Ne bazăm pe soartă pentru a găsi un partener

Ne bazăm pe soartă pentru a găsi un partener

Cei mai mulți dintre noi nu ne pricepem prea bine la alegerea unui partener. De aceea ne place să ne bazăm pe șansă. Este frumos, confortabil și ușor. Iar atunci când nu merge, putem pur și simplu să ne scuzăm pentru soartă. Noi nu avem prea mult de-a face cu asta. Doar că soarta nu ne-a fost favorabilă, nu am avut noroc și nu a mers.

Mulți oameni caută mereu o rețetă unică pentru a întâlni partenerul perfect. Nimeni nu a inventat-o, nu a scris-o și nici nu o va face vreodată. Dragostea este imprevizibilă, uneori vine, alteori nu.

Alegerea unui partener depinde de noi.

Noi suntem creatorii propriei noastre fericiri, ceea ce este o veste neplăcută și o soartă crudă pentru mulți oameni. Dar dacă ne uităm în jurul nostru, vedem o mulțime de oameni singuri și fără obligații. Cererea și oferta sunt mari, dar piața nu este încă saturată și satisfăcută.

Ce este?

Răspunsul se găsește adesea în noi înșine. De multe ori nu suntem dispuși să facem ceva pentru a-l găsi pe cel cu care ne simțim bine. Așteptăm cu insistență ca lucrurile să se întâmple, dar tergiversăm să începem să luăm măsuri pentru a ne găsi un partener.

Unde să ne întâlnim?

Există opțiunea de a te înscrie pe un site de întâlniri pentru cei mai exigenți și pentru cei care caută o relație serioasă. Mulți oameni văd întâlnirile ca pe un lucru rău. Percepând întâlnirile ca pe o disperare, ei pierd o mulțime de oportunități.

O altă opțiune este să începeți să participați la activități în care este prezent celălalt sex. Domnii pot începe să învețe salsa, iar doamnele pot începe să se apere la cursuri de autoapărare.

De ce ne însoțește ghinionul?

Cel mai important lucru la care trebuie să ne gândim este de ce avem mereu ghinion. De ce ne alegem parteneri cu aceleași trăsături de caracter, care apoi distrug relația. Ar trebui să răspundem la întrebările: "De ce suntem respinși din nou și din nou? Nu ar trebui să schimbăm ceva?" De obicei, facem aceleași greșeli care ne împiedică în viața de partener. Faptul că îl căutăm în mod constant și nu îl găsim pe cel cu care ne simțim bine este legat numai și numai de noi, de alegerile și comportamentul nostru.

Nu mai căuta scuze pentru destinul tău și începe acum

Înscrieți-vă pe un site de întâlniri pentru cei cu discernământ, pe un site de întâlniri pentru o relație serioasă. Alăturați-vă unui club de dans sau de sport. Găsiți un antrenor care să vă ajute.


Articole similare

Reguli de dating pe internet!

Site-urile de întâlniri pe internet sunt în prezent una dintre cele mai utilizate modalități de întâlnire între oameni. În afară de întâlnirile în persoană și de așa-numitele întâlniri organizate, întâlnirile online, din confortul casei, biroului sau al altei locații, reprezintă cel mai popular mod de a căuta dragostea. Dar chiar și întâlnirile online au propriile reguli. Doar pentru că îți creezi un profil pe un site de întâlniri online nu înseamnă că vei întâlni

Dating sfaturi și trucuri pentru toată lumea

Pentru unii oameni, întâlnirile nu reprezintă nicio problemă, pentru alții pot fi o mare problemă. Dacă ești unul dintre cei care sunt timizi în privința întâlnirilor și nu știu cum să înceapă, trebuie să te pregătești măcar puțin. Vom încerca să facem această situație dificilă cât mai ușoară pentru dumneavoastră. Încearcă să urmezi sfaturile și trucurile noastre, poate că norocul îți va surâde și îți vei întâlni în curând iubirea ta sortită!

Ești încă singur? Ce faci greșit?

Ai rămas prea mult timp fără un partener, deși toți cei din jurul tău și-au găsit deja pe cineva pentru toată viața? Ți se întâmplă tot mai des în ultima vreme să primești invitații la toate nunțile prietenelor tale, să ieși la cafea cu prietenele tale care așteaptă sau au deja un copil și tu tot nu ai nimic? Devii disperat din cauza asta?  Atunci este timpul să faceți ceva în acest sens.

Cum să recunoști un escroc?

Lumea s-a confruntat cu problema fraudei încă din cele mai vechi timpuri și probabil că va continua să o facă. Poți găsi escroci oriunde te uiți. Din păcate, chiar și pe site-urile de întâlniri online. Dar cum recunoști un escroc de căsătorie?

Schimbați singurătatea pentru o viață în doi!

Numărul persoanelor care trăiesc singure este în continuă creștere. Pe lângă cei care nu au reușit încă să întâlnească pe cineva până la vârsta de treizeci și cinci de ani, putem întâlni și persoane care sunt singure din alte motive. Acest lucru se poate întâmpla, de exemplu, pentru că mariajul lor a eșuat și s-a încheiat cu un divorț sau pentru că unul dintre partenerii lor a murit brusc și au rămas văduvi. Singurătatea este, de obicei, foarte descurajantă pentru oameni și poate aduce cu ea o serie întreagă de probleme psihologice. Cum să ieșiți din singurătate?

Cum pot începe să comunic pe un site de întâlniri?

Te-ai înscris pe un site de întâlniri și deodată nu știi cum să începi să comunici? Ce mesaj să trimiți unei persoane pe care nici măcar nu o cunoști încă? Aruncați o privire la sfaturile noastre și simplificați-vă experiența de dating online. Prima dvs. comunicare scrisă este foarte importantă.

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune