Cum să vă întâlniți cu succes prin intermediul unui site de dating online?

Cum să vă întâlniți cu succes prin intermediul unui site de dating online?

În primul rând, trebuie menționat faptul că întâlnirile online nu sunt ceva de care să ne fie rușine. La fel cum este destul de obișnuit ca oamenii să se întâlnească în baruri, la locul de muncă, la sport sau pe stradă, este destul de obișnuit ca oamenii să se întâlnească și prin intermediul site-urilor de întâlniri online. Totuși, trebuie să știi cum să o faci!

Aproximativ fiecare al doilea cetățean ceh încearcă să facă cunoștință prin intermediul internetului. Aceasta este o formă foarte simplă de dating, în care aveți posibilitatea de a întâlni zeci sau sute de parteneri care corespund cerințelor dumneavoastră într-o perioadă scurtă de timp. Este un tip de dating în care vă puteți întâlni oricând doriți și oricând aveți o conexiune la internet.

Este foarte ușor! Cu toate acestea, nu presupuneți că toate întâlnirile trebuie să se încheie cu succes. Cheia pentru întâlnirile online este să respectați anumite reguli și să urmați sfaturile noastre dovedite.

Cheia este un profil bine gândit și bine pregătit!

Ce înseamnă asta? În primul rând, trebuie să treceți un test de personalitate amănunțit și să răspundeți sincer la întrebări. Dacă te gândești să trișezi și să completezi testul pe loc, trebuie să știi că nu faci decât să te rănești pe tine însuți. De ce? Pentru că, pe baza modului în care completați testul de profil, veți fi asociat cu partenerii care vi se potrivesc cel mai bine.

După testul de admitere, acordați o atenție deosebită și la ceea ce completați în profilul dumneavoastră. De asemenea, răspundeți sincer la întrebări. Nu încercați să vă îmbunătățiți personalitatea sau să scrieți ceva neadevărat despre dumneavoastră. S-ar putea să vă aducă puncte în plus la început și să atrageți mai multe persoane cu faptele voastre inventate, dar credeți că totul va ieși la iveală și relația voastră în devenire poate eșua din cauza unei minciuni atât de mici. Ce vei face, de exemplu, dacă scrii în profilul tău că ești un atlet pasionat și nu faci nici măcar o plimbare în jurul blocului timp de o săptămână întreagă? Ce se întâmplă dacă ești abordat de o persoană care iubește cu adevărat sportul și îți cere să faci sport în mod regulat? Te vei schimba pentru el?

În locurile în care aveți posibilitatea de a completa ceva personal în profilul dumneavoastră, asigurați-vă că detaliați. Gândește-te la ceea ce te interesează cel mai mult la partenerul tău sau spune-ne mai multe despre tine. Dacă știți că nu vă doriți un partener care să aibă o calitate sau alta, scrieți-o imediat în profilul dumneavoastră. Acest lucru vă va ajuta, cel mai probabil, să filtrați pretendenții care nu corespund așteptărilor dumneavoastră. Este foarte nepotrivit să scrieți în profilul dumneavoastră, de exemplu, "sklfkejofael" sau "????" în loc de o întrebare cu sens. Acest lucru nu numai că arată că nu ești foarte comunicativ, imaginativ, dar practic arată interesul (sau mai degrabă lipsa de interes) de a afla mai multe despre viitorul tău partener. Încercați să vă completați profilul cu tot ceea ce este important despre dumneavoastră, de exemplu, ce vă place, ce nu vă place, ce hobby-uri aveți, etc.

Feriți-vă de orice gafă. Un număr mare de persoane au profiluri pline de greșeli de scriere, iar acest lucru nu este un semn bun.

Poza de profil

Acesta este un capitol în sine. Oamenii care sunt cu adevărat serioși în ceea ce privește întâlnirile, de obicei, nu au nicio problemă în a posta fotografii în profilul lor. În timp ce persoanele care vor doar să se joace sau să treacă timpul prin întâlniri își păstrează profilurile fără fotografii personale. Fotografia pe care o alegeți este foarte importantă. O fotografie de profil frumoasă în care să zâmbești este ideală. Fotografiile de prim-plan îi tentează întotdeauna pe utilizatori să dea click mai mult decât fotografiile de la distanță, în care purtați ochelari de soare, făcute din lateral sau pe întuneric. Faptul că cineva pune fotografii ale unor actori celebri, sportivi, animale de companie, flori, pinguini sau sticle de ketchup în loc de fotografii personale, preferăm să nici nu comentăm acest lucru. O fotografie prost aleasă poate face ca prezentarea dumneavoastră să nu aibă succes. Nu uitați că dacă atrageți sau nu atenția unei persoane depinde, în primul rând, de faptul că îi place sau nu fotografia dvs. Citirea profilului dumneavoastră vine după aceea.

Fiți activi!

Nu vă bazați niciodată pe faptul că toată lumea vă scrie și că dumneavoastră alegeți doar din ofertele lor. Nu așa funcționează. Un număr mare de oameni așteaptă pasiv ca un nou mesaj să apară pe un site de întâlniri sau în căsuța de e-mail. Dar dacă toată lumea așteaptă, nu va exista nimeni printre utilizatori care să scrie acele mesaje. Singura modalitate de a stabili o legătură este să fii proactiv. Prin urmare, scrieți, comunicați, răspundeți la întrebările pe care utilizatorii le au în profilurile lor, încercați să îi faceți să comunice într-un fel sau altul. Vizitați site-ul de întâlniri în mod regulat, nu o dată pe lună. Dacă cineva așteaptă o lună răspunsul dumneavoastră, probabil că va întâlni pe altcineva sau pur și simplu își va pierde interesul față de dumneavoastră.

Cum se poate începe o astfel de comunicare?

Snažte se první zprávu důkladně promyslet, protože to jak zareagujete hned na počátku, rozhodne o tom, zda si s vámi dotyčný psát bude nebo ne. Nečekejte však, že každý uživatel na vaši zprávu odpoví. Tak to také nefunguje. Někteří uživatelé se prostě nezatěžují odpovídat všem, kteří zprávu pošlou. Lidé si vybírají a reagují jen na ty zprávy, které je zaujmou. Snažte se být originální. Pokud to neumíte, začněte klasicky. Napište o sobě pár vět, žádné slohové cvičení. Mluvte zprvu jen v obecné rovině, nepouštějte se do žádných detailů, dokud se vás na ně partner sám nezeptá. Zkuste třeba zmínit to, že máte společné životní cíle, názory, koníčky, že se vám líbí stejné věci, atd. Zajímejte se také o druhého, aby to nevypadalo, že mluvíte jen o sobě.

Întâi cunoașteți-vă prin mesaje, apoi ieșiți împreună!

Și dacă vă place cineva de pe un site de întâlniri, cineva cu care vă simțiți confortabil să comunicați, nu încercați să vă grăbiți la prima întâlnire. Luați-vă ceva timp pentru a vă cunoaște mai întâi prin e-mailuri, faceți schimb de numere de telefon, trimiteți câteva mesaje text sau dați câteva telefoane. Poți afla multe de la un apel. Mergeți la o întâlnire doar atunci când simțiți cu adevărat că vreți deja să cunoașteți persoana în persoană. Veți vedea că acest lucru va face ca întâlnirea să fie mai interesantă. Veți avea deja o serie de subiecte în comun și poate că, printr-o comunicare extinsă, vă veți înăbuși nervozitatea inițială și veți aștepta cu nerăbdare să vă vedeți mai des.

Și dacă nu funcționează din prima încercare, nu disperați. Nici să ne cunoaștem în persoană nu este ușor. Gândiți-vă la orice eșec ca la o experiență de viață din care trebuie să învățați. Aveți răbdare, veți găsi persoana potrivită într-o zi!


Articole similare

Dating pe un site de dating online

Întâlnirile pe internet au susținătorii și detractorii lor. Susținătorii întâlnirilor pe internet sunt în mod clar în favoarea acestui mod de a găsi un partener. Aceștia cred că, datorită tehnologiei moderne, pot găsi dragostea vieții lor simplu și rapid, sau mai degrabă în câteva clicuri pe calculator. Oponenții nu au prea multă încredere în întâlnirile online. De ce? În primul rând din cauza anonimatului profilurilor utilizatorilor. Cum este cu adevărat? Care sunt avantajele și dezavantajele întâlnirilor online?

Feriți-vă de profilurile false

Profilurile false, cunoscute și sub numele de fake accounts, încep să apară din ce în ce mai des nu doar pe site-urile de întâlniri online, ci și pe diverse rețele de socializare. Ce este un profil fals și cum poate fi recunoscut?

Dating sfaturi și trucuri pentru toată lumea

Pentru unii oameni, întâlnirile nu reprezintă nicio problemă, pentru alții pot fi o mare problemă. Dacă ești unul dintre cei care sunt timizi în privința întâlnirilor și nu știu cum să înceapă, trebuie să te pregătești măcar puțin. Vom încerca să facem această situație dificilă cât mai ușoară pentru dumneavoastră. Încearcă să urmezi sfaturile și trucurile noastre, poate că norocul îți va surâde și îți vei întâlni în curând iubirea ta sortită!

Spargeți gheața, faceți cunoștință!

Ți se întâmplă des să întâlnești pe stradă o persoană care îți place și nu ai curajul să o abordezi? Ați fost vreodată în situația în care stați de vorbă cu prietenii la o masă de restaurant sau la un bar și apare lângă dumneavoastră persoana pe care v-o imaginați ca viitor partener? Îți place nu doar felul în care arată, ci și felul în care se comportă? Simțiți că între voi s-au aprins scântei sau că ar putea fi dragoste la prima vedere?

* Site-urile de dating nu sunt spații pentru oameni disperați

Obișnuiam să credem că site-urile de întâlniri sunt depozite pentru cei disperați. Cum e acum? Chiar și acum, primesc uneori părerea: "Pe un site de întâlniri? Niciodată!" Ca și cum cineva este inferior dacă vrea să se întâlnească prin intermediul unui site de întâlniri.

Unde vă puteți întâlni?

Există nenumărate locuri potrivite pentru întâlniri. Vă puteți întâlni cam oriunde vă puteți gândi. În termeni foarte generali, vă puteți întâlni în orice loc public în care se adună un număr mare de persoane. Cu toate acestea, vă puteți întâlni, de asemenea, în confortul propriei case, unde veți fi complet singuri. Cum este posibil acest lucru? Într-o epocă în care internetul a devenit o parte integrantă a vieții tale, întâlnirile online vor fi cu siguranță o realitate pentru tine. Cum funcționează întâlnirile online? Cum vă cunoașteți dacă nu aveți internet acasă?  Unde îți poți întâlni noua iubire? Citește mai departe pentru a afla!

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune