Cum să agăți o domnișoară?

Cum să agăți o domnișoară?

Îți place o fată și nu știi cum să o agăți? Nu-i așa că nu-ți place să faci curte? Ți se întâmplă adesea ca înainte de a te putea mișca, fata aleasă de tine să ajungă în brațele altcuiva? Atunci ați ajuns la locul potrivit. Consultați sfaturile noastre care ar trebui să vă învețe cum să agățați orice fată rapid și ușor.

Nu vă fie frică de respingere

În primul rând, trebuie să scăpați de teama de respingere. Dacă ți-e frică să te apropii de fata în cauză și preferi să stai într-un colț undeva și să privești cum cineva se dă la ea sub ochii tăi, este greșit. Schimbați această atitudine. Dacă nu încerci nimic, nici nu poți obține ceva. Sfatul nostru este: Nu te teme de respingere, dă-ți curaj și fă ceea ce vrei să faci. Dacă fata te respinge, spune-ți că este în regulă, vei încerca din nou data viitoare. Dacă nu te respinge, tocmai ai avut o șansă să impresionezi și cine știe cum va decurge prima ta încercare reușită de a aborda o fată simpatică. Poate că vei fi plăcut surprins că ai obținut ceea ce îți doreai de ceva vreme.

Important este să inițiezi corect conversația.

Dacă îți ies niște prostii imediat după ce ai fost abordat, crede-mă, șansele tale de a o cunoaște vor fi mici. Cu toate acestea, nu vă putem sfătui ce să spuneți pentru a reuși. Reuniunile au loc într-o varietate de circumstanțe și condiții. Fiecare persoană are un intelect diferit și se așteaptă la o comunicare la un nivel diferit. Ceea ce o persoană ar putea găsi amuzant, alta ar putea găsi jenant, etc. Încearcă să îi faci fetei câteva complimente și să o complimentezi pentru felul în care arată. O va face pe fată să se simtă bine și s-ar putea să primești câteva puncte pentru asta. Nu abordați subiecte dificile sau personale la începutul conversației. Te cunoști prea puțin pentru a intra în intimitatea ei. Alegeți câteva subiecte mai simple pentru început. Dacă nu vă vine în minte niciun subiect interesant, întrebați pur și simplu despre ceea ce vă interesează. Fetelor le place să vorbească despre ele însele, așa că, de obicei, acest lucru va face situația mai ușoară pentru tine. Bineînțeles, întrebați în limitele politeții. Lăsați intimitățile deoparte pentru moment. Nu este bine ca fetele să afle încă de la începutul conversației că sunteți interesat doar de sex.

Cereți telefonul

Dacă conversația nu se prelungește, aveți ceva de spus unul altuia și vă bucurați amândoi, sunteți pe drumul cel bun. În plus, dacă fata în cauză îți zâmbește, răspunde pozitiv la flirtul tău, îți răspunde reciproc, se apleacă ocazional sau te atinge în trecere, profită imediat de șansa ta. Este evident că nu numai ea te place, dar și tu o placi pe ea. Cere-i telefonul și invită-o în oraș la următoarea întâlnire. Încotro? Asta depinde de voi doi. Dacă îi plac filmele, poate un film. Dacă vreți să vorbiți, atunci mergeți undeva la cină, unde veți avea suficient timp pentru a comunica și a vă cunoaște. Dacă reușiți să obțineți succesul inițial de a obține un număr de telefon, fiți mândru de dumneavoastră. Dacă nu a funcționat de data aceasta, nu vă descurajați și încercați din nou data viitoare. Trebuie să înveți și tu să flirtezi. Cum? Numai prin practică. Și dacă ești încrezător, dacă înveți câteva moduri de a agăța fete, atunci vei fi câștigat.

Fetele iubesc băieții care sunt....

Fetele iubesc băieții care sunt încrezători, care se descurcă în orice situație, care sunt rebeli prin aspect. Dacă vrei să impresionezi o fată, dă-i sentimentul că nu numai că o poți proteja, o poți face să râdă, o poți răsfăța, dar și că o poți susține în momentele de nevoie. Nu uitați de romantism. Romantismul este, în general, cel mai scurt drum spre inima unei femei.

 

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)


Articole similare

Singurătatea cântărește greu

Poți deveni un singuratic din mai multe motive: din cauza experiențelor tale negative într-o relație, pentru că ghinionul te pândește mereu sau pentru că pur și simplu îți place să trăiești astfel. Unii oameni aleg să trăiască involuntar într-o gospodărie de o singură persoană, alții preferă singurătatea vieții de cuplu.

Reguli de dating pe internet!

Site-urile de întâlniri pe internet sunt în prezent una dintre cele mai utilizate modalități de întâlnire între oameni. În afară de întâlnirile în persoană și de așa-numitele întâlniri organizate, întâlnirile online, din confortul casei, biroului sau al altei locații, reprezintă cel mai popular mod de a căuta dragostea. Dar chiar și întâlnirile online au propriile reguli. Doar pentru că îți creezi un profil pe un site de întâlniri online nu înseamnă că vei întâlni

Dating mituri

Dacă faceți parte din grupul de persoane care nu pot și nu vor să se întâlnească, deși caută în mod constant dragostea, și care alternează între sentimente de disperare totală, resemnare sau, dimpotrivă, o mare determinare de a găsi în sfârșit un partener, atunci poate că știm care este problema. Poate că ești unul dintre cei care au o concepție greșită sau o concepție greșită despre întâlniri și, prin urmare, nu dai deloc șansa iubirii tale să se formeze.

Posibilități de cunoaștere

Există multe modalități de a face cunoștință. Îți poți întâlni partenerul de vis în cadrul unei întâlniri față în față, pe internet folosind un site de întâlniri online, prin publicarea unui anunț tradițional într-un ziar sau chiar prin speed dating. Cu toate acestea, întrebarea este care dintre aceste opțiuni este cea mai potrivită pentru dumneavoastră și pe care doriți să o utilizați.  Care sunt avantajele și dezavantajele fiecărei opțiuni de dating, vă întrebați? Citește cu atenție pentru a afla!

Comunicarea prin intermediul site-ului de dating

Comunicarea pe un site de întâlniri online este o chestiune foarte simplă. Așa că nu vă faceți griji că nu vă puteți descurca. Credeți-mă, este mult mai ușor să scrii câteva rânduri pe computer sau pe tastatura telefonului decât să comunici cu un străin față în față. Oricine poate să pornească un computer, să pornească internetul și să tasteze poate face acest lucru. Nu sunteți sigur cum să începeți? Nici o problemă, vă ajutăm noi!

Ce să scriem în primele mesaje?

Te-ai decis să începi să faci întâlniri online, dar cumva nu știi cum să începi să comunici cu utilizatorii? Îți place un bărbat/femeie de pe un site de întâlniri, dar nu știi ce să scrii în primul tău mesaj către el/ea? Noi vă vom ajuta! 

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune