentru tine. Bineînțeles, întrebați în limitele politeții. Lăsați intimitățile deoparte pentru moment. Nu este bine ca fetele să afle încă de la începutul conversației că sunteți interesat doar de sex.

Cereți telefonul

Dacă conversația nu se prelungește, aveți ceva de spus unul altuia și vă bucurați amândoi, sunteți pe drumul cel bun. În plus, dacă fata în cauză îți zâmbește, răspunde pozitiv la flirtul tău, îți răspunde reciproc, se apleacă ocazional sau te atinge în trecere, profită imediat de șansa ta. Este evident că nu numai ea te place, dar și tu o placi pe ea. Cere-i telefonul și invită-o în oraș la următoarea întâlnire. Încotro? Asta depinde de voi doi. Dacă îi plac filmele, poate un film. Dacă vreți să vorbiți, atunci mergeți undeva la cină, unde veți avea suficient timp pentru a comunica și a vă cunoaște. Dacă reușiți să obțineți succesul inițial de a obține un număr de telefon, fiți mândru de dumneavoastră. Dacă nu a funcționat de data aceasta, nu vă descurajați și încercați din nou data viitoare. Trebuie să înveți și tu să flirtezi. Cum? Numai prin practică. Și dacă ești încrezător, dacă înveți câteva moduri de a agăța fete, atunci vei fi câștigat.

Fetele iubesc băieții care sunt....

Fetele iubesc băieții care sunt încrezători, care se descurcă în orice situație, care sunt rebeli prin aspect. Dacă vrei să impresionezi o fată, dă-i sentimentul că nu numai că o poți proteja, o poți face să râdă, o poți răsfăța, dar și că o poți susține în momentele de nevoie. Nu uitați de romantism. Romantismul este, în general, cel mai scurt drum spre inima unei femei.

 

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)


Articole similare

Cum să vă întâlniți cu succes prin intermediul unui site de dating online?

În primul rând, trebuie menționat faptul că întâlnirile online nu sunt ceva de care să ne fie rușine. La fel cum este destul de obișnuit ca oamenii să se întâlnească în baruri, la locul de muncă, la sport sau pe stradă, este destul de obișnuit ca oamenii să se întâlnească și prin intermediul site-urilor de întâlniri online. Totuși, trebuie să știi cum să o faci!

Singur de Crăciun

Sărbătorile de Crăciun sunt deja în plină desfășurare. Începeți să simțiți spiritul Crăciunului și tristețea de a fi abandonat de partenerul dumneavoastră sau de a fi trecut recent printr-un divorț dureros? Nu ai pe nimeni cu care să petreci Ajunul Crăciunului în jurul bradului? Dacă ești unul dintre acei oameni care nu se simt confortabil cu singurătatea și iubesc Crăciunul și vrei să te bucuri de el oricum, fă-o. Nu-l lăsați să se strice, fiind lăsat singur în acest an. Planificați-vă în detaliu vacanța de Crăciun, fără a lăsa loc să vă gândiți la singurătate. Rămâi la deviza că te vei bucura de Crăciun chiar dacă nu ai un partener.

Ești încă singur? Ce faci greșit?

Ai rămas prea mult timp fără un partener, deși toți cei din jurul tău și-au găsit deja pe cineva pentru toată viața? Ți se întâmplă tot mai des în ultima vreme să primești invitații la toate nunțile prietenelor tale, să ieși la cafea cu prietenele tale care așteaptă sau au deja un copil și tu tot nu ai nimic? Devii disperat din cauza asta?  Atunci este timpul să faceți ceva în acest sens.

Cum să-i impresionezi pe băieți?

Vrei să întâlnești un tip care îți place și nu știi cum să faci asta? Noi vă vom ajuta!

Chiar și seniorii își caută dragostea prin intermediul internetului

Faptul că este ușor și rapid să te familiarizezi cu site-urile de întâlniri online este cunoscut de mult timp. Este cunoscut și faptul că acest tip de întâlniri este folosit în principal de tineri și de persoanele care nu au suficient timp pentru întâlnirile tradiționale. Cu toate acestea, în ultima vreme, numărul de utilizatori din generația mai în vârstă este, de asemenea, în creștere rapidă. Acești oameni caută mai ales un partener de viață, nu un partener de distracție, așa cum se întâmplă adesea în cazul adolescenților.

Speed dating

În trecut, existau practic doar două modalități principale de a face cunoștință. Prima a fost întâlnirea clasică față în față, în care doi oameni se întâlneau la întâmplare undeva, se cunoșteau și, dacă se înțelegeau, ieșeau la o întâlnire. A doua opțiune, care a fost utilizată destul de des, a fost plasarea unui anunț într-o revistă de publicitate selectată. În zilele noastre, însă, întâlnirile au atins un nivel complet diferit. Oamenii au început să se întâlnească mult mai ușor, fie pe site-urile de întâlniri online de pe internet, fie prin speed dating. Dacă vrei să afli ce este speed dating, cum funcționează speed dating, de ce ar trebui să alegi această variantă de dating, ce te poate descuraja din acest mod de a te întâlni și multe altele pe această temă, citește mai departe!

 

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune