Posibilități de cunoaștere

Posibilități de cunoaștere

Există multe modalități de a face cunoștință. Îți poți întâlni partenerul de vis în cadrul unei întâlniri față în față, pe internet folosind un site de întâlniri online, prin publicarea unui anunț tradițional într-un ziar sau chiar prin speed dating. Cu toate acestea, întrebarea este care dintre aceste opțiuni este cea mai potrivită pentru dumneavoastră și pe care doriți să o utilizați. Care sunt avantajele și dezavantajele fiecărei opțiuni de dating, vă întrebați? Citește cu atenție pentru a afla!

Nu există un mod unic de a vă întâlni. Fiecare trebuie să și-o găsească pe a sa!

Deoarece nu avem cu toții aceleași condiții pentru întâlniri, o opțiune diferită va fi ideală pentru fiecare dintre noi. Alegerea celei mai potrivite metode de întâlnire va depinde în întregime de dumneavoastră. În primul rând, trebuie să fii clar cum ești, pe cine cauți de fapt, ce pretenții ai de la persoana iubită, cât timp poți sacrifica pentru întâlniri din cauza volumului de muncă, unde vrei să îți întâlnești iubirea destinată și, bineînțeles, ce experiență de întâlniri ai.

Unii oameni consideră că este foarte dificil să se întâlnească în persoană, se tem de acest lucru, sunt timizi, nu sunt foarte comunicativi și, prin urmare, cel mai probabil aleg opțiunea de a se întâlni prin intermediul internetului. Cineva care are suficient timp și oportunități de a ieși seara sau în weekend printre persoanele pe care le consideră a fi un grup țintă de întâlniri, este deschis și comunică fără inhibiții, va alege probabil opțiunea față în față. Grupurile de vârstă mai înaintată, spre deosebire de cei mai tineri, nu sunt foarte pricepuți la calculatoare și la internet, așa că vor alege metoda de plasare a unui anunț tradițional tipărit în ziar. Deci, ce zici de întâlniri rapide? Această opțiune este potrivită în special pentru persoanele care au un minim de timp liber, care doresc să întâlnească foarte repede o varietate de persoane diferite și apoi să o aleagă pe cea potrivită.

Ajunge, dar controversă! Să aruncăm o privire asupra diferitelor opțiuni de întâlnire și să vedem care sunt avantajele și dezavantajele fiecărei metode. Hotărăște-te singur cum te vei întâlni!

Prezentare personală

Avantajele întâlnirii în persoană

 • Poți întâlni oameni cam oriunde unde se adună oamenii (cafenele, restaurante, baruri, discoteci, centre sportive, mijloace de transport, locul de muncă, școală....).
 • Atunci când te întâlnești în persoană, știi întotdeauna cu cine te întâlnești.
 • De obicei, vă puteți da seama imediat din expresia lor și din modul în care comunică ce simt în legătură cu întâlnirea cu dumneavoastră.
 • După prima întâlnire, vă puteți forma o opinie proprie despre persoana respectivă. Nu numai că vedeți cum arată persoana, dar aflați și cum se comportă, cum se exprimă și cum gândește.
 • Nu trebuie să plătiți nicio taxă de membru sau de înregistrare atunci când vă întâlniți în persoană. Cu toate acestea, dacă invitați pe cineva la o cafea sau la cină, tot nu veți scăpa de investiția de a ajunge să îl cunoașteți. (Acest lucru este valabil mai ales pentru bărbați.)

Dezavantajele întâlnirii în persoană

 • O întâlnire fatidică poate apărea atunci când te aștepți mai puțin. S-ar putea să nu fiți încă pregătiți pentru asta. Pentru că dragostea la prima vedere nu poate fi cronometrată.
 • Atunci când vă întâlniți în persoană, multe lucruri depind de ceea ce purtați și de modul în care vă adaptați în acel moment.
 • Atunci când vă întâlniți în persoană, nu aveți timp să vă gândiți cu atenție la ceea ce veți spune. Nu puteți planifica o comunicare în avans, cum ar fi un e-mail sau un mesaj text. Cel mult, puteți pregăti subiectele pe care doriți să le abordați, restul depinde de elocvența partenerului dumneavoastră.
 • Dacă nu doriți să vă întâlniți la serviciu, la școală sau în mijloacele de transport, trebuie să vă rezervați timp pentru a vă cunoaște și să vizitați în mod regulat locurile unde se întâlnesc oamenii. Aceasta este singura modalitate de a avea o șansă de a întâlni partenerul potrivit pentru viață.

Dating online prin internet

Beneficii de dating online

 • Întâlnirile online pot fi făcute în confortul propriei case. Nu trebuie să mergeți nicăieri sau să vă îmbrăcați în haine elegante. Puteți comunica cu oamenii în pantaloni de trening pe canapea.
 • Puteți face întâlniri online în orice moment al zilei. Dacă aveți timp dimineața, răspundeți la mesaje la micul dejun. Dacă ajungeți la e-mail seara, persoana respectivă trebuie să aștepte răspunsul dumneavoastră. Tu ești stăpânul timpului tău, iar modul în care răspunzi la mesajele din e-mail depinde de tine.
 • Prezentările online se bazează pe profilurile pe care oamenii le-au completat despre ei înșiși. Puteți vedea nu numai fotografia, vârsta, locul de origine, interesele, dar și ce îi place să facă sau nu îi place persoanei. Pe baza acestor informații de profil, vă puteți face o imagine rapidă a fiecăruia.
 • De obicei, din profil vă puteți da seama imediat dacă persoana respectivă caută o relație serioasă, flirt ocazional și sex sau doar noi prieteni. În funcție de aceasta, alegeți apoi persoanele cu care doriți să aveți o relație.
 • În scurt timp, puteți afla informații despre o gamă largă de parteneri potriviți. Prin urmare, este o modalitate foarte rapidă de a vă cunoaște reciproc.
 • Poate că ești timid și nu ești foarte comunicativ, dar nimeni nu-și poate da seama pe internet. Cu toate acestea, trebuie să eliminați aceste inhibiții până la prima întâlnire.
 • Veți merge la prima întâlnire atunci când veți simți că este momentul potrivit, că sunteți pregătit și că doriți să vă cunoașteți partenerul ales.


Dezavantajele întâlnirilor online

 • Trebuie să aveți încredere că informațiile furnizate în profilul persoanei sunt adevărate. De asemenea, trebuie să se asigure că fotografiile pe care persoana le are în profilul său corespund aspectului său real.
 • Întâlnirile online sunt lipsite de sentimentele de a te întâlni în persoană pentru prima dată. Nu vezi dacă persoana respectivă ți-a zâmbit, nu-i auzi cuvintele, nu-i vezi fața, nu simți emoțiile pe care le-ai fi trăit atunci când v-ați întâlnit prima dată.
 • În cazul întâlnirilor online, afli treptat informații despre persoana respectivă. Așa că nu aveți altă soluție decât să vă imaginați partenerul în propria imaginație. Dar aveți grijă! Întâlnirea în persoană poate fi foarte dezamăgitoare.
 • Un anunț de întâlnire în ziar
 • Avantajele unui anunț tipărit
 • Nu vă costă aproape deloc timp. De fapt, este nevoie de doar câteva minute pentru a scrie un anunț de două rânduri.
 • Dezavantajele unui anunț tipărit
 • Anunțul va apărea doar în anumite ziare sau reviste, adică va ajunge doar la un anumit număr de persoane care cumpără revista respectivă.
 • Trebuie să plătiți din nou de fiecare dată când anunțul dumneavoastră este publicat.
 • Într-un anunț nu încap decât atât de multe cuvinte, așa că este imposibil să transmiți în una sau două propoziții ceea ce vrei să cunoști, plus câteva informații de bază despre tine.
 • Anunțurile tipărite se adresează, de obicei, doar generației mai în vârstă, în timp ce persoanele mai tinere preferă să se întâlnească online sau în persoană.
 • În cazul unui anunț tipărit, nu aveți posibilitatea de a cunoaște mai bine persoana respectivă. De obicei, la aceste anunțuri se răspunde imediat cu o întâlnire personală. Rareori există loc pentru e-mailuri sau alte comunicări prealabile.
 • La fel ca în cazul întâlnirilor pe internet, nu ai nicio idee despre cine va veni la întâlnire.

Speed dating

Beneficiile Speed dating

 • Speed dating este o modalitate foarte rapidă de a cunoaște mai mulți parteneri deodată. Puteți întâlni zeci de persoane într-o singură întâlnire.
 • În acest tip de întâlniri știi că la fața locului se află doar persoanele care sunt interesate de același lucru ca și tine, de a se întâlni.
 • Aveți posibilitatea de a vorbi cu fiecare persoană timp de câteva minute. După aceea, trebuie să vă faceți o părere foarte rapidă despre fiecare dintre ele.
 • În speed dating, nu trebuie să spui nimănui dacă îți place sau nu, dacă mai vrei să te întâlnești cu el sau nu. Această informație nu este furnizată în timpul comunicării.
 • Speed dating este organizat de agenții în restaurante sau baruri. Prin urmare, este vorba de întâlniri într-un mediu sigur. Speed dating este o formă mai sigură de întâlnire decât, de exemplu, o întâlnire pe nevăzute.


Dezavantaje ale Speed dating

 • Este o formă plătită de întâlniri.
 • Speed dating are anumite reguli care trebuie respectate.
 • Aveți foarte puțin timp la dispoziție pentru a-i cunoaște pe parteneri. Aveți nevoie doar de câteva minute pentru a vă cunoaște unul pe celălalt.
 • La sfârșitul întâlnirii, trebuie să știi deja dacă îți place cineva și dacă vrei să îl mai vezi din nou. Aproape că nu ai timp să te gândești.
 • Speed dating se concentrează în esență pe valori superficiale, cum ar fi aspectul și modul de exprimare. Nu ajungi la celelalte valori umane. Deci, vă decideți cu privire la o posibilă viitoare întâlnire, bazându-vă mai ales pe aspectul și îmbrăcămintea persoanei.

Dacă vrei să întâlnești pe cineva, trebuie să sară o scânteie între voi. Și dacă se întâmplă acest lucru, nu contează dacă v-ați întâlnit într-o stație de tramvai și apoi ați ieșit împreună la o cafea sau dacă v-ați cunoscut pe un site de întâlniri online și ați schimbat sute de e-mailuri sau mesaje înainte de prima întâlnire. Rezultatul este același!


Articole similare

Întâlnire pentru a pleca într-o vacanță

Vrei să te odihnești cum se cuvine anul acesta? Vrei să pleci în vacanță, dar nu ai cu cine să mergi? Întâlnește pe cineva care vrea același lucru. Există multe site-uri de întâlniri pe internet care vă vor ajuta să vă găsiți un partener de călătorie. Vă vom sfătui cum să căutați.

Ce vă oprește să vă cunoașteți mai bine?

Îți dorești să întâlnești partenerul visurilor tale? Vrei să experimentezi tu însuți ceea ce trăiesc prietenii tăi îndrăgostiți? Vrei să ai pe cineva alături de tine cu care să te plimbi în parc, să mergi la cinema, să bei un pahar de vin sau să vorbești cu el când te simți singur? Chiar dacă nu te gândești decât la un singur lucru în acest moment, și anume să-ți întâlnești iubirea destinată, știi că ceva te împiedică să faci acest lucru. Ce anume? Haideți să încercăm să analizăm împreună această întrebare și să aflăm care este principala problemă!

Chiar și seniorii își caută dragostea prin intermediul internetului

Faptul că este ușor și rapid să te familiarizezi cu site-urile de întâlniri online este cunoscut de mult timp. Este cunoscut și faptul că acest tip de întâlniri este folosit în principal de tineri și de persoanele care nu au suficient timp pentru întâlnirile tradiționale. Cu toate acestea, în ultima vreme, numărul de utilizatori din generația mai în vârstă este, de asemenea, în creștere rapidă. Acești oameni caută mai ales un partener de viață, nu un partener de distracție, așa cum se întâmplă adesea în cazul adolescenților.

Singur de Crăciun

Sărbătorile de Crăciun sunt deja în plină desfășurare. Începeți să simțiți spiritul Crăciunului și tristețea de a fi abandonat de partenerul dumneavoastră sau de a fi trecut recent printr-un divorț dureros? Nu ai pe nimeni cu care să petreci Ajunul Crăciunului în jurul bradului? Dacă ești unul dintre acei oameni care nu se simt confortabil cu singurătatea și iubesc Crăciunul și vrei să te bucuri de el oricum, fă-o. Nu-l lăsați să se strice, fiind lăsat singur în acest an. Planificați-vă în detaliu vacanța de Crăciun, fără a lăsa loc să vă gândiți la singurătate. Rămâi la deviza că te vei bucura de Crăciun chiar dacă nu ai un partener.

Alege site-ul de dating de alegerea ta

Pentru cine sunt potrivite întâlnirile online pe internet? Cam oricine. Nu numai persoanele care sunt foarte ocupate la locul de muncă, persoanele care se tem de contactul personal, dar și mamele cu copii care, din anumite motive, au pus capăt relației cu partenerul lor, studenții, persoanele în vârstă etc. se pot întâlni online. Practic, orice persoană care își caută un partener și care are o conexiune la internet, un computer sau un telefon acasă se poate întâlni pe internet. Ideea că doar cei din afară se întâlnesc pe internet este foarte greșită. Site-urile de întâlniri din zilele noastre sunt pline de oameni cu diplome universitare, doctori, manageri, oameni de afaceri, avocați etc. Așa că încearcă-ți norocul și găsește-ți dragostea vieții tale rapid și ușor

Dating pe internet

Cum funcționează întâlnirile online? Care sunt avantajele și dezavantajele întâlnirilor online? Pentru cine este potrivit acest tip de întâlniri?

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune