Singurătatea cântărește greu

Singurătatea cântărește greu

Poți deveni un singuratic din mai multe motive: din cauza experiențelor tale negative într-o relație, pentru că ghinionul te pândește mereu sau pentru că pur și simplu îți place să trăiești astfel. Unii oameni aleg să trăiască involuntar într-o gospodărie de o singură persoană, alții preferă singurătatea vieții de cuplu.

Celibatarii sunt din ce în ce mai mulți

Numărul așa-numiților "singuri" este în creștere. Sute de utilizatori se înregistrează zilnic pe site-urile de întâlniri sau pe diverse rețele sociale în încercarea de a-și găsi un partener potrivit. De ce este așa? Este întâlnirea atât de complicată în zilele noastre sau oamenii preferă modul mai modern de viață sub formă de "single"?

Potrivit sondajelor, persoanele care au o relație se tem cel mai adesea de o nouă dezamăgire sau de respingere atunci când se întâlnesc cu cineva. Un număr mare de persoane menționează, de asemenea, faptul că nu știu cum să se întâlnească sau că nu au suficiente oportunități de a se întâlni. Chiar și pentru că vii dintr-un sat unde nu există un partener pe care să-l cunoști sau pentru că ești mereu la serviciu și nu ai ocazia să ieși în societate nu este un motiv pentru care trebuie să rămâi singură pentru totdeauna. Dacă vreți, totul este permis.

Ceea ce contează este modul în care îți prezinți singurătatea...

Dacă nu aveți curajul să abordați un străin pe stradă și să-l invitați la o cafea sau dacă nu aveți chef să stați toată seara în cluburi și baruri în așteptarea persoanei potrivite, încercați formele moderne de dating. Acestea sunt diverse portaluri de întâlniri sau rețele sociale.

Cu toate acestea, aveți grijă cum vă formulați anunțul. Nu ar trebui să arate niciodată că sunteți cu adevărat singur sau că nu aveți un partener de ani de zile. Chiar dacă acest lucru este adevărat și nu ai fost cu adevărat într-o relație de mult timp, un anunț în care interlocutorul vede în titlu sau în introducere că ești singură de mai mulți ani sună ca și cum ceva nu este în regulă, deoarece, cu scuze pentru formulare, nimeni nu a pus mâna pe tine de ani de zile.

Deși ai intenții bune și vrei să fii sinceră cu noul tău partener, nu te plânge în public și preferă să taci sau să te plângi de singurătatea ta pentru început, dar numai în liniște, pentru tine. Există suficient timp pentru aceste informații după ce vi s-a oferit ocazia de a cunoaște mai bine persoana respectivă. La urma urmei, niciunul dintre noi nu își dorește să întâlnească ulterior un partener sărac sau autocompătimitor, cu atât mai puțin un bărbat plângăcios care își face cunoscută în mod corespunzător singurătatea.

Anunțurile sau profilurile care spun "Singurătatea mă apasă", "Sunt dezamăgit de viață", "Sunt singur de mult timp", "Nu mai vreau să fiu singur", "Unde ești?", "Când te voi întâlni în sfârșit" etc. nu sună foarte optimist. În mod similar, este mai mult decât nepotrivit să scrieți în profilul dumneavoastră "Caut un tătic pentru copilul meu". Deși este destul de clar că este foarte dificil să crești un copil fără tată, nu este nevoie de a proclama acest lucru lumii în acest mod. Un bărbat caută întotdeauna o soție, o parteneră, o amantă, poate chiar o nouă soție, nu copilul tău. În mod sigur nu sunt tatăl unui copil. Dar nu vă puneți anunțul de întâlniri pe el. Promovează-te, evidențiază-ți punctele forte, nu cele negative, că, în calitate de mamă singură, cauți pe cineva care să te ajute să crești sau să îți susții financiar familia incompletă. Același lucru este valabil și pentru bărbați.

O reclamă pozitivă și plină de umor învinge întotdeauna una care emană disperare și tristețe!


Articole similare

Cum să-i impresionezi pe băieți?

Vrei să întâlnești un tip care îți place și nu știi cum să faci asta? Noi vă vom ajuta!

Speed dating

În trecut, existau practic doar două modalități principale de a face cunoștință. Prima a fost întâlnirea clasică față în față, în care doi oameni se întâlneau la întâmplare undeva, se cunoșteau și, dacă se înțelegeau, ieșeau la o întâlnire. A doua opțiune, care a fost utilizată destul de des, a fost plasarea unui anunț într-o revistă de publicitate selectată. În zilele noastre, însă, întâlnirile au atins un nivel complet diferit. Oamenii au început să se întâlnească mult mai ușor, fie pe site-urile de întâlniri online de pe internet, fie prin speed dating. Dacă vrei să afli ce este speed dating, cum funcționează speed dating, de ce ar trebui să alegi această variantă de dating, ce te poate descuraja din acest mod de a te întâlni și multe altele pe această temă, citește mai departe!

 

Tipuri de bărbați pe care femeile îi evită

Fiecare femeie a avut o anumită experiență de viață în ceea ce privește relațiile cu partenerul și, dacă aceasta este o experiență negativă, puteți fi siguri că va fi mai atentă atunci când își va căuta un nou partener.  Unii parteneri sunt antipatici încă de la început, alții dezvoltăm o atitudine negativă față de ei doar după ce îi cunoaștem mai bine. Cu toate acestea, dacă nu doriți să treceți printr-o altă despărțire sau divorț, este mai bine să căutați un bărbat care nu se potrivește cu tipul de bărbat cu care tocmai ați încheiat relația. 

Vreau să te cunosc! Ce ar trebui să fac?

În esență, îți spui ție însuți că ești o persoană fericită. Aveți o slujbă care vă place, sunteți destul de chipeș, aveți o casă frumoasă și sunteți sigur din punct de vedere financiar. Dar ceva sau cineva lipsește din fericirea și satisfacția ta deplină.  Este vorba de un partener de viață pe care nu-l găsești? Vrei să-ți schimbi statutul din celibatar în logodit sau îndrăgostit? Atunci nu-ți fie teamă să începi să te întâlnești! Alții au făcut-o, poți să o faci și tu!

Cum să agăți o fată?

Într-o bună dimineață te trezești bine dispus, te duci la serviciu sau la școală și deodată vezi un cuplu. Vezi o fată frumoasă îmbrățișată de un băiat cu calități fizice similare cu ale tale. În acel moment îți dai seama că ești încă singur și te gândești: "Cum naiba e posibil ca tipul ăsta să aibă o așa bunăciune și eu să nu am nimic? Ce fac greșit?"

* Site-urile de dating nu sunt spații pentru oameni disperați

Obișnuiam să credem că site-urile de întâlniri sunt depozite pentru cei disperați. Cum e acum? Chiar și acum, primesc uneori părerea: "Pe un site de întâlniri? Niciodată!" Ca și cum cineva este inferior dacă vrea să se întâlnească prin intermediul unui site de întâlniri.

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune