Schimbați singurătatea pentru o viață în doi!

Schimbați singurătatea pentru o viață în doi!

Numărul persoanelor care trăiesc singure este în continuă creștere. Pe lângă cei care nu au reușit încă să întâlnească pe cineva până la vârsta de treizeci și cinci de ani, putem întâlni și persoane care sunt singure din alte motive. Acest lucru se poate întâmpla, de exemplu, pentru că mariajul lor a eșuat și s-a încheiat cu un divorț sau pentru că unul dintre partenerii lor a murit brusc și au rămas văduvi. Singurătatea este, de obicei, foarte descurajantă pentru oameni și poate aduce cu ea o serie întreagă de probleme psihologice. Bărbații de peste 40 de ani pot găsi destul de repede o parteneră mai tânără potrivită și pot pune capăt rapid singurătății lor. Femeile de această vârstă, din păcate, consideră că întâlnirile sunt mult mai complicate și adesea rămân singure mult mai mult timp. Deci, cum să ieșiți din singurătate?

De ce nu se pot aduna oamenii?

Care ar putea fi principalul motiv pentru care oamenii nu se pot cunoaște și trăiesc singuri? Există mai multe motive. Printre cele mai frecvente se numără scuze precum faptul că nu pot face cunoștință pentru că au un program de lucru foarte încărcat și atunci nu au chef să iasă în oraș pentru a se distra și a căuta un partener de viață. Un alt motiv comun pentru care femeile și bărbații sunt mereu singuri este că au pretenții excesive față de partenerul lor. Ei caută partenerul perfect din toate punctele de vedere și se întreabă de ce nu-l găsesc. Ei caută "defectele" din toată lumea și, totuși, ei înșiși nu sunt perfecți. Nu există mulți oameni perfecți. Și dacă întâlnești unul, crede-mă, este deja ocupat. Așa că încercați să o lăsați mai moale cu pretențiile, poate că acest lucru vă va lărgi orizonturile și șansele de a vă întâlni vor crește semnificativ.

Dar tu? Cum vă percepeți pe voi înșivă?

Îți place de tine însuți? Cum te consideri? Dacă ești pozitiv și crezi în tine însuți, șansele tale de a te întâlni sunt mai mari decât cele ale persoanelor care sunt reticente, de exemplu, pentru că sunt prea grase, pentru că nu mai au părul des pe cap pe care îl aveau înainte sau pentru că sunt pur și simplu prea bătrâne pentru a se întâlni. Dacă doriți să faceți cunoștință și să scăpați de singurătate, credeți în voi înșivă, scădeți puțin din cerințele dumneavoastră pentru un partener și, cel mai important, începeți să vă plimbați printre oameni, astfel încât să aveți ocazia de a găsi partenerul potrivit. Iar dacă chiar nu aveți timp sau chef să vă plimbați prin oraș sau să stați într-un club, înscrieți-vă pe un site de întâlniri online și căutați-vă un partener acolo. Întâlnirile pe internet devin din ce în ce mai frecvente, iar oamenii încep să folosească din ce în ce mai mult această cale. La urma urmei, este cel mai simplu mod de a vă cunoaște unul pe celălalt. Poți ajunge la o varietate de parteneri care se potrivesc cerințelor tale în câteva clipe, îți poți forma o părere instantanee despre ei fără să te întâlnești, știi cum se exprimă persoana respectivă, cum te tratează, practic poți să o întrebi orice te interesează despre ea și mergi la o întâlnire doar dacă simți că vă înțelegeți prin e-mail sau prin telefonul mobil.

Singurătate versus singurătate

Cu toate acestea, aveți grijă la următorii termeni. Singurătatea nu este același lucru cu singurătatea. Singurătatea este o viață în care nu ai un partener alături de tine. Singurătatea seamănă mai degrabă cu epuizarea relațiilor, când ai un partener sau un soț, dar te simți prea singur lângă el. Nu ai cu cine să vorbești, nu ai cu cine să discuți despre grijile sau bucuriile tale, nu ai cu cine să-ți împărtășești dragostea. Întrebarea este care dintre aceste două stări este mai rea, singurătatea sau izolarea. Iar femeile care se simt singure în relația cu soțul lor sunt cele care rămân în ea. De ce? Pentru că se tem de singurătate și își spun că a trăi această viață neîmplinită este mult mai bine decât a trăi singur.

Singurătatea masculină și feminină este oarecum diferită

Care este diferența dintre singurătatea masculină și cea feminină? În primul rând, bărbaților le este ceva mai ușor în această privință. Așa cum am menționat mai sus, ele ajung să se cunoască mult mai bine decât femeile care locuiesc singure. De asemenea, bărbații abordează singurătatea mai pozitiv decât femeile. Atunci când nu au cu cine să petreacă o seară liniștită acasă, ies pur și simplu la o bere, la fotbal sau la hochei cu prietenii sau pur și simplu stau la bar. De obicei, găsesc un motiv pentru a nu rămâne singuri acasă și pentru a nu deplânge faptul că nu au un partener. Femeile trăiesc mult mai rău singurătatea. În loc să facă ceva, să iasă la o cafea cu prietenii sau să meargă la un eveniment în oraș, preferă să stea acasă și să se plângă de faptul că nu au unde să se ducă, că nu știu unde să se întâlnească, că sunt încă singuri și că probabil vor fi singuri pentru tot restul vieții lor.

Schimbați singurătatea cu o viață în doi!

Fie că te lupți cu singurătatea sau doar cu singurătatea în relația ta actuală, începe să o abordezi. Acordă-ți timp pentru tine, fă-te fericită, crește-ți încrederea în tine, deschide-te la o nouă relație, dar nu te forța prea tare și nu te forța să te întâlnești cu orice preț. Dragostea potrivită va veni cu siguranță la momentul potrivit. Găsiți un hobby care vă place și care vă umple golul. Poate că acolo veți întâlni pe cineva care vă poate face viața mai plăcută și cu care veți putea petrece momente plăcute. Credeți-mă, viața în doi este de obicei mai fericită și uneori mult mai ușoară decât viața în doi!


Articole similare

Cum să recunoști un escroc?

Lumea s-a confruntat cu problema fraudei încă din cele mai vechi timpuri și probabil că va continua să o facă. Poți găsi escroci oriunde te uiți. Din păcate, chiar și pe site-urile de întâlniri online. Dar cum recunoști un escroc de căsătorie?

Alege site-ul de dating de alegerea ta

Pentru cine sunt potrivite întâlnirile online pe internet? Cam oricine. Nu numai persoanele care sunt foarte ocupate la locul de muncă, persoanele care se tem de contactul personal, dar și mamele cu copii care, din anumite motive, au pus capăt relației cu partenerul lor, studenții, persoanele în vârstă etc. se pot întâlni online. Practic, orice persoană care își caută un partener și care are o conexiune la internet, un computer sau un telefon acasă se poate întâlni pe internet. Ideea că doar cei din afară se întâlnesc pe internet este foarte greșită. Site-urile de întâlniri din zilele noastre sunt pline de oameni cu diplome universitare, doctori, manageri, oameni de afaceri, avocați etc. Așa că încearcă-ți norocul și găsește-ți dragostea vieții tale rapid și ușor

Întâlnire pentru a pleca într-o vacanță

Vrei să te odihnești cum se cuvine anul acesta? Vrei să pleci în vacanță, dar nu ai cu cine să mergi? Întâlnește pe cineva care vrea același lucru. Există multe site-uri de întâlniri pe internet care vă vor ajuta să vă găsiți un partener de călătorie. Vă vom sfătui cum să căutați.

Unde faci greșeli atunci când te întâlnești?

Te-ai săturat de viața ta de burlac? Îți dorești să iubești? Vrei să te bucuri de compania unei persoane care te va iubi necondiționat, pe care te poți baza și alături de care vei trăi momente frumoase? Atunci este timpul să începeți să căutați persoana potrivită! Ce greșeli de dating faci cel mai des atunci când îți cauți un partener? De ce vă confruntați în mod repetat cu eșecul? De ce bărbații nu te bagă prea mult în seamă singuri, nu te invită în oraș, nu te sună după prima întâlnire sau pur și simplu îți spun că nu vor să se angajeze încă? Probabil că faci ceva pentru a descuraja partenerii înainte ca aceștia să aibă ocazia să te cunoască!

Nu tratați întâlnirile ca pe niște cumpărături într-un e-shop!

Întâlnirile pe internet devin una dintre cele mai comune modalități de întâlnire în zilele noastre. De fapt, este mult mai confortabil să vă așezați seara la internet și să faceți cunoștință în confortul casei decât să vă petreceți serile căutând persoana potrivită în cadrul companiei. Întâlnirile online le oferă utilizatorilor de întâlniri pe internet posibilitatea de a cunoaște persoane pe care cel mai probabil nu le-ar întâlni în viața de zi cu zi. Așa că profitați de acest lucru și găsiți în sfârșit partenerul visurilor dumneavoastră.

Cum să-i impresionezi pe băieți?

Vrei să întâlnești un tip care îți place și nu știi cum să faci asta? Noi vă vom ajuta!

Ultimele articole

Evitați aceste greșeli de dating

Nu este ușor să găsești dragostea vieții tale. Vrei să eviți fundăturile și să întâlnești cât mai repede iubirea vieții tale? Evitați următoarele greșeli

Cum să depășești frica și să abordezi o femeie

Abordarea unei femei poate fi cel mai mare coșmar al tău. Sau o plimbare în parc. Depinde de tine cum abordezi întâlnirile. Citiți în continuare patru sfaturi utile pentru a scăpa de emoții și pentru a vă aborda cu ușurință partenerul de vis.

Ce te oprește să te întâlnești?

Îți dorești o relație de durată, dar se pare că nu reușești să găsești una? Simți că nimeni nu te vrea? Că toți cei din jurul tău au deja pe cineva și tu ești încă singur? Te-ai săturat de viața pe care o duci? Atunci este posibil să aveți o problemă care vă împiedică să întâlniți pe cineva cu succes. În acest caz, trebuie să eliminați acest blocaj din interiorul vostru. Cum, vă întrebați?

Cum să completezi un profil de dating

De fapt, este destul de ușor să creezi un profil care să atragă pe toată lumea. Dar nu vrei să atragi pe toată lumea. Vrei să atragi doar o singură persoană, persoana potrivită!

Cum să alegi site-ul de întâlniri potrivit?

Găsirea site-ului de întâlniri potrivit nu este ușoară. Dacă vrei să sacrifici cât mai puțin timp și bani pentru întâlniri, citește articolul nostru. Te vom sfătui cum să alegi cel mai bun site de întâlniri pentru tine.

5 sfaturi despre cum să-ți alegi partenerul potrivit

Unii oameni nu reușesc să găsească un partener potrivit pentru viață. Fie din cauza unor modele familiale proaste, a unor fantezii romantice sau pentru că pur și simplu nu văd la timp un manipulator. Consultați cele cinci sfaturi pe care trebuie să le urmați atunci când vă alegeți un partener.

Site de întâlnire pe baza a cine căutați

Site-uri de întâlniri după regiune