Schimbați singurătatea pentru o viață în doi!

Schimbați singurătatea pentru o viață în doi!

Numărul persoanelor care trăiesc singure este în continuă creștere. Pe lângă cei care nu au reușit încă să întâlnească pe cineva până la vârsta de treizeci și cinci de ani, putem întâlni și persoane care sunt singure din alte motive. Acest lucru se poate întâmpla, de exemplu, pentru că mariajul lor a eșuat și s-a încheiat cu un divorț sau pentru că unul dintre partenerii lor a murit brusc și au rămas văduvi. Singurătatea este, de obicei, foarte descurajantă pentru oameni și poate aduce cu ea o serie întreagă de probleme psihologice. Bărbații de peste 40 de ani pot găsi destul de repede o parteneră mai tânără potrivită și pot pune capăt rapid singurătății lor. Femeile de această vârstă, din păcate, consideră că întâlnirile sunt mult mai complicate și adesea rămân singure mult mai mult timp. Deci, cum să ieșiți din singurătate?

De ce nu se pot aduna oamenii?

Care ar putea fi principalul motiv pentru care oamenii nu se pot cunoaște și trăiesc singuri? Există mai multe motive. Printre cele mai frecvente se numără scuze precum faptul că nu pot face cunoștință pentru că au un program de lucru foarte încărcat și atunci nu au chef să iasă în oraș pentru a se distra și a căuta un partener de viață. Un alt motiv comun pentru care femeile și bărbații sunt mereu singuri este că au pretenții excesive față de partenerul lor. Ei caută partenerul perfect din toate punctele de vedere și se întreabă de ce nu-l găsesc. Ei caută "defectele" din toată lumea și, totuși, ei înșiși nu sunt perfecți. Nu există mulți oameni perfecți. Și dacă întâlnești unul, crede-mă, este deja ocupat. Așa că încercați să o lăsați mai moale cu pretențiile, poate că acest lucru vă va lărgi orizonturile și șansele de a vă întâlni vor crește semnificativ.

Dar tu? Cum vă percepeți pe voi înșivă?

Îți place de tine însuți? Cum te consideri? Dacă ești pozitiv și crezi în tine însuți, șansele tale de a te întâlni sunt mai mari decât cele ale persoanelor care sunt reticente, de exemplu, pentru că sunt prea grase, pentru că nu mai au părul des pe cap pe care îl aveau înainte sau pentru că sunt pur și simplu prea bătrâne pentru a se întâlni. Dacă doriți să faceți cunoștință și să scăpați de singurătate, credeți în voi înșivă, scădeți puțin din cerințele dumneavoastră pentru un partener și, cel mai important, începeți să vă plimbați printre oameni, astfel încât să aveți ocazia de a găsi partenerul potrivit. Iar dacă chiar nu aveți timp sau chef să vă plimbați prin oraș sau să stați într-un club, înscrieți-vă pe un site de întâlniri online și căutați-vă un partener acolo. Întâlnirile pe internet devin din ce în ce mai frecvente, iar oamenii încep să folosească din ce în ce mai mult această cale. La urma urmei, este cel mai simplu mod de a vă cunoaște unul pe celălalt. Poți ajunge la o varietate de parteneri care se potrivesc cerințelor tale în câteva clipe, îți poți forma o părere instantanee despre ei fără să te întâlnești, știi cum se exprimă persoana respectivă, cum te tratează, practic poți să o întrebi orice te interesează despre ea și mergi la o întâlnire doar dacă simți că vă înțelegeți prin e-mail sau prin telefonul mobil.

Singurătate versus singurătate

Cu toate acestea, aveți grijă la următorii termeni. Singurătatea nu este același lucru cu singurătatea. Singurătatea este o viață în care nu ai un partener alături de tine. Singurătatea seamănă mai degrabă cu epuizarea relațiilor, când ai un partener sau un soț, dar te simți prea singur lângă el. Nu ai cu cine să vorbești, nu ai cu cine să discuți despre grijile sau bucuriile tale, nu ai cu cine să-ți împărtășești dragostea. Întrebarea este care dintre aceste două stări este mai rea, singurătatea sau izolarea. Iar femeile care se simt singure în relația cu soțul lor sunt cele care rămân în ea. De ce? Pentru că se tem de singurătate și își spun că a trăi această viață neîmplinită este mult mai bine decât a trăi singur.

Singurătatea masculină și feminină este oarecum diferită

Care este diferența dintre singurătatea masculină și cea feminină? În primul rând, bărbaților le este ceva mai ușor în această privință. Așa cum am menționat mai sus, ele ajung să se cunoască mult mai bine decât femeile care locuiesc singure. De asemenea, bărbații abordează singurătatea mai pozitiv decât femeile. Atunci când nu au cu cine să petreacă o seară liniștită acasă, ies pur și simplu la o bere, la fotbal sau la hochei cu prietenii sau pur și simplu stau la bar. De obicei, găsesc un motiv pentru a nu rămâne singuri acasă și pentru a nu deplânge faptul că nu au un partener. Femeile trăiesc mult mai rău singurătatea. În loc să facă ceva, să iasă la o cafea cu prietenii sau să meargă la un eveniment în oraș, preferă să stea acasă și să se plângă de faptul că nu au unde să se ducă, că nu știu unde să se întâlnească, că sunt încă singuri și că probabil vor fi singuri pentru tot restul vieții lor.

Schimbați singurătatea cu o viață în doi!

Fie că te lupți cu singurătatea sau doar cu singurătatea în relația ta actuală, începe să o abordezi. Acordă-ți timp pentru tine, fă-te fericită, crește-ți încrederea în tine, deschide-te la o nouă relație, dar nu te forța prea tare și nu te forța să te întâlnești cu orice preț. Dragostea potrivită va veni cu siguranță la momentul potrivit. Găsiți un hobby care vă place și care vă umple golul. Poate că acolo veți întâlni pe cineva care vă poate face viața mai plăcută și cu care veți putea petrece momente plăcute. Credeți-mă, viața în doi este de obicei mai fericită și uneori mult mai ușoară decât viața în doi!


Articole similare

Reguli de dating pe internet!

Site-urile de întâlniri pe internet sunt în prezent una dintre cele mai utilizate modalități de întâlnire între oameni. În afară de întâlnirile în persoană și de așa-numitele întâlniri organizate, întâlnirile online, din confortul casei, biroului sau al altei locații, reprezintă cel mai popular mod de a căuta dragostea. Dar chiar și întâlnirile online au propriile reguli. Doar pentru că îți creezi un profil pe un site de întâlniri online nu înseamnă că vei întâlni

Ce fel de bărbați caută femeile? Pretențioși sau băieți de treabă?

Cum e cu femeile? Ce tip de bărbați le atrag cel mai mult? Sunt femeile mai predispuse să se întâlnească cu un "băiat rău" sau cu un tip care le-ar aduce albastru din cer? În anii adolescenței, fiecare femeie caută cu siguranță un bărbat de care să nu-i fie "rușine" în fața prietenelor ei. De cele mai multe ori, este vorba de un bărbat care este frumos, un bărbat care are grijă de aspectul său, dar și de un corp sexy și lucrat, un bărbat care se prezintă ca un dur. Tipii duri au mai multe șanse cu femeile tinere decât bărbații drăguți și simpatici.

     

Singur de Crăciun

Sărbătorile de Crăciun sunt deja în plină desfășurare. Începeți să simțiți spiritul Crăciunului și tristețea de a fi abandonat de partenerul dumneavoastră sau de a fi trecut recent printr-un divorț dureros? Nu ai pe nimeni cu care să petreci Ajunul Crăciunului în jurul bradului? Dacă ești unul dintre acei oameni care nu se simt confortabil cu singurătatea și iubesc Crăciunul și vrei să te bucuri de el oricum, fă-o. Nu-l lăsați să se strice, fiind lăsat singur în acest an. Planificați-vă în detaliu vacanța de Crăciun, fără a lăsa loc să vă gândiți la singurătate. Rămâi la deviza că te vei bucura de Crăciun chiar dacă nu ai un partener.

Ce vă oprește să vă cunoașteți mai bine?

Îți dorești să întâlnești partenerul visurilor tale? Vrei să experimentezi tu însuți ceea ce trăiesc prietenii tăi îndrăgostiți? Vrei să ai pe cineva alături de tine cu care să te plimbi în parc, să mergi la cinema, să bei un pahar de vin sau să vorbești cu el când te simți singur? Chiar dacă nu te gândești decât la un singur lucru în acest moment, și anume să-ți întâlnești iubirea destinată, știi că ceva te împiedică să faci acest lucru. Ce anume? Haideți să încercăm să analizăm împreună această întrebare și să aflăm care este principala problemă!

Unde faci greșeli atunci când te întâlnești?

Te-ai săturat de viața ta de burlac? Îți dorești să iubești? Vrei să te bucuri de compania unei persoane care te va iubi necondiționat, pe care te poți baza și alături de care vei trăi momente frumoase? Atunci este timpul să începeți să căutați persoana potrivită! Ce greșeli de dating faci cel mai des atunci când îți cauți un partener? De ce vă confruntați în mod repetat cu eșecul? De ce bărbații nu te bagă prea mult în seamă singuri, nu te invită în oraș, nu te sună după prima întâlnire sau pur și simplu îți spun că nu vor să se angajeze încă? Probabil că faci ceva pentru a descuraja partenerii înainte ca aceștia să aibă ocazia să te cunoască!

Cum să agăți o fată?

Într-o bună dimineață te trezești bine dispus, te duci la serviciu sau la școală și deodată vezi un cuplu. Vezi o fată frumoasă îmbrățișată de un băiat cu calități fizice similare cu ale tale. În acel moment îți dai seama că ești încă singur și te gândești: "Cum naiba e posibil ca tipul ăsta să aibă o așa bunăciune și eu să nu am nimic? Ce fac greșit?"

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune